CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· CD Razglednice
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 32
Članova: 2

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Koji mob imate
· Pivo
· World of Warcraft
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Rock/Metal
· najbolje stranice za šifre (cheats)
· Ostali forumi
· Što ste zadnje gledali
· [S] Ogovaranje
· GOTOVA JE SKOLA!!!

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - Najbolja priča u igri

11 stranica ( 1, 2 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 )
  Autor  Najbolja priča u igri
 cyberangel   Napisano 10.08.2007 17:05   

Naga
Član od:
06.08.2007

Poruka: 538

Meni najbolje price imaju Half Life, Opposing Force , i Prince of Persia Sands of Time , Warrior Within i The Two Thrones, presao sam sva 3 djela i prica je fenomenalna osobito to sto se spaja prica jedan dio s drugim , mogli bi film napravit po toj Igri , i da bude dugacak svaki dio ko LoTR
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Demon   Napisano 11.08.2007 12:23   

Titan
Član od:
26.04.2007

Poruka: 1156

I ja sam igro i prešo sva tri dijela. Bilo bi dobro da traju duže jer sam Sands of Time prešo u 8 dana, Warrior Within u 5 dana a Two Thrones u malo više jer nisam mogo preć diva.

Imprisoned for ten thousand years.... Banished from my own homeland.... And now you dare enter my realm.... You are not prepared.... YOU ARE NOT PREPARED!!!!

max12345678   Napisano 11.08.2007 12:27   

Dwarf
Član od:
09.04.2007

Poruka: 16
 Ma da ja sam stigao na pop ww kada treba da se ide kod one zene u crvenom jbg neznam joj tacno ime i sada treba da se most spusti ali nije(eto ti je grafika)sada sam poceo da igram ispocetka.Sutra mi dolazi pop sands of time.
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

cyberangel   Napisano 11.08.2007 18:10   

Naga
Član od:
06.08.2007

Zove Se Kaihleena The Empress of Time , Bogati Kad Sam Igrao Na Hard Modeu One Mini Bitches Su Mi Bile Teze Za Ubiti Od Nje ... Mislim ono A Ona Je Boss...

For The Swarm!!!!

Moj Last fm Profil

max12345678   Napisano 11.08.2007 18:12   

Dwarf
Član od:
09.04.2007

Poruka: 16
 LoL
Moram da probam na hard
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

cyberangel   Napisano 11.08.2007 18:15   

Naga
Član od:
06.08.2007

Tesko je Na Hard Al Neki Bossevi Su Ti Slabiji od Obicnih Ratnika NPR Kaihleena i Mini Bitches , Bitches su prejake osobito one u Lybrary levelu , A Golemi Su Teski Osobito Thrall - Boss Moj Last fm Profil

For The Swarm!!!!

Sartoris   Napisano 12.08.2007 02:24   

Harpy
Član od:
23.07.2006

Poruka: 83
 Ok, jasno mi je da je "najbolja priča" izuzetno subjektivan pojam, ali Tomb Raider? Prince of Persia? Molim vas, bez uvrede, ali odigrajte nešto sa pravom pričom, ovo se zove skakutanje...
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

bobo586   Napisano 12.08.2007 09:00   

Nomad
Član od:
27.07.2007

Poruka: 132

ma stare igre imaju najbolje price ali od novijih me zanima sto ce uciniti od fallout 3....bethesda racuna na nove igrace kojih ne vjerujem da ce biti puno a sto ce tice starih fallout fanova kojih je puno vise oni ce tu igru odigrat samo da bi rekli da su prisli ali ne vjerujem da ce itko kupovat originale jer svi su navikli na stari engine a ne na oblivion s puskama !!Igru su vec sada ocrnili a jos nije ni napravljena....Tko zna mozda nas iznenade (ali veoma je mala vjerojatnost za to ). Ja bih osobno volio da bude fallout Tactics s boljom grafikom i drugom pricom!!!!

-So sayeth the Wise Alaundo

Mario120   Napisano 12.08.2007 09:26   

Venom Spawn
Član od:
27.03.2007

Poruka: 689

Ma igra će biti dobra,pogledaj si rewieve na gamespot

Ovo slušam Ovo igram

Sartoris   Napisano 12.08.2007 10:32   

Harpy
Član od:
23.07.2006

Teško je govoriti išta o falloutu 3, premalo se zna (barem prremalo ključnih stvari, poput priče i kvestova, ove bedastoće poput grafičke šminke i korozije oružja me zaista ne zapanjuju, samo je to način da se pridobije igrače bez iskustva)...bethesda je pokazala (pa čak i sama priznala, što je najbolje!) da je promašila duh prijašnjih fallout igara...pogledajte samo kvest o kojem govori svaki preview, onaj u Megatonu (neš ti imena za grad...) gdje su igraču mogućnosti (barem prema bethesdinim riječim) toliko neograničene da može a) uništiti bombu oko koje je sagrađen grad ili b) ne uništiti ju...zaista zanimljivo....

Demon   Napisano 12.08.2007 15:05   

Titan
Član od:
26.04.2007

cyberangel:
Tesko je Na Hard Al Neki Bossevi Su Ti Slabiji od Obicnih Ratnika NPR Kaihleena i Mini Bitches , Bitches su prejake osobito one u Lybrary levelu , A Golemi Su Teski Osobito Thrall - Boss Moj Last fm Profil

Zašto svaku riječ pišeš velikim početnim slovom?
Ja sam WW prošo na Hard. Kad se boriš protiv neprijatelja, samo trebaš trčat po zidu prema gore i pritisnut udarac sekundarnim oružjem. Tako odjedanput ujbiješ trojicu bez problema.

Imprisoned for ten thousand years.... Banished from my own homeland.... And now you dare enter my realm.... You are not prepared.... YOU ARE NOT PREPARED!!!!

theft   Napisano 13.08.2007 16:20   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

Poruka: 5297

bobo586:
ma stare igre imaju najbolje price ali od novijih me zanima sto ce uciniti od fallout 3....bethesda racuna na nove igrace kojih ne vjerujem da ce biti puno a sto ce tice starih fallout fanova kojih je puno vise oni ce tu igru odigrat samo da bi rekli da su prisli ali ne vjerujem da ce itko kupovat originale jer svi su navikli na stari engine a ne na oblivion s puskama !!Igru su vec sada ocrnili a jos nije ni napravljena....Tko zna mozda nas iznenade (ali veoma je mala vjerojatnost za to ). Ja bih osobno volio da bude fallout Tactics s boljom grafikom i drugom pricom!!!!

Samo da F3 ne ufati "Oblivion sindrom"...Sjebali su cijelu TES licencu.

Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

kotor_fan   Napisano 13.08.2007 23:32   

Fearie Dragon
Član od:
21.02.2006

Poruka: 1711

theft:

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

Sartoris   Napisano 14.08.2007 02:31   

Harpy
Član od:
23.07.2006

theft:

Nažalost, čini se da su na jako dobrom putu da učine upravo to, ako je suditi po desecima različitih previewa, od kojih se njih 90% jednostavno ulizuje bethesdi i pokazuje nedostatak elementarne igrače kulture, ali se iz brda nepovezanih informacija da izvuči: loša priča, nepostojeća početna motivacija za igru, plaćanje hrpe love liamu neesonu da bi se pojavio jednom ili dvaput (oblivion, anyone?), puno priče o actions&consequences bez ijednog konkretnog primjera, opće svršavanje na teh uber grafix...meh. Žao mi je fallouta, trebali su ga barem pustiti da ostane legenda kakva je i bio, a ne dati netalentiranim amaterima da ga ožive na ovaj nedostojan način...a i što očekivati kad glavni u bethesdi izjavi "The spirit of Fallout, we've missed it."

thrall   Napisano 14.08.2007 12:10   

Hydra
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2513

Eh, ako je grafika dobra odmah pljujete, šta bi trebali napraviti opet neki 2D, normalno da nikad više nijedan Fallout neće biti dobar kao prije ili TES ili KOTOR ili HEROES ( mislim na trojku i dvojku) itd.

"Being second is to be the first of the ones who lose."-Ayrton Senna

Sartoris   Napisano 14.08.2007 12:29   

Harpy
Član od:
23.07.2006

Ma nemam ništa protiv dobre grafike, to je znak tehnološkog napretka i to je u redu, samo mi se ne sviđa kada se grafika stavlja ispred radnje i razvitka questova i dijaloga. Kao što je ovdje nažalost slučaj...

Ali kao što kažeš, naivno je vjerovati da će se ponoviti uspjeh prvog Fallouta (ili bilo koje od igara iz kategorije najboljih), ali je ujedno i tužno kada čovjek mora biti zadovoljan minimumom priče i likovima koji graniče s teletabisima po razvijenosti karaktera...

cyberangel   Napisano 15.08.2007 13:08   

Naga
Član od:
06.08.2007

Demon:
Zašto svaku riječ pišeš velikim početnim slovom?
Ja sam WW prošo na Hard. Kad se boriš protiv neprijatelja, samo trebaš trčat po zidu prema gore i pritisnut udarac sekundarnim oružjem. Tako odjedanput ujbiješ trojicu bez problema.

Nemam Pojma Neka Glupa Navika , Od Kad Sam Kupio PC Poceo Sam Tak Pisati Da Se Razlikujem Od Drugih

For The Swarm!!!!

thrall   Napisano 15.08.2007 13:54   

Hydra
Član od:
19.07.2006

Sartoris:
Ma nemam ništa protiv dobre grafike, to je znak tehnološkog napretka i to je u redu, samo mi se ne sviđa kada se grafika stavlja ispred radnje i razvitka questova i dijaloga. Kao što je ovdje nažalost slučaj...

Ali kao što kažeš, naivno je vjerovati da će se ponoviti uspjeh prvog Fallouta (ili bilo koje od igara iz kategorije najboljih), ali je ujedno i tužno kada čovjek mora biti zadovoljan minimumom priče i likovima koji graniče s teletabisima po razvijenosti karaktera...

Nažalost je tako....

Demon   Napisano 15.08.2007 19:08   

Titan
Član od:
26.04.2007

cyberangel:
Nemam Pojma Neka Glupa Navika , Od Kad Sam Kupio PC Poceo Sam Tak Pisati Da Se Razlikujem Od Drugih

Sad bi ti jedan moj poznanik reko "Ubij se. Drž!" Jesu i tebi POP-ovi najbolja igra?

theft   Napisano 16.08.2007 11:13   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

Sartoris:
Nažalost, čini se da su na jako dobrom putu da učine upravo to, ako je suditi po desecima različitih previewa, od kojih se njih 90% jednostavno ulizuje bethesdi i pokazuje nedostatak elementarne igrače kulture, ali se iz brda nepovezanih informacija da izvuči: loša priča, nepostojeća početna motivacija za igru, plaćanje hrpe love liamu neesonu da bi se pojavio jednom ili dvaput (oblivion, anyone?), puno priče o actions&consequences bez ijednog konkretnog primjera, opće svršavanje na teh uber grafix...meh. Žao mi je fallouta, trebali su ga barem pustiti da ostane legenda kakva je i bio, a ne dati netalentiranim amaterima da ga ožive na ovaj nedostojan način...a i što očekivati kad glavni u bethesdi izjavi "The spirit of Fallout, we've missed it."

Evo uravo sap pročitao preview u ScreenFun-u oko F3-ke i mogu reći da sam razočaran.
Igru su pretvorili u jednu vrstu FPS-a.
Što bi rekli "preko bare": "Just another pee shooter."

cyberangel   Napisano 17.08.2007 07:33   

Naga
Član od:
06.08.2007

Demon:
Sad bi ti jedan moj poznanik reko "Ubij se. Drž!" Jesu i tebi POP-ovi najbolja igra?

Da , Jos Mi Je Najbolji Dio Warrior Within , Bolji Mi Je Free Form Fighting Style, Enemy Mi Bolje Zgleda , I Jos Sto Mi Je Najbolje Kad Bjezis Od Dahake Po Par Puta i Onda Ti Pocne Svirat Godsmack - I Stand Alone

For The Swarm!!!!

Demon   Napisano 18.08.2007 23:27   

Titan
Član od:
26.04.2007

Da. Mene je 3T malo razočaro jer nema onolike napetosti ko u WW.

mattrofl   Napisano 13.11.2007 22:22   

White Tiger
Član od:
13.01.2007

Poruka: 109

1. Half Life 2
2. Half Life 2: Episode 2
3. Half Life 2: Episode 1
4. Hitman 2: Silent Assassin
5. Call of Duty 4
6. Max Payne 2: Fall of Max Payne
7. Crysis
8. Medal of Honor: Allied Assault
9. Quake 2
10. Grand Theft Auto: San Andreas

fuks   Napisano 14.11.2007 20:27   

Cerberus
Član od:
29.10.2007

Poruka: 67
 ovo je moja lista

1.GTA san andreas

2.call of duty 3

3.max payne 1

Elendil   Napisano 14.11.2007 22:18   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1768

1.Morrowind
2. Warcraft II
3 Warcraft III i WoW
4.The battle for middle-earth(i svi ostali naslovi koji imaju veze s LOTR)
5. CoD- jedinica i njena expanzija, nijedan nastavak nije to nadmasio

fuks   Napisano 15.11.2007 19:00   

Cerberus
Član od:
29.10.2007

Poruka: 67
 hitman blood money

thrall   Napisano 15.11.2007 19:24   

Hydra
Član od:
19.07.2006

Elendil:
1.Morrowind
2. Warcraft II
3 Warcraft III i WoW
4.The battle for middle-earth(i svi ostali naslovi koji imaju veze s LOTR)
5. CoD- jedinica i njena expanzija, nijedan nastavak nije to nadmasio

Kakvu to WoW ima priču?
Warcraft II ima bolju priču od Warcrafta III?
CoD ima priču? Pa sve borbe u pogrešne,niti jedna nije realna i nema veze sa stvarnosti?

dado100   Napisano 15.11.2007 20:04   

Gold Golem
Član od:
10.11.2007

Poruka: 137

Far Cry ima dobru priču-Došo si sa nekim komadom na otok na odmor i sruše ti gliser strani vojnici . pa onda moraš preživljavat na njihovom otoku i na kraju pozvat pomoć.

theft   Napisano 15.11.2007 20:33   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

thrall:
Kakvu to WoW ima priču?

Skupi pet pacovskih repova!

CrazyMage   Napisano 15.11.2007 21:04   

Hydra
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2528

Warcraft wow i to..Armies of exigo,Baldur's gate

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.