| |
Autor | |
The Witcher |
| | CrazyMage
| | Napisano 24.12.2007 21:46  
|
| |  Hydra Član od: 28.01.2007
Poruka: 2528
| | Evo instaliro sam je..OMG...igra je fenomenalna..al priča,al sve,combat je fenomenalan al zbunjiv na početku ja sam neprestano klikao i Geralt nije mogo udarit ja sam popizdio..al eto..bar sam sad sretan..tek sam počeo kad te odvedu u dvorac i napadaju oni salamandra kako više s onim profesorom..likovi izgledaju skoro ko pravi..ja nevjerujem..predobra igra samo što mi filmići dosta štekaju a igra ni malo,na low detaljima igra šteka svakog trena a na high ide totalno glatko i nekad tu i tamo zapne ma ko da i nema...al eto..predobro..svaka čast..i da,tako sam se uplašio kad sam vidio da dvoslojni dvd izgleda ko CD
P.S. Sretan Božič svima i btw jel kasnije susretnem onu prokletu sthrigu? "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 25.12.2007 19:59  
|
| |  Dragon Golem Član od: 07.01.2006
Poruka: 1768
| | 2 rjeci:
IMAM GA!!!! evo upravo se instalirava!!!
usput imam novu masinu sa grafickom geforce 8800 gt, 600 i nesto MB, nadam se da cu moc igrat na high detaljima
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 25.12.2007 20:07  
|
| |  Phoenix Član od: 19.08.2005
Poruka: 2652
| | Naiša sam na problem u igri. U ch4 - i moram skupit komade zrcala od Aline - međutim nikako ne mogu naći oni prvi dio zrcala - ispalit cu!!! Pretražia sam cili oni prokleti mill u fieldsima i nigdi ga nema - čak sam čeka i noć - međutim nema smisla. Nađem onaj corpse i to je sve. Nigdi bride kao na ostalim mjestima - pomoć molim!
Gleda sam na ovaj vodic link, međutim tip ništa nije detaljno opisa...
- nemojte klikat na link ako nista na ch4 - jer ima spoilera dosta |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 25.12.2007 21:19  
|
| | Link neradi,e si probo skinut patch? imaš na njihovom siteu,to vjerojatno ispravlja bug..ako je to bug uopče..ne znam,e Elendil super,imaš oriđiši jel? ako meni radi na high detaljima skoro bez štekanja i tebi če (al mi na high detaljima filmići izgledaju kao prdo slika) No našao sam načit kako da to spriječim i nikad,ni u filmičima mi nešteka ni u igri a detalji su super,usput dobio sam neki listič za nagradnu igru..štogod to bilo.. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 25.12.2007 22:01  
|
| | Igra me totalno razocala
Dosadno, nis ne kuzim, kamera i kretanje je u kurcu, ono s journal lgom isto tako, alchemy nis ne kuzim, valjda treba vremena da skuzim gru ali prvi dojam je
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 25.12.2007 22:55  
|
| | Eeeh lol omg kak to? stisni f1 f2 f3 razne kamere..nevjerujem kako te razočarala..meni je super igra "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 26.12.2007 00:50  
|
| | ROFL, koja sam ja n00bina, neznam kaj mi je u zadnje vrijeme, 2 sata se mucim, i tek onda skuzim da mi je tastatura iskljucena
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 26.12.2007 01:01  
|
| | Šta nisi skužio to u dva sata...heheheh...u vezi igra..ma preluda je..jest da je na početku samo u onom selu(al samo na početku) malo dosadna al kasnije je preluda
P.S di nabavim prvi silver sword "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 26.12.2007 01:44  
|
| | Upravo sam dao nekom dwarfu da mi napravi mac za 35 orena, neznam da li je silver, e ne kuzim ono sa lvlima i talentima, kaj tu trebam raditi?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 26.12.2007 12:05  
|
| | Pa meditiraš uz vatru i dižeš skillove,za sve uglavnom al baziraš se više na magiju il melee combat,tako sam čuo bar imam 1200 orena a ona prokleta zaraza nikako da se makne,več sam vidio beasta 4 puta i pizda pobjegne
P.S Elendil jel ti sad dobra igra  "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 26.12.2007 12:37  
|
| | Rješia problem - kuja je bila na samom krovu - jedva sam je vidia...
@Elendil: kombiniraj kamere young padawanu. Kad se šetaš na otvorenom koristi F1, unutar dungeon-a F2 (ja je koristim najčešće), u borbi F3 ili F2 - svejedno - zavisi o navici...
@Crazymage: silver sword dobiješ kasnije - po priči - nemoj se previše uzbuđivat oko toga...
@svi ostali: neki questovi traju kroz više chaptera - tako da se ne uzrujavate ako niste sve questove riješili na prelasku iz 1 u 2 chapter...
Formule tj napitci prema formulama se rade bez problema. Pojavi se ona mala bočica kada meditirate (by the fire). Možete napravit napitak prema formuli samo tada. Naravno morate imat sve sastojke - i uvjet za sve formule je šta morate imati alkohol - tj alkoholnu bazu. Znate ono dječaci - kemija je ipak korisna stvar
Lovu jedino na šta ćete trošit je novi armor u Vizimi (5000 orens) i na neke sastojke i ponekad neke darove ženama - btw kad budete birali strane u nekom questu - na kraju vam ispadne skoro sve isto. Ne baš uvijek. Ali isplati se učini dobru stvar ili manje zlo - ovisi do questa.
Još jedna napomena - svima koji su počeli igrat - nemojte bacat ništa iz inventorija - osim recimo bilo kojeg oblika hrane. Neće vam baš trebat - nekad dobro dođe. Moja preporuka je da držite samo jednu vrstu hrane - jer i ne diže nešto Vitality. 1h resta obnovi sve.
I čitajte "rječnik", pišite na papir sastojke formula koje vam trebaju - nemojte biti n00bčina ka elendil - sa pitanjima:
čemu služe leveli i talentsi? - a šta ti misliš čemu služi level up - pročitaj malo detaljnije sposobnosti. Imaj strpljenja - ako si dite po godinama - ne moraš bit još veće po ponašanju...
I btw - ako ste di zapeli - samo se javite - ja sam proša nekih 80% igre - tako da neće bit problem. (level 29 )
Eh da - još jedna napomena - ovde intelligence nije pamet - nego mogućnost rađenja sastojaka, prepozavanja biljaka, i jačina signes-a. Od kojih u početku isplati samo Ard - a i njega samo imate. Dobit ćete i ostale kasnije. Istražujte svaku mapu detaljno. Posli je dobar Igni.
Eto - guštajte. Čujemo se.
@theft: je li još igraš ili si odusta?
p.s. Instalirajte patch 1.2. - igra se dosta brže lodira i sejvira. Nema nikakavih problema za save fajlove - ako se neko trese “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 26.12.2007 14:03  
|
| | Da skinuo sam patch s official sitea..i dva pitanja,di se baklja nabavi? i jel se može normalno hodat osim kad se ide u jednu stranu..i inače koristim f3 kameru,i f1 kadkad. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 26.12.2007 16:00  
|
| | Igra mi se pocinje malo svidati, ono, nesto me privlaci da samo igram a ne kuzim sto
Jel ja sam moram dizati te talente ili se oni dizu samo od sebe?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 26.12.2007 16:26  
|
| | Ne kuzim, platim nekom dwarfu 35 orena da mi napravi neki nelegelni mac, i onda nis ne dobijem? neko zna o cem se radi?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 26.12.2007 17:19  
|
| | ne dobiješ mač dobiješ ono ulje što staviš na mač ono zeleno,super je izaziva bol traje 23 sata a kaže ti da če ti napravit dobar steel sword za 3 orea iste vrste "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 26.12.2007 18:22  
|
| | A di da nabavim taj ore?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 26.12.2007 19:17  
|
| | pa bilo kakva tri ista orea ili neki posebni,neznam,i ja ih tražim "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 26.12.2007 22:41  
|
| | Treba vam tri primjerka ore-a za napravit rune sword... Koji se btw ne isplati uopce - tj ne isplati se na to trošit lovu... Ja mislim da sastavljanje rune sword-a možete tek kad dođete u Vizimu - ja mislim Ch2. “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 26.12.2007 23:00  
|
| | Evo uso sam u vizimu, napravio si blue ore sword, (nedostatak, si macevi izgledaju isto), razocaralo me sto nemogu skakati , nekoj kurvi sam dao prsten i posevio ju , ali samo gledas u neke crvene vizualne efekte i vidis sliku- imam problem, nezma kud sada, dobio sam uputu da odem u neki tavern ali se nemrem sjetiti imena
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 26.12.2007 23:14  
|
| | Evo sve sam u selu napravio osim petala i beasta molim vas pomoć,di se nalazi beast,vidio sam ga par puta pojavi se ostavi minione i nestane,please help Neizgledaju baš svi isto.. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 27.12.2007 00:10  
|
| | @crazymage: ne boj se - do ce po prici - kad rješiš sve questove u outskirtsima...
@elendil: stvarno si n00bčina - jebote je si ikad čua za "journal"?!
Pogledaj dobro konrole - ili ih zapiši na papir ako ih ne možeš zapamtit - nemoj pitat nešto samo da bi pita...
Ukratko: ne budi spammer
I reka sam vam da vam se ne isplati kupovina rune-swordova... ŠTa ne slušate starije...?! Al vas roditelji to nisu već naučili... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 27.12.2007 08:59  
|
| | CrazyMage:
Evo sve sam u selu napravio osim petala i beasta molim vas pomoć,di se nalazi beast,vidio sam ga par puta pojavi se ostavi minione i nestane,please help Neizgledaju baš svi isto..
moras si talente staviti pod intellect u herbalist, pa da mozes petale skupljat, zatim onaj mali klinjo opet neko prorocanstvo kaze, zatim odes to reveranda, i on ti kaze di su salamanderi, prije neg kaj odes ubiti salamandere moras se vratiti u onaj inn gdje ces nabaviti kljuc od trap dora u njihovom skrovistu
@eomer- kupio sam ga prije nego sto sam tvoj post procito
-da, ucili su me da slusam starije
-da, cuo sam za journal
- da ja jesam n00b
-nisam spammer ako sam prije beskorisnog pitanja postavio korisno u istom postu
-kao sto sam prije reko ne snalazim se jos najbolje u igri, jos nisam taj journal do kraja skuzio
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 27.12.2007 11:21  
|
| | Fala fala obojici,ni nisam mislio kupovat taj rune sword,ok znači moram otič skupit tih herbova jer mi je to jedino ostalo da napravim u outskirtsima,i naravno,da zakoljem onu pizdu od beasta inače igra mi je super.. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 27.12.2007 14:49  
|
| | Evo ovako, jedna napomena - u journal-u vam uvik piše žutim slovima ispod samog teksta questa šta je potrebno za ispunit quest. Tu poglavito mislim na questove di morate skupljat biljke ili ostatke životinja.
@Elendil: u Vizimi imaš tipa koji prodaje knjige - u početku je skupo - ali isplati se uzesti određene knjige - za koje ti je potrebno završit questove. Npr. za grobara dog tallow - moraš pročitat knjigu o psima i vukovima... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 27.12.2007 18:14  
|
| | Evo i mene napokon u vizimi,igra mi je predobra postala,ja ču je najduže prelazit jel prelazim sve detaljno..sve ok,moram u onaj tavern u ponoć,baš me zanima šta je tamo,fino sam zaklo ono troje onog koji je silovo njegovu curu Reverenda kojem se kćer kurva u Vizimi i onog Odu debelog i dokazao da je vještica nevina(kako gadno izgleda al sam na sličici ) od beasta sam očekivo mal više al nije ni baš slab..još oni barghesti okolo..ma priča je super...igra mi je jedna od najboljih...ocjena 9/10 jedino mi na početku(al kod sela) malo bude dosadno al od onda je preluda..nikako da se odvojim....igram to i obscure kadkad..no lol več sam krenuo na offtopic ...E da još jedno pitanje..kad ču uči u old Vizimu tam di je chaos..hmm baš me zanima šta se krije iza tih zidina.. "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 27.12.2007 18:47  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5297
| | @eomer13:
Prestao sam igrati igru jer nemam vremena još i za nju. Možda poslije nove.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 29.12.2007 13:21  
|
| | Evo napokon preša Witcher-a... Level 37 na samom kraju...
Ukupni dojam - genijalna igra... Očekujem ekspanziju ili nastavak ubrzo... Zadnja sekvenca je itekako bolesna...
Jedan SPOILER sljedi: zadnji neprijatelj “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 29.12.2007 13:24  
|
| |  Thunderbird Član od: 15.11.2006
Poruka: 1146
| | ima mozda tko przenu igru pa mi moze poslati na kucnu adressu? please |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 29.12.2007 13:41  
|
| | Problem je šta je dual layer - ja je imam na HD - snimia cili image prijatelju na dvd dl - pa mu nije valjalo...
Najbolje ti je to naručit u "barbe koji prodaje svoju kućnu kolekciju" ili naručit ovde na crovortexu “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 30.12.2007 17:50  
|
| | E ovako,sve mi ljepo imam dosta questova,oprema dobra imam skoro 5k orena,samo,srao sam onom Vincentu Meisu jel znam da je on kriv..valda neče frfljat samnom i kaže samo: "one more word and its dungeon" mamu mu Je*** a trebam mu dat trofej od onog sranjeta(ne cockatrice nju sam uklal prije neg ona biljka neka..štogod to je) a što je najvažnije moram ga pitat nešto u vezi dobivanja onog trupla onog lopova da ova Shani napravi autopsiju,znam da ima drugi način al eto..malo pomoči,i zanima me uopče di je taj majmun Vincent Meis po noči?! uglavnom samo da mi nekako pomognete,fala unaprijed i..ak se može uzet screenshot,kako se to radi? zhan da nije sa print screen... "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |