CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· CD Razglednice
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 11
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Pomoc oko port forwarda!
· Ban!? sa foruma?
· [S] Šta ima?
· [S] Ogovaranje
· NFS:Underground 2
· Ostali forumi
· posjetite moj forum
· Ako igrate fifu 2008 s kim igrate i zašto
· fifa 08
· Simpsoni

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - The Witcher

10 stranica ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 )
  Autor  The Witcher
 inferno95   Napisano 30.12.2007 18:18   

Medusa
Član od:
30.12.2007

Poruka: 65
 Znaci isplati se dati 299kn za nju, ja gledam u svim casopisima, parim oci.
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 30.12.2007 20:01   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2628

Isplati,igra je preluda

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools." Bit ću zahvalan ako kadkad odete na ovaj link,hvala http://world6.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=114337243
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Interghost   Napisano 31.12.2007 18:19   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2748

hm sad ste i mene zaintrigirali... jel to sličnije diablu ili bg-u?

...ima 1 lik ili više s kojima se upravlja? ...jel ima oružja/spellova i "komplicirani" fight ili udri ko majmun po mišu?
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

endymion   Napisano 31.12.2007 18:32   

Centaur
Član od:
27.04.2007

Poruka: 47

odmah poslije nove godine ja je definitivno kupujem

inferno95   Napisano 31.12.2007 18:43   

Medusa
Član od:
30.12.2007

a kakve su kontrole, jesu li tipicno WSAD ili su point 'n click kao sto mi se cini u trailerima?

CrazyMage   Napisano 31.12.2007 20:12   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Interghost:

...ima 1 lik ili više s kojima se upravlja? ...jel ima oružja/spellova i "komplicirani" fight ili udri ko majmun po mišu?

Pa onako...nema nikakve sličnosti s diablom,mnogo više sa BG-om,rađeno je na poboljšanom neverwinter nights engineu(s pravom uzeto) fight nije kompliciran a i nije baš da udaraš ko stoka po mišu,cobat je dosta jednostavan,WASD se upravlja,1 lik ali nekad sljediš il ideš s likom dva u nekom questu il nečemu a u vezi kontrola imaju tri kamere,dvije su skoro iste onako,ko u BG,hack&slash a treča meni najdraža moš rotirat svuda kameru onako..kamera bi reko...ko u wowu,ko gta,uglavnom iz trečeg lica potpuno,samo što se liku skroz nevide noge i u ljevo je,no to što je u ljevo,super je navikneš se brzo,ajd idem gledat LOTR
objasnit ču više kasnije ^^

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools." Bit ću zahvalan ako kadkad odete na ovaj link,hvala http://world6.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=114337243

CrazyMage   Napisano 01.01.2008 13:16   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

U vezi spellova i oružja,to nisam vidio da nijedna druga igra ima,imaš mjesto za dagger/baklju(kasnije nešt drugo al tek sam prešo 18-20% igre)za neke uglavnom blunt wepone ko tipa maljevi,sjekire kasnije nešt bolje,to su sve sporedni weaponi a dva main sworda su mu na leđima,steel sword za ljude najviše i neke životinje,i silver sword za razne demone,monstere zmajćeke i ta sranja,silver sword se dobije u vizimi odma na početku skoro...pa evo inter odgovorio sam uglavnom na sva pitanja,s obziom da ja neznam puno,kao što rekoh na 18% igre sam.

Elendil   Napisano 01.01.2008 14:30   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1789

E ljudi pomagajte, zapeo sam na jednom tatalnka glupom questu-
radim ga za onog Kalkenstaina, alkemicara u vizimi, quest se zove mysterious tower, i trebam skupiti 10 nekakvi sephirota ili nesto tako, i skupio sam ih 9, i sad mi pise za zadnji da bi mi trebo pasti u ruke potpunom slucajnoscu, npr dok jedem piletinu(doslovno tako pise u journalu), pojeo sam svu piletinu u gradu, a i dalje nista od zadnjeg komada, je li neko rjesio taj quest pa da mi pomogne????

CrazyMage   Napisano 01.01.2008 15:04   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

AHAHA loool bokte koja si ti svinja...svu piletinu?!..hehe šalim se Neznam da mogu drage bolje bi ti pomogo,ja sam ih skupio 6,čudno,na šta geralt liči...svu piletinu u gradu..hehe

eomer13   Napisano 01.01.2008 21:23   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2690

Interghost:

Da - liči više na diablo nego na BG (s tim da nema silovanja tipkovnice ka šta je to u diablu ili miša). To nije RPG po D&D pravilima ili nešto slično - već je to svijet ko stoji sam za sebe. Nemaš nikakvih NPC ili ti ga ekipe. Samo si ti. Međutim to uopce nije mana - jer je lik genijalan (u stilu duke-a legendaran). Voice Acting je katastrofalan - pogotovo konstrukcije nekih rečenica. Nekad se možeš iskidat o smijeha... Ali eto, ako ti to ne smeta - i nije nešto šta te opterećuje. Spell-ovi su minimalni - ali to je sve objašnjeno pričom - kao i klase. Koje ne postoje, po priči - naime ti si Witcher - i to je klasa sama za sebe...

Ako oćeš neki detaljniji opis - imaš moru recenziju na sljedećem forumu: link

@elendil: jebala te piletina
- dobit ćeš zadnji komad po priči - to je glavni quest tog chaptera - tako da riješi sve ostalo šta možeš rješit. Priča igre će te sama odvest do zadnjeg komada...

@inter: zaboravia sam ti još nešto reć: igra je dosta linearna - ne očekuj slobodu u stilu BG1 ili Fallout-a. Ali ka šta sam već reka - ja sam oduševljen. Pa ti treba bit i ti.

eomer13   Napisano 01.01.2008 21:31   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

CrazyMage:
E ovako,sve mi ljepo imam dosta questova,oprema dobra imam skoro 5k orena,samo,srao sam onom Vincentu Meisu jel znam da je on kriv..valda neče frfljat samnom i kaže samo: "one more word and its dungeon" mamu mu Je*** a trebam mu dat trofej od onog sranjeta(ne cockatrice nju sam uklal prije neg ona biljka neka..štogod to je) a što je najvažnije moram ga pitat nešto u vezi dobivanja onog trupla onog lopova da ova Shani napravi autopsiju,znam da ima drugi način al eto..malo pomoči,i zanima me uopče di je taj majmun Vincent Meis po noči?! uglavnom samo da mi nekako pomognete,fala unaprijed i..ak se može uzet screenshot,kako se to radi? zhan da nije sa print screen...

Amo od kraja:
print screen - da to je - pritisni tipku - i onda posli u paint-u ctrl+v (=paste)
Šta se tiče Vincenta - možeš odma lodirat neki sejv prije - jer si zasra - ne optužuj nikoga ako ne postoji nikakav dokaz da ukaže na suprotno. Vincent je važan lik - tako da si se sjeba. Osim toga - nemoj nikoga optuživat - a ako to želiš jer si prejebeno znatiželjan - sejviraj prije dijaloga - pa onda posli lodiraj - ako zasereš kao šta si sad napravia.

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

CrazyMage   Napisano 01.01.2008 21:36   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Po mom mišljenju i nije baš linearna,al ajd,a i nije mi više ko diablo,nije ko BG a nije ni ko diablo,u diablu pričaj idi kolji ko konj i tako stalno,Bg je unikat i nemože se s ničim drugim uspoređivat osim s NW nights to su na neki način..nastavci...ja bi reko da je više ko morrowind il oblivion zapravo,najviše sliči tome,a uoče nije ko diablo i BG2,jest da nekad imam taj osječaj BG-a,jel se dio radnje odvija u vizimi

A kvragu..tolko toga nazad.. jaoooo cjela močvara i ono...Baš nikako nemogu ispravit to s vincentom? Šta sad..nemogu nastavit igru uopče?...joj =( imam save na sreču

Elendil   Napisano 01.01.2008 21:43   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1789

eomer13:

@elendil: jebala te piletina
- dobit ćeš zadnji komad po priči - to je glavni quest tog chaptera - tako da riješi sve ostalo šta možeš rješit. Priča igre će te sama odvest do zadnjeg komada

Sad mi kazes, nakon sto sam potrosio nekih 500-600 orena na piletinu

eomer13   Napisano 01.01.2008 21:50   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

@crazymage:

JEbiga - bar imaš sejv.

Nemoj uspoređivat Witchera sa Oblivionom. Molim te. Ili bilo koju igru kad smo već tu. Jedino... ako je veće smeće od Obliviona...
Još si mlad. Witcher je hack&slash igra. Samo malo kompliciranija. Ali i zato puno puno bolja. Međutim, nema tu neke taktike i razmišljanja. Već sam to reka - to nije mana u igri - dapače. Dobra je baza šta nema nikakvih skupljanju itema - kao šta ima svaka hack&slash igra. Šta je dobra stvar. Imaš ta dva mača - kasnije po priči dobiješ bolja - ali u principu svi padaju od strane ta dva mača i to je to. Ima ludilo priču - i u principu sve mane tipične hack&slash igre je Witcher ispravia. I to je to. I da igra je linearna. To šta ti imaš neke male questove sa strane je kao neka iluzija da nije. Ali je. Jer neke questove nećeš rješit sve dok ne dođeš do nekog triggera u priči. Neki questovi se rastežu kroz više chaptera i to je to. To se zove linearnost.
Stavljat je u rang BG igara i sličnih je greška - i to se ne radi. Još si neiskusan pa ne znaš. To šta igra je više akcijski rpg nego klasični - ne čini igru nekvalitetnom. Witcher je pravi dokaz toj tezi.
Unatoč svemu tome - ja sam igru preša. I dojam je odličan. I to je sve šta ja tu imam reć.

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

CrazyMage   Napisano 01.01.2008 22:11   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Znam,the witcher je puno bolji,ok zajebo sam se igra nije...jednolična..jest da se nekad nešt nađe al fenomenalna je,Oblivion mi je prosjek igra a ovo ludilo..pa dobro..hmm,je hack&slash al nemora bit,to je prednost,te 3 kamere,da,super je nema nešto posebno sakupljanja itema jooj ja bi ovo..kako je ovo jadno..imam šrot gear..je,imaš pravo,super je,kroz priču polako novi swordovi,onak..garant dobiš...a u vezi s onim,pa ak se nemože dalje šta onda nije game over jednostavno no ajd nije to tolko daleko...bah...napravit ču to..A u vezi expanzije,da bar izađe,al opet..hmm,igra je nastala po knjizi a neznam dal knjiga ima djelove...uglavnom i ja vjerujem da če expanzija izač

inferno95   Napisano 02.01.2008 12:10   

Medusa
Član od:
30.12.2007

jos me samo zanima prije nego odem do algoritma, dal si u witcheru ogranecn da ides samo po jednom podrucju ili... , i koja je konfa da mi se pristojno vrti, bez stekanja i tih sranja ???

CrazyMage   Napisano 02.01.2008 13:15   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Igra na high detaljima ima grafiku skoro ko u final fantasyu,malo lošija ajd,super je i na middle detaljima,malo mi šteka kad je prevše objekata tu uglavnom ne a imam NvidiaGeForce6600GT i gb rama kako misliš po jedno područje,lol,ne,imaš jedno područje,riješišš,ideš na drugo,tj u grad onda valda di očeš moš..ma uglavnom super je igra

inferno95   Napisano 02.01.2008 13:44   

Medusa
Član od:
30.12.2007

koje ja sreće imam, taman sad ja krenem do algoritma, sretan, imam 300 kn. dodem do algoritma i pise, INVENTURA. ja poludim, jel inventura traje cijeli dan, ak ko zna?

CrazyMage   Napisano 02.01.2008 13:48   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

ovisi..HEHHE,baš nemaš sreče,jebiga poslje nove godine većina trgovina je na inventuri,da,cijeli dan ,bar mojoj staroj,do 1 sat u noći od 3 popodne,al neznam za algoritam

inferno95   Napisano 02.01.2008 14:13   

Medusa
Član od:
30.12.2007

ako zna tko di jos ima prodavaonica igri za PC u puli nek kaze

Baron   Napisano 02.01.2008 14:56   

Naga
Član od:
16.09.2007

Poruka: 526

Igra je predobra mozete igrati igru ko Diablo il ko KOTOR pre super igra,!!!

inferno95   Napisano 02.01.2008 15:48   

Medusa
Član od:
30.12.2007

je li se tesko boriti, meni se cini da je jako komlicirano

Seph133   Napisano 02.01.2008 17:20   

Imp
Član od:
20.08.2007

Poruka: 2
 Je li netko zna kada će igra opet biti dostupna u crovortexu?

inferno95   Napisano 02.01.2008 17:48   

Medusa
Član od:
30.12.2007

Pa jos je dostupna.... sta ti pricas, pise the Witcher, ispod:299 kn

Seph133   Napisano 02.01.2008 18:07   

Imp
Član od:
20.08.2007

Poruka: 2
 Pa piše Stanje igre: Privremeno nedostupno....

CrazyMage   Napisano 02.01.2008 18:51   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Nema je u crovi još..ja sam u algoritmu nabavio,igra je može bit hack&slash a može bit i iz trečeg lica ko recimo u oblivionu samo što se noge ne vide skroz i u ljevo je,e to što je u ljevo mi je baš super...neznam zašt al eto,u vezi questova elendil stavio sam batak u shrine of melitele onaj u st. Lebioda hospital i dobio 3 sephirota ja bio tak sretan...sve ide ok idem cjeli chapter isponove,lako je sve sam skoro napravio,još samo močvaru

inferno95   Napisano 03.01.2008 11:53   

Medusa
Član od:
30.12.2007

mene ce ova igra izluditiiii !!!! aaaa tko je vidio inventuru od 2 dana mamu im je***, ja dodem a ono tip unutra mi pokazuje natpis INVENTURA i ceri mi se u lice. pi*** mu materina, tek sutra otvaraju.po vasem cijenjenom misljenju, koja je bolja igra wow: battlechest ili witcher?

inferno95   Napisano 05.01.2008 20:09   

Medusa
Član od:
30.12.2007

zna li netko kako ubiti ono nesto u the swap forest, sta izadje iz zemlje i onda puca neke ko strelice, ja probam silver swordom, fast style al me ubije, kako,i da ima nesto ko neki cvijet na vrhu pa iz toga puca, molim pomoc?

Slika čudovišta

inferno95   Napisano 06.01.2008 09:35   

Medusa
Član od:
30.12.2007

molim vas, treba mi to, kako da to ubijem, sa silver ili steel swordom, molim pomoc

keko   Napisano 06.01.2008 13:19   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1199

jebote , wow battlechest pa to je paket , ista igra ko i wow , burning crusade , i wrath od lich king.. , retardane moj dragi, po meni nemozes usporedjivati wow i witcher jer su to 2 razlicite vrste igara. wow je online , mmorpg a ovo je single player rpg , naravno svaki ima svoje prednosti i mane , ali to ih cini takvom vrstom igre... nemozes usporedjivati kruske i jabuke. Obadvije igre su dobre na svoj nacin , a sad , to je ukus pojedine osobe dal je bolji witcher ili wow , a znate , o ukusima se ne raspravlja
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.