| |
Autor | |
Obožavam 'Avanture' , a Vi? |
| | Ozy
| | Napisano 12.07.2008 23:46  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5110
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| | Rekoh izuzev Syberie i još nekih navedenih...prvo pročitat...  Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000; V5600 FireGL inc.; Seagate 250GB NCQ x 2; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518 |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | FOXMEN
| | Napisano 13.07.2008 00:04  
|
| |  Harpy Član od: 28.06.2008
Poruka: 77
| | oni koji vole avanture neka probaju broken sword 3,mislim da je izašao i 4,al nisam siguran. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 13.07.2008 00:08  
|
| |  Behemont Član od: 21.02.2006
Poruka: 2223
| | Izašla je četvorka, ali trica je meni dosta bolja. No i dalje stoji da nisam ljubitelj avantura, tako da ni syberiu nisam prešao, predosadno mi je bilo istraživat, neam ja volje za to  Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 13.07.2008 00:12  
|
| |  Centaur Član od: 27.06.2008
Poruka: 46
| | crazymage ,vidi se da nemas vise od 10 godina.daj bezite.sad sam tek videl kakva je to igrica syberia ili kak vec.igrajte neke pucacine,a ne to.ma daj jbt nznam zakaj sam uopce dosel na ovu temu.idem ja malo se strelat.ajd bok
jbg nisam mogel upload svoju sliku tak da moram imati ovu debilnu :D |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 13.07.2008 00:23  
|
| |  Black Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 3756
| | Idiot..idi...i ne vraćaj se više..Syberia je kolko sam čuo i gledo screenshotove i komentare super igra,sam & max je dobra igra za MLAĐE...duuh..idiot
Foxman,davno je četvorka izašla.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 13.07.2008 00:41  
|
| | ma jbt neda mi se svadat ,ali koja je svrha igre?ono hodas sporo ko....ko neki majmun.ono bezveze.ajde treba razmisljati,ali ono.mutava lokacija ,tj,mjesto na kojem se to desava....ma ajde syberija,ali onaj sam i max??zec i pes dektektivi??WTF??pa jbt daj se uozbilji.pa jbt igras igru koju nebi ni mala beba igrala.probaj igrati counter strike,call of duty,san andreas na multiplayer,itd itd,a ne ovo.
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 13.07.2008 01:03  
|
| |  Elf Član od: 04.07.2008
Poruka: 31
| | Mushrambo:
sad sam tek videl kakva je to igrica syberia ili kak vec.igrajte neke pucacine,a ne to.ma daj jbt nznam zakaj sam uopce dosel na ovu temu.idem ja malo se strelat.ajd bok
Dobro jutro! Neznam ni ja zakaj si onda došal , btw tema je ''obožavam avanture'' tak da ...iako meni ne smetaš samo nesmiš pljuvat po avanturama |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 13.07.2008 03:12  
|
| |  Behemont Član od: 21.02.2006
Poruka: 2223
| | Mushrambo:
ma jbt neda mi se svadat ,ali koja je svrha igre?ono hodas sporo ko....ko neki majmun.ono bezveze.ajde treba razmisljati,ali ono.mutava lokacija ,tj,mjesto na kojem se to desava....ma ajde syberija,ali onaj sam i max??zec i pes dektektivi??WTF??pa jbt daj se uozbilji.pa jbt igras igru koju nebi ni mala beba igrala.probaj igrati counter strike,call of duty,san andreas na multiplayer,itd itd,a ne ovo.
svrha avantura i jest da ideš sporo, istražuješ šta čemu služi, skupljaš komadiće zagonetke da bi saznao o čemu se ustvari radi.
Idi igraj FPS-ove, jer očito ne kužiš što je poanta avantura. Usput, ako ti se igra ne sviđa, reci, meni je smeće, a ne odmah vrijeđati druge jer se nekome sviđa... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 13.07.2008 10:26  
|
| | no daj zaboravimo da se ovo uopce dogodilo.zamislite si da ja nikad nisam dosel na temu i nikad nisam nist napisal i ajd bok.svatko ima drugacii ukus u vezi igra.BTW.ispricavam se zbog vredanja.vi igrajte avanture,a ja bum pucacine i ajd bok 
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | weasel
| | Napisano 13.07.2008 20:32  
|
| |  Berserker Član od: 30.06.2008
Poruka: 43
| | Ja obožavam avanture.... LOOL SU!!!  Ovo je za malo zabave:
http://s1.ba.gladiatus.org/game/index.php?mod=signup
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 14.07.2008 00:43  
|
| | Neznam šta odgovoriti ovim raznoraznim ' upadima ' na temu o avanturama tipa :
weasel Ja obožavam avanture.... LOOL SU!!!....ili :
Mushrambo
ma jbt neda mi se svadat ,ali koja je svrha igre?ono hodas sporo ko....ko neki majmun.ono bezveze.ajde treba razmisljati,ali ono.mutava lokacija ,tj,mjesto na kojem se to desava...itd ( neda mi se više pastat ), komentari za 10 stvarno :/
bolje si malo pročitajte recenzije koje su pisane za avanture ili pokušajte odigrat jednu avanturu do kraja pa se onda javite, a ne se hvatat za nešto o čemu očito nemate pojma.
Avantura je specifičan žanr koji mnogi izbjegavaju jer nema možda dovoljno akcije ili efekata, mrtvaca oko vas koje ste poubijali, krvi do koljena itd.... ali to je jednostavno drugačija vrsta igre koja se igra laganini....rješavaš zagonetke koje nerijetko nisu baš jednostavne pa se danima pitaš što dalje, pokušavaš sve moguće i nemoguće, slažeš si puzzle i kad konačno riješiš evo sljedeće koja je još zamršenija da ne kažem duplo teža!...oni koji su ikada igrali ili pokušali igrati npr. Myst znaju o čemu pričam, neki moji frendovi su ju igrali po 2-3 mjeseca....hoću reć da za takvu vrstu igrice treba volje, strpljenja, avanturističkog duha i ono što je najvažnije treba upregnuti moždane vijuge, za razliku od pucačina gdje razgibavaš samo prstiće na tastaturi i zato molim , bez vrijeđanja ok?  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 14.07.2008 13:30  
|
| | da gospodine
BTW:i na pucacinama moras razmisljati.recimo mislis si:s cim ubiti neprijatelja?s , , ili .i kak doci do njega.recimo skocis ispred njega i ,ili dodes iza njega i puknes ga zato vidis i na pucacinama moras puno razmisljati
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 14.07.2008 13:48  
|
| |  Gold Golem Član od: 01.12.2007
Poruka: 136
| | CrazyMage:
Nemoj mi sam and max-a dirat,igra rula!
Isto ko SpužvaBob!(ofc not^^)
ok je igra al istina,kad sam igrao malo duže(ne demo) onak..postalo bezveze..nemaš baš šta puno za očekivat
potpisujem
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 14.07.2008 13:59  
|
| | U pucačinama nema skoro ništa razmišljanja kad dođe do bang bang,ali zato ima skilla,to je drugo,treba bit strpljiv nekad to je,i iskusan,ali ne treba biti baš pametan..
Za Avanture,evo jedna clicking igra u flashu,to jest dvije
Na google upišite Covert Front 1 i 2,tko još voli avanture svima preporučam Samorost,igra je baš simpatična,napravio ju je poljak,trebaš se mučit i mislit ko blesav.
Igrajte Samorost 1(Amanita) Samorost 2 i 3.Pretpostavljam da ju je Sandy IGRALA((Mushrambo ona nije gospodin..-.-)
Btw Mushrambo ajde ti odi sa teme jel vidimo da gluposti pričaš i ne zanimaju te avanture.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Baron
| | Napisano 14.07.2008 14:36  
|
| |  Griffin Član od: 16.09.2007
Poruka: 646
| | sandy probaj Maniac Mansion: Day of the Tentacle,pre carska point and click avantura . Iako ja bas nisam neki ljubitelj avantura ova igra mi je stvarno odlicna.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 14.07.2008 14:47  
|
| | hmmm...sad bas nebudem isel s ove teme
BTW:kak nekuzis da se salim
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 14.07.2008 17:35  
|
| | Baron:
sandy probaj Maniac Mansion: Day of the Tentacle,pre carska point and click avantura . Iako ja bas nisam neki ljubitelj avantura ova igra mi je stvarno odlicna.
fala, fala  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | i------
| | Napisano 15.07.2008 23:31  
|
| |  Elf Član od: 15.07.2008
Poruka: 26
| | meni baš avanture igre nisu nešto!!!! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | i------
| | Napisano 17.07.2008 09:01  
|
| |  Elf Član od: 15.07.2008
Poruka: 26
| | avanture su koma!!!! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Altair
| | Napisano 17.07.2008 10:51  
|
| |  Gold Golem Član od: 19.06.2008
Poruka: 142
| | pa,ovo je ze one koji obožavaju avantre... Registrirajte se na CroHazard Forum...www.crohazard.big-forum.net |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 17.07.2008 10:55  
|
| | i----:
avanture su koma!!!!
ti si koma !!!!
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | _kazo_
| | Napisano 17.07.2008 13:24  
|
| |  Elf Član od: 16.07.2008
| | ah avanture ruls baš su igre za opustit |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 17.07.2008 15:12  
|
| | _kazo_....koju si ti prešo?  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | _kazo_
| | Napisano 17.07.2008 19:09  
|
| |  Elf Član od: 16.07.2008
| | Morrowind : elder of scrols ali nisam je prešo jer je dugaćka |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 17.07.2008 20:25  
|
| | A to ti je više RPG,znaš 
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 17.07.2008 20:50  
|
| | _kazo_:
Morrowind : elder of scrols ali nisam je prešo jer je dugaćka
nda, ma sve su one dugačke ponekad i predugačke nikad kraja hehe samo kaj ako odvalim više od pola onda nemrem ostavit jer me zanima kak se sve na kraju završava - znatiželja mi jača strana Ali svaku koju igram totalno sam inside...zbilja kao da sam ja unutra, sve to proživljavam onak kao da se meni to dogadja ( Syberia npr. ) nemreš se odvojit nema šanse
Sad sam momentalno na Dreamfall:The longest journey II dio al počela su se pojavljivat neka čudovišta kojima nemrem ništa - odvratna su - nemrem normalno igrat igricu jer im se stalno moram skrivat dame ne ubiju koma!!!! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 17.07.2008 21:03  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 30.10.2003
Poruka: 1732
| | Indigo Prophecy preporucujem svima, iako ne volim bas avanture, ali i ovo je po meni vise film nego igra (sto govori o kvaliteti price i atmosfere)
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | sANdy
| | Napisano 17.07.2008 21:09  
|
| | Killer, ma svaka je avantura priča za sebe koju - ako ti uđe '' pod kožu '' jednostavno živiš
Btw, probacu nabavit Indigo Prophecy samo mi reci da nema ubijanja i čudovišta plizzz  |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 17.07.2008 21:15  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 30.10.2003
Poruka: 1732
| | Imas cudovista i svega ostalog, ali ne uzimas ti pistolj pa rokas, nego je sve izvedeno na jedan veoma inteligentan nacin! probaj, sigurno se neces pokajati! I igra se jos zove i Fahrenheit, valjda zbog izdavanja u drugim zemljama il sta vec, uglavnom zatrazi ili fahrenheit ili Indigo prophecy, isto ti je
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 17.07.2008 21:20  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5110
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| | To je ovo šta sam ja rekao da je dobra avantura...tzv. avantura 'toka svijesti'.  Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000; V5600 FireGL inc.; Seagate 250GB NCQ x 2; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |