| |
Autor | |
World of Warcraft |
| | Naruto
| | Napisano 05.05.2008 23:48  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 02.12.2006
Poruka: 1662
| | Pooned Btw, umjesto da igram Ms warr + ja ,probao samResto shamm + retri pally. Dosta drobro, no ipak, zerg nuke poof wtfpwnt ftw <3! Live free die hard |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Gringosan
| | Napisano 06.05.2008 08:34  
|
| |  Squire Član od: 18.03.2008
Poruka: 10
| | Pozz, eto meni dojadilo wowati pa prodajem WoW Battle Chest sa pripadajućim računom na kojem jos ima 40 dana igranja, za 200kn ,pa ako ima zainteresiranih neka se jave na PM
pozz
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 06.05.2008 16:48  
|
| | Elenloladin. Probajte Mr. Brutala mislim da vas može više od 25 jer je outdoor boss ^^ Npr. 30-35 Ovaj vikend nas 25 ide na njega i još njih par izvan raida če pomagat Nismo sigurni no vidjet čemo dali daily bomb njemu dila dmg dok je u combatu illi ako može više ljudi. U slučaju da može oba dvoje. Yippe Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 06.05.2008 18:30  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 07.01.2006
Poruka: 1670
| | Mr. Brutal?
ako mislis na brutallusa, onda si retardiran, on se nalazi unutar sunwell plateu,, nemres doc do njega inace...a s tvojim gerom i raiding progressom, sumnjam da imas t6 raiding guild sto znaci da ne bi dosli dalje od 1 trash packa... brutallus se samo pojavljuje kao efekt dok letic gore, ti nemres doc do njega osim ak si rouge
Vash'j dead btw, jos samo kael do moh Hand of Ad'al tittle-a
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 06.05.2008 21:30  
|
| | Pa ofc da smo retardirani, tko nebi to probao napraviti PS: Teoretički ; da 50 ljudi bomba brutalusa u isto vrijeme, umro bi. No trebaš se penjat po zidu 2 dana da bi prešao na drugu stranu. Teoretički. Moguče. Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 06.05.2008 21:57  
|
| | on je immune na te bombe....
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 06.05.2008 22:21  
|
| |  Thunderbird Član od: 15.11.2006
Poruka: 1021
| | e , jedan lik na karazhan serveru se zove Thor ali slovo O u njegovom imenu je presjeceno s / , trebam ga nesto a neznam kak da napisem to ime . moze li netko napisati to slovo? ty |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 06.05.2008 22:49  
|
| | Elendil:
on je immune na te bombe.... nije Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 06.05.2008 22:50  
|
| | -.- os se kladit?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 07.05.2008 08:36  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.09.2005
Poruka: 6992
| | Daj ti meni radije reci zasto si postao tolko bahat u zadnje vrijeme? Stalno se pravis pametan i ko da si pokupio svo znanje svijeta, svi su naravno glupi jedino si ti pametan i jedino si ti u pravu. Zato kaj si u hardcore raiding guildu ti si neka faca? Uuu, sori faco...
@keko: Thør
vidim da nema tog slova na crovi, ajde ovako - odi na link pa samo napravis copy-paste slova u wow...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 07.05.2008 11:03  
|
| | thanks |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.05.2008 15:43  
|
| | Aransun:
Daj ti meni radije reci zasto si postao tolko bahat u zadnje vrijeme? Stalno se pravis pametan i ko da si pokupio svo znanje svijeta, svi su naravno glupi jedino si ti pametan i jedino si ti u pravu. Zato kaj si u hardcore raiding guildu ti si neka faca? Uuu, sori faco...
eh? samo sam mu reko da Brutallusa se NE MOZE ubit bez ulaska u sunwell plateu.. kakve to veze ima s mojim guildom?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.05.2008 22:04  
|
| | Al nek vam bude, kad sam bahato malo deriste, onda cu se jos malo bahatiti---->Vashj corpse! Ye thats right, she is dead!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 07.05.2008 22:15  
|
| | Jeli ti mogu biti prijatelj pls ?  Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 07.05.2008 22:37  
|
| | Ne, moras imat T6 da bi mu se mogao obratiti.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.05.2008 23:25  
|
| | Istina
arane, vidim da si guild promijnio, jel moguce da i ti ides u prave raidove ili?
A ti naruto nemoj da dam link tvog pale pa da se smijemo repuation Pvp gearu
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.05.2008 23:39  
|
| | Aransun:
...
Čitajući zadnjih neznam kolko stranica foruma/WoW podforuma, skoro sam umro od smjeha. Kad sam pričao da stvarno znate izvaliti gluposti nisam mislio da ćete biti u stanju nadrobiti tolko gluposti u samo mjesec i pol kolko me zapravo nije bilo na site-u (logano, iako sam se znao zaletiti i provjeriti ali nisam imao vremena odgovarati).
Uglavnom, ja sam se izgubio jer sam bio zaposlen sa ssc/tk u wow-u odnosno fax-om, poslom i ostalim sranjima u RL-u. Iako, svakog sam dana dobivao svježe informacije s fronte (odnosno određenih servera, od kojih me najviše zanimao karazhan). Naime, imali smo dogovor da ćemo napraviti guild što i jesmo. I lijepo smo se mi lvlali dok ja slučajno nisam morao smanjiti igranje i zbog toga se nisam pojavio online neki tjedan-tjedan i pol (još se dogodila promjena da su svi naši dragi tenkovi odustali od igranja tenkova pa sam ja bio prisiljen napraviti tenk alta, ali sam i s njim prestao igrati uskoro). Kad sam došao nazad online vidio sam da ljudi nema online jednako dugo, ili igraju na drugom serveru ili su (kao 4-oro njih) promjenili guild. No dobro, možda su ljudi otišli na more pa će se vratiti, ali kako sam dolazio online nisam zapravo nikoga uz iznimku 2 ljudi viđao na serveru. To dvoje ljudi se premjestilo u jedan drugi guild, koji sucka teško, ali je hrvatski, pa ajde. I tako sam i ja pristao da me pozovu bar privremeno u taj guild misleći da ću tu i tamo dobiti koji boost kroz instancu ili će ljudi na istom lvlu htjeti u instancu. Nažalost to sam prekrižio čim sam vidio na što liči g-chat u tom guildu. Shvatio sam da oni nemaju nikakvu budućnost, ali da imaju tzv elitni guild samo za lvl 70, iako da bi upao tamo morao si imati karazhan att, što je u početku bilo ravno nemogućoj misiji budući da nije bilo previše ljudi koji bi bili u stanju završiti heroic BM. No dobro, odlučio sam pričekati i vidjeti što će dalje biti...
Polako sam se lvl-ao, koliko sam stigao, zbog svog prebukiranog RL rasporeda. U međuvremenu je taj elitni guild postrožio kriterije. Sada trebaš imati sve heroic keyeve i karazhan att da bi uopće konkurirao za guild, a da ne pričamo o tome da uz to očekuju od tebe da se pojaviš na svakom raidu, što mi je zapravo smiješno uzimajući u obzir da rade samo kara i gruula, a raid ne počne kad je najavljen nego se npr čeka par sati da se svi skupe pa onda zna raid počet oko pola jedanaest i trajati bar 3h, što je samo po sebi mazohistički. Bio sam u jednom takvom guildu na mainu (koji to više nije, nedavno sam prestao s njim igrati, namjeravam ga prodati skoroj budućnosti [ne, onaj dogovor je propao jer je čovjeku koji je htio kupit lika bilo prekomplicirano igrati s lockom, a traži klasu tipa warriora/rogue-a kod koje trebaš stiskati 2 tipke da bi bio prosječno dobar s tom klasom]).
No dobro. Nedavno sam morao uzeti pauzu od 3 tjedna da bih sredio RL, i sad kad je to sređeno nastavljam di sam i stao. Ovo sve zapravo je bio test kolko ćete izdržati. S frendovima sam razgovarao, oni su rekli da ćete možda nastaviti di ste stali, ali sam ja skoro 90% bio uvjeren da ćete se na kraju ili vratiti na mainove ili napraviti nove likove na starom/novom serveru i posvetti se njima. Ne volim kad sam u pravu, ali sam opet bio. Samo 5 ljudi je ostalo od originalne postave ali se neću tako lako predati. Dugoročni cilj je dobro se pripremiti za WotLK, a za pripremu koristiti kombinirane stare i nove instance/raidove. Ono o čemu sam ja pričao dok sam još u teoriji pričao o guildu pokazalo se točno: ako se prisjetite, pričao sam da se sa opremom iz Naxxa može bez pola frke doći do ssc/tk geara, odnosno MH/BT. Zanimljivo, danas najrazvikaniji guild na svijetu je napravio baš to. Oni nisu počeli sa Karazhanom, oni su počeli sa Naxxom. To je bio ključ njihovog brzog napretka, nisu oni skupljali outland instance gear, oni su prvo nabaviliNaxx gear i onda pravac nove instance, njima nije trebalo puno jer su bili hardcore, u to vrijeme se zahtjevalo barem 12h na dan da bi ostao u tom guildu. Ali i sa ležernim igranjem radeći samo naxx do određene točke, može se preskočiti dosadno grindanje (danima/tjednima) da se dobe heroic key-evi za instance i gear iz njih (odnosno stvari za koje su potrebni heroic tokeni). Nihilum je u karazhanu ciljao samo na par stvari: oružja (healing/spell dmg i tanking) i trinkete, možda koji solo item, specifičan a bolji od T3 (tipa trail fire gaćica za offensive spellcastere i par djelova oklopa za tenkove/healere). I s tom kombinacijom oklopa su došli daleko. Ali je važna bila taktika, a ne broj sati provedenih grindajući rep sa frakcijama/pare za epic flying mounta/povisivanjem profesija.
Većina ljudi u nihilumu je imala plave tailoring/bs/lw setove kad su ušli u karazhan. ali je svaki od njih imao bar po 2 T3 dijela. to je bio ključ njihovog uspjeha. Dokazali su da se i sa pre-tbc gearom može stići daleko.
{baš se pitam ko je sve ovo dosad napisano pročitao}
No, sad kad sam već krenuo, nema povratka, potpuno prelazim na hordu, nema više povratka na alliance, priest će biti sljedeći na 70, odma iza njega i lock. A onda je lako dalje. Imam 10-ero ljudi koje ima povjerenja u mene i još 5-oro koje stiže (polako ali sigurno) na server, samo je pitanje vremena kada će onaj san koji su ljudi imali oživjeti. Ali je u pitanju bila lojalnost. Mislim da su svi pomislili: ''a zašto da tratim vrijeme na tom serveru, kad imam frenda na drugom koji će mi dati pare i boostati me cijelo vrijeme''. Da... A zašto, baš bezveze. Tako je i mislio jedan od tzv. tenkova koji je to trebao igrati u našem guildu. Izabrao je lakši put. On inače ima brdo para i nikad nije sam digao lika na lvl 60 (70). Čovjek je spiskao dosad nekih 7500kn na wow accountove koje je kupio, i nijedan lik mu se nije svidio jer ako ti sa likom ne igraš od početka teško je kasnije pohvatati sve spellove i način na koji se treba igrati s tim likom. Zbog toga je on odustao od svega, napravio svoj fun server na kojem igra s još jednim istomišljenikom, nabije si lvl 255, i onda je faca koja solo-a illidana...
Imao je također ispade ko neki ovdje na ovom threadu. No dobro. Drugi pak prijatelj je prošlu cijelu godinu igrao kao hardcore igrač. Počeo je prošle godine negdje u 9. mj. pa je tako igrao do prošlog tjedna. nabavio je za svoju klasu najbolji gear upao u najbolji guild na serveru i hvalio se kako mu je za to trebalo samo 9.mj. Okladio sam se s njim da ću ja za 2 mj. napraviti ono za što jenjemu trebalo 9mj. Nažalost razočarao sam ga. Meni je za sve to trebalo mjesec dana hardcore igranja, i nakon toga mi je bilo dosta hardcore-a za cijeli život. Nešto što nikomu nebih preporučio ni za živu glavu. Radije potratim 3-4mj. u normalnom igranju koje podrazumjeva prvo rješavanje RL problema a tek onda igranje ako za to ima vremena nego da mi netko plati sveživotne potrebe u zamjenu da za njega igram hardcore.
Moj budući plan i program? MM će ustati iz mrtvih, samo je pitanje vremena. Da li će to biti za mjesec dana ili 2, ali će sigurno spremno dočekati WotLK (ako već neće imati vremena smišljati planove za posjet illidanu). Sada je zadnji vlak za posjetu Naxx-u, jer se Naxx vraća kući u Northend za samo 5-6mj. a onda će to biti lvl 80 instanca... Northend će najviše zahtjevati frost i shadow resistance, a njega se najviše može skupiti u dragom nam Naxxu.
Pitale su me osobe, da li ja mislim posjetiti stare instance uključujući i nove. Odgovor je da. Plan je posjetiti oboje, ali također se i pripremiti za nadolazeću ekspanziju. A vezano us death knighta... Zamislite chain q sličan att za karazhan, netherdrake-u ili možda putu do BT-a. Dodajte mu još par djelova ili ga produžite duplo. Dobili ste q-line za death knighta. Da bi ga otključali, morat ćete na lvl 80 završiti taj q-line, a kasnije ga i equipati, i lvlati. Znači, još dodatnog posla. Ah, da: death knight će se stvoriti na tom serveru na kojem ste završili quest, i to na toj frakciji na kojoj ste ga završili, znači, možete samo sanjati o tome da ćete ga moći prebaciti bilo gdje ili da ćete moći izabrati drugu frakciju. Death Knightovi se neće moći prebaciti na druge servere, a čisto sumnjam da će se moći prebaciti na drugi acc.
Malo sam surfao po starim stranicama, sad gledam i smijem se!
Ne razumijem zasto ti mislis da treba biti u hard core raiding guildu da bi napravio neki progress? ja raidam 4 dana tjedno po 3 sata i to je to.... ne bi reko da je to neki hard core.... nije da nam je progress savrsen ali nije ni los tbh....
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 07.05.2008 23:50  
|
| | Gle. Samo se ti ljepo tješii s svojim virtualnim progressom, ali ti to ne vrijedi niti pišljivog penija Rađe bi raidao hoggera do kraja života neko se forsirao kao wannabe raider s pvp opremom. Oh da za tvoju informaciju. Jedino imam chest plavi
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Lava
Smij se ako ti je smiješno.
Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.05.2008 23:53  
|
| | To je nesto novo, ali nek ti bude, ali kao sto sam reko, to nije forsiranje... a za retija ne postoji trenutno bolji gear od s3, pa cak ni t6....
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 08.05.2008 01:36  
|
| | Elendil:
Istina
arane, vidim da si guild promijnio, jel moguce da i ti ides u prave raidove ili?
Aran je napravio ono sto je bilo receno u gore navedenim postovima, ty, ima svoj guild koji u ovom trenutku gearupa ljude i planira napraviti blitzkrieg prema ssc i tk, a onda dalje. Recimo da je to bilo nesto sto je bilo u pripremi malo duze vrijeme i sad se napokon provodi u djelo...
Elendil:
Malo sam surfao po starim stranicama, sad gledam i smijem se!
Ne razumijem zasto ti mislis da treba biti u hard core raiding guildu da bi napravio neki progress? ja raidam 4 dana tjedno po 3 sata i to je to.... ne bi reko da je to neki hard core.... nije da nam je progress savrsen ali nije ni los tbh....
Jesi ikad cuo za server first, kaj mislis kolko sam server firstova imao kad je TBC tek izasao, covjece ja sam bio u ovom guildu dok tvoj pally nije bio ni lvl 1. I vec smo onda rusili SSC i TK. TADA se trebalo bit hardcore da se to napravi. Isto kako sad moras bit hardcore da skidas SW...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 08.05.2008 08:08  
|
| | omg nece biti starog naxxa vise? a ja ga nikad nisam vidio =(( |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 08.05.2008 08:16  
|
| | Kad izađe WotLK, Naxx se seli u Northend i nece vise biti u EPL. Razlika ce jedina biti u lvlima unutra i lootu.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 08.05.2008 08:17  
|
| | a dungeon ce biti potpuno isti i bossevi i bit ce isti lich king? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Maki2
| | Napisano 08.05.2008 10:48  
|
| |  Behemont Član od: 15.02.2005
Poruka: 2170
| | bit ce isti, sa jos nesto novih stvari (bossevi loot i bit ce veci)
lich king ti nije u naxx nego onaj lich kel'thuzad...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 08.05.2008 11:18  
|
| | Isti bossevi + Arthas. Barem pretpostavljam. Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.05.2008 12:40  
|
| |  Hydra Član od: 28.01.2007
Poruka: 2480
| | Al drugi kričeri,itemi i instanca,zapravo valda sve drugo osim što če se ovaj preselit kod Lich Kinga,gdje bi trebo bit i Anub'Arak,on je Arthasov best friend neka blizz napravi super uber lich kinga i da ga je teško ubit,i da dropa također super uber iteme,to bi bilo bolesno,vidjeh northrend,odličan je,al samo da to naprave,i da ne pretjeruju da je t6 za lv 70 lošiji opd nekog itema za 73 lv,to bi onda bilo odlično "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Naruto
| | Napisano 08.05.2008 12:49  
|
| | Mislim da neče. Do kojih lvla 75 ili tako nekako no arthas če biti bad ass mf. Ipak dropa frostmourn Live free die hard |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.05.2008 12:54  
|
| | Na frostmoruneu piše "the owner of this sword becomes the new Lich King,nadam se da ih neče biti puno ^^) I još piše,Hail To The King Baby! 400-800,4.0 dps per sec,to mi je malo sporo,al je sword bolestan..garant če im običan udarac bit oko tisuću,možda i 1500,(malo mi je puno al opet,lv 80 )ko to ima,a tek execute...omg,pwnanja će bit. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | KingBOBI
| | Napisano 08.05.2008 12:58  
|
| |  Monk Član od: 25.04.2008
Poruka: 200
| | CrazyMage: Na frostmoruneu piše "the owner of this sword becomes the new Lich King ...
Paa , šta misliš Frostmourne je najače oružje WoW - a(ovog dijela) ! I am King , I am BOBI , I am KingBOBI ! |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.05.2008 13:00  
|
| | Pa..je,kolko ja znam,nema nikakvo posebno toliko jako drugo oružje,onda je,frostmourne..no nešt mi govori da če blizz napraviti još jače. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |