CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 13
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Sigovi!
· Gluposti
· Doći će Mesija
· Kaladont
· Najljepše metal balade
· Beautiful girls
· [S] Kaj je zadnje kaj ste dobili?
· Uvjeti za starionicu
· World of Warcraft

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - Fallout 3

4 stranice ( 1, 2, 3, 4 )
  Autor  Fallout 3
 Sartoris   Napisano 05.06.2007 15:49   

Ballista
Član od:
23.07.2006

Poruka: 88
 Totalno zarazna pjesma...damn you.
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 05.06.2007 22:37   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3076

eh, znam

Evo taman skinia trailer i pogleda ga... Izgleda prebolesno... Ako je on in-game trailer, a ja mislim da je, onda se pišam u gaćice od velike srećice koju upravo proživljavam...

Ali jebemu mater, tek u jesen 2008?! Već vidim šta će se desit, kupit ću novi PC sad u 7misec, i taman će mi zastarit do tad... Ala sranja ako se to desi, ispalit ću...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Sartoris   Napisano 06.06.2007 09:38   

Ballista
Član od:
23.07.2006

Ma igrali su na sigurno: atmosfera, Inkspots mjuza, osnovni logoi koji su se i očekivali, jedino mi je totalno suvišan onaj mačo BOS frajer na kraju, to je previše bethesda-like za mene.

Ali ovo mi je definitivno dalo razlog više za nadati se nečemu dobrom, jer je ovo sve zajedno (iako je samo teaser) moglo ispasti, puno puno gore...

eomer13   Napisano 06.06.2007 10:05   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Je je, uvik je moglo bit gore. S tim da je i meni oni lik čisti višak, ali ono je čisto bia dokaz pokazivanja moći enginea...
I baš sam gleda na netu - potvrđeno je, ono je in-game trailer. Šta je fenomenalno. Mogu samo zamislit kako će to sve izgledat. Boja sam se da ne stave neku movie sekvencu i reču to je to... Ubia bi se...
Ron Pearlman - koji je ono kralj, bez njega ne bi to bia fallout.
Samo da ne bude prvo lice - to bi me strašno iznerviralo - Kotor pogled mi najviše odgovara ovom "modernom" dobu...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

Sartoris   Napisano 06.06.2007 14:36   

Ballista
Član od:
23.07.2006

Da, perspektiva iz kotora bi možda najbolje odgovarala ovdje...samo da ne bvude oblivion with guns...

A to šta veliš za Rona, o da, bez njega nema fallouta

War. War never changes....

Sesshomaru   Napisano 06.06.2007 18:50   

Unicorn
Član od:
21.11.2005

Poruka: 372

hehe, zanimljiv teaser. baš zadirkuje...

If I tell you I'm good, you would probably think I'm boasting. If I tell you I'm no good, you know I'm lying

eomer13   Napisano 06.06.2007 19:05   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Sartoris:
Da, perspektiva iz kotora bi možda najbolje odgovarala ovdje...samo da ne bvude oblivion with guns...

A to šta veliš za Rona, o da, bez njega nema fallouta

War. War never changes....

Da, dosta ljudi spominje frazu "oblivion with guns"... To je izgleda svima zajednički horror, tako da ne mislim da će bit taj slučaj. Ili ako u nekom paklenom slučaju bude, 100% će bit i mogućnost 3 lica, ali to onda ne bi bilo to...
Najbolje bi bilo treće lice, i gotovo. Ono da se lipo vidi armor, bozar sa strane i tako...

eomer13   Napisano 08.06.2007 12:53   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Evo još nešto podataka sa youtube-a:

The teaser video for Bethesda's Fallout 3. [PS3,360,PC]

Some comments from Pete Hines, Bethesda's PR-in-chief:

1) Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blur Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]).
2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire"
3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2; his lines were recently recorded for the trailer].
(VE3d.com)

Za sve one koji nisu pogledali trailer, a neda im se skidat 135MB ka šta sam ja fanatik napravia, evo link na youtube-u: link

Sartoris   Napisano 16.06.2007 16:21   

Ballista
Član od:
23.07.2006

Nekakav preview Fallouta 3. Ne miriše na dobro. Loše i time-consuming kreiranje lika, liam neeson, grafika, pogled iz freakin' resident evila (wtf?), mutant koji ne liči na sebe...ma ima toga masu, al procijenite sami:

http://www.nma-fallout.com/#36877

eomer13   Napisano 10.08.2007 13:56   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Je pogleda sam davno - nekako sam sve manje optimističan šta se tiče ove igre - troše lovu na pizdarije... Jebena Bathesda, samo im je lova na pameti... Najviše mi na k c ide oni sistem borbe.... Koji preserans - zašto nije moga ostat stari, jebeni majmuni... Ali dobro aj, ima još nade - sve će se pokazat do prvog gameplaya?

@sartoris: inače je si čua je li ima štagod novoga u vezi igre? Je si btw vidia oni trailer stari od Troike games - njihova propala verzija post-apokalitične igre? Pregenijalno - pogotovo kad vidiš koja je to godina bila...
Nažalost nemam link - ali provaj nać na youtube...

thrall   Napisano 19.01.2008 11:25   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2698

Evo par starih novosti o Falloutu 3,igra ima potencijala da bude odlična,evo na ovom linku par informacija. Neda mi se sad čitat,ali čini mi se da sam nešto vidio da će koristiti sličan engine Oblivionu,smrt će biti mega zakon,letit će komadi i unutarnji i vanjski,samo još ne znam koaj konfa će biti minimalna..

"Power wears out those who do not have it"

eomer13   Napisano 19.01.2008 22:10   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Kad postaš već nešto - onda postaj sa smislom, i da to bude neka nova vijest. Odavno se već zna da će F3 bit u prokletom Oblivion engine-u. To je bilo očito kad je Bathesda preuzela licencu.

A na ove tvoje druge komentare: ima potencijala, smrt mega zakon itd - nekako mi je muka da se ljudi oduševljavaju s tim...

Naučite šta je bit Fallouta prije nego krenete se prosipat sa ovakvim izjavama...

thrall   Napisano 19.01.2008 22:26   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

I očekivao sam takav komentar od tebe,a pola toga što sam pročitao ja nisam znao.A oduševljavanje tim je zato što to nisu mjenjali, a prešao sam Fallout 1000 puta i dobro znam što je bit njega,a post možda je besmislen,ali mi se neda pisat post od 500 riječi kao i ti što inače znaš pisati.A i ovaj tvoj post nije nešto smislen,nego opet samo sereš.Nit sam ja rekao da me ta mega smrt oduševljava nit sam ja reko da je to bit Fallouta nit sam na tom zaključio da zbog tog ima potencijala.Kad već sereš nađi neki bolji razlog.

eomer13   Napisano 20.01.2008 14:05   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Tvoja količina neiskustva je obrnuto proporcionalna sa tvojom pameću... izgleda. Premlad si ti dječak da bi neke stvari još shvatia... - i nemoj se pokušavat nadmudrivat sa mnom jer ispadaš... a znaš već.

ili te moram stvarno citirat kad ne shvaćaš šta govoriš:

thrall:
smrt će biti mega zakon,letit će komadi i unutarnji i vanjski,samo još ne znam koaj konfa će biti minimalna..

To šta si ti preša Fallout 1000 puti (koji izraz ) i još uvik sebi dopuštaš ovako glupe izjave... = tvoja sramota.

thrall:
A oduševljavanje tim je zato što to nisu mjenjali

Ne znam je si ti uopće svjestan činjenice koliko je bathesda već sad u Falloutu promjenila. I ne mislim na smeće Oblivion engine - već legendarni sustav igranja u Falloutu - koji je kralježnica cile ove legendarne igre.

Zato ti OPET ponavljam - kad nešto postaš na neku temu (a pogotovo ako je moja tema) onda postaj nešto novo. A ne nešto šta se zna na prve tri strane - i šta se o tome raspravlja gotovo pola godine. A to šta si ti jebeno lin - i šta ti se neda čitat, to je jebeno tvoj problem. Reka sam ti - čitati lektiru, pa će i stripovi prestat bit izazov.

Ubuduće će ti ić prijavica za spammanje - jer mi je više pun kufer dice poput tebe koji postaju nešto - samo da bi postali.

Eh da - još jedna stvar, tj napomena tebi i ostalima tebi sličnima: nastaviš li se vriđat tako ka šta se vriđaš (jer očito normalno i argumentirano odgovarat - ne znaš) - tako ću te lipo verbalno oprat - da ćeš imat komplekse do 30-ete. A viruj mi - dobar sam u tome. Ili će ti ić prijavica na svaku glupost koju izjaviš.

Eto tako da ne rećeš da te nisam upozoria.

thrall   Napisano 20.01.2008 15:00   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Ja tebe vrijeđam???? Pa ti jedva čekaš da ja nešto napišem pa odmah sereš. Vidim da si naučio novu riječ obrnuto proporcionalno,kladim se da si to vidio na Yu gi oH-u. I šta fali izrazi po 1000-ti put kad je istina,a nemam se ja šta nadmudrivat s tobom,kad ti jedino što znaš reći ja sam stariji,nemaš pojma,vidija sam itd.I ja tebe upozoravam za ovo spammanje.Ja sam napisao što su napisali na linku a ti odmah nemaš pojma koja je bit igre,daj stvarno to nemaš niotkud pravo zaključit,a to što si ti otvorio temu zaboli me znaš šta..I ja tebe nisam uopće vrijeđao,nego ti svakim postom vrijeđaš,klinjo ovo,klinjo ono,mogao sam ti stavit abuse na svaki drugi tvoj post.

eomer13   Napisano 20.01.2008 15:17   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Reći nekome da je dite - a ovi to je po godinama i po ponašanju - nije vrijeđanje već činjenica. Međutim ti to ne shvaćaš - a ja sam ti to lipo objasnia.
Zato sad imaš jedan lipi minus - tri minusa penal.

thrall   Napisano 20.01.2008 15:20   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

I ti imaš isto. A to tvoje argumentiranje. Ja postam na temu "što se zadnje gledali" ono o gospodaru prstenova.Jel mi Byterat nešto rekao-NIJE. Jel mi KOTOR nešto rekao-NIJE. Jel mi Cyber nešto rekao-NIJE.Onda dođeš ti i vrijeđaš konstanto. Sada opet na ovoj temi.Jel mi theft nešto rekao-NIJE.Jel mi KOTOR nešto rekao NIJE. Onda dođeš ti i počneš ZAPOČINJATI svađu.

Da si tako zreo, pametan i iskusan kako se pokušavaš pokazati,ti uopće,ako sam ja dite,ne bi ni započinjao svađu nego bi ignorirao post.

Interghost   Napisano 20.01.2008 15:24   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2766

ajde ljudi mir...svako ima pravo na svoje mišljenje
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 20.01.2008 15:28   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

"Pratim" te već duže vrime i postalo mi je slabo od ignoriranja gluposti koje redovito prosipaš... Kotor ti je reka isto šta i ja... samo šta nisi shvatia - ka i obično.

Da te vidim na ulici - također te ne bi ignorira. Ne zato šta nisam "dovoljno" zrel - već zato šta mi idu na živce drska dječica tvojih godina koja misle da sve znaju - i mogu prodavat muda za bubrige nama starijima i u pravilu pametnijima. Lipo bi dobia bečku i ne bi ti padale napamet takve gluposti - međutim na iternetu i forumima svako može glumit lolu - pa tako i likovi poput tebe.

Al ne boj se - shvatia da mi je sveta dužnost preodgojit takve golobrade njunfere poput tebe. Ima nade još za tebe.

Edit:
nema grede inter. Ima svako pravo na svoje mišljenje - ali ne i na prosipanje dječjih gluposti - koje su zagadile ovi nekada dosta lipi forum

thrall   Napisano 20.01.2008 15:30   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Ti misliš da ,ak si stariji da si odmah Bog ovdje,da si faca,ma ti si lešinar,moja baba ima 90 godina,znači da je Einstein,a možda i o filmu i znaš nešto više,ali u Falloutu mi nisi ni do koljena..

Warmachine   Napisano 20.01.2008 15:31   

Unicorn
Član od:
25.12.2007

Poruka: 373

EEHHEEJJ,tise,tise vas dvoje,cijeli net se trese!

eomer13   Napisano 20.01.2008 15:31   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

@thrall:
moj pišo je veći od tvoga

thrall   Napisano 20.01.2008 15:33   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Ma mogu ti još i priznat Fallout ,ali to nikada

ineedmoney   Napisano 21.02.2008 15:02   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5782

nemam baš kaj za radit pa sam išo malo gledat kakve bi igre uskoro trebale izać kadli vidim ja fallout 3 i sjetim se: pa da! to bi ove godine trebalo izać, i sav sretan idem vidit na njihovu stranicu kad oni to misle pustit i vidim ja jesen, ajde!?lijepo. pogledam teaser trailer i nabrijem se sav. i onda pogleda jebeni gameplay trailer i
ko da mi je isčupo srce iz grudiju neko
pa ovo je loše ko futbaler leko
ko da betseda još mora piti mleko
sjebali su me ko da sam mali zeko.

i šta sad da radi ovo malo biće
kad igre više ni na što ne liče
serem im se u čarapu ja
nestadoše i posljednja rima-a

thrall   Napisano 21.02.2008 15:17   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Rofl Ma i ja sam sav bio ufuran vidio na onoj stranici samo dobre stvari koje će biti,a ništa ne piše o lošim stvarima..

eomer13   Napisano 21.02.2008 19:18   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Pa di će firma koja razvija igru pisat da su zasrali... - naprotiv, oni misle da rade odličan posao... A imaš još miljardu djece koji samo jedva čekaju kad će izaći "oblivion with guns" jer bi to baš bilo cool. To šta oni nemaju veze šta je Fallout to nikoga ne interesira...

thrall   Napisano 21.02.2008 19:25   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

To će biti baš to-Oblivion with guns,čak su stavili i onaj kompas iz obliviona,questovi će biti slični onima iz obliviona samo kao duži.... Dobro kažeš,oni misle da rade dobar posao...

ineedmoney   Napisano 21.02.2008 20:12   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5782

eomer13:
Pa di će firma koja razvija igru pisat da su zasrali... - naprotiv, oni misle da rade odličan posao... A imaš još miljardu djece koji samo jedva čekaju kad će izaći "oblivion with guns" jer bi to baš bilo cool. To šta oni nemaju veze šta je Fallout to nikoga ne interesira...

kaj je oblivion

ja samo znam da su (mi) usrali jednu od najigrivijih i najdražih mi igara.

eomer13   Napisano 23.02.2008 19:07   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

join the club...

Vidia sam gori da si spomenia in-game trailer - je li to onaj jedan jedini ili su stavili neki drugi. Jer na službenoj stranici postoji samo onaj jedan...

Sartoris   Napisano 24.02.2008 13:06   

Ballista
Član od:
23.07.2006

Da se vratim ovoj temi nakon podužeg izbivanja...

Pratio sam vijesti i previewe novog Fallouta, i iako sam prije nekoliko mjeseci bio spreman donekle optimistično gledati na cijelu stvar, ostaviti im kao fan serijala prostora za eventualna poboljšanja, ipak se čini da ćemo igrati još jedno eye-candy smeće bez priče, duše i atmosfere. Ono što me čudi jest zašto su uopće krenuli raditi F3 ako su već tako jaka i etablirana kompanija, čemu riskirati srdžbu ogromnog broja Fallout fanova, bilo bi logičnije da su razvili neku postapoc igru nevezanu za Fallout, a publicitet i hype im ionako ne bi izostao... no, igrali su očito na sigurno, nadajući se da će fanovi onog smeća od obliviona igrati i ovo i nadjačati glasove fanova Fallouta. U što nekako sumnjam. Ali mi je svejedno žao što ovim novim nastavkom pljuju po imenu Fallouta koji je uvijek predstavljao originalnost, ili barem pokušaj originalnosti.

Naravno da se sve ovo temelji na njihovim previeweima i screenshotovima i ne možemo znati kakva će igra biti kad jednom iziđe, ali tome takav materijali koji se u javnost pušta i služi: ili stvori hype ili unaprijed pokopa igru. A za mene je već poprilično zakopana.
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2009 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.