| |
Autor | |
Silent Hill serijali |
| | CrazyMage
| | Napisano 10.05.2008 23:57  
|
| |  Phoenix Član od: 28.01.2007
Poruka: 2702
| | Vidim da postoji tema za samo četvrti dio,na kojemu se raspravlja o svima,pa mi je to malo glupo.Pa ako slučajno postoji takva tema,Inter lockaj.
Anways, čuo sam da je predobra,strašna,i ima još nešto,onako,tužan osjećaj te prati kroz igru(to sam zaključio iz recenzija i filmića) Tužno i creepy,drugi dio je odličan kolko čujem,a treći kažu najstrašniji U prvom izgubiš kćer ko u trećem,ali potpuno je drukčije.
Ugl. skidam sad prvi a treći ću sljedeći mjesec kad dobijem flat
E da,i četvrti dio nije baš strašan,zapravo jako malo,ili jedva,ali je misteriozan,kompliciran,u nekim djelovima je pomalo glupo napravljeno i dosadno,kao u jednom zatvoru koji ni sam Buda nebi mogo preć,u četvrtom se više javljaju misterije i akcija,i doza jeze,kasnije malo više.
Vidio sam gameplay od 1 djela i koliko vidim prvi i treči su najbolji .
Evo,da ćujem,mišljenja o igri,tko je igrao,razumijet ču ako popljujete 4 dio ali ova remek dijela,nema šanse!
Samo bez spoilera ^^! il ih jednostavno naznačite.. |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 11.05.2008 00:03  
|
| |  Devil Član od: 05.04.2005
Poruka: 1510
| | vjerovali vi ili ne nikad to nisam zaigrao ali sam čuo da je dobro. Koji je to žanr i koji je cilj u igri. Vidim da je scary i to mi se sviđa
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 11.05.2008 00:12  
|
| | Horror,prelud,odlično osmišljen,ima i film a film je snimljen po igri(da po igri),po trećem dijelu.Prvi dio je apsolutna klasika,drugi baš neznam,zapravo nisam vidio ništ iz drugog osim glasine da je super i jedan sc,četvrti je 10 puta lošiji od svih,akcija,nema baš detalja,više akcija,nije baš strašno.
Igra je više misteriozna nego strašna,ali je sama priča potresna
Odma se naježim kad se sjetim da ču igrat sad jedinicu,i ta glazba iz četvorke i jedinice,ma jedinica ima strašan gameplay,šta ja pričam,kad se sjetim jadne Lise(ne znate ko je pa spojler nije ni bitan)i svih onih videa,četvri je zanimljiv dosta,ali u svemu je lošiji od ostalih,u trečem si Heather,plavokosa ženska,neznam dal imaš kompanjone al je jezivo,vani snijeg(bar u filmu)sve pusto,film nije strašan,al je potresan,ali je igra strašna,previše.
Cilj..hm,otkriti što se događa i u prvom i u trećem dijelu spasiti kćer,u četvrtom otkriti što se događa i izaći iz sobe kroz vrata Jel se skoro sve iz prozora čini normalnim,al dalje..ak budeš igrao vidit ćeš ^^ za drugu ne znam ništa,ali sam s ostalim dijelovima upoznat.
[URL=http://world6.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=114337243]Ovim donirate meso za siromašnu djecu s njuškom i smeđim krznom |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | blentavi
| | Napisano 11.05.2008 01:18  
|
| |  Hydra Član od: 24.11.2005
Poruka: 2440
| | SH2 i 3 su predobre igre, jedinicu nisam igrao,a četvorka je nešto slabija
da i SH2 ima najbolji soundtrack ikad rađen za jednu igru |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Y-Bind
| | Napisano 11.05.2008 08:52  
|
| |  Devil Član od: 05.04.2005
Poruka: 1510
| | pod žanr sam mislio žanr igre: FPS, RPG, P'n'C Avantura????
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 11.05.2008 11:46  
|
| | Horror avantura iz 3. lica. u jedinici je loša grafika ali je igra prepredobra,igro navečer,jao,carski!
[URL=http://world6.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=114337243]Ovim donirate meso za siromašnu djecu s njuškom i smeđim krznom |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 11.05.2008 22:57  
|
| | Evo da se ispravim,postoji film u kojoj je glumica skoro ista kao ona u igri i isto se zoe,Heather.(ona u filmu je majka) zeznuo sam se,ova zapne negdje običnim odlaskom u trgovinu,i sve joj se pretvori u pakao,izgleda da samo u filmu i prvom dijelu se spašava kćer,a film je nastao p prvom dijelu i trećemu,pomiješano,no većina elemenata je iz prvog dijela
P.S izgleda da izlazi peti dio!
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 05.08.2008 01:28  
|
| | Hmm,evo da ne otvaram novi topic,može li mi netko dati imena horror igara bilokakvih da su igrive na PC-u(flash horrori,nešto ko SH,fear)Sh3 save se izbrisao pa mi se neda ponovo,no imam saven no nešt zeznuto,a sh1 mi je izbrisan nako reinstaliranja,jest da je i on muka..al mogo bi ga ponovno skinuti,pa eto,za malo osvježenja,ako može neka dobra preporuka,mali opis,bio bih zahvalan!
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 05.08.2008 01:48  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 6695
| | Resident Evil
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 05.08.2008 02:20  
|
| |  Devil Član od: 30.10.2003
Poruka: 1465
| | Ah vidi, horror survival... Pa dje me nadje!
Ahem, Resident Evil serijali, Parasite Eve serijal, Dino Crisis 1 i 2... To su ti ponajbolji... A imas onih breedova al to vec nisu horror survival Now I lay down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 05.08.2008 04:01  
|
| |  Naga Član od: 16.09.2007
Poruka: 536
| | Obavezno probaj Resident Evil 4, prejeb**a igra, i probaj DMC serijal sve osim drugog dijela kazu da je uzasan(Ja sam preso sve dijelove osim tog 2)
p.s. dmc i nije bas neki horror, neka vrsta hibrida al je svejedno odlican serijal.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 05.08.2008 10:13  
|
| | Hvala hvala,naime,igrao sam biohazard 4,neka verzija RES4,dobra je igra,samo je jadno što se metci ne mogu kupiti,i zaglavio sam u nekom dvorcu,i izbrisao(bilo je to davno)
Što se tiče dino crisis 1 ne mogu nikako nabavit,2 sam prešao
Parasite Evil? Poznato zvuči ali neznam šta je to.Budem pogledao
Hvala puno,no zna li neko neki psihološki horror,ne kao F.E.A.R,jest da mogu i takvi,nego nešto kao Silent Hill,Fatal Frame je također jedan od svjetskih najboljih horrora,samo što je za PS2
Dmc?
Ajde idem utipkat u google,ali ovako ne znam šta je dmc.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 05.08.2008 12:12  
|
| |  Berserker Član od: 27.06.2008
Poruka: 44
| | stvarno si trebal nastaviti igrati resident evil 4/biohazard 4.bilo bi ti 13941'3471490731489137508175317543 put zanimljivije nego bilo koja druga igrica.dvorac je tek pocetak onoga kaj te sve zanimljivog ceka
jbg nisam mogel upload svoju sliku tak da moram imati ovu debilnu :D |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 05.08.2008 12:15  
|
| | Igraj ti silent hill..vjeruj mi igrao sam igru,pa je zanimljivo ali ništa posebno,silent hill 1 psihološki horror,igra nije normalna..123121...puta zanimljivije od drugih igara...haha...
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 05.08.2008 12:26  
|
| | necu.prestrasno je XD gledal sam filma neki dan.ali sumnjam da ima ikakve veze s igrom.tak su i s resident evil napravili bezveze filma koji nema veze s igrom-.- ali budem probal....s siframa naravno XD a ti nastavi igrati RE/BH.mozda nije tak strasna ali stvarno je zanimljiva
BTW: evo 2 meni najbolja filmica
resident evil 2
http://www.youtube.com/watch?v=f6sw8IE6dlY
resident evil 4
http://www.youtube.com/watch?v=Xs9BBPkW4wc
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 05.08.2008 13:08  
|
| | Najbolji je RES 2 Remix,a SH je super film,nastao po igri,mix prvog i trećeg dijela,kap što sam valjda u prvom postu naveo.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 05.08.2008 15:18  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 6695
| | CrazyMage:
Hvala hvala,naime,igrao sam biohazard 4,neka verzija RES4,dobra je igra,samo je jadno što se metci ne mogu kupiti,i zaglavio sam u nekom dvorcu,i izbrisao(bilo je to davno)
Što se tiče dino crisis 1 ne mogu nikako nabavit,2 sam prešao
Parasite Evil? Poznato zvuči ali neznam šta je to.Budem pogledao
Hvala puno,no zna li neko neki psihološki horror,ne kao F.E.A.R,jest da mogu i takvi,nego nešto kao Silent Hill,Fatal Frame je također jedan od svjetskih najboljih horrora,samo što je za PS2
Dmc?
Ajde idem utipkat u google,ali ovako ne znam šta je dmc.
Devil may cry il kak se već zove
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | 2Furious
| | Napisano 05.08.2008 15:26  
|
| |  Naga Član od: 30.06.2007
Poruka: 518
| | To je opaka igra If u can see me good,but if u cant,several seconds seperate you from death. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 05.08.2008 15:27  
|
| | Imam devil may cry 3,i 4 nije(a ni 3,horror)
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 05.08.2008 17:19  
|
| | a jeste li znali da je devil may cry trebal biti resident evil 4.ali su onda odustali i promjenili i isli odpocetka raditi resident evil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 05.08.2008 18:17  
|
| | Odkud ti to?
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 06.08.2008 00:44  
|
| |  Devil Član od: 30.10.2003
Poruka: 1465
| | Devil May Cry? 3? Uzmes zadnji kostim koji otkljucas, Nevan i Rebellion od maceva, Ebony and Ivory i Kalina Ann od Devil Armsa (odnosno od pistolja/pusaka) i niko te ne moze zaustavit! Mogu probat, ali ako znas sa ovim igrat...
IMHO, jedna od najboljih igara Now I lay down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 06.08.2008 01:40  
|
| | A šta je sad to,kladim se da sam čuo
Btw,namjeravam nabavit Alone in the Dark 5,izgleda prilično dobro,survival horror,moraš jako mislit,al baš na svaku sitnicu(tako da moš lako zapet,no ima puno opcija)Btw u igri se može vozit i auto,fizika,grafika,super
Izgleda mi igra ok kolko sam čuo čak joj je i priča dobra,neznam...
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 07.08.2008 10:25  
|
| | pogledaj malo na internetu.cak su 2 put radili novog Resident evil 4
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Jason
| | Napisano 07.08.2008 18:28  
|
| |  Angel Član od: 19.02.2006
Poruka: 2091
| | SH je odlična igra za zabave s frendovima.
Sve te survival horor igre su mi super, ali su skoro sve iste.
Jedino što ih promijeni je priča.
Ajde dođite malo na moj blog - ROCKMACHINE |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 07.08.2008 20:01  
|
| | Nah,nije istina,pogotovo ne za Sh,jest da su sve na istu foru,to da.No razlikuju se,pogotovo Sh i RES.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 07.08.2008 20:23  
|
| |  Elf Član od: 16.07.2008
Poruka: 31
| | Osobno nisam igrao silent hill ali mi je odlična fora kad u jednom nastavku se boriš sa nek curom,rame uz rame a ona se polako pretvara u neko čudovište. Čini se kao dobar serijal |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 07.08.2008 21:39  
|
| | Možda je to prva epizoda,kad Lisa shvati da je ono kao i one medicinske sestre..pretužna scena,predobra igra,no neču dalje,da ne bude spoiler a da ga ne najavim,uglavnom,kladim se da neće izači bolja horror igra od SH 1..nikad,ja mislim da je prilika več prošla,no mogućnost postoji,tako dobru priču napraviti,tako dobar gameplay,jedino što je loše u igri je grafika.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.08.2008 01:16  
|
| | Evo našao sam par igara: The White Chamber,point 'n' click horror,ok,malo sam igrao,ne mogu suditi,i instaliram si igru The Thing...
nabavio i The Suffering al ne radi kak treba pa sam obriso.
Email
Izmjeni
Abuse |