| |
Autor | |
Runescape |
| | tariboni95
| | Napisano 16.11.2008 10:46  
|
| |  Halfling Član od: 16.11.2008
Poruka: 5
| | ja imam lika lvl 64 i ostali su leveli jaki.dat ću ga nekom ako mi kaže di mogu skinut serial key za mount blade version 1.011.
ako mi ne vjerujete da ga imam upišite www.runescape.com otiđite na highscore i uoišite darioo25 |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cro_doc
| | Napisano 20.11.2008 21:37  
|
| |  Griffin Član od: 02.11.2005
Poruka: 648
| | Hiscores:
104 Osijek 2,371 397,957,079
105 Zezima 2,370 1,214,738,786
Moj Osijek pun je sunca...
kakva legenda xD
onak milion ljudi na dan upise zezima...i svi vide da je osijek za 1 više XD
link
Ovo je moj grad,pritisnite na link da bude najveci u HR! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | WoodGuy
| | Napisano 21.11.2008 20:09  
|
| |  Nomad Član od: 12.10.2008
Poruka: 133
| | Ruscape nije loš al GRAFIKA to bode u oči ...katastrofa |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 25.11.2008 18:07  
|
| |  Monk Član od: 23.11.2005
Poruka: 188
| | veliki pozdrav starim i novim igračima.lol ja svako malo uletim na forum i kažem kako če doči taj dan da opet derem rs.e dolazi i taj dan za par dana baš čekam da mi spoje net.danas baš stigo telefon i onda rs-deranje opet počinje hehhe.gledam ja sve te updatove i sve promjene,osječam se kao nob sada.treba mi neko vrijeme da prokužim šta je šta uglavnom tko želi neka me adda opet jer počinjem igrati.pozz |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Maki2
| | Napisano 25.11.2008 18:44  
|
| |  Hydra Član od: 15.02.2005
Poruka: 2396
| | Di si antisa..jel me se sjecas?
Kao da je jucer bilo, ja i rokun prolazimo pokraj..barbarian village se zove ja mislim i vidimo tebe tamo.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cro_doc
| | Napisano 25.11.2008 20:47  
|
| | WoodGuy:
Ruscape nije loš al GRAFIKA to bode u oči ...katastrofa
evo već 142 stranice,al retarda kao ti nikad dosta.
svaka čast,totalno si odgovorio na temu koja se vrti,evo ja cu sad otic na temu "Vicevi" i napisat "moj tata meni svaki dan prica viceve" i valjda ce ostali rec da je to bio konstruktivan post,jer eto ima veze sa naslovom. link
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 25.11.2008 21:49  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 15.11.2006
Poruka: 1750
| | Da , zapravo i je. On samo komentira igru , cemu je ovo i predvidjeno. I kao sto ja vidim , tu se ne vrti niakva rasprava. Rasprava se ne vrti vec dobrih 5 dana , i zasto nebi postao , kad ocito nitko drugi nema vise rijeci? I mislim , koja je to rasprava? Jedan govori lvl svojeg lika , jedan hiscore statse , jedan prica o abuseu... I potpuno se slazem s WoodGuyom . Super je igra ali joj nebi bilo premca i da malo grafiku poboljsajju.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cro_doc
| | Napisano 25.11.2008 22:35  
|
| | keko:
Da , zapravo i je. On samo komentira igru , cemu je ovo i predvidjeno. I kao sto ja vidim , tu se ne vrti niakva rasprava. Rasprava se ne vrti vec dobrih 5 dana , i zasto nebi postao , kad ocito nitko drugi nema vise rijeci? I mislim , koja je to rasprava? Jedan govori lvl svojeg lika , jedan hiscore statse , jedan prica o abuseu... I potpuno se slazem s WoodGuyom . Super je igra ali joj nebi bilo premca i da malo grafiku poboljsajju.
ali igra jednostavno nije dizajnirana za to!
to je browser igra koja je pristupačna doslovce svima i nije zahtjevna.
da runescape nije browser igra,nego da moras imati neki install nikad nebi bio medju najigranijim MMO-ima na svijetu.
Npr. wow je najigraniji zbog slicnih razloga,samo je napravljen za malo stariju populaciju i ima zahtjevnije uvjete,ali opet su namjerno ostavili grafiku tu di je da bi bila dostupna svima.igra je i u cartoon stilu da bi bila dostupna svim uzrastima,dok ironično RS to nije ali ga igra silna dječurlija,za razliku od wowa
a što se tiče grafike u RS-u...mislim da vi obojica niste u zadnje vrijeme bili u RS-u.jako su poboljšali grafiku,mozda da provjerite...iznenadit cete se link
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 25.11.2008 23:21  
|
| | Poboljsali su detalje . Nisu promijenili engine. sve ti to na isto dojde. I u wowu ima djecurlije . Nazalost... Samo sto su u vecini slucajeva pismeni - nerijetko mi se dogadja da u rsu ljudi neznaju spelovati engleski pa pisu gluposti. Najvise me zivcira dok pisu stvari tipa WAT
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | nikica12
| | Napisano 27.11.2008 16:04  
|
| |  Gold Golem Član od: 29.08.2006
Poruka: 145
| | Ma retardirano je i meni doc,vec smo ustanovili da se nekim ljudima na rsu grafika ne svida i da je to zakljucena tema,mislim da ljudi koji jos postaju takve postove rade to samo da si nabe pokoji post i da budu kul s puno postova(a i to se vidi jer lik ide komentirat igru koja je za njega ruscape[pogledajte post gore]) |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 27.11.2008 16:51  
|
| |  Black Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 3756
| | cro_doc:
ali igra jednostavno nije dizajnirana za to!
to je browser igra koja je pristupačna doslovce svima i nije zahtjevna.
da runescape nije browser igra,nego da moras imati neki install nikad nebi bio medju najigranijim MMO-ima na svijetu.
Npr. wow je najigraniji zbog slicnih razloga,samo je napravljen za malo stariju populaciju i ima zahtjevnije uvjete,ali opet su namjerno ostavili grafiku tu di je da bi bila dostupna svima.igra je i u cartoon stilu da bi bila dostupna svim uzrastima,dok ironično RS to nije ali ga igra silna dječurlija,za razliku od wowa
a što se tiče grafike u RS-u...mislim da vi obojica niste u zadnje vrijeme bili u RS-u.jako su poboljšali grafiku,mozda da provjerite...iznenadit cete se
Jao što se tiče wowa,nemaš pojma Pričaš gluposti.
Wow je igra za 12+ i kraj priče,grafiku nitko vjerujem nikad nije napravio određeno da bi prilagodio uzrastu,nego wow je releasan 2004,pa je takva grafika..neznam,iz najlogičnijeg razloga da bi bila nezahtjevna(a ti si rekao baš suprotno )
Previše glupisti pričaš,namjerno ostavili tu grafiku da bude dostupno svim uzrastima,lol to mi je jedini komentar na ovo,daj naučite da se wow i RS ne mogu uspoređivati kao dvije igre
Wow je bolji,puno,etc etc a Runescape je besplatna igra,prvotno vjerojatno osnovana s malim budžetom,ali je postigla podjednaku popularnost.
I u svim MMO-ima možete nači djecu,i šta sad čekaj,ti si zapravo rekao da je wow namijenjen za starije uzraste a RS to nije LOL tak nekak,uglavnom,ispeci pa reci
I šta je zaključak,okani se uspoređivanja više,i garant češ promijenit mišljenje ak zaigraš wow.
Btw,ipak se slažem s par tvojih mišljenja koje si naveo,to jest činjenica,a šta su činjenice u tvom postu valda znaš
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | nikica12
| | Napisano 27.11.2008 17:24  
|
| | crazy slazem se s tobom u dosta toga kaj si gore naveo,ali kuzis daj pogledaj tu par tipova dodu na ovu temu i pisu da grafika nevalja jer su vidjeli da drugi pisu i da nabe pokoji post,a zapravo ni nezna kak igra izgleda ni da se igra zove runescape,nego ruscape kako on kaze(makar sad u sljedecem postu ce napisati da je krivo slucajno napisao) Samo to, necemo sad se prepirat oko neceg bezveznog.Btw nije ti cjela igra free,vise od pola igre zahtjeva membership(dok se prvi puta uclanis cjena je 7 dolara a kasnije dok samo nastavljas payment je 5) |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 27.11.2008 21:50  
|
| | ljudi vi trebate skužit da je runescape prva online igra u javi programu i nemože se uspoređivati sa igricama kao wow i ostale igrice jer one nisu napravljene u javi...rs se ni ne treba gledati kakva je grafika nego kakva je igrivost,i kakvi su igrači ako imaš ok ekipu u igrici nije bitno kakva je nego samo da je zanimljivo.e zato je meni rs uvjek ostao prva igrica(mislim na prvom mjestu) da skrenem sa teme.DOBIO SAM NET heheheh sad opet igram rs heheh joj lud sam,.,.,poz svima i vidimo se na rs-u |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 27.11.2008 22:24  
|
| |  Black Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 3756
| | Slažem se sa obojicom.
Samo mislim da je Wood Guy stvarno krivo napisao,ima ga i na drugom forumu,tam je točno napisao,...whatever
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cro_doc
| | Napisano 27.11.2008 22:58  
|
| | antisa123:
ljudi vi trebate skužit da je runescape prva online igra u javi programu i nemože se uspoređivati sa igricama kao wow i ostale igrice jer one nisu napravljene u javi...rs se ni ne treba gledati kakva je grafika nego kakva je igrivost,i kakvi su igrači ako imaš ok ekipu u igrici nije bitno kakva je nego samo da je zanimljivo.e zato je meni rs uvjek ostao prva igrica(mislim na prvom mjestu) da skrenem sa teme.DOBIO SAM NET heheheh sad opet igram rs heheh joj lud sam,.,.,poz svima i vidimo se na rs-u
antiša majstor si,al jos koji put da si napisao igrica ja bi se propuco xD inace addaj me u igri,jel igras ti sta cesto? link
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 28.11.2008 11:35  
|
| | da evo od jučer sam počeo opet derat na veliko šta cro doc ili koji acc da addam?
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 30.11.2008 01:58  
|
| | čovječe ovdje se prašina hvata evo mene u memberima ., ., ., samo ne pada mi na pamet šta da radim ., ., ., dajte neke preporuke pozz |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | nikica12
| | Napisano 30.11.2008 12:49  
|
| | Digni total lvl tako da dignes sve skillove na 70+,moja preporuka |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 01.12.2008 18:17  
|
| | its not bad idea počet ču sad pa dok ne ostanem bez volje hehehe dajte još ponuda ljudi  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 01.12.2008 18:44  
|
| | rijesavaj questove abecednim redom
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 02.12.2008 15:19  
|
| |  Champion Član od: 09.06.2008
Poruka: 835
| | ili koristi brojalice tipa eci-peci-pec da odaberes quest
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | nikica12
| | Napisano 02.12.2008 15:53  
|
| | Ma fuckas questove atm,obnovi acc malo i rjesi si samo one koje trebas,stignes questove.Ako ne stojis dobro sa parama,digni nekako lvl 44 rc i rcaj nats za prvu silu,znam da nisu vise ono kaj su bile prije al nije losa zarada.
Nego svi aktivni playeri pitanjce za vas...Koji su vam goalovi atm,imate longtermove il neke one obicne? Raspisite se malo |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 02.12.2008 19:59  
|
| | da evo malo se zahebavam sa parama.(zarađujem)pa ču onda malo skillove koje mislim da mogu brzo dignuti a questova imam poprilično puno riješenih 187 Qp imam.e nego neznam di da stavim ovaj post vezano je uvezi rpg-s igrica trebaju mi stranice za pomoč o kreiranju igrice like rs,wow,raplez itd... pa ako netko zna bilo šta it will help me ili ako netko zna stranicu di je mogu nači programski jezik hvala unaprijed |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | nikica12
| | Napisano 02.12.2008 22:48  
|
| | Uzmi Flash pa pravi nesto like RS Classic |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 03.12.2008 00:19  
|
| | skinuo sam visual maker i C++ sad tražim stranicu sa programskim jezikom pa ču počet polako ma nadam se da ču uspjeti napraviti bolje od clasic rs-a uglavnom javljat ču razvoj pa kad napravim svi čete dobiti linkove,naravno prijatelji če dobiti neke povlastice džir moderator pa neke bether stufs i tako uglavnom tek se počinje hehe |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mika_11
| | Napisano 03.12.2008 11:35  
|
| |  Sprite Član od: 03.12.2008
Poruka: 4
| | jel moš napravit svoj server |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 03.12.2008 12:51  
|
| | moram vidjeti sa svojim frendom alenom koji opskrbljuje hrvatsku sa serverima da vidim kako to ide za servere,a gledao sam ako otkupim server se ne isplati na početku jer je 3500 eura... tako da ču morat napraviti server ili negdje neku stranicu koristit ali onda ču morat imati one pokrovitelje gore ono kao "u won the price,klick here to take a price" ili "u are 10000 visitor click here to recive 10000 $ " hehehe
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | nikica12
| | Napisano 03.12.2008 14:17  
|
| | Sretno Antisa,al nije to tam sam tak,nemoj misliti da budes gotov za par dana,treba to truda i truda.Al sve u svemu sretno |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | antisa123
| | Napisano 03.12.2008 17:50  
|
| | ma da znam,ni ne nadam se da ču završiti ni za 2-3 mjeseca ali nadam se da ču što prije...sve u svemu hvala . |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Maki2
| | Napisano 03.12.2008 19:43  
|
| |  Hydra Član od: 15.02.2005
Poruka: 2396
| | antisa123:
skinuo sam visual maker i C++ sad tražim stranicu sa programskim jezikom pa ču počet polako ma nadam se da ču uspjeti napraviti bolje od clasic rs-a uglavnom javljat ču razvoj pa kad napravim svi čete dobiti linkove,naravno prijatelji če dobiti neke povlastice džir moderator pa neke bether stufs i tako uglavnom tek se počinje hehe
Sto ces ti to sam pravit...?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |