CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 11
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Beautiful girls
· X-fire clan
· Western strategy
· World of Warcraft
· MyMiniCity
· Grafiti kapice sprej
· Kaladont
· Gluposti
· [S]Slike usera

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - World of Warcraft

280 stranica ( 1, 2 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 279, 280 )
  Autor  World of Warcraft
 Naruto   Napisano 20.07.2008 15:38   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Poruka: 1816

Po tvojim postovima nebi di dao niti 10.

Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Redox   Napisano 21.07.2008 01:31   

Halfling
Član od:
15.07.2008

Poruka: 6

ok ovo je bedasto...mislim ovo je normalno za ljude koji su sa balkana tak da nemam kaj za rec; ah sta cemo nemremo si pomoc...

Uglavno sad sam vidio dizanje likova i prodavanje pa bi zelio iskomentirat samo to daj mi otkri kak to radis? mislim kak se to isplati ja sam potrosio barem 1500 kuna za acc koji sad prodajem za 600 s 2 level 70 lika i niko nece kupit..jer prodajes vani? Jer ima ko iskustva sa prodavanjem acc vani jer je na e-bay jedan acc s jacinom mog barem 5 tisuca kuna?? ->ak neko ima nek me pm pls

I da sry ako sam nekaj krivo skopcal/shvatil jer sam po prirodi malo plav pa ono dogodi da ispadnem bedast pa ak sam krivo skuzio samo me ignorirajte

Naruto   Napisano 21.07.2008 11:17   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Kupiš šrot lika.. npr rogue greeny. Izfarmaš mu merc i digneš cijenu 3x. Shitgear char košta možda.. 300kn. U međuvremenu mu središ rep. Par PvE djelova i full pvp. I digneš mu skilove na max. S time digneš cijenu. A kome prodat? Uvijek se nađe neki frend ili netko iz grada ko bi htio igrat wow.

STALKER   Napisano 21.07.2008 13:19   

Skeleton
Član od:
15.07.2008

Poruka: 7

Ma wow propada lagano sve je gori i gori kako izlaze novi petchevi.

Redox   Napisano 21.07.2008 13:36   

Halfling
Član od:
15.07.2008

Poruka: 6

Naruto ok skuziop sam ali kakvu cijenu dignes ne kuzim jebate sve kaj stavis preko 300 kuna niko nece kupit...ja 2 lika sa tak-tak gearom prodajem za 600 i javila mi se 3 lika kao da ce uzet sigurno ali se vise ne javljaju...neznam kaj bi reko...daj ti uzmi od mene pa poslije prodaj skuplje trebaju mi pare za more =)

Naruto   Napisano 21.07.2008 16:06   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Ne sry. Prestao sam s preprodajom Igram huntera atm. MH etc etc.

Aransun   Napisano 23.07.2008 11:28   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 7114

Naruto:
Ili si newb ili si pro. Newb nema šanse da vidi edngame raid i opet nema veze, svatko s malo mozga može igrati svoju klasu.. 2-3 tipke i gg. Nemaju veze patchevi s ičime. To što je blizz stavio sve ezymode a opet ima tarda koji failaju se nemože pomoć. Neznam stvarno što se žalite.. elendil ti nisi igrao pre tbc, neki pak nisu ni morali plačat mount. Ali mount, stvarno, nema nikakve veze s kvalitetom igrača. Ili si newb ili si pro. Thats life.

Gledaj na to ovako: TO kaj si napisao je vrijedilo prije 7-8 mj. dok su još MH i BT bili teški ko sam vrag, ili prije toga, prije oko godine dana i više tek kad se došlo do TK i SSC. Onda se vidjelo ko zna igrat a ko nezna. Sad svaki idiot može stisnuti par tipkica i bit dovoljno dobar da ga se uzme u hardcore guild. A to se trenutno radi zato jer većina dobrih igrača odlazi. Na serveru na kojem sam ja igrao do prije 2 mjeseca, bilo je jedno 15 aktivnih hardcore guildova, a od kad sam ja prestao igrati, propalo ih je jedno 7-8, a još 2 propadaju... Zato jer su im najbolji ljudi počeli odlaziti a kako svi masovno recruitaju, ima jako malo kvalitetnih igrača koji traže novi guild, i zbog toga većinom debili dobivaju priliku da uđu u top guild, kojega na kraju prevelika koncentracija istih uništi. Jer kad se to dogodi ni instance koje su na farmi se više nemogu čistiti, a ni bilo kakav novi napredak nije moguć. To se trenutno događa u WoW-u. U WoW-u skill više ne igra nikakvu ulogu.

Naruto: Ništa puno ne propuštaš.. samo više dreke na ventu.

Varaš se, 40-manovi su bili odlični. >Svi su šutili samo je raid leader govorio (i njegovi asistenti naravno). A raidovi su zahtjevali puno više skilla ali i koordinacije 40, a ne 25 ljudi. Sad je skoro sve tank'n'spank...

Naruto   Napisano 23.07.2008 12:23   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Da ali zašto ima sve više debila? Možda jer je bliz +20% xp više na svaki quest, mob ili instancu pa svaki drugi newbie je dingao 70 ko ništ. No opet to što kažeš, na realmu imamo nekoliko top guildova. Npr; Nerve. Ekipa je poćela ssc/tk s pvp opremom. Nakon 352 pokušaja skinuli su Void reavera i odjenom oni imaju to "on farm". Nakon toga neki pve "iskusniji" likovi joinaju njihov guild. Skinu lurkera "cleared ssc". I još nakon 2 dana gledam. "mh on farm" dok nisu se ni mrdnuli od VR/Lurk a ljudi i dalje joinaju njihov guild. Nakon 6 dana GM je kickao pola pvp membera koji su bili u guildu, jer su se ovi novi žalili na njihov gear. Loyalty , brain, logic? Ipak ne.

cuco123321   Napisano 23.07.2008 13:54   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

Poruka: 108
 ja i par frendova smo osnovali guild prije 5-6 dana i sad smo u ssc 4/6 (u dva dana 4bossa)... danas je reset i idemo probat ocistiti ga bar 4/6 ili 5/6.. lol hydosa nemozemo jer nemamo ress tank gear....
neki t6 shaman i mage dosli u guild odma sa drugog servera... taj mage je prejeben leader.. svaki raid u kojem je on uskladi ljude tako da boss mora pasti lol ... btw ja sam officer

Elendil   Napisano 25.07.2008 18:56   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1882

Naruto:
Ništa puno ne propuštaš.. samo više dreke na ventu.

zar nije drecanje na ventu cijela poanta raidanja , jedino sto me drzalo u pve-u je mogucnost da ce netko provaliti neku glupost u ventu i da cu umrijet od smijeha..

Elendil   Napisano 25.07.2008 19:00   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Naruto:
Kupiš šrot lika.. npr rogue greeny. Izfarmaš mu merc i digneš cijenu 3x. Shitgear char košta možda.. 300kn. U međuvremenu mu središ rep. Par PvE djelova i full pvp. I digneš mu skilove na max. S time digneš cijenu. A kome prodat? Uvijek se nađe neki frend ili netko iz grada ko bi htio igrat wow.

a mi se pitamo zasto wow propada

Elendil   Napisano 25.07.2008 19:02   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Naruto:
Ili si newb ili si pro. Newb nema šanse da vidi edngame raid i opet nema veze, svatko s malo mozga može igrati svoju klasu.. 2-3 tipke i gg. Nemaju veze patchevi s ičime. To što je blizz stavio sve ezymode a opet ima tarda koji failaju se nemože pomoć. Neznam stvarno što se žalite.. elendil ti nisi igrao pre tbc, neki pak nisu ni morali plačat mount. Ali mount, stvarno, nema nikakve veze s kvalitetom igrača. Ili si newb ili si pro. Thats life.

ja nisam igro pre TBC? malo si zazujo.... ja sam hilo naxx na pristu na shadowsongu dok ti jos ni BRD nisi vidio...

Cesc   Napisano 25.07.2008 19:49   

Medusa
Član od:
16.07.2008

Poruka: 65

Ne znam ne volim igrat WoW, ali obožavam LOTR:BFMO(sve nastavke) a i nered na guildovima me baš i ne privlači

P.E.A.C.E. O.N.

Naruto   Napisano 25.07.2008 21:40   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Elendil:
ja nisam igro pre TBC? malo si zazujo.... ja sam hilo naxx na pristu na shadowsongu dok ti jos ni BRD nisi vidio...
Yes yes. Počeo si igrat prije 6-7 mjeseci. Odi prodavat shit nekom drugome. Tipični prikaz kada newb dinga 70, ode u ssc i misli da je bog.

cuco123321   Napisano 26.07.2008 08:44   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

naruto jesi li ti stvarno 12-13 godisnji balavac koji ser*e po ljudima... ajd ti nama reci sto ti raidas i kad si poceo.. a je se sjecam sa feandil igra jako dugo jer ja sam na orginalu poceo u 1 mjesecu ove godine a on je onda vec bio 70 i raidao je .... i kakve veze ima kad je ko poceo ako zna vise nego ti i nese*re po ljudima... ti mozes igrati 10g wow ako si glu*p glu*p si i to ti je to!!....i molim te daj nam link svoga igraca da vidimo cime si bolji i cime se ti hvalis tuda

Naruto   Napisano 26.07.2008 12:02   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Ne nažalost nisam, a i mogu srat po kome god hoču, a pogotovu po artardima poput tebe.

luky94   Napisano 26.07.2008 12:07   

White Tiger
Član od:
16.01.2008

Poruka: 115

LOL 2 pro macana se svadjaju xD....

cuco123321   Napisano 26.07.2008 12:16   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

Naruto:
Ne nažalost nisam, a i mogu srat po kome god hoču, a pogotovu po artardima poput tebe.

hahah.. daj mi link molim te.... lol....
oces mi biti frend LOLOLOLOLOL

Elendil   Napisano 26.07.2008 17:12   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Naruto:
Yes yes. Počeo si igrat prije 6-7 mjeseci. Odi prodavat shit nekom drugome. Tipični prikaz kada newb dinga 70, ode u ssc i misli da je bog.

Moj paladin je kreiran prije 13 mjeseci, prije toga sam 7 mjeseca igrao na rogue-u annalhech.... moj account je kreiran 1 mjesec nakon sto je TBC izasao iz razlog sto priest na kojem sam igrao je bio na acc-u kojeg sam dijelio s frendom.. on je pvp-o, ja sam pve-o, a ponekad i obrnuto...nas zajednicki acc na kojem su bili lvl 60 pri, hunt i lock(pre tbc) je bio kreiran 3 mjeseca nakon sto je prvi wow izaso i prodan par dana nakon sto je tbc izasao jer on nije zelio gledati kako se General i t3 gear zamjenjuje za outland green shitove a tbh i ja sam plako kada sam dobio prvi green item iz outland questa a bio je bolji od high warlord pieaca za koji smo se toliko mucili i nikada ga dobili....

moj pala je dingo 70 krajem 10 mjeseca 2007

oh da btw, ode u ssc? decko, ja sam ssc odavno ocistio, ukljucujucii cijeli MH, TK do kaela(guild ga je ubio 3 puta, ja sam imo ispite) i BT do Mother sh....

cuco123321   Napisano 27.07.2008 06:18   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

naruto daj link od igraca!

Doomwarden   Napisano 28.07.2008 15:34   

Sprite
Član od:
25.05.2008

Poruka: 4
 Pozdrav,

Ja sam ovdje novi, i imam jedno pitanje u vezi tankanja kao druid. Budući da se s2 oprema pojavila za honor, razmišljao sam nabaviti par dijelova za tankanje pošto resilience daje skoro isti efekt kao i defense, pa osloboditi defensa i gemmat agi na neke djelove radi dodgea i armora.

Nije mi prvi lik, ali mi je prvi alt koji je došao do 70 i stvarno mi se sviđa igrat sa druidom, pa ne znam je li to dobra ideja sa pvp gearom....Nitko na serveru mi nije dao konkretan odgovor pa evo...

You can't spell slaughter without laughter.

Elendil   Napisano 28.07.2008 16:08   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Lol, kao druid nemozes dobit gear za tankanje kroz honour jer su statovi za dps ili hilanje...
odi kroz par heroica, nabavi si malo bolji gear i odi tankaj kara, to mozes pugat ovih dana...

hacker_083   Napisano 28.07.2008 17:11   

Berserker
Član od:
19.11.2006

Poruka: 37

Doomwarden:
Pozdrav,

Ja sam ovdje novi, i imam jedno pitanje u vezi tankanja kao druid. Budući da se s2 oprema pojavila za honor, razmišljao sam nabaviti par dijelova za tankanje pošto resilience daje skoro isti efekt kao i defense, pa osloboditi defensa i gemmat agi na neke djelove radi dodgea i armora.

Nije mi prvi lik, ali mi je prvi alt koji je došao do 70 i stvarno mi se sviđa igrat sa druidom, pa ne znam je li to dobra ideja sa pvp gearom....Nitko na serveru mi nije dao konkretan odgovor pa evo...

cuj,nemoj nista od PvPa nabavljat,nego sve iz HCova i kara pugova...od PvPa nabavis ono sto ne mos jednostavno iz PvE,a ne da dodes u raid full s2 i ona sva epic sranja od honora...gemovi ti nece jako puno pomoci

Doomwarden   Napisano 29.07.2008 07:46   

Sprite
Član od:
25.05.2008

Elendil:
Lol, kao druid nemozes dobit gear za tankanje kroz honour jer su statovi za dps ili hilanje...
odi kroz par heroica, nabavi si malo bolji gear i odi tankaj kara, to mozes pugat ovih dana...

E vidiš, tu dolazimo do problema...Cijeli server je prilično čudan što se tiče geara, kad god se prijavim na LFG za neki heroic odma stižu tipa: "R u in full epix", i naravno da je odgovor ne, onda klasični "lul, naab" i kick iz grupe van.

Ponašaju se ko da su popili svu pamet svijeta, vjerojatno nije ni čudo jer ipak mi je druid alijansa, al nakon lvlanja nekoliko hordieja, stvarno nisam imao živaca za još jednog, i sad mislim da sam se za...ebo

Elendil   Napisano 31.07.2008 12:18   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Uf? a ne bi te kickali kad te summonaju i vide te u pvp dps gerau buduci da ne postoji pvp gear za tankanje.... i btw,sta ce i u heroicu full eic? ja sam hilo i tenko heroice u retri gearus sa 2 handerom...ofc, ja sam bio full epix

Maki2   Napisano 31.07.2008 15:10   

Behemont
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2266

druid lvl 30 jupi imam mount...

cuco123321   Napisano 31.07.2008 19:41   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

hahaha naruto je zbriso kad sam pito link od igraca (vec vidim izgovor) LOLOLOLOL

Doomwarden   Napisano 01.08.2008 11:06   

Sprite
Član od:
25.05.2008

Elendil:
Uf? a ne bi te kickali kad te summonaju i vide te u pvp dps gerau buduci da ne postoji pvp gear za tankanje.... i btw,sta ce i u heroicu full eic? ja sam hilo i tenko heroice u retri gearus sa 2 handerom...ofc, ja sam bio full epix

Gle, nisam ja ni planirao nabaviti full merciless gladiator, oružje, vindicator/guardian, nego samo 1 ili eventualno 2 dijela seta da si pomognem sa resijem i riješim se gluposti s questova.

Ionak nisam nešto posebno gearan , al mogu tankat ove lakše heroice itd., al bi se ipak htio riješit nekih itema

cuco123321   Napisano 01.08.2008 14:40   

White Tiger
Član od:
28.08.2007

mozes uzeti 2-3 djela ali ne vise

zeron   Napisano 05.08.2008 23:55   

Centaur
Član od:
24.02.2008

Poruka: 47

Dal je neko s karazhana u hr guildu Midgard ??? Je to neki raiding guild ili sta?
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 279, 280

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.