CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 14
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Što ste zadnje gledali
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· Besplatni MMORPG-s
· [S]Slike usera
· World of Warcraft
· Runescape
· Pomoc oko kupnje mobitela
· metal gear solid 1
· GTA San Andreas Modifikacije
· Koju vrstu glazbe slušate??

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - gta 4

11 stranica ( 1, 2 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 )
  Autor  gta 4
 Baron   Napisano 06.04.2008 15:00   

Naga
Član od:
16.09.2007

Poruka: 543

Kak ti je bratic mogo rec da ima za PC,kad igra tek dolazi za nekih 20-setak dana na konzole a na PC jos nije sluzbeno najavljena.

Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

adrijano   Napisano 06.04.2008 15:09   

Vampire
Član od:
09.03.2007

Poruka: 343

a sta ja znam lool...cesto zna srat

Sabbath   Napisano 06.04.2008 19:08   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10659

I kaj na kraju s tom igrom, jel to izašlo ili koji k???

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

mattrofl   Napisano 06.04.2008 22:41   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

Poruka: 120

Pa tek 29.4., al izgleda da neki recenzent iz MaxConsole je valjda dobio dopuštenje od Rockstara da isproba cijeli GTA IV...

Još jednom vam šaljem OVAJ LINK

CrazyMage   Napisano 06.04.2008 23:07   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2882

Vi postate na temi na koju su postali nubovi koji su mislili da je 2006 gta 4 izašo,a ovo nije gta 4 nego bi ja reko da je gta 4 GTA sa..al ajd..kako god,oni su to mislili da če izač prije,i..ma lool.a sad i vi,no sad če izač,uskoro!

LOL JA sam pišo od smjeha kad sam čito par zadnjih stranica ove teme Sudoku probadanje katanom,wee lete brojevi!!!!

http://cipelic.myminicity.com/
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

mattrofl   Napisano 26.04.2008 18:32   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

2 dana do izlaska igre, a već 20 recenzija- evo još jedne, al opširnije:

http://ramraider.blogspot.com/2008/04/first-grand-theft-auto-iv-review.html

Na navedenoj recenziji je stavljena (po meni) realna ocjena jer kolko vidim da su drugi dali ni manje ni više neg 10/10, pa time smatram da je ovdje malo na ozbiljniji način gledano i da ima više kritike.

Na youtubeu sam našao i zanimljivi gameplay video al loše kvalitete:
http://www.youtube.com/watch?v=4NvsVYH304s

Btw, molio bih da svi vi konzolaši iznesete dojmove ovdje o novom GTAu ak ga nabavite!

thrall   Napisano 29.04.2008 16:34   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2557

Evo gamespot je dao ocjenu 10/10!!!! Iako je taj isti gamespot,ak se ne varam Oblivionu dao 9.3,a Morrowindu 8.7..

link

"Being second is to be the first of the ones who lose."-Ayrton Senna

Enderico   Napisano 29.04.2008 16:59   

Genie
Član od:
11.04.2008

Poruka: 219

CrazyMage:
Vi postate na temi na koju su postali nubovi koji su mislili da je 2006 gta 4 izašo,a ovo nije gta 4 nego bi ja reko da je gta 4 GTA sa..al ajd..kako god,oni su to mislili da če izač prije,i..ma lool.a sad i vi,no sad če izač,uskoro!

LOL JA sam pišo od smjeha kad sam čito par zadnjih stranica ove teme Sudoku probadanje katanom,wee lete brojevi!!!!

PA POSAŠ I TI.
UPS I JA POSTAM

TU MI JE JEDINI DOM I VJERAN SAM DOMU SVOM. CROVORTEX!!!

KiwiCRO   Napisano 29.04.2008 18:27   

Monk
Član od:
16.04.2008

Poruka: 162

Nije vazno kada ce izaci glavno da je ne zabrane u nasoj drzavi. Ja u toj igri vidim cisti rasizam ne prema crncima ili drugim kulturama nego prema 3D grafici u odnosu na 2D grafiku.Sada svi misle da sam lud i pitaju se o cemu pricam evo da objasnim.

Neznam dali se ko od vas sjeca GTA1 i 2 za Play Station 1 (e to je bila masina,mogao si pola cd-a stavit unutra i ocitalo bi).
Sada se pokusajte sjetiti kako je na GTA2 bilo kada bi ste pronasli tenk i poceli gaziti sve pred sobom aute,ljude,one elvise koji su isli po ulici i pjevusili a ako bi te ih sve uspijeli ubiti dobili bi ste bonus.Sada ja vas pitam zasto jos tada niko nije zabranio tu igru.Odgovor je jednostavan jer je bila iz pticije perspektive i niko nije obracao na tu igru dok jednog dana nije izasao Vice city s 3D grafikom gdje si mogao paliti i rezbariti ljude motornom pilom.Vec tu je nastala frka oko igre. Ne treba niti spominjati sta se sve desavalo oko San Andreasa.Ljudi su uzimali strojnice i radili masakre opet se postavlja pitanje zasto nije neko u vrijeme GTA2 uzeo tenk ili granate i poceo ubijati ljude.Ljudska podloznost igrama ide usporedno s razvojem grafike u igrama.Prema tome sta mozemo ocekivati kod GTA4? Nad,mo se najboljemu,ocekujemo najgore.Zato ljudi pazite da vi igrate igru a ne ona vas.

Plant Kiwi not war

Y-Bind   Napisano 29.04.2008 18:34   

Devil
Član od:
05.04.2005

Poruka: 1541

O čem ti pričaš... ovo kaj si ti reko je neki propali pokušaj intelektualnog razmišljanja...

Deicide   Napisano 29.04.2008 18:58   

White Tiger
Član od:
24.04.2008

Poruka: 111

mrzim sve GTAove

CrazyMage   Napisano 29.04.2008 19:01   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

KiwiCRO:
Nije vazno kada ce izaci glavno da je ne zabrane u nasoj drzavi. Ja u toj igri vidim cisti rasizam ne prema crncima ili drugim kulturama nego prema 3D grafici u odnosu na 2D grafiku.Sada svi misle da sam lud i pitaju se o cemu pricam evo da objasnim.

Neznam dali se ko od vas sjeca GTA1 i 2 za Play Station 1 (e to je bila masina,mogao si pola cd-a stavit unutra i ocitalo bi).
Sada se pokusajte sjetiti kako je na GTA2 bilo kada bi ste pronasli tenk i poceli gaziti sve pred sobom aute,ljude,one elvise koji su isli po ulici i pjevusili a ako bi te ih sve uspijeli ubiti dobili bi ste bonus.Sada ja vas pitam zasto jos tada niko nije zabranio tu igru.Odgovor je jednostavan jer je bila iz pticije perspektive i niko nije obracao na tu igru dok jednog dana nije izasao Vice city s 3D grafikom gdje si mogao paliti i rezbariti ljude motornom pilom.Vec tu je nastala frka oko igre. Ne treba niti spominjati sta se sve desavalo oko San Andreasa.Ljudi su uzimali strojnice i radili masakre opet se postavlja pitanje zasto nije neko u vrijeme GTA2 uzeo tenk ili granate i poceo ubijati ljude.Ljudska podloznost igrama ide usporedno s razvojem grafike u igrama.Prema tome sta mozemo ocekivati kod GTA4? Nad,mo se najboljemu,ocekujemo najgore.Zato ljudi pazite da vi igrate igru a ne ona vas.

Ok..kao prvo,gledo sam post Y-binda i tvoju prvu rečenicu,mislim Y-bind šta izmišlja možda se igra temelji na rasizmu ovo ono..al nisam tad pročito ostatak tvojih gluposti..Pa neče biti zabranjeno i dosad nije..kake gluposti ti pričaš -.- Igra se temelji na zadatcima..oko gta se nije pravila nikakva frka,ni oko vice citya,nego je tebi to u glavi,il si čuo od nekih likova kojih je dvoje to,koji imaju svoje mišljenje o tome,i koje je po meni,glupo.I u GTA SA nije cilj bio ubijati likove koji su dobri,neg ono..ti jesi mafijaš ali imaš obzira prema drugima..,mislim..nije CJ ubojica..ubijo je bad guy-eve,uglavnom,ne brini se,neznam di si tu glupost čuo i neče je zabraniti..to je jedna glupa informacija u koju si ti povjerovo i praviš paniku,istina GTA ima nasilja,al jel ti na kutiji piše to? Čuj,cilj igre nije ubijati kolko oš,al ti je to mogućnost,zapravo,to je ok,to je nekom zanimljivo i zabavno,nemojte me krivo shvatit ali ako neko oče malo zabave,na kakav god način,ok je to,može biti zabavno,ali bolje da se neko iživljava na igrama nego u stvarnosti,i to nije cilj igre,kao što rekoh.Ako proba takvo šta u stvarnosti,nije igra kriva,več je on.

thrall   Napisano 29.04.2008 19:09   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

GTA III je već bio u 3D-u, a svi GTA-ovi su legendarni.Nasilje? Da, pa šta? Kill Bill(film) ima 5 puta više nasilja,ali kada Ameri ubijaju Ruse u ratnim igrama nasilje je OK...Da igra igra nas?

KingBOBI   Napisano 29.04.2008 19:20   

Venom Spawn
Član od:
25.04.2008

Poruka: 668

Y-Bind   Napisano 29.04.2008 20:15   

Devil
Član od:
05.04.2005

Gle po tom kaj je ovaj reko moš zabranit svaku igru osim "Santa Claus goes christmas shopping" jer su rasističke po pojmu da u njima ubijaš ekipu. Onak DUH! Neznaš što si htio postić s tim svojim razmišljanjem al skrenuo si u nekaj petnaesto...

Baron   Napisano 29.04.2008 23:35   

Naga
Član od:
16.09.2007

Poruka: 543

Deicide:
mrzim sve GTAove

Ti mora da si jedan od milijun,al ozbiljno

mattrofl   Napisano 30.04.2008 17:23   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

Lol mozda je netko ovdje ipak u pravu:

Pročitajte OVO

KiwiCRO   Napisano 30.04.2008 22:10   

Monk
Član od:
16.04.2008

Ima jos dosta takvih linkova kao sto je i mattrofl nasao samo ih se meni nije dalo traziti jer su to sve stare vijesti.
Sa 100% sigurnoscu mogu reci da je bilo takvih incidenata koji su bili povezani sa San Andreasom.

Evo tri primjera:

http://www.theleftcoaster.com/archives/003121.php

http://www.joystiq.com/2007/04/04/schizophrenic-man-kills-says-gta-told-him-to-do-it/

http://kotaku.com/372878/15+year+old-killed-for-not-passing-game

Ovo je samo mali broj takvih dogadaja.

Plant Kiwi not war

thrall   Napisano 01.05.2008 10:17   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Te budale koje rade sranja jer su to vidili na igri ionako su poremećeni...

KiwiCRO   Napisano 01.05.2008 14:43   

Monk
Član od:
16.04.2008

Evo ovdje se nalazi link gdje se vidi da je u Australiji bilo zabranjeno prodavanje i igranje te igre

http://news.filefront.com/grand-theft-auto-san-andreas-banned-overseas-but-still-available/

Ovo je link di pise da se na Novom Zelandu vodila istraga protiv te igre

http://www.afterdawn.com/news/archive/6684.cfm

Nisam uspio naci dali se na Novom Zelandu nakon istrage zabranila ta igra ili nije.

Plant Kiwi not war

mattrofl   Napisano 01.05.2008 17:06   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

igra je perfektna, kažu, al dobiva 2 minusa od mene zbog toga kaj je Niko Bellic inače SRPSKI VETERAN IZ RATA U BOSNI ( wiki -synopsis>plot) i što će tek nakon 5 mjeseci doć na PC lol (al to čekanje je uobičajeno, pa zato mi smeta više ovo prvo)

Y-Bind   Napisano 01.05.2008 17:25   

Devil
Član od:
05.04.2005

A teorija za onog neko njegovog rođaka Romana je da je Hrvat al doro... Uglg. frend ju već nabavio i igro sam nekih 5 minuta (nisam mogo više)... IGRA JE... IGRA JE... trebam naći riječ aha da božanstveno faking savršena!!!

CroModer   Napisano 01.05.2008 17:48   

Cyclops
Član od:
11.08.2007

Poruka: 593

mattrofl:
igra je perfektna, kažu, al dobiva 2 minusa od mene zbog toga kaj je Niko Bellic inače SRPSKI VETERAN IZ RATA U BOSNI

Slažem se...
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

mattrofl   Napisano 02.05.2008 09:32   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

Imo sam dosad PS one, PS 2, sad imam PSP, a novi GTA mi bome govori da trebam nastavit niz ali...

gledo sam baš video sa usporedbom grafike na PS3u i XBOXu 360 i nakon prvog gledanja mogo sam reć da na obje konzole izgleda super, PS3 ima malo više blura i AAa, tamnija je slika i nekak prirodnija, dok XBOX360 oštriju sa malo boljom svjetlinom i više frameratea, al tijekom prikaza vožnje helićem sam skužio da objekti manje iskaču na XBOXu, dok na drugoj konzoli se ispred 50 metara pojavio neboder, na mali odmak od te distance on je postao nevidljiv...mislim da u većoj brzini bi se pojavio prekasno i došo bi kraj panoramskog pogleda. U tom pogledu XBOX360 je bolji.

Navedeni video možete pogledat ovdje:
http://www.gametrailers.com/player/33470.html?type= (Standard definition)
http://www.gametrailers.com/player/33469.html?type= (High Definition)

mattrofl   Napisano 05.05.2008 10:02   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

Spammam opet :S znam nekoliko ljudi koji su već igru nabavili i slažu se da je definitivno overrejtana na recenzijama...Kažu da je prekratka i da mnoge stvari nedostaju iz San Andreasa kao što su avioni, pa sve one mini igre, velik broj mjesta za aktivnosti i zabavu (poput kasina, frizera, tatoo, košarke, teretane itd.), tako isto i sajd misija, a posebice onih pustih područja na mapi koje možete iskoristit za brzu vožnju automobilom...no, uza sve to, igra je i dalje impresivna s dobrom pričom, grafikom, novim mogućnostima i multiplayerom. Ja razmišljam skupit pare za XBOX360 i GTA4 jer vidim da će igraće industrije preć samo na igre koje su isključivo za konzole zbog silnog piratstva na PCu, a i GTA4 mi se neda čekat da dođe na kante (ako uopće bude).

Netko neš da odgovori barem, pa ne pričam sam sa sobom valjda

CrazyMage   Napisano 05.05.2008 13:46   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Vidio sam na jubitu gameplay,odlično,za 5,lika još ne mogu opisat ali imam osječaj da če igra na kraju bit dobra ali sa puno zamjerki,možda čak i lošija od GTA SA,kao što si naveo,neznam..GTA SA je kraljevska igra,jest da je malo starija sad več al se još igra,multiplayer..ooo,to če bit još jedna prednost,no toliko opcija i sitnica ko GTA SA znači neče imat,i reko si da nema puno aviona..šteta.

Znaš kakva če odjeća bit i hoče li bit neke odjeće iz starog GTA?
Evo pogledo sam još malo gameplay,impresioniran sam vožnjom,naravno grafikom,pucanjem...i ne vidim još nikakav rating ni s gamespota ni nikakvih stranica,neko je iznjeo svoja mišljenja razna,dobra i loša,no to mi ništ ne govori.

kikiauti   Napisano 05.05.2008 16:33   

Champion
Član od:
10.02.2005

Poruka: 822

Ima kakvih novosti kad ce doc za PC?

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

mattrofl   Napisano 05.05.2008 19:11   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

CrazyMage:
Vidio sam na jubitu gameplay,odlično,za 5,lika još ne mogu opisat ali imam osječaj da če igra na kraju bit dobra ali sa puno zamjerki,možda čak i lošija od GTA SA,kao što si naveo,neznam..GTA SA je kraljevska igra,jest da je malo starija sad več al se još igra,multiplayer..ooo,to če bit još jedna prednost,no toliko opcija i sitnica ko GTA SA znači neče imat,i reko si da nema puno aviona..šteta.

Znaš kakva če odjeća bit i hoče li bit neke odjeće iz starog GTA?

Ispravak- aviona uopće nema u GTAu 4 zbog nekakve tolerancije prema 11. rujna lol što je čudno, jer VC I SA su izašli poslije 2001., a bilo je mogućnosti za vožnju aviona u tim nastavcima. U četvorki se mogu samo helikopteri vozit.

Robnih dućana ima, mislim, a sad koju odjeću prodaju, neam pojma iskreno .

kikiauti:
Ima kakvih novosti kad ce doc za PC?

Ne, zadnje je neslužbena vijest o tome da će GTA 4 doć u 10. mjesecu koja je objavljena prije 4 mjeseca.

Raynor   Napisano 05.05.2008 19:21   

Pikeman
Član od:
03.07.2007

Poruka: 103

Pretpostavljam da aviona nema jer se radnja četvorke odigrava u Liberty Cityu (a.k.a New York gdje se i dogodio napad na towere) pa ih radi američkog senzibiliteta na taj događaj nisu ni stavljali u igru, dok se VC i SA odigravaju u gradovima koji nisu izloženi takvim napadima.

"Opinions are like assholes... everybody has them."

mattrofl   Napisano 05.05.2008 19:34   

Minotaur
Član od:
13.01.2007

Imaš pravo...al baš bi bilo fora se zakucat u neboder sa jumbo jetom ^^
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.