CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop
 Video Game ShopPC Game Shop
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
  - Film po narudžbi
· CD shop
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje

Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 51
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· Televizija na računalu
· HELPDESK
· Sjednica
· Lockerz
· Što ste zadnje gledali
· koje trenutno igrate igre?
· World of Warcraft
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Naj lik iz igrica koje ste igrali
· Beautiful girls

Moderira : Interghost , ByteRat , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - Vaš scenarij za igru

6 stranica ( 1, 2, 3, 4, 5, 6 )
  Autor  Vaš scenarij za igru
 SpeedFreak   Napisano 08.02.2010 23:40   

Champion
Član od:
22.12.2008

Poruka: 818

Ali moj cilj je bio stvaranje lika u kojemu će se svi, pa čak i oni drukčijih sklonosti, pronaći i poistovjetiti se s njime...

I throw myself into the sea, Release the wave, Let it wash over me, To face the fear, I once believed, The tears of the dragon, For you and for me!
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Azermyth   Napisano 08.02.2010 23:42   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Poruka: 1767

SpeedFreak:
Ali moj cilj je bio stvaranje lika u kojemu će se svi, pa čak i oni drukčijih sklonosti, pronaći i poistovjetiti se s njime...

Ama, ne bi se zvao Jimmy da mi daš 56 ženskih djevica od 18 godina koje nadmašuju Albu. Dobro, bih, ali opet...

Praviš neki FPS ili?

Sve u stihu, sve u prozi sedi na moj pa se vozi

SpeedFreak   Napisano 08.02.2010 23:46   

Champion
Član od:
22.12.2008

Ne pravim ja ništa

Ali to je lik iz Australije, možemo ga nazvat Willy-Willy.

I throw myself into the sea, Release the wave, Let it wash over me, To face the fear, I once believed, The tears of the dragon, For you and for me!

Azermyth   Napisano 08.02.2010 23:55   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

SpeedFreak:
Ne pravim ja ništa

Ali to je lik iz Australije, možemo ga nazvat Willy-Willy.

Učinit ću sve što mi kažeš, jer od danas, ti si moj idol i božanstvo.

SpeedFreak   Napisano 08.02.2010 23:58   

Champion
Član od:
22.12.2008

Sagradi mi hram na mjestu današnjeg Panteona, i uklesat ćeš u kamen "CupaveVagine" na starogrčkokrovortekskom jeziku. Poslije toga vrati se kući kada sjena bude duga deset stopala i visoka dvadeset i šest stepeni, a na nogama imaj obuću od zmijske ili krokodilske kože. U putnu torbu postavi osušeno janje, i kruh, kojeg ćeš mrviti svaka dvadeset i četiri koraka.

Azermyth   Napisano 09.02.2010 00:06   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

SpeedFreak   Napisano 09.02.2010 00:07   

Champion
Član od:
22.12.2008

Neznam ko je tu luđi, ja il' ti

Azermyth   Napisano 09.02.2010 00:10   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Kakve ćemo mi opomene/abjuzove/banove popušit, zomg.

Azermyth   Napisano 09.02.2010 21:36   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Godina je 2096. Zbog ratova između Japana (koji je 2064. zauzeo cijelu Aziju i Europu) i Amerike (koja je pod svojim teritorijem držala svoje kontinente kao i Afriku), koji su uključivali i F35T bombe (smrtonosnije i više razarajuće od atomskih bombi, rade na principu gromoglasnog i razarajućeg udarca koji ruši sve oko sebe u radijusu od više od 300 km, a svoj otrovni plin, koji prouzrokuje smrt pri udahu) od strane Amera i svu silu Japanaca organizacija UEC (United European Countries, u koju su spadale Velika Britanija, Francuska i Skadninavske zemlje) je odlučila napraviti jedan genijalni ili sucidalni potez... Preseliti će CIJELU naciju na planet Z-99-Z, koji će kasnije biti nazvan Celestia. Naime, engleska znanstvenica dr. Cassandra Black, preko engleske sonde (Celestia, po kojoj je nazvan planet) otkrila je planet Z-99-Z, sličan našoj dragoj Zemlji na kojemu bi se moglo živjeti, započeti iznova, a kosooke i Amere ostaviti iza sebe. Z-99-Z je nevjerojatan sličan Zemlji, osim što umjesto vode imaju tvar zvanu Reta, koja može zacijeliti rane i pomoći pri nečijem oporavku, a možda čak i produljiti život. Pogađate, te tvari nema mnogo, i ne moguće je živjeti samo na njoj. Mora se pronaći - VODA. Ponovno, dr. Black nas iznenađuje sa svojom pretpostavkom kako u najvećem brdu na Z-99-Z (prozvanom Nendeg) postoji ta bistra nam voda.

Dvije godine kasnije, 2098., Team-G (tim koji je trebao probiti rupu u Nendergu kako bi dokazali ili otklonili pretpostavke doktorice nam Black) vraća se sa potvrdnim informacijama. Voda je čista, pitka, čak su i uzorak donijeli (koji je pokazao da su bili u pravu). U te dvije godine, u UEC je ušla Italija i Balcano Land (zemlja balkanskog polutoka). Naravno, to nisu bile zemlje to je bilo po par tisuća ljudi iz svake zemlje, ljudi koji su bili hrabri da se suprotstave Japansko-američkom ratu. U Balcano Landu ne postoji Hrvatska, Bosna, niti ikoja druga zemlja, smatraju se, pa, "izumrlima". Postoje samo Balcanosi (prezakon ime za narod). No, kod Balcanosa se vide neke sličnosti sa Balkancima (puno psuju) poput sličnosti sa imenima, ponašanjem itd. Vi ulazite u pripadnika podgranak (ili kako se već kaže) UEC-a, takozvani Blacano UEC Forces, ilitiga BF-UEC. Pravite svog charactera, birate mu ime, koliko će dlaka imati u nosu, koji će mu biti broj cipela i ostale važne character-making stvari. Krećete iz Middle Balcanosa, točnije iz Beograda, tada zvanog Qesin Town (Kuesin Taun). Vaš je cilj probiti se kroz kineske sile do Adria-e, tj. Istre, proći u Italiju, iz Italije u Francusku odakle biste krenuli na Celestiu.

Kinezi, kojih je puno više nego Amera, imaju slabije naoružanje, kakogod, znatno naprednije od današnjeg. No, Kinezi su sitni mali gadovi, više vole stealth, iako sakaju u njemu. U prvom dijelu FPS dijela igre (dakle dolazak do Italije), nema STEALTHA, it's mothafakin rush time. Naravno, taj prvi dio FPS dijela igre (nazovimo ga Balcano part), je nemoguće preći pješice, pa ćemo koristiti japanske teleportere, koji su nešto slabiji i lošiji od američkih, ali za nas su good use. Teleporteri se nalaze u bazama. Osvojimo bazu, drmnemo se u teleporter i spawnamo se bliže Adri-i. Na Balcano partu postoje 3 teleportera. Naravno, ne idete sami, nego sa vama idu i ostali BF-UEC membersi. Nakon toga, u Italiji dolazite na sigurnije područje te sa sobom vodite (ili oni vas, imate odabir) IF-UEC (pogađate, Italian Forces). Tamo ne bi trebalo biti problema, 3 teleportera, u Francuskoj ste i tada počinje igra....

Francuski general Emanuell Petedoux (Emanuele Petedoa) vas srdačno dočeka. Dva dana do polaska na Celestiu. Možete trčati po kampu, igrati mini igre ili preskočiti ta dva dana. Prije samog polaska, vidite kako Japanac muči i ubija jedno nevino dijete, nakon čega vi uljećete, radite brutality move i pred vas se stavlja izbor. Želiš li ostati i pomoći Amerima da istijebe kineze ili ići na Celestiu gdje je miran i dobar život. NAVODNO.

----

Ovaj post ću editat kad mi se bude dalo, trenutno mi se ne da. Pusa.

SpeedFreak   Napisano 09.02.2010 21:40   

Champion
Član od:
22.12.2008

Sad si mi dao motivaciju da nastavim svoj scenarij. Gade

Pusek i tebi.

SpeedFreak   Napisano 09.02.2010 21:47   

Champion
Član od:
22.12.2008

Inače, si znao da je to ime za uragan kod Australaca, što se baš slaže s mojim scenarijem jer bio glavni lik bio kao "uragan" koji je prohujao svijetom... badass mo fo

darax   Napisano 26.02.2010 09:31   

Champion
Član od:
14.11.2008

Poruka: 855

moj scenarij: dođi, ubi sve i izađi.

www.e-castig.com/index.php?r=Teit pomognite i kliknite.
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 26.02.2010 12:02   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 5572

zanima me samo kom si ga ukro

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

____miki_____   Napisano 26.02.2010 17:51   

Monk
Član od:
22.11.2009

Poruka: 155

moj scenario:

likovi:

Nasi:

dr.John
Capitan Ray
ja:Mark

Glavni protivnik:

Den Magy

Žanr Akcije

Misija I

ja mark sa svojom vojskom ulazim u neprijateljsku teritoriju snamjerom da oslobodimo dr.john-a.mog najboljeg vojnika Capitan Ray-a rane metkom u nogu neprijatelji.on povlači svoju vojsku tako da ja sam sa troje svojih vojnika oslobađam dr.john-a

Misija II

Dešava se u pustinji ,a ja sam sa dr.john-em. moramo da nađemo lijek za Ray-a ali usput nailazimo na neprijatelje.ja ostajem bez prijatelja dr.Johna i nailazim na vojsku Den Magy-a.ubrzo i on dolazi.tada smo već izašli na most(Blizu pustinje). most je nizak ali dugačak.vojska Den Magy-a mi otima oružije i den Magy uperi pištolj u mene.ja se spašavam skakanjem sa mosta u vodu.

misija 3

Ray umire bez lijeka .ja vodimm svoju i Ray-evu vojsku da se osvetim.sad se pominje jedan moj vojnik Bily.ja sam teško ranjen.Povlačimo se .Mene nosi Bily.iza mene dolaze trupe neprijateljske vojske .moja vojska nije izdržala da pobiju svu neprijateljsku vojsku.čak i Bily umire.ja se skrivam u jedan žbun i snajpreom ubijam Den Magy-a.Mene ubija njegova vojska.

Azermyth   Napisano 26.02.2010 18:07   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

____miki____:
moj scenario:

likovi:

Nasi:

dr.John
Capitan Ray

Glavni protivnik:

Den Magy

Žanr Akcije

Misija I

ja mark sa svojom vojskom ulazim u neprijateljsku teritoriju snamjerom da oslobodimo dr.john-a.mog najboljeg vojnika Capitan Ray-a rane metkom u nogu neprijatelji.on povlači svoju vojsku tako da ja sam sa troje svojih vojnika oslobađam dr.john-a

Misija II

Dešava se u pustinji ,a ja sam sa dr.john-em. moramo da nađemo lijek za Ray-a ali usput nailazimo na neprijatelje.ja ostajem bez prijatelja dr.Johna i nailazim na vojsku Den Magy-a.ubrzo i on dolazi.tada smo već izašli na most(Blizu pustinje). most je nizak ali dugačak.vojska Den Magy-a mi otima oružije i den Magy uperi pištolj u mene.ja se spašavam skakanjem sa mosta u vodu.

misija 3

Ray umire bez lijeka .ja vodimm svoju i Ray-evu vojsku da se osvetim.sad se pominje jedan moj vojnik Bily.ja sam teško ranjen.Povlačimo se .Mene nosi Bily.iza mene dolaze trupe neprijateljske vojske .moja vojska nije izdržala da pobiju svu neprijateljsku vojsku.čak i Bily umire.ja se skrivam u jedan žbun i snajpreom ubijam Den Magy-a.Mene ubija njegova vojska.

Više mi se čini kao spoiler, nego kao scenarij..

TheKonj   Napisano 26.02.2010 18:24   

Fearie Dragon
Član od:
09.06.2008

Poruka: 1708

____miki____:
moj scenario:

likovi:

Nasi:

dr.John
Capitan Ray

Glavni protivnik:

Den Magy

Žanr Akcije

Misija I

Misija II

misija 3

Isuse, ovo je kao sprdačina nekakva ili?

Prve dvije misije rimskim brojevima, a treća arapskom brojkom.
Točku stavljaš gdje stigneš.

Koji si ti razred, 2.? O_o

Inače scenario[ ] je bezvze, ako se to uopće može nazvat scenarij za igru. :/

CrazyMage   Napisano 26.02.2010 18:27   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Smijo sam se....

2 much cod,al neke stvari nisu loše,malo,tj- puno poradi na originalnosti.

Azermyth   Napisano 26.02.2010 18:53   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Azermyth:
Godina je 2096. ....

FPS part igre ilitiga odlučio-sam-da-ostajem-boriti-se-protiv-kosookih.

--

Okej, nakon kraćeg razgovora sa onim generalom, dobivate full opremu (Beven tj. BVN suit, nešto kao nano-suit, LOL gun tj. pištolj, i MvA pušku).
Krećete ka oslobođenju Balcano-a. Nažalost, točno prije nego što krenete u operaciju, kinezi bace RLF33 bombu koja uništava cijeli centar sa kojeg se kretalo na Celesti-u. Sva sreća da je ekipa već otišla gore, ali ako se zajebu, nema povratka. Nažalost/nasreću RLF33 sadrži neku tvar koja pri kontaktu sa ljudskim tijelom ima nekakav učinak. O tome kasnije. Igra se pretvara u čistokrvni modern warfare FPS, dok dođete do Balcanosa. Tamo vas krene tresti taj učinak RLF33 bombe, na kratke razmake, dobivate superpowerse poput High Jumpinga, Speed Runninga ili Heavy Strikinga. To se desilo samo 7 puta, na jako kratke periode. Nažalost, nakon što učinak prestaje dijelovati postajete znatno oslabljeniji, i igra se pretvara u hardkor fps. Nakon što ste zauzeli Balcano, onaj francuski isus je naredio gradnju The T Bomba, bombe koja bi uništila 1/4 cijele Kine. Za izgradnju iste treba 30 dana. Pogodite tko će morati braniti bazu za to vrijeme. Tako je, vi. Igra se tada pretvara u strategiju iz prvog lica. Naređujete ekipi šta da radi, kad da helikopter krene sa paljbom itd. itd. Kada se to sredi, bomba se baca, sjeverna Kina je uništena, svi su hepi i zadovoljni. ZASAD

(nastavak nekad kasnije)

Space Part ilitiga ode-ja-gore

--

Otišli ste gore, RLF33 je roknula. Na spaceshipu će te imati neke vrste questova, gdje će te morati raditi neka sranja kako bi dobili neku nagradu (čitaj: gan). Ili možete preskočiti i odma se iskrcat na Celestiju.

(ne da mi se više, kasnije nastavak)..

LichKing   Napisano 26.02.2010 19:11   

Monk
Član od:
07.05.2008

Poruka: 199

sve je to lijepo ali treba
1. napravit dijaloge i radnju (to si već smilio otprilike)
2. napravit grafiku
3. glasove za likove
4. puno para (proizvodnja, izvoz itd...)
5. ljudi čut za igricu
6. biti jako dobra

Zaključak ak uspiješ napravit igricu i stavit je u proizvodnju obećajem ti da ću je odigrat

“Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen”

CrazyMage   Napisano 26.02.2010 19:13   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

*cough* *cough*

"...Vaš scenarij za igru..."

Azermyth   Napisano 26.02.2010 19:13   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Scenarij =/= pravljenje i izdavanje igre

Btw. evo MvA puške, moj design.
Dodam kasnije i LOL gun.

____miki_____   Napisano 27.02.2010 13:27   

Monk
Član od:
22.11.2009

slazem se da nevalja.nisam ni pazio sta pisem .smisljo dok sam pisao.

azer kako kad napravim pušku na toj stranici da je snimim na komp

____miki_____   Napisano 28.02.2010 10:32   

Monk
Član od:
22.11.2009

Slym   Napisano 28.02.2010 19:30   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 9894

Azermyth:
Scenarij =/= pravljenje i izdavanje igre

Btw. evo MvA puške, moj design.
Dodam kasnije i LOL gun.
slika

Lik, to je XM-8.

HELPDESK
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 28.02.2010 20:08   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

I ja sam primijetio da izgleda dosta autentično,al sumnjam da nije on napravio :S

Azermyth   Napisano 28.02.2010 20:26   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Kao "kostur" sam uzeo XM-8, i modificiro malo.

____miki_____   Napisano 28.02.2010 20:43   

Monk
Član od:
22.11.2009

odgovori azer

Azermyth   Napisano 01.03.2010 13:27   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Odgovorio.

____miki_____   Napisano 01.03.2010 14:06   

Monk
Član od:
22.11.2009

____miki____:

na ovo mislim

Azermyth   Napisano 01.03.2010 15:25   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

File > Save lulz

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2010 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.