CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 71
Članova: 6

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Kaladont
· Sigovi!
· pomoć
· Uvjeti za starionicu
· Što ste zadnje gledali
· [S] Šta ima?
· (S) Najgluplja izjava dve i osme
· [S] Katolička crkva, kršćanstvo, i ostale monoteističke religije...
· [S] Kaj je zadnje kaj ste dobili?

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - The Witcher

10 stranica ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 )
  Autor  The Witcher
 Vergilius   Napisano 14.11.2007 14:32   

Monk
Član od:
01.06.2007

Poruka: 187
 jel ce doc to uskoro u crovortex? na predbiljezb je vec 3 tjedana
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Vergilius   Napisano 16.11.2007 15:02   

Monk
Član od:
01.06.2007

sta ni jedan moderator ne zna kada ce igra doci?

aww OK predajem se.... Horda je bolja =P www.member.of.the.horde.youaremighty.com

Interghost   Napisano 16.11.2007 20:48   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2766

pitaj na "kontakt"
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Vergilius   Napisano 16.11.2007 22:43   

Monk
Član od:
01.06.2007

allrighty, thanks

aww OK predajem se.... Horda je bolja =P www.member.of.the.horde.youaremighty.com

eomer13   Napisano 12.12.2007 11:08   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3076

Evo braćo mislia sam da je taj osjećaj nestao... ali izgleda da ipak nije. Srećom... Pričam naravno o onoj ovisnosti, opsjednutosti kada ste prvi put igrali neku baš dobru igru... Iskusniji igrači se već prisjećaju svog prvog kontakta sa Fallout-om, BG-om, ili u novije vrijeme sa Kotor-om (prvim dijelom naravno)... I dok većina nas još uvik vjeruje da se takav osjećaj(i) više neće ponoviti (a to sam i ja mislia), moram vam priopćiti radosnu vijest - posta sam ovisnik o "The Witcher"-u...
Prvo da rečem par riči o igri, da me ljudi ne gledaju u tupilu... Igra je smještena u fantazijski srednji vijek... I to je to - za one koje zanima detaljnija priča toplo preporučujem posjet službenoj stranici ili nabavku igre.

Atmosfera u igri je gotovo postapokaliptična i pomalo me posjeća na Fallout svijet... Da znam šta govorim, ali virujte mi kad provate - vidit ćete... Nemojte se zabunit - ovo ipak nije tip igre ka Fallout, ali ne bih joj to uzima za manu. Dapače, igra je više akcijski RPG - sa nekim primjesama "taktike"- koja se sastoji od raspoređivanja "bodova" nakon level up-a. Nešto kao u Diablu samo puno puno bolje...

Likovi su pregenijalni - a da ne spominjem vašeg lika - Geralda The White Wolf (legendarnog) Witcher-a. Kojemu osobno predviđam lijepu budućnost i status legende, odma tamo gore u Valhalli pored Duke Nuke-ma... Ne vjerujete - pa provajte...
Nakon hvaljenja likova, moram pohvalit priču - koja će vas odma "zakačiti"... Ipak je cili svijet napravljen prema jednoj dobroj knjizi, ja mislim poljskog autora, i to se itakako primjeti... Prvo šta ćete primjetiti je... nakon jedne lipe scene , da je ovo iznimno zrela igra - tj ovo je stvarno igra za nas odrasle - malo zrelije i iskusnije igrače koji ne svršavaju ne 45 nastavak NFS-ea...

Osim činjenice da Gerald potegne (da da braćo - pričam o ševi tj intimnom odnosu, tj općenju sa ženkom) svaku ženu koja može hodat na dvi noge, a ne spada u kategoriju "old woman" , ova igra ima i puno više od toga za ponuditi. Naravno da nije sve u sex-u, jer bi onda sve ostalo na glupavoj igri di glavni lik može ševiti ženske likove, a ako vas to zadovoljava - možda je vrijeme da skupite hrabrosti i pitate tetu u videoteci za "onu drugu verziju" Tarzana... Šta je tu osim sexa?! - pa prvo šta ćete primjetiti nakon navedenog svježeg iznenađenja (a to mu je isto zajednička crta sa Fallout-om ) je da ne postoji crno-bijeli svijet... Je, hvala bogu na tome - napokon je netko ima hrabrosti da prekine sa crno-bijelim svijetom... Imate mnoštvo questova - gdje neće moći naći moralno dobro rješenje... Više ćete birati između dva zla - i izabrati manje. Nešto kao u životu; sivilo želim ti dobrodošlicu u svijet igara... Ima tu svega, od malograđanštvine, licemjernosti raje, i svega onoga šta vidite svaki dan na vijestima... Ne bojte se - sve je to u okviru zabave, odnosno nećete imaj onaj mučni osjećaj kao nakon dnevnika...

Nakon šta sam sad sve živo ishvalia - treba pokušati bit objektivan i reći par stvari o manama igre... Kojih nažalost ima...
Igra je nenormalno zahtjevna = loše optimizirana... Na E6600 i GTX-ici Crysis klizi i plače od sreće, dok Witcher zna malo i trznuti na Trade Quarter District. Šta je u principu nenormalno, i samo dokazuje da Atari opet imao svoje zle ruke u tome... Save-iranje (i lodiranje) zna zasmetati... Meni navedene sheme traju po 8-9 sekundi - šta je itekako previše... Znam da sad to pari malo, ali nije (pogotovo kad vam bude kombinacija autosave + load = 15 sekundi). Kad je riječ o akcijskom Rpg-eu onda sejvirate svaku sekund - pa se cili taj proces nekako odužuje (još jedna dodirna točka sa Fallout-om - sićate li se onih lodiranja - moljenja boga da pređete preko pustinje a da vas nitko ne zakači - pa da ne morate opet lodirat nekih 5 minuti - e to su bila vrimena )... A toga ima i Witcher - šta itekako produžuje igru, ali kao i spomenutoj legendi - više joj daje na čari nego oduzima... Još jedan bug bi spomenia - a to je da na nekim područjima, naš prejebeni junak ne može udarit neprijatelje svojim prejebenim mačem. Ali ne bojte - može se to odma riješiti - na način da otvorite inventorij, pa ga zatvorite - to valjda refresha igru - i onda možete klat dalje... Ipak, to ponekad zna biti itekako frustrirajuće jer vas zna okružit 4-5 gamadi, pa vam i nekako nije drago šta ih baš u tom trenutku ne možete potamaniti (još jedna dodirna točka sa Falloutom, prvim dijelom: sićate se one scene kad bi vam neki NPC sta na izlaz neke prostorije, a vi ga ne možete pomaknuti, pa onda ide load ili bozar po cilom selu )... Sva sreća da se to ne dešava toliko često - ali kad se desi - zna vas stvarno sjebat... Sve bi to, na sreću trebala rješit druga verzija patcha... Šta se tiče optimiziranosti - e pa tu nema kruha... Jedino da ekspanzija ili nastavak izađe - a to će se 100% desiti, koji će bit puno bolje "sređeni".

Zaključak bi bia; ovako nešto nisam osjetia još tamo od prvog dijela kotora ili čak BG2... Da je igra u budućnosti nazva bi je nasljednikom Fallout-a. Po atmosferi definitivno već je... Je li to dovoljno, ne? - pa onda mi odgovorite na ovo pitanje:

Where little dryads come from?

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 12.12.2007 18:58   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3756

Haha naked green chick lool ovo još nisam vidio,no izgleda mi prebolesno izgleda da je to jedna od,ili jedina super igra 2007 dobro napravljena,izgleda mi super oš sam prije kopao po site-u i screenshotovina ako imaš ogirinal ili ako se ne igra s diskom što mislim da je točno..ako bi mi netko mogo poslat,ali naravno ne za đabe,u zamjenu za neku drugi igru(posudba ofc) jel igra mi se čini super a i fora..malo inovacije i nije kopija drugih igara,mogu misliti...no eto bit če lijepo ako počnem igrat...je se Gerald može u vuka bijelog pretvorit..mislim znam da je mutant

theft   Napisano 12.12.2007 23:38   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

Poruka: 5356

Kada eomer preporučuje igru, moram probati.

eomer13   Napisano 13.12.2007 22:30   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

@crazymage: imam je na hardu - jebiga - neda mi se sad to pec na dvd dl... nabavi negdi - hmmm - torrent maybe?

@theft: očekujem izvještaj

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

CrazyMage   Napisano 13.12.2007 22:33   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Hmm ok probat ču..hmm ako bog da mogo bi oriđiđi nabavit sa crove Samo....isplati li se? vjerujem da da..samo eomer,jel igra duga?

eomer13   Napisano 13.12.2007 22:43   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

dosta duga - dovoljna ne boj se - ima sigurno 40h igranja - garant - ako ne i više

CrazyMage   Napisano 13.12.2007 22:45   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Super onda ču je nabavit...samo me zanima kaka konfiguracija treba za to? imam grafičku Nvidia Geforce 6600GT GB rama valda mogu igrat igru stim a kako če štekati..to bi bila sva pitanja za danas hehe

Elendil   Napisano 14.12.2007 00:22   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2406

40 h, samo ????
Kada sam procito recenziju u gameplay prije vise od godinu dana ocekivao sam malo vise, nesto kao naprednija verija morre, di mozees igrati oko par godina ako zelis, ali svejedno, di je se moze nabaviti? jel dosla u hrvateske game shopove??

CrazyMage   Napisano 14.12.2007 10:51   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Uuuh pa to ti nije morra i nije takva baš,ipak je morra kralj ako mene pitaš druga najbolja igra na svijetu poslje BG2ojke a i the witcher če biti luda igra,vidio sam na youtubeu a i imam taj osječaj. Neče bit kao morra al če sigurno bit kraljevska igra,ipak je morra number1 vjeruj mi,teško da če bolje igre od morre ikad biti Ako bude...bit če nešto takvo..al opet,kopija

U vezi igre nadam se pod borom oriđiđi samo je nema u shopovima još,ili prije ili kasnije dobivam je..a nadam se i assassin's creedu,samo preskup je ;( to znači da nemogu kupit original..a to če potrajati...uuuf

eomer13   Napisano 14.12.2007 11:45   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Elendil:
40 h, samo ????
Kada sam procito recenziju u gameplay prije vise od godinu dana ocekivao sam malo vise, nesto kao naprednija verija morre, di mozees igrati oko par godina ako zelis, ali svejedno, di je se moze nabaviti? jel dosla u hrvateske game shopove??

A nemam blage je li točno 40h - može bit i 50h ili 60h - kada sam broja...
Bitno je da je igra dobra i to je to - COD4 ima 8h igranja pa je opet trenutno najjači FPS

Elendil   Napisano 14.12.2007 12:14   

Hydra
Član od:
07.01.2006

A kada witcher dolazi u shopove? i koliko bi kostao od prilike?
i ako ga jos nema u shopovima, di si ga ti nabavio?

eomer13   Napisano 14.12.2007 14:36   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

aj promisli malo...

CrazyMage   Napisano 14.12.2007 18:04   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

299 kuna i ja ču si ga vjerojatno Grlit kad dođe pod bor xD

luy   Napisano 14.12.2007 18:07   

Venom Spawn
Član od:
09.12.2007

Poruka: 653

imam good filing da je to zakon

Sometimes..... Heroes was respected wariors of goodness. But now.... they are just toys for joking and making fools of them. But when we need a hero, then we re laying them to the face. Scotland will have revange!!!!

CrazyMage   Napisano 14.12.2007 18:17   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

jeee jee igra je super nemogu čekat da je zaigram..samo pokušavam nač nekog ko bi mogo posudit da ne dajem đabe 299 kuna a i ko zna kada če to bit u wepshopu...nadam se da če stiči prije Xmasa al nevjerujem a baš mi je zakon igra

luy   Napisano 14.12.2007 18:20   

Venom Spawn
Član od:
09.12.2007

pa zar tebi iko s foruma živi u blizini

Sometimes..... Heroes was respected wariors of goodness. But now.... they are just toys for joking and making fools of them. But when we need a hero, then we re laying them to the face. Scotland will have revange!!!!

CrazyMage   Napisano 14.12.2007 18:23   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Ne al neko može poslat poštom,i ja njemu neku igru ofc

luy   Napisano 14.12.2007 18:26   

Venom Spawn
Član od:
09.12.2007

ja nemrem žo mi je

CrazyMage   Napisano 19.12.2007 13:11   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

TOOOO LJUDOVI TOOO NABAVIO sam u algoritmu oriđiđi pošto sam bio u zagrebu..samo još treba čekat prije badnjaka kad svi zaspu

Elendil   Napisano 19.12.2007 15:32   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Faco, ja cu si isto nabavitit, uskoro nadam se

CrazyMage   Napisano 19.12.2007 15:57   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Lol..ma poslo bi ti ja da te bolje znam,uglavnom igra je odlična,samo treba dobra konfa(moja grafička i ram za minimum -.-
NvidiaGeforce6600gt i gb rama..na skroz low detaljima če radit glatko,al ipak...

theft   Napisano 21.12.2007 15:25   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

Poruka: 5356

Dobra je igra ali combat sitem je očajan.
U par navrata me podsjeća na Legacy of Kaine sistem ali ono kliktanje ubi u pojam.
Da su riješili taj dio igre kao u spomenutoj vampiruši od igre, igra bi bila pravi dragulj.
Dizajn likova je nevjerovatan, gotovo fotorealističan...Dalje da ne opisujem.

eomer13   Napisano 21.12.2007 15:27   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Ali bolji od klikanja u Diablu...

Zahebano se u početku naviknit - ali posli ni ne primjećuješ....

Elendil   Napisano 21.12.2007 15:39   

Hydra
Član od:
07.01.2006

OMFG!!!!
napokon kupim graficku, skupim ostatak para i odem u algortam kad ono : RASPRODANO!!!!
sam moram cekat 3 tjedna da kupim

CrazyMage   Napisano 21.12.2007 16:13   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Nemoj Je*** ja sam u algoritmu kupio čak i baba kupila the witcher...kupio sam u utorak a sad je rasprodano a šteta možda to ja nekako mogu poslat ili nešto..al poslje božiča

CrazyMage   Napisano 23.12.2007 16:56   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Evo sazno sam igra nastala od knijge poljskog autora pa je nasto film i onda igra( i pročitat ču i odgledat film nakon što je pređem ) i saznao sam da igra ima preko 80h igranja
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2009 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.