| |
Autor | |
s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl |
| | eomer13
| | Napisano 03.10.2007 20:23  
|
| |  Hydra Član od: 19.08.2005
Poruka: 2547
| | Došlo vrijeme da i ja pokrenem temu na igre... Prošlo je dosta vremena....
Uglavnom, kao što već ptice na grani znaju - S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl je mix FPS i malo RPG-ea (kupovina itema, inventorij i sl.). Već sam reka da igra pati od dječjih bolesti, a nabrojat ću samo neke: nekad kad idete sa NPC sudjelovati u qeustu zna se desit da to đubre pogine i zbog njegove nesposobnosti ne možete završiti quest (skull kod freedom baze), neki questovi će vam se non stop ponavljati - tipa uništi bandite na toj i toj lokaciji, ili donesi artifact taj i taj... To su smeće questovi, služe čisto za skupljanje love (s tim da vam lova gotovo i ne treba u igri - imam 267 iljada i nešto sitnoga i ne znam di ću s time... ), te su ograničeni vremenski. Nema grede ako vam vrijeme istekne - možete ih opet aktivirati kod istog tipa gdje ste quest i uzeli. Najveći je problem u tome šta će se neka gamad non - stop pojavljivati na istim mjestima (banditi). To je u početku dobro, jer su dobar izvor municije koje u početku igre nema dosta. Kasnije u igri - ta đubrad vam itekako ide na živce... Samo smetaju...
Bitna stvar u igri za reći je - nemojte prihvaćat questove di ćete se zaratit sa nekom frakcijom. Najbolje je ostati neutralan. Ja sam to nažalost naučia na teži način. Naime, zaratia sam se sa onim freedom šupcima jer sam prista raidat freedom bazu sa psihopatom skull-om i njegovom "Duty" ekipom... Nemojte se ovde zajebat ka i ja - odjebite ga... Kasnije ćete teško - gotovo nemoguće proći kroz Red Forest. Ja sam doduše proša - ali sam mora pobit nekih 30 teško naoružanih freedom šupaka... Sad se pitam kako ću se vratit jer se kao što rekoh gamad vraća...
Ukratko da bi izbjegli sva ova moguća sranja koja se mogu desiti oko questova - sejvajte dosta često i na različitim mjestima...
Pored svih ovih navedenih mana u igri - najveća je: ZAŠTO NE POSTOJI TELEPORT?! Ili bar nešto slično - jer je igra toliko jebeno ogromna - da će vam se povraćat koliko morate pješačit od jednog mjesta do drugog... Kasnije se to kompenzira dobrim artifactima ali u početku, kad bi igra trebala navući igrača - to vas jednostavno odbija (sa svim onim gore nabrojanim sranjem).
Međutim, još je uvik ovisnički igram - a i to nešto govori. Nije sve crno naravno - atmosfera je genijalna. Provajte - progutajte sva ova sranja koja sam nabroja i bit će dobro.
Za one koje žele vidit slike ili saznat više o igri - evo link službene stranice - pa guštajte: link |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | bobo586
| | Napisano 03.10.2007 22:19  
|
| |  Minotaur Član od: 27.07.2007
Poruka: 119
| | Očekivao sam više od kraja ...nadam se da ce to popravit u clear sky -So sayeth the Wise Alaundo
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 03.10.2007 23:01  
|
| |  Devil Član od: 21.02.2006
Poruka: 1523
| | Od kojeg kraja? Ja sam uspio 4 različita kraja napravit, koliko sam čuo ima ih 7.
E sad, ovu igru većinom mogu popljuvat jer s pištoljem ubit čovjeka mislim da nikad nije bilo teže, što koliko god oni tukli na realnost nije realno da ne moš skinut nekog s 5 metara, pogotovo ak je taj tvoj lik neki vojnik il tako nešto. Ali da, pomalo je zarazna, kao što rekoh, 4 sam je puta prelazio, tako da ću je prestati sad pljuvat. Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 04.10.2007 18:26  
|
| | O čemu ovise različiti završetci? (bez spoilera molim) “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 06.10.2007 13:23  
|
| | Uhh - dijelom i shvatia - napomena onima koji idu igrat ovu dobru i zanimljivu igru (theft to se odnosi i na tebe ) - Stalker ima fake endings...
Uglavnom nemojte poželiti tajnu želju... Samo ću to reć...
Kako sam puka kad sam to vidia... Koja nevjerica mi je bila u očima - pa nije ovo valjda kraj... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 06.10.2007 15:28  
|
| |  Devil Član od: 21.02.2006
Poruka: 1523
| | Bude bez spoilera.
Dakle imaš nekoliko puteva kojima igraš igru.
Blago ili Strelok.
Kod Streloka opet imaš 2-3 završetka (čuo sam da su 3, ja sam uspio samo na 2 završit)
P.S. obavezno patch najnoviji skinut jer igru NE MOŽEŠ preći preko Streloka jer prije ovog novog patcha nije bilo moguće dobiti jedan quest koji radiš pa nisi mogo dalje tu misiju radit. Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 07.10.2007 15:10  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5294
| | eomer13:
Uhh - dijelom i shvatia - napomena onima koji idu igrat ovu dobru i zanimljivu igru (theft to se odnosi i na tebe ) - Stalker ima fake endings...
Uglavnom nemojte poželiti tajnu želju... Samo ću to reć...
Kako sam puka kad sam to vidia... Koja nevjerica mi je bila u očima - pa nije ovo valjda kraj...
Ma instalirao sam ga i izbrisao nakon 5 minuta..Nije mi se dalo igrati.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 07.10.2007 18:13  
|
| | spoiler warning!
svi stalker završetci...
link “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 08.10.2007 00:39  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5294
| | Zadnji kraj mi je najbolji..Ostali su sranje.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 08.10.2007 08:57  
|
| | A zadnji kraj je i jedini pravi kraj... ka šta si reka - ostalo je smeće |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 04.12.2007 20:51  
|
| |  Hydra Član od: 28.01.2007
Poruka: 2450
| | Evo nabavit ču sutra igru od frenda,čuo sam da je dobra,ali i da je horror,jel to istina,il se samo ljudi kokaju ko budale? "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | dado100
| | Napisano 09.12.2007 14:41  
|
| |  Gold Golem Član od: 10.11.2007
Poruka: 137
| | Vjeruj, igra je prej****a! Samo je grafika na toj igri tolko jaka da mi lagano šteka.... ZA DOM!!!! SPREMNI!!!!!!
http://www.thompson.hr/ |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 09.12.2007 15:49  
|
| | šteta,igram igru fenomenalna je samo nešto mi se dogodi,iz čista mira nema žive duše oko mene bombe ničega nema,lik odjednom počne disati naglo i onda crkne molim vas pomoč jer nemam ideje o čemu se radi,nebi reko da je bug al moguče je "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | dado100
| | Napisano 10.12.2007 20:59  
|
| |  Gold Golem Član od: 10.11.2007
Poruka: 137
| | Pa to su možda one mine- i ja crkavam , a ako nije to, onda uninstaliraj i ponovno instaliraj.
P.S.:Igra je prejebena da bi je bacio! ZA DOM!!!! SPREMNI!!!!!!
http://www.thompson.hr/ |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 10.12.2007 21:26  
|
| | Mine bi explodirale ma to je bila radijacija skužio sam "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 08.01.2008 17:31  
|
| |  Efreet Član od: 16.09.2007
Poruka: 425
| | Igra je cisto smece,puna bugova....
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 13.01.2008 19:45  
|
| | .... ...kupi original verziju "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 16.01.2008 23:35  
|
| | joj,kake veze ima jer original il ne,imam dosta frendova iz stranih drzava i svi se zale na igrine bugove
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 17.01.2008 19:53  
|
| | Igra je skroz dobra - i naravno da je isplati uzest original - s druge strane prije bi kupia Cod4 - u slučaju da ga nemam. Ipak je tu mp.
A stalker je odličan - atmosfera mi je u igri pregenijalna... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 28.03.2008 23:02  
|
| | Povlacim sto sam rekao o igri.
A sad imam pitanje u vezi stalkera,naime kad ocu pokrenut multyplayer lijepo odem nade se ispis servera i na koji god da odem pise connecting i tak stalno,moze netko pomoc?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | fylip
| | Napisano 29.03.2008 09:28  
|
| |  Dwarf Član od: 10.01.2008
Poruka: 16
| | Meni je igrica bila potpuno DOSADNA tako da necu nista govoriti.
PS:ionako ju nisam odigrao do kraja. Kaj je potpis u kojem niš ne piše. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 29.03.2008 23:48  
|
| |  Thunderbird Član od: 15.11.2006
Poruka: 980
| | Neces nista govoriti a rekao si da je dosadna. Endem |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 30.03.2008 00:39  
|
| | fylip:
Meni je igrica bila potpuno DOSADNA tako da necu nista govoriti.
PS:ionako ju nisam odigrao do kraja.
Lolčina... "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 30.03.2008 16:07  
|
| | Jel mi moze netko odgovorit na pitanje?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 30.03.2008 18:10  
|
| | Nebi znao,sry nisam MP igro "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 30.03.2008 20:03  
|
| | Preso sam igru,jeee.Prvi put sam dobio da zelim bit bogat,drugi put da se zelim pridruzit i treci put sam unistio one likove.
 |
Izmjeni
Abuse |