CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 55
Članova: 3

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Sluzhbeni PES2009 turnir, 2v2
· Omiljena hrana
· Crtanje
· World of Warcraft
· [S] Šta ima?
· najveca laz
· *nob* mrcine
· Bivši članovi
· Beautiful girls

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - World of Warcraft

302 stranica ( 1, 2 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 301, 302 )
  Autor  World of Warcraft
 keko   Napisano 15.10.2008 20:56   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1627

aha , sad vidim. Ko onaj drowned ranger na war 3 . Vise ko undead sad izgleda , kak i trea.
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 15.10.2008 21:02   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3564

Aha,samo to,mislio sam da su potpuno uklonili te likove,što i ne ide uz Warcraft lore,inače,neke stvari u wowu su bile napravljene jako loše,sa..kak da kažem "temeljima" onih drugih.

For Example:lady Sylvannas,neki duhovi kod one šume 10-20 za BE,ne sječam se imena,onda jedna orkica koja je kao stara puno godina,i tolko je stara da je izopačena,pa su stavili lika muškog orka i njezin glas,ima još dosta toga,al ne pada mi ništ na pamet.

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Elendil   Napisano 15.10.2008 22:59   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2241

RET JE TOTALNO OP
Sve killam u 3 shoota, crus strike, storm i judgement... nista ne prezivi...

Feandil, Blood elf paladin of SuZa u Oku, Kor'gall EU - Retribution Paladin ever since April 2007

keko   Napisano 16.10.2008 07:28   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

ma daj. uopce neznam kak da se specam sad s warriorom

Aransun   Napisano 16.10.2008 08:25   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 7440

Elendil:
Evo da odgovorim ovdje da ljudima iz starionice ne trpamo smece na temu.
Gle ti govoris za sebe, ali nisu svi bili lockovi kuzis? Paladin / warrior /hunter/shammy su trebali thorium brotherhood rep za BS iteme i wepove
da znam koliko je bilo 250- 300 golda ali gilde koje su imale gear za naxx nije bio problem protcat par puta kroz strat za revered ili exalted
I da mc je bila prekretnica ali nikako vrh vrohova buduci da su teze instance kasnije dolazile, bez obzira bile popularne ili ne
I ehm... jesi ikad probo fightove poput terona( kada imas debiff ofc) ili supremusa ili Ros-a ili illidari councila? ajde kad ih obavis pa mi reci da ne treba puno razmisljat na njima

EDIT: e imam problem, isteko mi pre pai a nemrem upgradet buduci da je wow-europe.com down, sta da radim?

Kao što sam već prije rekao, bolila me kita za torijum braderhud, a jedino su ti warr nešto značili recepti jer retardin nije postojao u wow raidovima prije tbc-a... Ne sjećam se ni jednog jedinog recepta koji bi dobro došao hunteru ili shammyju, pa oni su imali mail letherworking recepte koji su bili dobri.

MC je bila i uvijek ce ostati pojam instance zato jer za razliku od Naxxa koji je dugo bio očekivan i skoro nikad završen od većine wow igrača, nikad nije bio nerfan nego si stvarno trebao znat igrat da bi ga prošao (pričam o tadašnjem lvl 60 MC i Naxxu). Naxx je bio nerfan vec previse puta, tako da se na kraju mogao skoro cijeli proc (saphiron i kael'thuzad su bile iznimke), a sad ce ga jos vise usrati jer ce svako moc proc naxx, zato nikad nece bit zapamcen kao dobra instanca nego samo kao entry-lvl instanca s brdom dobrog loota i jednostavnim bossevima. Naxx ce u wotlku biti tolko jednostavan da ce bit smijesno ak se vajpas u njemu... I kolko puta moram ponoviti da si prije trebao proc strat 100 tisuca puta da bi dobio revered/exalted. TI mozda nisi jer nisi ni igrao prije, al mi koji smo igrali od pocetka smo se vraski namucili da dobijemo rep s njima...

Teron je pljuga fajt. Ako je itko sreo onu fleš igru koja ti pokazuje kaj se dogadja kad dobijes debuff, svako moze za 30min biti majstor u teron fajtu. Supremus je težak? L L to govore samo njubare koje imaju problema s micanjem. Covjece pa za supremusa trebas imat samo sposoban ranged/spell dps, nemres ic na njega krcat melee ljudima, i to je to, fajt je pljuga, je da traje malo duze, al ja sam s prvm guildom s kojim sam bio u bt, 1-shootao prva 4 bossa bez pol frke. RoS je malo teži da, al je jedan od boljih fajtova u tbcu (iako je po meni Kael'thas fajt najbolji u ekspanziji, i takav ce i ostati). Illidari council je pljuga ako imas sposobne ljude... I da, žao mi je što te moram razočarat ali nisam neka tam njubara nego ces se kad tad morat suociti s cinjenicom da ipak postoje ljudi koji znaju vise od tebe po pitanju nekih stvari. Da si igrao pre-tbc onda bi znao vise, ali bi imao i drugacije stavove po pitanju samog tbc-a i pre-tbc-a. Ali onda nebi tvrdio da je tbc tezi od pre-tbc-a. Ja sam nostalgican po pitanju toga jer sam prije tbca trebao koristiti puno vise spellova, bilo je puno teze napraviti red spellova koji se baca, jer ti je svaka grupa bila prakticki drugacija, a nije bilo tolko buffova, niti tolko olakotnih okolnosti (ako se zvajpas trcis po 5-10min da dodjes do instance, repair bota su si mogli priustiti samo hardcore guildovi, a svi ostali su gubili puno vremena kad se trebalo ic popravljati i jos tisuce i tisuce drugih primjera). TBC je bio srednje tezak u startu, s pojavom T6 instanci (i badge itema vezanih uz taj patch) je postao lagan a sad je postao ultra lagan. U sljedecih mjesec dana ce skoro svi guildovi doci do BT mozda i swp, a onda ce izac wotlk i sve ce bolit ona stvar za tbc, jer nitko osim ljudi koji ce igrati dk nece dirati outland.

Iskreno, mene je tbc vise razocarao nego odusevio, zato jer je napravio da skill uopce nije bitan, nego je samo postalo vazno kolko puno igras da bi bio u dobrom guildu. Jer za dobar guild vise netrebas biti dobar igrac nego samo moras visiti po 5h (minimum) na dan da bi dobio inv. Mozes govoriti i prigovarati kolko god hoces ali je cinjenica da ako skupis badge gear i par itema iz heroixa, ti imas gear do kraja BT... Nadajmo se da ce wotlk to promjeniti i da ce napokon do izrazaja dolaziti skill igraca a ne vrijeme provedeno igrajuci wow, ali iskreno, ne ocekujem prevelike promjene po pitanju toga. Mozda cu odigrati za dusu wotlk da dodjem do lvl80, mozda cu cak posjetit instance da vidim kak ce to izgledati, ali iskreno sumnjam da cu nastaviti igrati wotlk poslije toga (mozda dk, da cujem i njihovu pricu, ali sve u svemu, mislim da sam wotlk nece uopce biti izazovan i da ce po pitanju skill:vrijeme igranja, biti 10:90...

So come then, you ''heroes''! Come in ALL your ''power and glory''! For in the final hour, all must serve the one true KING!

FlegmAA   Napisano 16.10.2008 09:26   

Monk
Član od:
07.09.2008

Poruka: 185

izašo noi patch i novi SW! više talentsa pooljšani paladini samo mi je glupo ono hand of freeedon više nije seal i resetani talentsi ima li što novo kod horde pobokjšan ogrimmar ili što i nerazumjem jeli lich king davač questa ili boss novi?i koji je ono zmaj?

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Elendil   Napisano 16.10.2008 11:03   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Aransun:
Kao što sam već prije rekao, bolila me kita za torijum braderhud, a jedino su ti warr nešto značili recepti jer retardin nije postojao u wow raidovima prije tbc-a... Ne sjećam se ni jednog jedinog recepta koji bi dobro došao hunteru ili shammyju, pa oni su imali mail letherworking recepte koji su bili dobri.

MC je bila i uvijek ce ostati pojam instance zato jer za razliku od Naxxa koji je dugo bio očekivan i skoro nikad završen od većine wow igrača, nikad nije bio nerfan nego si stvarno trebao znat igrat da bi ga prošao (pričam o tadašnjem lvl 60 MC i Naxxu). Naxx je bio nerfan vec previse puta, tako da se na kraju mogao skoro cijeli proc (saphiron i kael'thuzad su bile iznimke), a sad ce ga jos vise usrati jer ce svako moc proc naxx, zato nikad nece bit zapamcen kao dobra instanca nego samo kao entry-lvl instanca s brdom dobrog loota i jednostavnim bossevima. Naxx ce u wotlku biti tolko jednostavan da ce bit smijesno ak se vajpas u njemu... I kolko puta moram ponoviti da si prije trebao proc strat 100 tisuca puta da bi dobio revered/exalted. TI mozda nisi jer nisi ni igrao prije, al mi koji smo igrali od pocetka smo se vraski namucili da dobijemo rep s njima...

Teron je pljuga fajt. Ako je itko sreo onu fleš igru koja ti pokazuje kaj se dogadja kad dobijes debuff, svako moze za 30min biti majstor u teron fajtu. Supremus je težak? L L to govore samo njubare koje imaju problema s micanjem. Covjece pa za supremusa trebas imat samo sposoban ranged/spell dps, nemres ic na njega krcat melee ljudima, i to je to, fajt je pljuga, je da traje malo duze, al ja sam s prvm guildom s kojim sam bio u bt, 1-shootao prva 4 bossa bez pol frke. RoS je malo teži da, al je jedan od boljih fajtova u tbcu (iako je po meni Kael'thas fajt najbolji u ekspanziji, i takav ce i ostati). Illidari council je pljuga ako imas sposobne ljude... I da, žao mi je što te moram razočarat ali nisam neka tam njubara nego ces se kad tad morat suociti s cinjenicom da ipak postoje ljudi koji znaju vise od tebe po pitanju nekih stvari. Da si igrao pre-tbc onda bi znao vise, ali bi imao i drugacije stavove po pitanju samog tbc-a i pre-tbc-a. Ali onda nebi tvrdio da je tbc tezi od pre-tbc-a. Ja sam nostalgican po pitanju toga jer sam prije tbca trebao koristiti puno vise spellova, bilo je puno teze napraviti red spellova koji se baca, jer ti je svaka grupa bila prakticki drugacija, a nije bilo tolko buffova, niti tolko olakotnih okolnosti (ako se zvajpas trcis po 5-10min da dodjes do instance, repair bota su si mogli priustiti samo hardcore guildovi, a svi ostali su gubili puno vremena kad se trebalo ic popravljati i jos tisuce i tisuce drugih primjera). TBC je bio srednje tezak u startu, s pojavom T6 instanci (i badge itema vezanih uz taj patch) je postao lagan a sad je postao ultra lagan. U sljedecih mjesec dana ce skoro svi guildovi doci do BT mozda i swp, a onda ce izac wotlk i sve ce bolit ona stvar za tbc, jer nitko osim ljudi koji ce igrati dk nece dirati outland.

Iskreno, mene je tbc vise razocarao nego odusevio, zato jer je napravio da skill uopce nije bitan, nego je samo postalo vazno kolko puno igras da bi bio u dobrom guildu. Jer za dobar guild vise netrebas biti dobar igrac nego samo moras visiti po 5h (minimum) na dan da bi dobio inv. Mozes govoriti i prigovarati kolko god hoces ali je cinjenica da ako skupis badge gear i par itema iz heroixa, ti imas gear do kraja BT... Nadajmo se da ce wotlk to promjeniti i da ce napokon do izrazaja dolaziti skill igraca a ne vrijeme provedeno igrajuci wow, ali iskreno, ne ocekujem prevelike promjene po pitanju toga. Mozda cu odigrati za dusu wotlk da dodjem do lvl80, mozda cu cak posjetit instance da vidim kak ce to izgledati, ali iskreno sumnjam da cu nastaviti igrati wotlk poslije toga (mozda dk, da cujem i njihovu pricu, ali sve u svemu, mislim da sam wotlk nece uopce biti izazovan i da ce po pitanju skill:vrijeme igranja, biti 10:90...

Ja jesam igro pre tbc btw , holy pri na shadowsong serveru. Moja guilda je clirala naxx spider, pola abonimationa i death knight wing( cak sam vidio i ashbringer kako dropa) prije expanzije.
Gle istina na de svi moc proc naxx kroz 10 man run... ali jebes to, 25 man je ono sto se vazi( iako su po meni trebali vratiti 40 man),
Cini se da imamo potpuno razlicite dojmove iz pre tbc-a, znam da sam se ubio na priestu za ''warlord'' tittle i pola geara da bi me acceptali u guild koji je tada raido Aq 40 a kasnije i naxx, nakon toga smo farmali rep za naxx ko ludi
Tako da se meni cini da sam puno vise grindo u pre TBC-u nego sad

Sta se bosseva sad tice, svi su nerfani 30% tak da bi ih se dalo 15 manat, ali Ros i illidari council su po meni bili jedni od najtezih boss fighteva u BT-u
Dakako, kael thas ostaje takticki najjaci i najzabavniji fight i cinjenica da nijedna guilda koja je bypassala vashj i kael i otisla direktno na mh/bt nije prosla 4/5 mh i 4/9 BT pokazuje da je billazrd grdno pogrijesio kad je maknuo attunment quest sa MH-a i BT-a....

Feandil, Blood elf paladin of SuZa u Oku, Kor'gall EU - Retribution Paladin ever since April 2007

Aransun   Napisano 16.10.2008 12:33   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

E pa o tom ti ja pricam. Ja sam WoW poceo igrati jer je logicki sljedbenik War3, a ta je igra bila jedna od rijetkih koje sam stvarno volio, zato volim questove koji su povezani s tim lore-om, a sto je duzi chain ako ima dobru pricu rado cu ga rjesiti (osim ony chaina, primjer je i chen's empty keg)...

A opet puno vise preferiram pve nego pvp, i zao mi je kaj je postao tako lagan. Evo bas mi je Sale pricao da su skinuli Brutalusa i skoro Kaleca jucer, a do prije par dana su jedva trasheve cistili u swp...

To kaj su maknuli attunement za MH i BT je najveca greska koju je blizz napravio od kad je znerfao spell chaining od vecine klasa (tako da sad svaki idiot zna igrat svoju klasu jer treba stiskati ni pol bara).

So come then, you ''heroes''! Come in ALL your ''power and glory''! For in the final hour, all must serve the one true KING!

Elendil   Napisano 16.10.2008 12:59   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Kako to mislis skinuli su brutallusa i skoro kaleca?
Pa valjda prvo kaleca pa onda brutallusa je je kalec 1 a brut 2 boss

Aransun   Napisano 16.10.2008 13:20   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Isli su prvo na brutallusa, i onda su se vracali po kaleca...

Maki2   Napisano 16.10.2008 18:13   

Hydra
Član od:
15.02.2005

Poruka: 2356

dobio sam title Jenkins na hunteru

Elendil   Napisano 16.10.2008 19:58   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Aransun:
Isli su prvo na brutallusa, i onda su se vracali po kaleca...

To se nemoze.... nemres bypassat kalec-a

FlegmAA   Napisano 16.10.2008 22:11   

Monk
Član od:
07.09.2008

aj jebote šta is pošao u korgall to je mrtav server iako si u suzi to je DEAD server

Aransun   Napisano 16.10.2008 23:11   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Elendil:
To se nemoze.... nemres bypassat kalec-a

Da znam, lik je zabrijao, krivo je rekao , al su skinuli obojicu, i sad se vajpaju na felu...

A pazi do ovog peča su jedva čistili treševe.

CrazyMage   Napisano 16.10.2008 23:20   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

FlegmAA:
aj jebote šta is pošao u korgall to je mrtav server iako si u suzi to je DEAD server

Kor'Gall mrtav server,jao,šta sve neću čuti ove godine

Svala čast..

Zapušteni su Steamwheedle cartel i još neki RP,ima ih dosta zapravo,al Kor'Gall

Elendil   Napisano 17.10.2008 00:07   

Behemont
Član od:
07.01.2006

FlegmAA:

Mozda zato sto igras jebenog alliance?
Drugo, ti si lowbie, ima vrlo malo lvl koji nisu 70 na korgaluu- horda.. ajde sutra navecer malo porsvraljj po orgrimmaru, ono oko 20:00, pa ces vidit(na hordi)

FlegmAA   Napisano 17.10.2008 09:17   

Monk
Član od:
07.09.2008

to je low populated server i igrao sam warlocka prije imao sam lvl 60 pa sam izbrisao acc napravio novog nakon nekih 2 godine i ponovo undead warlock i server je sranje!

Aransun   Napisano 17.10.2008 09:36   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Gle, istina je da je previše idiota na tom serveru... Dobro, ima ih na svim serverima, ali tu su u pitanju balkanski idioti koji su gori od onih ostalih...

Elendil   Napisano 17.10.2008 10:28   

Behemont
Član od:
07.01.2006

FlegmAA:
to je low populated server i igrao sam warlocka prije imao sam lvl 60 pa sam izbrisao acc napravio novog nakon nekih 2 godine i ponovo undead warlock i server je sranje!

Da zbilja je situacija od prije 2 godine i sada ista... gle ne dira me sta mislis o kor'gallu, server je zako, tolko masakra i krvoprolica u world pvp nisam ni na shattered hand vidio, server je trenutno ''full'' populated a zadnjih par dana je bio low zato sto je server bio offline i ljudi se nisu mogli ulogirat...cijela nightfall grupa(ukljucujuci i anachronos, bdf etc, ) ti je bila offline i low populated jer niko nije mogog uc

cuco123321   Napisano 18.10.2008 08:13   

Nomad
Član od:
28.08.2007

Poruka: 132
 Ele jesi primjetio kako su usra*i na pally-u rankove spellova

consecration.... rank 1 =690mana, rank 6 = 584mana
i sve ostale spellove.... neznam zasto
vjerovatno je tako i na ostalim klasama .... nisam siguran

Aransun   Napisano 18.10.2008 11:08   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Zato da ljudi više ne koriste lower rank spellove na dužim encounterima kad trebaju healat... Da ti prevedem: priest je umjesto Greater Heal rank 7 (koji kosta oko 600 mane) ili Flash Heal rank 9 (koji kosta nekih 380 mane) koristio Greater heal rank 4 (koji kosta 290 mane, a hila za 500-1k više od flash heala, a za 2-3k manje od najveceg greater heala). Buduci da je mogao sve drzati s tim slabijim healingom, uvijek je bio na full mani. To znaju raditi i druge klase da si ustede malo mane, pa se Blizz pobrinuo za njih. Po meni je to ok, zato jer sad svi moraju koristiti svoje najjače spellove, nema više šparanja, ill pukni najjače ili ništa...

Elendil   Napisano 18.10.2008 19:08   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Da, npr concencartion rank 1 da ga spammas cijelo vrijeme da ti se rogue nemoze priblizit a cijelo vrijeme si full

Elendil   Napisano 19.10.2008 17:26   

Behemont
Član od:
07.01.2006

http://i2.photobucket.com/albums/y43/virozir/gangstagmlol_original.jpg

Ahahahaha

keko   Napisano 19.10.2008 21:08   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

znam da mi bi ovo trebalo biti smjesno , ali mi je tuzno

Slym   Napisano 19.10.2008 21:48   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 7338

Elendil:
http://i2.photobucket.com/albums/y43/virozir/gangstagmlol_original.jpg

Ahahahaha

looool

CrazyMage   Napisano 19.10.2008 22:03   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Lol,nije mi se dalo čitat onaj chat,al sam pročito njegovu poruku,stvarno,zanima me kak GM-i reagiraju na to,neda se ni jedna rečenica pročitat.

keko   Napisano 19.10.2008 22:35   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

Cudan si "Zanima me kak gmi reagiraju na to " , "neda mi se procitati" . da te zanima bi ti se dalo citati

Elendil   Napisano 19.10.2008 23:51   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Brutallus i felmyst pali od suze danas, postam slikice sutra... do kra tjedna cemo cijeli swp ocistit

Aransun   Napisano 20.10.2008 09:54   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Ma poserem ti se na takav progress kad znerfaju cijeli wow za 30% i onda se ljudi nabrijavaju kak su dobri. Pa likovi koji do sad nisu mogli prismrditi BT i MH mogu pocet lagano radit obje instance koje su sad po tezini ko kara prije patcha...

Naruto   Napisano 20.10.2008 10:53   

Dragon Golem
Član od:
02.12.2006

Poruka: 1858

ARGH! Archi na 4%
PS: Gm rap daj lol.

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 301, 302

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.