| |
Autor | |
Hrvatsko kraljevstvo |
| | Servant
| | Napisano 27.03.2008 13:29  
|
| |  Berserker Član od: 11.10.2006
Poruka: 39
| | ..u igri Renesansna kraljevstva.
Hrvatsko kraljevstvo
Upravo se otvorio novi grad (Rijeka) tako da Vrbovsko nije jedino. Pa bi nam koristio pokoji novi igrac
Igra je skroz relaksirana, oni koji nemaju puno vremena na trosenje mogu sve brzo napraviti (za razliku od Traviana), a oni koji imaju vise vremena na trosenje mogu uvijek naci zanimaciju.
Za one koji nisu culi, igra je ekonomska/socijalna/politicka/vojna/crkvena/RP ..a mislim da sad ne nabrajam, skoro svatko moze nai nesto. |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 27.03.2008 15:31  
|
| |  Thunderbird Član od: 15.11.2006
Poruka: 973
| | browser based igra? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 27.03.2008 15:44  
|
| | Da. Ali nemoj ocekivat klon Traviana ili tako nesto, igre se dosta razlikuju (smatram da je to dobro, tako da ljudi mogu igrat i jedno i drugi i ne imat onaj feeling da stalno rade istu stvar). |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 27.03.2008 15:49  
|
| |  Hydra Član od: 28.01.2007
Poruka: 2432
| | Hmm,zanimljivo,igram travian,dobar mi je,a ovo je kako..? po tvojoj ocjeni,bolje? "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 27.03.2008 16:18  
|
| |  Efreet Član od: 16.09.2007
Poruka: 421
| | Uclanio sam se,ne cini se lose
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 27.03.2008 17:22  
|
| | CrazyMage - ne mogu usporedjivati igre na taj nacin. Dosta onih koji igraju Traviana igra i ovo.
E sad, meni je ovo bolje. Vise odgovara mom stilu igranja. Ali na Travianu je vise naglasak na borbi i bitkama, tako to, pa ako netko bas ima vremena najbolje je kombinirati ove dvije.
Svidja mi se ova i zato jer nema nekakvih serverskih pobjeda nego igras kontinuirano. To u nekim igrama (npr Travianu) nije izvedivo zbog mehanizma igre.
Velim, probaj. Ako ti se sad neda igrati nastavis neki drugi dan. Ovdje ako umres, u ovoj igri, gubis recimo statistiku tipa "snaga" "inteligencija" "karizma", ali pocetnik toga ionako nema, pa nista ne gubis. Isto tako nije da imas krava svinja ili ovaca pa da ti to pomre dok te nema. Ako umres od gladi zato jer nisi nis jeo, nije problem jer.. nista ne gubis ako si pocetnik. Samo dodjes kasnije, kliknes gumb da se ozivis i to je to.
Novac neces izgubiti kad umres, pa je cisto ok ako cak i na neko vrijeme zaboravis na igru. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 27.03.2008 19:04  
|
| | Ook,regovat ču se još danas pa budem javio kakva mi je  "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
EDIT: dobit prazni aktivacijski e-mail |
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 27.03.2008 19:22  
|
| | Ma kakav prazan aktivacijski email grr?
A inace sto se tice foruma,
ovo je medjunarodni forum gdje je i Hrvatska (moras scrollat dolje):
http://intlforum.renaissancekingdoms.com/index.php
Ima jos i Francuski forum odvojeno,
a Eng/Sco/Ir je tu:
http://forum.renaissancekingdoms.com/
(ja koristim sve te forume radi korisnih stvari, al nije da moras..)
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 28.03.2008 14:39  
|
| |  Elf Član od: 01.12.2007
Poruka: 27
| | igra je dobra al je jos malo moram skužiti |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 28.03.2008 15:31  
|
| | A jesi nadobudan, tek si kreirao account a vec bi htio sve znati Dobro je to, obecavajuce
Nego, ako si slucajno zavrsio u Rijeci (pretpostavljam da da), da ponovim jos jednom - to je Kolonija. Novi grad, koji se sad upravo otvorio, i stizu igraca iz drugih mjesta (najvise Vrbovskog naravno).
Najbolje da malo popricas u Krcmi sa drugima u gradu ako nesto hitno trebas pitati.
ps: Ne mozes mijenjati radnju koju si vec zapoceo, tako da pazi. Znaci, ako odes klati kravu nekome, saditi povrce, raditi u crkvi, otputovati cestom, prijaviti se u lokalnu miliciju, raditi u rudniku, kovati itd... neces moci raditi druge takve radnje dok ne prodje dan (odnosno, dok se server ne resetira, a to je negdje u 3:30 ili 4:30 ujutro).
Naravno, mozes raditi ostale stvari, tipa, kupovati i prodavati na trznici (osim ako si jako pijan!), mozes u krcmi castiti druge i pricati, itd. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 28.03.2008 16:11  
|
| |  Elf Član od: 01.12.2007
Poruka: 27
| | thx |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 02.04.2008 01:37  
|
| | CrazyMage, jesi kreirao? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 02.04.2008 08:32  
|
| | Ma nisam,ostavit ču to za drugi put,nemam trenutno baš vremena ni volje za 3 browsera,al to ili ona druga browser igra ikaraim il kako više su mi sljedeče na listi "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 02.04.2008 10:06  
|
| | Ama, u ovoj igri imas veliku prednost ako ranije pocnes, tako da radije kreiraj lika sada, pa ako nemas vremena bar se logiraj na 5 sekundi, stisnes na rudnik i to je to. Ne jedes hranu (ne brini kao pocetnik) pa kad umres stisnes "ozivi". Dakle to je to. 5 sekundi. A ako se predomislis za mjesec dva, imat ces lika sa hrpom para  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 02.04.2008 16:26  
|
| |  Efreet Član od: 16.09.2007
Poruka: 421
| | Uso jednom i vise nisam,jednostavno nemam volje.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 09.04.2008 09:21  
|
| | Rece netko kome je AoE III najbolji u serijalu.. A ja ga igrao sat vremena ako i toliko, kolko je dosadan (u usporedbi sa dvojkom i cak jedinicom).
No dobro, o ukusima..  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 09.04.2008 13:45  
|
| | Ja reče,ja se slaže! "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Servant
| | Napisano 09.04.2008 14:49  
|
| | Ma, daj ti radije kreiraj account umjesto da spammas forum!  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 09.04.2008 15:46  
|
| | pardon ja sam se zabunio,pogle na drugim temama i meni je najbolji,ja se slažem sa tobom mislim,nije mi baš tolko dosadan al mi je 2 dio predobar,aoe III je sranje za dvojku "I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
|
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 10.04.2008 15:20  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 10325
| | I mene zanima, evo i ja sam se regao, ako će bit dobra možda i ostanem . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Abuse |