| |
Autor | |
World of Warcraft |
| | CrazyMage
| | Napisano 06.03.2008 11:31  
|
| |  Bone Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 2980
| | Da bar 
 |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | adrijano
| | Napisano 06.03.2008 12:45  
|
| |  Vampire Član od: 09.03.2007
Poruka: 343
| | na otlandu dobijes 100g za sat vremena samo q rjesavaj |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 06.03.2008 13:00  
|
| |  Dragon Golem Član od: 07.01.2006
Poruka: 1897
| | Seventh:
gle korgall kad sam igrao sa hordom imao sam loocka lvl 70 i priesta server ti full balkancima imas dosta dobrih guildova poput Suza u oku,kamikaze ZG,banda zlih bureka ,cro knights , Cro rosky najbolji server ako si horda super guild kad se sitim horde al aliance je bolja heh 
malo si zabrijo ,na nasem serveru ima dobrih alliance tipova, ali to tek na kasnijim lvlima, tipa guild evolved,to su jedini allya s kojima sam dobar...
Horda ti je puno bolja, zabavnija(barrens chat rulz), i ''odraslija'' od allya, mene su na njihovoj starni izivcirala nezrela djeca koja se nadmecu cija je mama bolja usred instance....
Drugim rjecima, ally sucks!!!!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 06.03.2008 18:10  
|
| | Pa nemoš reč da sucka,al je horda mnogo bolja,ima i zrelih ljudi na alliji no često su noobovi il dječica,poznavo sam neku 6 godina koja je igrala(vjerovali ili ne) mlađa sestra od ove jedne iz engleske,poznavo sam isto,lika 8 god,mnogo djece 12 god....na steanwheedle cartelu.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ToxicKiller
| | Napisano 06.03.2008 18:20  
|
| |  Elf Član od: 20.02.2008
Poruka: 25
| | evo i ja sam se vratio... sta sam danas vidjeo na WoW-u... asaaaasbeeasdaaaabaeaceaaaa
OMG bolje da vam nepricam i fino mi je frend dao *MOJ* acc (moj je acc jer sam sa dwarfom priestom dogurao do LWL 70) a i ja sam placa pa pizda promjenila PASS)
i evo tako lik mage (u The Eye-u) postao mali ninja kupi on plate, sve sto je bilo need i lik mi pokupi chest za t6 a samo mi to treba i asjasdbvbasjkvnasvbnasndbasnfdgbasgd popizdoi sam kao ovaj tu lik... http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA (morate bogledati...
a onaj rouge video je pre DORAR |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 06.03.2008 18:43  
|
| | Ma vidio sam..jadno nije zanimljiv
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Seventh
| | Napisano 06.03.2008 19:41  
|
| |  Medusa Član od: 21.02.2008
Poruka: 58
| | Elendil:
malo si zabrijo ,na nasem serveru ima dobrih alliance tipova, ali to tek na kasnijim lvlima, tipa guild evolved,to su jedini allya s kojima sam dobar...
Horda ti je puno bolja, zabavnija(barrens chat rulz), i ''odraslija'' od allya, mene su na njihovoj starni izivcirala nezrela djeca koja se nadmecu cija je mama bolja usred instance....
Drugim rjecima, ally sucks!!!!
lol nebi se bas slozija al eto ti si blood elf paladin pa onda neznam bas ti imas takvo misljenje al eto mislim po cemu je to horda bolja ono svak ima svoj ukus al posto si ti muski blood elf onda odma sve govori vidis da svi koji igraju hordu se srame blood elfova pa onda stvarno neznam tako da ne soli mi pamet odi meni nije cilj se svadat odi al vidim da tebi je tako da... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | zeron
| | Napisano 06.03.2008 19:56  
|
| |  Centaur Član od: 24.02.2008
Poruka: 47
| | adrijano:
na otlandu dobijes 100g za sat vremena samo q rjesavaj
U kojoj zoni ?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | adrijano
| | Napisano 06.03.2008 22:31  
|
| | lol pa na outlandu bilo dje samo rjesavaj q |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cuco123321
| | Napisano 07.03.2008 11:37  
|
| |  White Tiger Član od: 28.08.2007
Poruka: 108
| | Stavite si ovaj addon za wow,, i q vise nece biti problem
Questhelper
http://wow.curse.com/downloads/details/9924/
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.03.2008 13:14  
|
| | Seventh:
lol nebi se bas slozija al eto ti si blood elf paladin pa onda neznam bas ti imas takvo misljenje al eto mislim po cemu je to horda bolja ono svak ima svoj ukus al posto si ti muski blood elf onda odma sve govori vidis da svi koji igraju hordu se srame blood elfova pa onda stvarno neznam tako da ne soli mi pamet odi meni nije cilj se svadat odi al vidim da tebi je tako da...
huh? srame se blood elfova? to je bilo prije kad je TBC tek doso.... bez b elfova horda nebi mogla raidat.... a kako sam reko na alliance vecinom igraju djeca koja nemaju pojma o igri, vec su dobili lvl 70 za bozic... sjebali su PvP i PvE, tako da je alterac valley presto biti uzitak svim starijim igracima... jedino gjde se mopze posteno pvpati je arena.... ti mene nisi bio dobro skuzi, ja kad sam rweko da je horda bolja nisam mislio na jeben rase nego na igrace koji igraju.... osim na par starijih realmova ally su kao sto sam vec puno oputa reko, glupa djeca od 13 godina koja se preseravaju po general chatu...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 07.03.2008 13:36  
|
| |  Dragon Golem Član od: 02.12.2006
Poruka: 1817
| | Mmm, nemam 13 godina pa sam alija i znam dosta likova koji su dosta stariji od mene i dobro se slažemo. I primjetio sam da su neki počeli raditi guildove 16+ što mi se čini dobra ideja.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 07.03.2008 18:12  
|
| | Reko da su večinom djeca...je,no kao što je aran prije reko,ima i take djece da znaju igrat kao i nekih od 18 koji su nubare
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.03.2008 18:32  
|
| | Reko sam da su vecinom djeca i to najcesce na manjim lvlima a cak i na lvlu 70 sa losijim gearom... tesko ces nac klinca sa fully season 3 gearom.... ali dok ja na alliance dodem na lvl 70 izgubim zivce u jebenim instancama zbog glupih klinaca koji sa priestom ili mageom needaju mail/plate
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Seventh
| | Napisano 07.03.2008 19:19  
|
| |  Medusa Član od: 21.02.2008
Poruka: 58
| | neda mi se se svadat tu sa tebon kazem samo sta je istina nego u svom guildu jesi ti hiler tank?? sta |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 07.03.2008 19:32  
|
| | No offense ali ti ovim sebe sramotiš što si reko,nabovi i neiskusni igrači sebe sramote,to bi on mogo shvatit kao uvreda...blood elfovi ne sramote nikog(jest da ih je blizz mogo napravit malo normalnije) al ne sramote nikog...jedino ti sad sebe sa takvim nab zaključcima iz rasprave o boljoj frakciji prešli ste na izgled...s pvpa na pokušavanje traženja slabosti u izgledu drugog igrača...paladini su bolji nego prije,bolji su nakon onog patcha od kojih su hunteri još bolesniji,sve ovisi o igraču,iskustvu i gearu...etc,a i stim da je ovaj bolji od onog ne možemo zaključit koja je frakcija dosta...da,prestanite se svađat ajd...(ugl bez svađa i rasprava ova tema je u zadnje vrijeme mrtva )
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 08.03.2008 09:17  
|
| | Gle, istina je da su alije nubare itd. Najbolje je kada Fury warr s zelenim + stam gearom ide tankat heroic... no znam par klinaca koji se furaju na kravice; "Gle kak sam zakon, vidi kaka sam jak" .. I također mogu reč, ima dosta balkanaca na mom realmu.. koji su malo.. mentalno zaostali pa vidiš likove kako se deru na voice chatu "De me heal bre, što ti tankujes" .. (Feral druid je tanko) Ili hunter 70 s green/s1 rolla healer mace. Na romeo / julia svi dps jednog umjesto da jednostavno pritisnu tab. Ugl. /gquit ftw.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | fixif
| | Napisano 08.03.2008 13:48  
|
| |  Ballista Član od: 16.05.2006
Poruka: 93
| | da va razriješim misteriju...isto tolko djece ima u hordu kolko i na ally-ima....puno djece se fura na badass madafaka.... i nije istina da su hordaši bolji pvp-eri,pve-eri i takva sranja..kako na kojem serveru http://internetmoney.mojblog.com klikajte i zarađujte...pročitajte ga malo.. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cuco123321
| | Napisano 08.03.2008 14:13  
|
| |  White Tiger Član od: 28.08.2007
Poruka: 108
| | E ja se nebi složio sa tobom,, !
Logičnije je djeteu uzeti ally (Humana) nego npr. Orca koji je ruzan ko kurac,, pa zato djeca vise uzimaju ally!!
hehehe
Ovako ja pokusavam zaradit na internetu, pa pogledajte malo stranicu(dajgas.blog.hr), svaki komentar (ili savjet) je dobrodosao |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.03.2008 14:25  
|
| | Ja se ne slažem fifix u puno više servera i u svim boljima je horda bolja,a djeca baš bi uzeli kravicu il neko čudovište jel su nabrijani
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 08.03.2008 14:29  
|
| | Seventh:
neda mi se se svadat tu sa tebon kazem samo sta je istina nego u svom guildu jesi ti hiler tank?? sta
kao sto mozes viditi na mom potpisu ja sam reti sto znaci dps... i kao sto je crazy mage reko, nakon onog patcha blizz je ucinio paly dps-ere ravnima ostalim melee dps-erima, jedino rouge koji zna igrat moze imati veci dps...i ja se ne svadam, samo iznosim cinjenice....
@Fixif: ta djeca koja briju na bad maderfakera barem zanju igrati i nisu djetinjasta ko ona koja si uzimaju n elfove i humane zato sto su oni na ''dobroj strani'' ili ljepse izgledaju... ali ima i dobrih allya kao sto sam reko, nemam nista osim respecta za ally guild ''evolved'' na mom serveru, i ima jos puno dobrih ally guildova na shadowsoongu, ali ipak, 70% allya su noobine..
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.03.2008 14:38  
|
| | Općenito 44% alliance su djeca i manje obrazovani igrači to sam negdje čuo..davno
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 08.03.2008 17:40  
|
| | 1% su igraćice
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.03.2008 17:50  
|
| | XD ja bi reko 10 posto
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | adrijano
| | Napisano 08.03.2008 23:06  
|
| | ala danaas me uvalita kriza al prezivio sam je skoro sam kreno igrat za allyjem al jedva sam prebacio change relam lol |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 09.03.2008 02:16  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.09.2005
Poruka: 7118
| | Ah, kak stalno spominjes moj bivsi guild dok sam jos igrao na allyjama...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Maki2
| | Napisano 09.03.2008 11:56  
|
| |  Behemont Član od: 15.02.2005
Poruka: 2267
| | cuco123321:
E ja se nebi složio sa tobom,, !
Logičnije je djeteu uzeti ally (Humana) nego npr. Orca koji je ruzan ko kurac,, pa zato djeca vise uzimaju ally!!
hehehe
Ovako ja pokusavam zaradit na internetu, pa pogledajte malo stranicu(dajgas.blog.hr), svaki komentar (ili savjet) je dobrodosao
blood elfovi? 
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 09.03.2008 12:20  
|
| | adrijano:
ala danaas me uvalita kriza al prezivio sam je skoro sam kreno igrat za allyjem al jedva sam prebacio change relam lol Ti imaš krizu s mozgom.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 09.03.2008 12:55  
|
| |  Titan Član od: 15.11.2006
Poruka: 1293
| | looool |