CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 38
Članova: 2

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Atari
· mirrors edge
· problem sa tipkovnicom
· Prince of persia:Prodigy!!
· [S] Olimpijske igre
· Kviz znanja
· [S] Šta ima?
· [S]Hardware/So
ftware

· Beautiful girls
· Uhapšen Radovan Kara&...

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - World of Warcraft

274 stranica ( 1, 2 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 273, 274 )
  Autor  World of Warcraft
 KingBOBI   Napisano 08.05.2008 13:04   

Naga
Član od:
25.04.2008

Poruka: 524

Frostmourne

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

keko   Napisano 08.05.2008 13:51   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1214

ako je to to , sword je i dosta izbalansiran. To bi bilo super za death knighta. Vidim da je crvene boje , artefact.
a koja je razlika izmedju lich kinga i kel'thuzada??
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 08.05.2008 14:32   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2702

Kel'thuzad je jedan lič,močan,al ni upola ko lich king(jest da je lich king nepokretni spirit ) Arthas ubije lich kinga i njegovu moć prebaci na sebe,uzme armor i ajmo,btw malo mi je prejak taj sword,kad sam ja vidio valda je bilo drugačije,ma neko je odavde čak možda linko,nije bio upola dobar ko ovaj,artifact..ooo to ima da se teško dobije! I da,Arthas je kako znamo posto Lich king,a Lich kinga je kolko ja znam stvorio burning legion,ne sječam se više,al se sječam da su u igri il negdje govorili ko ga je stvorio.

[URL=http://world6.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=114337243]Ovim donirate meso za siromašnu djecu s njuškom i smeđim krznom

keko   Napisano 08.05.2008 14:48   

Titan
Član od:
15.11.2006

da nije Kil'jaeden?

CrazyMage   Napisano 08.05.2008 15:00   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Pa on je valda iz Bl isto..

[URL=http://world6.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=114337243]Ovim donirate meso za siromašnu djecu s njuškom i smeđim krznom

Elendil   Napisano 08.05.2008 15:38   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1797

kaj vi ne citate Sunwell trilogy? Sargeras je upocetku bio dobar i pomagao titanima u borbi protiv sila zla koje su htjele unistiti svijetove koje su stvorili, nakon mnogo godina borbi, sargeras je izgubio razum i okrenuo se protiv titana oslobadajuci te sile protiv kojih se toliko borio i zagospodarion njima... medu tim silama je bio red Eredara od kojih je sargeras iazbrao 2 najmocnija da mu sluze kao predvodnici njegovih legija u unistavanju svijetova--->Kil'jaeden i Archimode

Nakon mnogo unistavanja, bla bla bla, dodose oni na Azeroth i napadnu ga, Highborni(n elfs, b elfs, naga etc...) su pobijedili uz pomoc Zmajeva...borba je unistila jedinstevi kontinent i stvorila veliki vir u sredini koji razdvaja dvije polovice nekadasnjeg Kalimdora... n elfovi ostadose na Zapadu, do su high elfovi( b elf) otisli na istok i upoznali ljude i dali im magiju na koristenje... ljudi su postali lakomisleni i previse je upotrebljavali, sto je dovelo do ponovnog osvrtanja burning legiona na Azeroth, ovog puta Kil jaeden je nekadasnjeg vođu orcova Ner'zhula pretvorio u svojeg slugu i zajedno sa ostalim orcima uz pomoc medivha i gul'dana poslao ih na Azeroth(otvaranje portala je unistilo Draenor, tj danasnji outland), nakon puno puno klanja izmedu orcova i humana, ljudi pobijedili i probali napasti outland gdje su izgubili... nakon sto je vidio koje je razaranje prouzrocio, ner zhul je odlucio odustati od sluzenja Burning legionu, ali kil jaeden ga je ubi i zatvorio mu dusu u led na vrhu svijeta... i tako nastadose nas lich king...

Elendil   Napisano 08.05.2008 15:40   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Sto se maca tice, brijem da je samo za retije ili death knightove, zbog intellecta

Elendil   Napisano 08.05.2008 15:42   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Aransun:
Aran je napravio ono sto je bilo receno u gore navedenim postovima, ty, ima svoj guild koji u ovom trenutku gearupa ljude i planira napraviti blitzkrieg prema ssc i tk, a onda dalje. Recimo da je to bilo nesto sto je bilo u pripremi malo duze vrijeme i sad se napokon provodi u djelo...

Jesi ikad cuo za server first, kaj mislis kolko sam server firstova imao kad je TBC tek izasao, covjece ja sam bio u ovom guildu dok tvoj pally nije bio ni lvl 1. I vec smo onda rusili SSC i TK. TADA se trebalo bit hardcore da se to napravi. Isto kako sad moras bit hardcore da skidas SW...

nisam imo pojma da si bio u evolved, slucajno sam dobar s trenutnim officerima, daj mi ime svog chara koji je tad bio u evolved da se malo raspitam... ali je slazem se, tad je to bio kakav takav hard core progress....

Maki2   Napisano 08.05.2008 16:49   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2233

lich king nije u naxxramansu nego u icecrown glacieru. slika
arthas nije ubio lich kinga i onda mu uzeo gear nego je razbio led u kojem je ner'zhul to jest lich king bio zarobljen, (slika) i kad je stavia dio opreme na svoju glavu arthas i ner'zhul su postali jedno. arthas i noob se spajaju

keko   Napisano 08.05.2008 17:34   

Titan
Član od:
15.11.2006

Elendil:
Sto se maca tice, brijem da je samo za retije ili death knightove, zbog intellecta

death knightovi NECE imati mane.

Elendil   Napisano 08.05.2008 17:43   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Zasto onda mac koji death knight koristi ima manu? a i kako ce biti spellcaster dpsevi ako nemaju mane?

hacker_083   Napisano 08.05.2008 18:13   

Elf
Član od:
19.11.2006

Poruka: 35
 http://www.wowwiki.com/Image:BlizzConFrostmourne.jpg

Ovo je pravi Frostmourne predstavljen na zadnjem BlizzConu. Onaj drugi link na sliku je neki private-server made Frostmourne,znači fake , a što se tiče "mane" Death Knighta,on uopće neće imati niti manu,niti energy,niti rage nego specifične RUNE (naravno, bit će više swordova za death knight klasu, a svaki će imati drukčije rune) koje će mu davati mogućnost da casta drugačije spellove A to što Frostmourne ima nešto intellecta, ja mislim da su to napravili tako da i paladin može nositi mač...iako je predviđen za Death Knighta, ali mislim da će ljudi prije ići ubiti Arthasa,tj Lich Kinga,negoli rollati svoga Death Knighta... btw mislim da, pošto Blizzard toliko nerfa paladina, će pallyji doći na svoje u idućoj ekspanziji...Evo ljudi, nadam se da je ovo pomoglo

Divljak

CrazyMage   Napisano 08.05.2008 18:28   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Prvo,Kil?jaedan i Archimonde su bili draenei,drugo,eto,reko sam wam za frostmourne,al možda ono nije fake nego je blizz odlučio da napravi još močnije,ko zna.

@Maki:Jebiga,znam da je nešt bilo,uglavnom,prelazio sam kampanju prije godinu i nešt il čak više,pa se ne sječam baš.

A mač če bit dobar za death knightove i pale..

Elendil   Napisano 08.05.2008 18:29   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Bili su drenei koji su dobili moci od sargerasa, drugim rijecima, eredari

keko   Napisano 08.05.2008 18:31   

Titan
Član od:
15.11.2006

Elendil:
Zasto onda mac koji death knight koristi ima manu? a i kako ce biti spellcaster dpsevi ako nemaju mane?

imaju rune , 3 vrse , blood frost i unholy. Blood ce biti za damage , frost za control a unholy za damage over time (Dotovi)

Elendil   Napisano 08.05.2008 18:40   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Cemu onda intellect na DK swordu? ne kuzim taj sistem s runama, talents ili?

keko   Napisano 08.05.2008 18:42   

Titan
Član od:
15.11.2006

ne , prije nego castas spell trebas s swordom pobrati neciju dusu ili tak nesto , i onda se puno runama ovisi kaj odaberes. niti ja ne kuzim skroz i onda castas spelove

Edit : A intellect mozda sluzi za spell critical

Maki2   Napisano 08.05.2008 19:32   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2233

ma o tim runama se nezna bas puno, samo to da ce biti blood, unholy i frost (za tenka?) rune.

keko kad smo vec kod runa, sjecas se onih runesa u runescapeu?

Naruto   Napisano 08.05.2008 19:42   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Poruka: 1793

Rune dobivene dušama drugih? Ninjad warlocks shard? Pfft. Koliko se meni čini - Retri sword, screw lousy knights

Live free die hard

keko   Napisano 08.05.2008 20:43   

Titan
Član od:
15.11.2006

lol rs rune
jedva cekam 69 pa skupljanje s2 geara jooj

Elendil   Napisano 08.05.2008 21:23   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

30% na archimodeu, ffs, jos malo pa cataclysm edge

Naruto   Napisano 08.05.2008 21:47   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

AKO ga ubijete, AKO ti dropa, AKO ga osvojiš

Live free die hard

Elendil   Napisano 08.05.2008 22:48   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Osvojiti cu ga sigurno, punopravni sam member guilda i jedini koji treba 2 handed dropove, warriori su Fury, tj 2 handeri u pve i uzeli bi ga samo za offspec, znas mi ti imamo system master looter pa onda GM odlucuje ko ce kaj dobit, nema vise greed/need a buduci da sam jedini koji treba za main spec i jedini retri u guildu, if drops, GIEFF!, ubit cemo ga uskoro sigurno, ali neznam dal bu mac dropal

Elendil   Napisano 08.05.2008 23:35   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

hacker_083:
http://www.wowwiki.com/Image:BlizzConFrostmourne.jpg

Ovo je pravi Frostmourne predstavljen na zadnjem BlizzConu. Onaj drugi link na sliku je neki private-server made Frostmourne,znači fake , a što se tiče "mane" Death Knighta,on uopće neće imati niti manu,niti energy,niti rage nego specifične RUNE (naravno, bit će više swordova za death knight klasu, a svaki će imati drukčije rune) koje će mu davati mogućnost da casta drugačije spellove A to što Frostmourne ima nešto intellecta, ja mislim da su to napravili tako da i paladin može nositi mač...iako je predviđen za Death Knighta, ali mislim da će ljudi prije ići ubiti Arthasa,tj Lich Kinga,negoli rollati svoga Death Knighta... btw mislim da, pošto Blizzard toliko nerfa paladina, će pallyji doći na svoje u idućoj ekspanziji...Evo ljudi, nadam se da je ovo pomoglo

Zasto bi blizzard tako cijenjen, i rijedak item koji je u potpunosti promijenio WoW pricu, upropastio njegovu realizaciju u igru jebenim podnaslovom, Hail to the king, baby?

Naruto   Napisano 09.05.2008 08:53   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Elendil:
Osvojiti cu ga sigurno, punopravni sam member guilda i jedini koji treba 2 handed dropove, warriori su Fury, tj 2 handeri u pve i uzeli bi ga samo za offspec, znas mi ti imamo system master looter pa onda GM odlucuje ko ce kaj dobit, nema vise greed/need a buduci da sam jedini koji treba za main spec i jedini retri u guildu, if drops, GIEFF!, ubit cemo ga uskoro sigurno, ali neznam dal bu mac dropal
dkp?

Live free die hard

mattrofl   Napisano 09.05.2008 09:22   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

Poruka: 117

lol ova tema je vodeća na forumu već 4 godine...kolko samo diskusije o tom WoWu lol

keko   Napisano 09.05.2008 10:05   

Titan
Član od:
15.11.2006

Naravno a i wow je vodeća igra

Naruto   Napisano 09.05.2008 12:07   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

OFC ,btw surv je pre imba! Treba nerfat surv.

Live free die hard

Elendil   Napisano 09.05.2008 15:04   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Naruto:
dkp?

guild dkp
ali kao sto sam reko, osim mene niko u guildu ne koristi 2 hander osim za offspec pvp

Naruto   Napisano 09.05.2008 19:42   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Zašto ne koristiš world breaker u pveu?

Live free die hard
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 273, 274

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.