| |
Autor | |
Najbolja priča u igri |
| | Gringosan
| | Napisano 28.03.2008 12:49  
|
| |  Squire Član od: 18.03.2008
Poruka: 10
| | meni najbolju priču imaju Max Payne 1 i 2 te Homeworld 1 i 2 |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 28.03.2008 23:09  
|
| |  Efreet Član od: 16.09.2007
Poruka: 421
| | Svi MGS imaju predobru pricu.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | raja
| | Napisano 02.04.2008 18:37  
|
| |  Harpy Član od: 23.03.2008
Poruka: 79
| | driver paralel lines |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 02.04.2008 18:50  
|
| |  Devil Član od: 21.02.2006
Poruka: 1519
| | Test drive unlimited
I came, I saw, I drove, I won... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
| | Online | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 02.04.2008 22:33  
|
| | To ima pricu,cool
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | AlexY
| | Napisano 12.04.2008 18:43  
|
| |  Sprite Član od: 12.04.2008
Poruka: 3
| | Final Fantasy VII i Silent Hill 2 su meni najdraže i najbolje gaming priče.
Ali, ofkorz, ima puno još toga... MGS serijal, Killer7, Syberia, Monkey Island, Chrono Chross i Trigger, Persona serijal... I ostali koji mi ne padaju napamet.  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 12.04.2008 21:09  
|
| | Jao,igro sam samo Persona 3,predobra prica(nazalost nisam presao zapeo kod jednog bossa)
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 12.04.2008 22:34  
|
| |  Devil Član od: 05.04.2005
Poruka: 1351
| | Stvarno mnogo igara kojih se sad nemoženo sjetit bile bi dobar film a loše su igre. Ali jedna stvar: igre rađene po filmu su blago rečeno katastrofa, ali filmovi rađeni po popularnim igrama su u 100% slučajeva zaradili jer iskreno ako voliš neku igru kako nebi pogledao film...
Ali da se vratim Half-lifu. Kako su neki nazvali priču da je to "nizanje događaja". A što je film nego nizanje događaja. Po mom mišljenju od hl1 se film nebi dao napraviti jer previše igre je bazirano na tom da Gordon hoda okolo i kolje no HL2 i epizode bi bili dobar film. Po mom mišljenu bio bi zanimljiviji od jednog Step Up-a milijun posto. Posebnost HL2 je što su likovi dosta razrađeni a i podloga no da bi to shvatili nije dovoljno samo odigrati igru. ja sam golemi fan serijala i dosta sam se načitao o tome. Sve je razrađeno i do jako dobro - od prošlosti likova do događanja prije igre i sama događanja tjekom igre. Zapravo imaš sve što ti treba za film:
1. zgodnu "sidekick" Alyx
2. mudrog oca gore navedene koji pogiba (tako to inače biva)
3. markantnog glavnog lika (mada mislim da to HEV odjelo odmaže njegovom izgledu i stavu no uredu)
4. Šaljivog ali ponekad opasnog bivšeg sekjuriti garda
5. jako dobro razrađenu predatorsku aliensku rasu
6. postapokaliptična atmosfera (velik sam ljubitelj toga)
i još mnogo
Ne morate se slagati samnom no niti me ne napadajte da serem ili slično. Imam pravo na mišljenje i to mišljenje je do bi to bio blockbuster i to žešći. Hvala na pažnji
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 12.04.2008 22:37  
|
| |  Thunderbird Član od: 15.11.2006
Poruka: 973
| | to govoris za hl 2? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 12.04.2008 22:39  
|
| | jeste. sve ti lijepo piše
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 12.04.2008 22:42  
|
| |  Thunderbird Član od: 15.11.2006
Poruka: 973
| | ah neznam dal bi bilo dobro , jer iskreno , nisam igrao hl2.
znam da hl 1 nebi bio dobar , zato jer je igra uglavnom bazirana na hodanju i ubijanju. film na hl1 bi trajao oko 30 min. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 12.04.2008 22:47  
|
| | Zapravo trajao bi 10 sati da se obuhvate svi dijelovi ali bi se sastojao od 9 sati preslagivanja kutija ali možda bi mogli napraviti kratak uvod u fil koji sam si zamislio baziran na hl2 onak tek tolko da se objasni situacija
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 13.04.2008 02:53  
|
| | 1. Alyx jest zgodna
2. Da, bio bi blockbuster...razlog...ime!!! Pogledaj samo AvP, film je smeće, al postiže zaradu...
3. Gledaj, ako ću ja igrat igru, ja očekujem da mi objasne u igri o čemu se radi, ne da ja moram ić okolo čitat knjige, faq-ove i sl.
To su prave igre, koje ti sve objasne, a u isto vrijeme i daju ti više nego dovoljno zabave:
Primjer: Max Payne (totalno objašnjen), MP2, Starcraft:Brood war, Deus Ex....sve te igre imaju prokleto dobru priču sa prokleto dobro objašnjenim događanjima koja dovode do igre, HL2 to nema, on ima knjige, romane, i štogod već koji podupiru priču....e pa mene ne zanima čitanje knjiga, nego igranje igara. Knjige čitam samo normalne, sigurno ne da bi saznao zašto cijeli svijet u igri živi u gradovima, što BI MI TREBALO BITI OBJAŠNJENO U IGRI! Peace is a lie, there is only passion;
| | Online | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 13.04.2008 09:33  
|
| | E zapravo se varaš. oni to dosta objasne i u igri bar ono osnovno samo igrači jednostavno rečeno ne slušaju. Evo ako te nešto zanima o priči je ću ti vrlo rado objasniti
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 13.04.2008 12:06  
|
| | Ja itekako slušam priče, ali nažalost, ona iz HL2 mi se uopće nije svidjela. Zapravo, jako je štura i loša, barem po meni. Nekako čitajući o HL2 po raznoraznim forumima sve više dolazim do saznanja da ljudi priču ove igre il znaju totalno il je neznaju uopće jer (kako mi to tvrdimo) je u igri jako loše objašnjena...
Al onda opet, svatko ima svoje mišljenje, neki se zamisle oko određenih događanja, nekima je to samo prolazna stanica dalje...whatever
Nije bitno objašnjavat, budući da smatram da je to šminkerska i prenapuhana igra koju neopravdano neki zovu najboljom igrom ikad, ja ću reći da me niti ne zanima priča... (al svejedno tvrdim da je nema ) Peace is a lie, there is only passion;
| | Online | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 13.04.2008 12:10  
|
| |  Hydra Član od: 19.08.2005
Poruka: 2545
| | Baš me zanima kakva je priča u Mass Effect... Jedva čekam. New York Times je proglasia igrom godine (2007)... - a to nešto govori...
“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 13.04.2008 13:04  
|
| | i na game spotu je dobila nekoliko nagrada za najbolju priču, ostvarenje i soundtrack
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 13.04.2008 17:35  
|
| | Ajd kak mozete reci da Half Life 2 ima pricu???Predem cijelu igru,sta sam shvatio?Nista,sta su rekli u igri?nista,odem na wikipediju da vidim sta ona kaze o prici-nista,samo nabraja tvoje dogadaje tj. sta si ti moro napravit da bi proso taj i taj nivo
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 13.04.2008 17:45  
|
| | Pa prođi je dvaput. Nećeš vjerovati kakve stvari zapaziš i nađeš koje prije nisi primjetio. Ali nemoraš se slagati samnom. Ja sam iznjeo svoje argumente
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | KiwiCRO
| | Napisano 16.04.2008 17:02  
|
| |  Elf Član od: 16.04.2008
Poruka: 27
| | Ako smijem primjetiti tu se spominju samo novije igre a sta je s onim starijima.Primjer izvrsne price je Final Fantasy 7.Ne samo da ima puno zapleta ali i svaki lik ima svoju pricu koja ukazuje zasto je postao takav kakav je.Sto se tice novijih igra meni na prvom mijestu je Meta Gear Solid 3 i koliko god to mi poricali ali i GTA San Andreas ima poprilicno dobru pricu |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cyberangel
| | Napisano 16.04.2008 17:04  
|
| |  Ogre Mage Član od: 06.08.2007
Poruka: 466
| | aaa FF!!!
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 17.04.2008 19:20  
|
| |  Hydra Član od: 19.08.2005
Poruka: 2545
| | KiwiCRO:
Ako smijem primjetiti tu se spominju samo novije igre a sta je s onim starijima.Primjer izvrsne price je Final Fantasy 7.Ne samo da ima puno zapleta ali i svaki lik ima svoju pricu koja ukazuje zasto je postao takav kakav je.Sto se tice novijih igra meni na prvom mijestu je Meta Gear Solid 3 i koliko god to mi poricali ali i GTA San Andreas ima poprilicno dobru pricu
Mnogi ljudi hvale FF7 - ali ja jednostavno nikad nisam bia konzolaški tip - i nisam bia u stanju progutat onako "lijepu" animu kockastih rukica i tako... Primitivno - znam - ali mi se rigalo dok sam to gleda... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 17.04.2008 19:52  
|
| | Možda će me ljudi napast sad ali ja nikad nisam igrao FF. Nakako me uvijek zaobišla igra. Na PSX-u sam igro Crasha i Spyra (uf sjećanja), MGS i Tekken. Kad sma se prebacio na PC Gaming sve naslove FF koji su slijedili nisam imao priliku igrat. Al svi kažu da je priča fenomenalna.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 17.04.2008 20:04  
|
| | Y-bind,da ti iskreno kazem igrao sam 4-5 FF i mogu ti reci da mi se samo FF 12 svidio jako,ovi ostali sta sam igro su mi bili,kak da kazem jadni,tak da nisi bas puno propustio. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 17.04.2008 20:15  
|
| | Dobro... jer sam već mislio kupit neku jeftinu PS2 da igram naslove sve koje sma propustio (konzolaške)... Nikad nisam baš bio mali od konzola...
 |
Izmjeni
Abuse |