CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 10
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· Što ste zadnje gledali
· Kaladont
· Beautiful girls
· MyMiniCity
· [S] Katolička crkva, kršćanstvo, i ostale monoteističke religije...
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· fps i ping
· [S] Šta ima?
· Glupe igre

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - World of Warcraft

280 stranica ( 1, 2 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 279, 280 )
  Autor  World of Warcraft
 CrazyMage   Napisano 06.03.2008 11:31   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2980

Da bar

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

adrijano   Napisano 06.03.2008 12:45   

Vampire
Član od:
09.03.2007

Poruka: 343

na otlandu dobijes 100g za sat vremena samo q rjesavaj
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Elendil   Napisano 06.03.2008 13:00   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1897

Seventh:
gle korgall kad sam igrao sa hordom imao sam loocka lvl 70 i priesta server ti full balkancima imas dosta dobrih guildova poput Suza u oku,kamikaze ZG,banda zlih bureka ,cro knights , Cro rosky najbolji server ako si horda super guild kad se sitim horde al aliance je bolja heh

malo si zabrijo ,na nasem serveru ima dobrih alliance tipova, ali to tek na kasnijim lvlima, tipa guild evolved,to su jedini allya s kojima sam dobar...
Horda ti je puno bolja, zabavnija(barrens chat rulz), i ''odraslija'' od allya, mene su na njihovoj starni izivcirala nezrela djeca koja se nadmecu cija je mama bolja usred instance....
Drugim rjecima, ally sucks!!!!

CrazyMage   Napisano 06.03.2008 18:10   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Pa nemoš reč da sucka,al je horda mnogo bolja,ima i zrelih ljudi na alliji no često su noobovi il dječica,poznavo sam neku 6 godina koja je igrala(vjerovali ili ne) mlađa sestra od ove jedne iz engleske,poznavo sam isto,lika 8 god,mnogo djece 12 god....na steanwheedle cartelu.

ToxicKiller   Napisano 06.03.2008 18:20   

Elf
Član od:
20.02.2008

Poruka: 25
 evo i ja sam se vratio... sta sam danas vidjeo na WoW-u... asaaaasbeeasdaaaabaeaceaaaa
OMG bolje da vam nepricam i fino mi je frend dao *MOJ* acc (moj je acc jer sam sa dwarfom priestom dogurao do LWL 70) a i ja sam placa pa pizda promjenila PASS)

i evo tako lik mage (u The Eye-u) postao mali ninja kupi on plate, sve sto je bilo need i lik mi pokupi chest za t6 a samo mi to treba i asjasdbvbasjkvnasvbnasndbasnfdgbasgd popizdoi sam kao ovaj tu lik... http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA (morate bogledati...

a onaj rouge video je pre DORAR

CrazyMage   Napisano 06.03.2008 18:43   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Ma vidio sam..jadno nije zanimljiv

Seventh   Napisano 06.03.2008 19:41   

Medusa
Član od:
21.02.2008

Poruka: 58

Elendil:
malo si zabrijo ,na nasem serveru ima dobrih alliance tipova, ali to tek na kasnijim lvlima, tipa guild evolved,to su jedini allya s kojima sam dobar...
Horda ti je puno bolja, zabavnija(barrens chat rulz), i ''odraslija'' od allya, mene su na njihovoj starni izivcirala nezrela djeca koja se nadmecu cija je mama bolja usred instance....
Drugim rjecima, ally sucks!!!!

lol nebi se bas slozija al eto ti si blood elf paladin pa onda neznam bas ti imas takvo misljenje al eto mislim po cemu je to horda bolja ono svak ima svoj ukus al posto si ti muski blood elf onda odma sve govori vidis da svi koji igraju hordu se srame blood elfova pa onda stvarno neznam tako da ne soli mi pamet odi meni nije cilj se svadat odi al vidim da tebi je tako da...
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

zeron   Napisano 06.03.2008 19:56   

Centaur
Član od:
24.02.2008

Poruka: 47

adrijano:
na otlandu dobijes 100g za sat vremena samo q rjesavaj

U kojoj zoni ?

adrijano   Napisano 06.03.2008 22:31   

Vampire
Član od:
09.03.2007

lol pa na outlandu bilo dje samo rjesavaj q

cuco123321   Napisano 07.03.2008 11:37   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

Poruka: 108
 Stavite si ovaj addon za wow,, i q vise nece biti problem
Questhelper

http://wow.curse.com/downloads/details/9924/

Elendil   Napisano 07.03.2008 13:14   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Seventh:
lol nebi se bas slozija al eto ti si blood elf paladin pa onda neznam bas ti imas takvo misljenje al eto mislim po cemu je to horda bolja ono svak ima svoj ukus al posto si ti muski blood elf onda odma sve govori vidis da svi koji igraju hordu se srame blood elfova pa onda stvarno neznam tako da ne soli mi pamet odi meni nije cilj se svadat odi al vidim da tebi je tako da...

huh? srame se blood elfova? to je bilo prije kad je TBC tek doso.... bez b elfova horda nebi mogla raidat.... a kako sam reko na alliance vecinom igraju djeca koja nemaju pojma o igri, vec su dobili lvl 70 za bozic... sjebali su PvP i PvE, tako da je alterac valley presto biti uzitak svim starijim igracima... jedino gjde se mopze posteno pvpati je arena.... ti mene nisi bio dobro skuzi, ja kad sam rweko da je horda bolja nisam mislio na jeben rase nego na igrace koji igraju.... osim na par starijih realmova ally su kao sto sam vec puno oputa reko, glupa djeca od 13 godina koja se preseravaju po general chatu...

Naruto   Napisano 07.03.2008 13:36   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Poruka: 1817

Mmm, nemam 13 godina pa sam alija i znam dosta likova koji su dosta stariji od mene i dobro se slažemo. I primjetio sam da su neki počeli raditi guildove 16+ što mi se čini dobra ideja.

CrazyMage   Napisano 07.03.2008 18:12   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Reko da su večinom djeca...je,no kao što je aran prije reko,ima i take djece da znaju igrat kao i nekih od 18 koji su nubare

Elendil   Napisano 07.03.2008 18:32   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Reko sam da su vecinom djeca i to najcesce na manjim lvlima a cak i na lvlu 70 sa losijim gearom... tesko ces nac klinca sa fully season 3 gearom.... ali dok ja na alliance dodem na lvl 70 izgubim zivce u jebenim instancama zbog glupih klinaca koji sa priestom ili mageom needaju mail/plate

Seventh   Napisano 07.03.2008 19:19   

Medusa
Član od:
21.02.2008

Poruka: 58

neda mi se se svadat tu sa tebon kazem samo sta je istina nego u svom guildu jesi ti hiler tank?? sta
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 07.03.2008 19:32   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

No offense ali ti ovim sebe sramotiš što si reko,nabovi i neiskusni igrači sebe sramote,to bi on mogo shvatit kao uvreda...blood elfovi ne sramote nikog(jest da ih je blizz mogo napravit malo normalnije) al ne sramote nikog...jedino ti sad sebe sa takvim nab zaključcima iz rasprave o boljoj frakciji prešli ste na izgled...s pvpa na pokušavanje traženja slabosti u izgledu drugog igrača...paladini su bolji nego prije,bolji su nakon onog patcha od kojih su hunteri još bolesniji,sve ovisi o igraču,iskustvu i gearu...etc,a i stim da je ovaj bolji od onog ne možemo zaključit koja je frakcija dosta...da,prestanite se svađat ajd...(ugl bez svađa i rasprava ova tema je u zadnje vrijeme mrtva )

Naruto   Napisano 08.03.2008 09:17   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Gle, istina je da su alije nubare itd. Najbolje je kada Fury warr s zelenim + stam gearom ide tankat heroic... no znam par klinaca koji se furaju na kravice; "Gle kak sam zakon, vidi kaka sam jak" .. I također mogu reč, ima dosta balkanaca na mom realmu.. koji su malo.. mentalno zaostali pa vidiš likove kako se deru na voice chatu "De me heal bre, što ti tankujes" .. (Feral druid je tanko) Ili hunter 70 s green/s1 rolla healer mace. Na romeo / julia svi dps jednog umjesto da jednostavno pritisnu tab. Ugl. /gquit ftw.

fixif   Napisano 08.03.2008 13:48   

Ballista
Član od:
16.05.2006

Poruka: 93
 da va razriješim misteriju...isto tolko djece ima u hordu kolko i na ally-ima....puno djece se fura na badass madafaka.... i nije istina da su hordaši bolji pvp-eri,pve-eri i takva sranja..kako na kojem serveru

http://internetmoney.mojblog.com klikajte i zarađujte...pročitajte ga malo..

cuco123321   Napisano 08.03.2008 14:13   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

Poruka: 108
 E ja se nebi složio sa tobom,, !
Logičnije je djeteu uzeti ally (Humana) nego npr. Orca koji je ruzan ko kurac,, pa zato djeca vise uzimaju ally!!
hehehe

Ovako ja pokusavam zaradit na internetu, pa pogledajte malo stranicu(dajgas.blog.hr), svaki komentar (ili savjet) je dobrodosao

CrazyMage   Napisano 08.03.2008 14:25   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Ja se ne slažem fifix u puno više servera i u svim boljima je horda bolja,a djeca baš bi uzeli kravicu il neko čudovište jel su nabrijani

Elendil   Napisano 08.03.2008 14:29   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Seventh:
neda mi se se svadat tu sa tebon kazem samo sta je istina nego u svom guildu jesi ti hiler tank?? sta

kao sto mozes viditi na mom potpisu ja sam reti sto znaci dps... i kao sto je crazy mage reko, nakon onog patcha blizz je ucinio paly dps-ere ravnima ostalim melee dps-erima, jedino rouge koji zna igrat moze imati veci dps...i ja se ne svadam, samo iznosim cinjenice....

@Fixif: ta djeca koja briju na bad maderfakera barem zanju igrati i nisu djetinjasta ko ona koja si uzimaju n elfove i humane zato sto su oni na ''dobroj strani'' ili ljepse izgledaju... ali ima i dobrih allya kao sto sam reko, nemam nista osim respecta za ally guild ''evolved'' na mom serveru, i ima jos puno dobrih ally guildova na shadowsoongu, ali ipak, 70% allya su noobine..

CrazyMage   Napisano 08.03.2008 14:38   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Općenito 44% alliance su djeca i manje obrazovani igrači to sam negdje čuo..davno

Naruto   Napisano 08.03.2008 17:40   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

1% su igraćice

CrazyMage   Napisano 08.03.2008 17:50   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

XD ja bi reko 10 posto

adrijano   Napisano 08.03.2008 23:06   

Vampire
Član od:
09.03.2007

ala danaas me uvalita kriza al prezivio sam je skoro sam kreno igrat za allyjem al jedva sam prebacio change relam lol

Aransun   Napisano 09.03.2008 02:16   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 7118

Ah, kak stalno spominjes moj bivsi guild dok sam jos igrao na allyjama...

Maki2   Napisano 09.03.2008 11:56   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2267

cuco123321:
E ja se nebi složio sa tobom,, !
Logičnije je djeteu uzeti ally (Humana) nego npr. Orca koji je ruzan ko kurac,, pa zato djeca vise uzimaju ally!!
hehehe

Ovako ja pokusavam zaradit na internetu, pa pogledajte malo stranicu(dajgas.blog.hr), svaki komentar (ili savjet) je dobrodosao

blood elfovi?

Naruto   Napisano 09.03.2008 12:20   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

adrijano:
ala danaas me uvalita kriza al prezivio sam je skoro sam kreno igrat za allyjem al jedva sam prebacio change relam lol
Ti imaš krizu s mozgom.

keko   Napisano 09.03.2008 12:55   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1293

looool

Elendil   Napisano 09.03.2008 14:53   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

lmao
adi, previse govoris o stvarima koje nikog ne zanimaju

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 279, 280

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.