CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 75
Članova: 5

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· koji mmorpg odabrati??
· Gluposti
· The Lord Of Rings: Return Of The King
· Kaladont
· Sigovi!
· pomoć
· Uvjeti za starionicu
· Što ste zadnje gledali
· [S] Šta ima?

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - World of Warcraft

319 stranica ( 1, 2 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 318, 319 )
  Autor  World of Warcraft
 Maki2   Napisano 22.08.2008 18:06   

Hydra
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2396

Eto vam na!

Sto se tice ta 4 zmaja...

Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Elendil   Napisano 22.08.2008 21:21   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2406

Je, to sam bas ja htio rec, oni su zaoravo priprema za novu expanziju, emerald dream u koju ce biti ukljuceni i the maelstorm otoci, sto se tice onog o dragonflightovima:
Black dragonflight je otiso u kurac jos za vrijeme prvog rata izmedu highbornea i burning llegiona 10k godina prije

Nakon sto su orci dosli na azeroth burning legion ih je naucio svoju vrstu magije, tj, postali su warloci a takva vrsta magije je privukla red dragonflight, zatim su blackrock clan i red dragonflight osnovali vlastitu utvrdu u grim batolu(za sto se isto ocekuje patch ili expanzija)

Green dragonflight: zavela ih moc emerald drema koja ih je na kraju iskvarila

Bronze dragonflight:jedini su ostali vjerni titanima i cuvaju CoT

Blue dragonflight: oni su uglavnom dobri, ali buduci da im je obitavaliste u northrendu, scourge ih je polovio i od njih napravio frost wyrmove

eto, ukratko pregled

Aransun   Napisano 22.08.2008 23:43   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 7634

Black Dragonflight je nastao od Red Dragonflighta, negdi oko vremena kad je počeo War of the Ancients, znači prije War of the Ancientsa nije ga bilo.

Online  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Aransun   Napisano 23.08.2008 11:23   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Evo, imam ja jednu zamolbu. Kolko mi zapravo možete reći o DK, o samim talentsima klase, ako je itko išta čitao o njoj. Jer ja zasad nisam baš našao puno podataka, samo kratke crtice tipa: bit će lvl 55, dobiješ FA 275, dobiješ epic mounta, počneš u green gearu s plavim oružjem, da bi za 3-4 lvla kroz questline dobio sav blue gear koji drži negdi do lvla 65. Nisam se previše igrao s talentsima tako da neznam koji služe za kaj, a sad su ih tak i onak dosta preinačili u novom peču za betu.

Još jedino kaj sam čuo je da će za lvling biti Blood spec... Ima netko ovdje više informacija?

Elendil   Napisano 23.08.2008 11:35   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Talente mozes pogledat ovdje:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/deathknight/talents.html

Uglavnom Blood je za 2 handed melee dps(nesto slicno ko arms warr) ali sluzi se za PvE dps, frost je za tanka a unholy za PvP melee castera(nesto slicno ko enc shammy)

Aransun   Napisano 23.08.2008 11:58   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Gle, mogu ja nać talentse, to je najmanji problem, veći problem je u premalom dotoku informacija, mislio sam da će mi neko konkretno moći reći koja je rotacija spellova u pitanju, kak se uopće igra s DK... One važne informacije ako hoćeš biti pripremljen kad WotLK izađe da znaš s kojom ćeš klasom nastavit igrat. A stvar je u tome kaj ću ja vrlo vjerojatno biti tenk ako će nam guild trebat još kojeg tenka.

Sad, budući da je pally odma izbačen iz više razloga (1. već imamo 2 pally tenka, 2. ne volim igrat s pallyjem, 3. trebao bi ga dizat od lvl 1), automatski su mi ostali drood, warr i DK. Sad, budući da su drooda skoro svi uzeli kao sljedećeg alta za lvlat, onda sam ja od njega odustao iako imam jednog na lvl 28. Onda sad polako dižem Warriora, sad je 48 lvl, planiram ga dići do 70, ali ću još vidjeti dal ću uzet njega ili DK na kraju. U svakom slučaju, pretpostavljao sam sad izlvlat warr, a onda se malo igrat sa priestom koji je trenutno lvl 67, ima resteda do lvl 70, ali ću ga prvo dignut na 69, pvpat da skupim honor za merciless, i onda dingat 70. Taman negdi u tom vremenu bi trebao izać WotLK, pa ću onda imat izbor između 4 klase (Warlock, Warrior, Priest, Death Knight), znači tu su 2 moguća tenka, 4 moguća dps-a, healer, ovisno o izboru talentsa... kojeg ću lvlat prvog, naravno sve će ovisiti o tome s kojom će mi se klasom najviše dat igrat.

Ali stvarno bi htio čut više informacija o DK, ajde ljudi, znam da su neki od vas rekli da bi htjeli rerollat DK, jeste se bar malo informirali o njima.

@Elendil: tolko nepismen nisam da nemogu nać talents calculator, druga je stvar kaj sam lijen pa mi se nedaju čitati talentsi.
link

tromi   Napisano 23.08.2008 13:24   

Dwarf
Član od:
22.05.2008

Poruka: 15
 ja mislim da ce 90 posto wow igraca igrati death knight-a
jer vecina "mladih igraca" obozava ove rijeci
"Death" "Knight" "Hero"

Maki2   Napisano 23.08.2008 15:07   

Hydra
Član od:
15.02.2005

deathknight.info

imas sve zivo o death knightu tu, a i ne samo o DK.
Samo odi na forume, ima stvarno dosta informacija.
Btw. priest ti nije rested do 70 jer mozes imat samo jedan i po lvl rested. a 67 si.

Aransun   Napisano 23.08.2008 18:00   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Ne možeš imat max 3 lvla rested, ali što više imaš resteda, to ti se duže puni, a budući da je meni priest lvl 67 zadnjih 6 mj...

Vidio sam tu stranicu, al mislio sam da bi mi neko od vas ko je već najavio da će rerollat DK nešto o njemu reć...

tromi:
ja mislim da ce 90 posto wow igraca igrati death knight-a
jer vecina "mladih igraca" obozava ove rijeci
"Death" "Knight" "Hero"

Da, ali opet to će se prorijediti isto ko i BElf pallyji i drenei shammyji, svi su ih zarollali kad je izašao tbc, a za par mj. ih je bilo 5x manje.

Maki2   Napisano 23.08.2008 19:25   

Hydra
Član od:
15.02.2005

hunter 65. ding.

fonevoda   Napisano 23.08.2008 20:22   

Squire
Član od:
11.08.2008

Poruka: 9

jedno pitanje!!!!

kada se kupi originalni dvd od wow-a dobiva li se 30 dana mukte igranja?!?!?!?!?!?!?!?!?

pozdrav svima

Elendil   Napisano 23.08.2008 20:52   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Aransun:
Ne možeš imat max 3 lvla rested, ali što više imaš resteda, to ti se duže puni, a budući da je meni priest lvl 67 zadnjih 6 mj...

Vidio sam tu stranicu, al mislio sam da bi mi neko od vas ko je već najavio da će rerollat DK nešto o njemu reć...Da, ali opet to će se prorijediti isto ko i BElf pallyji i drenei shammyji, svi su ih zarollali kad je izašao tbc, a za par mj. ih je bilo 5x manje.

B elf paly fever!!!!

Aransun   Napisano 24.08.2008 01:37   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

fonevoda:
jedno pitanje!!!!

kada se kupi originalni dvd od wow-a dobiva li se 30 dana mukte igranja?!?!?!?!?!?!?!?!?

pozdrav svima

Da, dobiva se 30 dana besplatno, a ako prije toga aktiviraš guest pass koji dobivaš s igrom i odma iza toga aktiviraš originalni cd key, dobivaš sveukupno 40 dana besplatno...

Maki2   Napisano 24.08.2008 15:33   

Hydra
Član od:
15.02.2005

ding. hunter 66.

Elendil   Napisano 24.08.2008 22:48   

Hydra
Član od:
07.01.2006

<---- our carefaces

Elendil   Napisano 24.08.2008 22:52   

Hydra
Član od:
07.01.2006

BTW: CoT ce dobiti novu instancu: Stratholme, gdje cemo moci vidjeti dobrog arthasa i pomoci mu da ocisti stratholme od zombija kao u kampanji... Mal Ganis je zadnji boss a instanca je raid

keko   Napisano 24.08.2008 23:51   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1750

Elendil:
<---- our carefaces

tromi   Napisano 25.08.2008 01:52   

Dwarf
Član od:
22.05.2008

Poruka: 15
 nedavno rjesavao taj qvest
necemo mu zombije pomoc nego je cilj pobit vise ljudi nego mal

Aransun   Napisano 25.08.2008 02:23   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Da, taman prije nego kaj je totalno skrenuo...

Aransun   Napisano 25.08.2008 12:09   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Evo vam malo uvida u questline od DK:

link

Edit: evo i jedne zanimljive raspravice na forumima: link

Maki2   Napisano 25.08.2008 13:41   

Hydra
Član od:
15.02.2005

Vidio sam vec taj Light of Dawn,zadnji DK quest, jedva cekam da ga probam...

Evo pocetnih questova.

elendil-zar je tesko reci gz nego tu gluposti pisat?

Aransun   Napisano 25.08.2008 13:58   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Da, to sam vidio isto. Ali kolko sam uspio pročitati većina ljudi će ili lvlat svoje mainove do 80 ili probati DK pa lvlat mainove do 80. Znači, gužva će bit svugdi, ali nekako mislim da ću ipak prvo dić DK do 80, nagirat ga pa onda vidjet dalje...

Evo jedna pričica...

A evo kaj se kaže za Death Knighta: It feels like a strange combination of Affliction Warlock and Protection Paladin...

keko   Napisano 25.08.2008 14:24   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

<3 priča

Naruto   Napisano 25.08.2008 16:15   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Poruka: 1900

Tako se i meni ništo slićno dogodilo kada sam poćeo igrat wow >.<, lik mi je dao 5g, kupio par zelenih i boostao me u DM par puta sada smo u istom arena teamu

CrazyMage   Napisano 25.08.2008 17:53   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3756

Naruto..to baš i nije slično

Keko,podpisujem,a baš sam ga mogao zamisliti,vidio sam dosta sličnih ljudi pošto sam igrao na RP serveru,nije zbog RP-a,ali bilo je dobrih ljudi koji bi ti rado pomogli..ovak,chattali,imo sam dobrih prijatelja u guildu i sve je to išlo ovako,Oni mene boostaju kroz DM,ja boostam njihovog novog alta kad mu level naraste.

Zato i volim više RP servere,ljudi su normalni,pomažu.a ne volim baš pvp servere kad svi ono:W00t 300/dps haha i 0Wned U n00B,lets TAkl l33t u have no idea what it is..haha..etc...dobro.,nije baš tako..ali većina koje sam znao kad sam igrao na pvp serveru su bili no liferi..a svi govore to za RP-ere...misle da su to ljudi bez života,no večina njih nezna da je role playing igranje uloga..i ono..fora mi je roleplaying u nekoj instanci,doda malo bolju atmosferu,kao da igraš SP igru i uživiš se.

A baš mi tog kidda žao,izoliro se..no,bar u wowu,eto,pokazo im je ko je,a ima takvih dosta u wowu ljudi ne koji su no liferi neg ono..wow je jedan veliki multiplayer svijet i ljudi se hoće izolirati i naći neke prijatelje tamo,slučaj je ovaj dečko vjerojatno moje dobi..malo mlađi ili malo stariji..ko zna,vidio sam dosta takvih ljudi :/

No opet ne RP-am baš često jel to postane preglupo...ajde onako..likovi rp-aju dok su u instanci,il ovako u goldshire-u,ma RP-am dosta...no ima stvarno no lifera koji imaju curu u wowu,rade obitelji u wowu,koji imaju cybor sex u wowu...hahah,to je vrhunac..stvarno....Dobro..ovo prvo navedeno još može proć u nekim granicama...no opet...tak bezveze...

EDITostoje još dvije priče u komentarima ak ko želi vidjet

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

keko   Napisano 26.08.2008 00:08   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

ajde da vidimo.

btw crazy , odi na msn

Elendil   Napisano 26.08.2008 00:53   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Maki2:
Vidio sam vec taj Light of Dawn,zadnji DK quest, jedva cekam da ga probam...

Evo pocetnih questova.

elendil-zar je tesko reci gz nego tu gluposti pisat?

sorry nadam se da se ne ljutis

GZ

Aransun   Napisano 26.08.2008 08:38   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Eyonix - Blizzard Poster:
With the release of Wrath of the Lich King approaching, we wanted to provide you with some important information. In preparation for the expansion, we will be issuing a new content patch in the coming weeks. Much like the patch made available shortly before The Burning Crusade's release, this content patch is designed to bridge current game content with that of the expansion and will contain some exciting changes and additions.

We have outlined some of the larger features scheduled to release with the patch below:

New class spells and talents
Stormwind Harbor
Barbershops in capital cities
Zeppelin towers outside of Orgrimmar and Tirisfal Glades
Two brand-new Arenas featuring challenging new layouts, terrain hazards, and moving obstacles
Guild calendar
Hunter pet skill revamp
New profession: Inscription

As mentioned above, this is not a comprehensive list, just some of the major highlights. We&#8217;ll post the full patch notes as soon as they&#8217;re available. Regarding Inscription, please note that all Burning Crusade players will be able to select Inscription as one of their two professions and level up to a skill level of 375 with it. Upon the release of Wrath of the Lich King, players who purchase and install the expansion will be able to continue leveling in Inscription and the other professions beyond 375.

...

We want to provide some information about the direction of the Arena system. Upon the release of Wrath of the Lich King, players will find they are still able to access the Arena system at level 70 for rated matches. Those competing in the Arenas at 70 will still be able to attain items using Arena points and rankings; however, we do not currently plan to offer new items or titles for this bracket. Players who level past 70 will have their Arena points reset to 0 and be removed from all Arena teams in the level-70 bracket.

Two new skirmish brackets (71-75, 76-80) will be available for players who wish to hone their Arena skills while leveling in Northrend. Those who reach level 80 will once again have the opportunity to create new Arena teams and play in rated matches once a new season starts. New items, titles, and end-of-season rewards will be offered to the most successful teams at level 80. Additionally, the sets released for the Arenas in Wrath of the Lich King will no longer share aesthetic similarities with tiered raiding gear. We want those equipped with the best PvP rewards and those with the best raiding sets to stand out from each other. Players at level 80 will also have the opportunity to compete in two new Arenas featuring challenging new layouts, terrain hazards, and moving obstacles.

Maki2   Napisano 26.08.2008 09:18   

Hydra
Član od:
15.02.2005

Oho inscription, bas sam to planira uzet na warlocku, sad cu moci dignut do 375 prije wotlka.

Maki2   Napisano 26.08.2008 09:23   

Hydra
Član od:
15.02.2005

oh da jos nesto, hunter ding 67.

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 318, 319

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2009 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.