CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· CD Razglednice
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 57
Članova: 3

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· najdosadnija igra koju sam ikad igrao je....
· Command & Conquer: Red Alert 3
· kupnja original igrica
· Gluposti
· World of Warcraft
· World in conflict
· [S] Samoborček
· Kviz znanja
· Paranormalno [S]
· Ninjas:Shadow Warriors

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - World of Warcraft

259 stranica ( 1, 2 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 258, 259 )
  Autor  World of Warcraft
 keko   Napisano 04.04.2008 11:12   

Thunderbird
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1021

rokun:
lol evo sad sam pobjegao undead priestu lvl 70(ja sam 5
on meni shadow wordove a ja samo cleanse i purify haha

Vidi se kvaliteta servera
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Elendil   Napisano 04.04.2008 11:33   

Fearie Dragon
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1670

CrazyMage:
Niko ih neče,najjadniji su tankeri od drooda i warriora

BTW, ne da ih niko nece, nego ih svi zele, sto se paly tenkova tice, svaki t6 raiding guild im paly tanka za off tank, a 40% njih ih ima i za main tank... druidi i warriori imaju puno Hp-a i to je sve, tesko zadrzavaju agrro bez hunterovog miss directa i zato u raidu u kojem je MT ili druid ili war treba biti barem 4 huntera a to je totalno glupo... a zasto vi uopce mislite da paly tankovi ne valjaju? Evo na nasem serveru su skinuli Brutalissa prije par dana mislim i paly ga je main tankao? Tako nesto mogu reci samo iskompleksirane budale koje su ljubomorne na paly klasu i zele ih samo kao healere jer u raidove paladini uvijek imaju prednost pred svim drugim klasama(bez uvrede, sry ali moram to reci).... recimo, ako je ostao spot za jos jednog dps uvijek ce uzet palya a ne magea ili rouga...paladini ownaju koj godda su spec a ljudi poput tebe se moraju pomiriti s tim.... btw, kad vec pricas od raidovima, koje si ti raid bosseve rusio?

Aransun   Napisano 04.04.2008 11:47   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 6992

Krivo... Ako postoji slobodno mjesto za dps klasu, uzet ce uvijek dps klasu. Raid setup nije nesto sto mozes samo tako promjeniti. I opeti krivo, radije ce uzeti priesta nego pallyja, zato jer je obicaj u svim raiding guildovima da MH bude priest, isto kako je i obicaj da MT bude warr. Tako je od kad je izasao WoW i jos uvijek se nije promjenilo, puno ljudi se zali na to, neki cak i uspiju nesto napraviti po tom pitanju ali u 90% guildova je tako.

P.S. pogodite tko dolazi u Outland danas...

CrazyMage   Napisano 04.04.2008 11:50   

Hydra
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2480

Na mom serveru ih nije bilo i niko ih nije htio,možda je to krivi dojam al protec pala je dobar za bosseve,al jeste taj put imali samo jednog tanka,znači pala?Na Seamwheedle cartelu i kad bi bio,bio bi možda samo za bosseve,jednom je bio u raidu
,Onyxia's lair,Underbog(ak to je nesječam se),Serpentshrine cavern...

Ostale nisam jel tad patch nije došo,nisam ni karzahan

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Maki2   Napisano 04.04.2008 12:20   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2170

gz arane

Sabbath   Napisano 04.04.2008 12:31   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10325

svašta

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

rokun   Napisano 04.04.2008 12:53   

Champion
Član od:
02.07.2005

Poruka: 855

spell dmg pally nevalja jeli e pa vidi ovo!

http://www.youtube.com/watch?v=wEcPkwsfLd4

zeron   Napisano 04.04.2008 13:04   

Mage
Član od:
24.02.2008

Poruka: 24

Aransun:
P.S. pogodite tko dolazi u Outland danas...

----

Gz Aran, btw u zanimljivom si guildu (stvarno vas je puno)...

keko   Napisano 04.04.2008 18:53   

Thunderbird
Član od:
15.11.2006

rokun:
spell dmg pally nevalja jeli e pa vidi ovo!

http://www.youtube.com/watch?v=wEcPkwsfLd4

prejadno.

Aransun   Napisano 04.04.2008 20:55   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

zeron:
Gz Aran, btw u zanimljivom si guildu (stvarno vas je puno)...

Ti mi se nemoj nista javljati jer sam ja bio u hardcore raiding guildovima dok si ti veslo siso. Ovo je moj guild u kojem je samo par frendova i planiram da tako i ostane. PvE me tak i onak vise ne interesira tako da jedino u sto se ovaj guild teorijski moze pretvoriti je PvP, ali samo za frendove opet. A ako te zanima u kojem sam guildu bio prije nego sto sam presao s alliance na hordu evo ti: link 1
link 2

Demon   Napisano 05.04.2008 08:18   

Thunderbird
Član od:
26.04.2007

Poruka: 1142

Ja se dvoumim između dva lika koja bi uzeo. Želim vaše mišljenje. Da li da uzmem Blood Elf Paladina ili Blood Elf Warlocka?

Like fools, we fought like we had for generations until the day the sky rained fire and a new enemy came upon us.

CrazyMage   Napisano 05.04.2008 08:46   

Hydra
Član od:
28.01.2007

Naruto:
Klinac, pametniji si dok čkomiš , btw keko, to je bilo pre tbc dok je bilo 5k hp ogromna suma. sada..

Od tebe bi bio pametniji i bez mozga,ajde šuti sad?

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."

keko   Napisano 05.04.2008 10:01   

Thunderbird
Član od:
15.11.2006

Demon:
Ja se dvoumim između dva lika koja bi uzeo. Želim vaše mišljenje. Da li da uzmem Blood Elf Paladina ili Blood Elf Warlocka?

stvarno mi idu na zivce takva pitanja.. Onda radje pitaj po cemu je koji bolji a ne sto da uzmes. kaj ja znam kak ti volis igrati

Sabbath   Napisano 05.04.2008 10:08   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

U koje ste vi gemerčine lol . . . opasni ste

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

Maki2   Napisano 05.04.2008 12:10   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Demon:

gle ovisi sta vise volis...paladin moze healat ili tankat ili dps melee biti, dok je warlock ranged dps.

Demon   Napisano 05.04.2008 13:12   

Thunderbird
Član od:
26.04.2007

Poruka: 1142

Znam sve o njima dvojici. Znam da paladin može healat, ima hammer of justice, sealse, devotion aura i ostalo, ali znam i da warlock može sommonirat minione, ima fear, corruption, immolation, shadow bolt i ostalo. Ja vas pitam koji vi preferirate.

Like fools, we fought like we had for generations until the day the sky rained fire and a new enemy came upon us.

zeron   Napisano 05.04.2008 14:15   

Mage
Član od:
24.02.2008

Poruka: 24

To je tesko za odgovorit jer je svaka klasa dobra po necemu. A sad to samo ovisi kako volis igrat ... Ja bi izabrao paladina al to ne mora znacit da su oni bolji ili tako nesto.

Aransun:
Ti mi se nemoj nista javljati jer sam ja bio u hardcore raiding guildovima dok si ti veslo siso. Ovo je moj guild u kojem je samo par frendova i planiram da tako i ostane. PvE me tak i onak vise ne interesira tako da jedino u sto se ovaj guild teorijski moze pretvoriti je PvP, ali samo za frendove opet. A ako te zanima u kojem sam guildu bio prije nego sto sam presao s alliance na hordu evo ti: link 1
link 2

Bravo!!! Sta oces da ti se divim jer si bio u tom guldu??? Guild je dobar al ja nisam nikad ni rekao da bi htio bit u nekom "hardcore raiding guildu" tako da ti se imam pravo javljat i govorit sta ocu. a sta se tice onoga sta sam ja rekao da vas je malo u guildu--> to nije bila neka uvrijeda, pa da mi se trebas pravdat.... boli me kur*c, budi u guildu u kojem oces.

lovrenkin   Napisano 05.04.2008 15:40   

Elf
Član od:
29.01.2008

Poruka: 28
 Glupani!!! nemrem si prebaciti karaktera sa normalnog na pvp server , a sa pvp na normalni mogu!!! konji glupi

i kaj nisu mogli napraviti da se može sa normalnog na pvp ...konji!!!!..sad moram ispočetka igrati

CrazyMage   Napisano 05.04.2008 18:58   

Hydra
Član od:
28.01.2007

To je sve o tebi? pa daj...ccc

Seventh   Napisano 05.04.2008 22:12   

Centaur
Član od:
21.02.2008

Poruka: 55

Aransun:
link 2

da to sam vam ja govorio u vezi ovoga i onda nekakite da su aliance sux i da igraju dica horde su u pvp bolje i slozenije al u pve brate nisu to je moje misljenje i tako je
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Maki2   Napisano 06.04.2008 11:39   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Demon:
Znam sve o njima dvojici. Znam da paladin može healat, ima hammer of justice, sealse, devotion aura i ostalo, ali znam i da warlock može sommonirat minione, ima fear, corruption, immolation, shadow bolt i ostalo. Ja vas pitam koji vi preferirate.

gle netko ovdje voli paladine pa ce ti preporucit da uzmes paladina, drugi imaju warlocka pa ce ti reci uzmi warlocka, ukratko moras sam odlucit kako vise volis igrat i uzeti klasu.

@naruto i crazymage-daj prekinite vise, obojica ispadate budale sta se uopce svadate...

Aransun   Napisano 06.04.2008 12:45   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Demon:

Hmm, najbolje bi bilo da uzmeš obje klase probas par lvla (do negdi 20) i vidis sam koja ti vise odgovara...

Naruto   Napisano 06.04.2008 12:56   

Fearie Dragon
Član od:
02.12.2006

Poruka: 1662

do 40-og, tada se večina "deep" spellova unlocka.

Live free die hard

keko   Napisano 06.04.2008 13:24   

Thunderbird
Član od:
15.11.2006

Sabbath:
U koje ste vi gemerčine lol . . . opasni ste

a ti si opasni spamer
Oni koji neigraju wow i ne zanmiju se za njega , nemaju sto raditi na ovoj temi.

@Crazymage i naruto. Ajd sad recite zbog cega se opce svadjate bez da idete gledati na prethodne stranice . obadva ispadade jadni , kad date da vas isprovocira netko koga nazivate noob ...

Sabbath   Napisano 06.04.2008 19:15   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Kako ti znaš da ja ne igram WoW??? Vidiš mi po IP adresi ili???

keko   Napisano 06.04.2008 21:08   

Thunderbird
Član od:
15.11.2006

a kak ti znas da se ta poruka odnosila na tebe .
pa da igras wow bi sigurno komentirao ovdje .... I mislim , zaprav komentirao igru a ne svako malo nekaj napisao sto nema veze s igrom

Elendil   Napisano 06.04.2008 22:17   

Fearie Dragon
Član od:
07.01.2006

Demon:

za pocetnike je najbolji rouge ili war... na lockovima i paladinima imas puno tipki za stiskat

Elendil   Napisano 06.04.2008 22:18   

Fearie Dragon
Član od:
07.01.2006

lovrenkin:
Glupani!!! nemrem si prebaciti karaktera sa normalnog na pvp server , a sa pvp na normalni mogu!!! konji glupi

i kaj nisu mogli napraviti da se može sa normalnog na pvp ...konji!!!!..sad moram ispočetka igrati

to ti je zato sto je lika puno lakse lvlat na normal serveru nego na pvp.... ja sam isto popizdio kad sam to saznao...

Sabbath:
Kako ti znaš da ja ne igram WoW??? Vidiš mi po IP adresi ili???

Buuuu, go home!

CrazyMage   Napisano 06.04.2008 22:35   

Hydra
Član od:
28.01.2007

Elendil:
za pocetnike je najbolji rouge ili war... na lockovima i paladinima imas puno tipki za stiskat

Ko kaže,i po tome zaključuješ da su najbolji za početak,po tvojim noobskim zaključcima,s warrom i nije tako lako igrat,neznam,pa Elendil,nemoš po tome zaključit...svi su dobri za početak,mage mžda za pve..a di to ima za stiskat puno tipki na paladinu u početku,pala je najbolji do levela 10,ak več kažeš za početnike,

Bezveze zaključci..uzmi Demon šta oš,kak da ti za početak preporučim?..neznam..dobro rečeno glupo ti je pitanje,ak si više za neke meele palu,casteri onda locka..pa ne kužim Demon kaki odgovor oš..

Elendil   Napisano 06.04.2008 22:49   

Fearie Dragon
Član od:
07.01.2006

jebote pa ja se salio, rofl

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 258, 259

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.