| |
Autor | |
rtw gold problem |
| | blackjack123
| | Napisano 14.01.2009 20:46  
|
| |  Sprite Član od: 14.01.2009
Poruka: 3
| | imam jedan problem u crovortexu sam kupio rtw gold koji je u rar formatu dakle na dvd-u nadem setup i instaliram igru bez problema ali poslije instalacije me trazi da umetnem orginalni dvd. uz igru sam dobio i serial code koji me tijekom instalacije igra uopče ne traži.
ako itko ima neku ideju plz help
cuo sam da je igra dobra |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 14.01.2009 20:48  
|
| |  Bone Dragon Član od: 19.07.2006
Poruka: 2975
| | I to si kupio u Crovortexu ha...Nice try.. -That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | blackjack123
| | Napisano 14.01.2009 20:58  
|
| |  Sprite Član od: 14.01.2009
Poruka: 3
| | da prije 2 godine
PLZ help
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Interghost
| | Napisano 15.01.2009 00:37  
|
| |  Demigod Član od: 06.08.2001
Poruka: 2807
| | javi se na kontakt ili mail u shop, ako je tu kupljeno pomoći će ti... premda mi je tu neš čudno... rar i još bolje kak si sad nakon 2g skužio to nešto ali nvm  |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | KiwiCRO
| | Napisano 15.01.2009 11:38  
|
| |  Griffin Član od: 16.04.2008
Poruka: 602
| | Ovakav slučaj sam vidio prije par mjeseci.Isto tako lik kaže da ima neku igru koju je kupio preko određene web stranice ali da mu ne radi serial number,samo što je bio pametniji pa nije rekao da je igra u raru. Uglavnom zmuljao je i dobio serial number koji je prodao za 350 kuna. Ne kažem da je i ovo ovakav slučaj ali trebalo bi pripaziti.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | NBA
| | Napisano 15.01.2009 16:02  
|
| |  Vampire Član od: 06.02.2007
Poruka: 326
| | blackjack123:
imam jedan problem u crovortexu sam kupio rtw gold koji je u rar formatu dakle na dvd-u nadem setup i instaliram igru bez problema ali poslije instalacije me trazi da umetnem orginalni dvd. uz igru sam dobio i serial code koji me tijekom instalacije igra uopče ne traži.
ako itko ima neku ideju plz help
cuo sam da je igra dobra
svasta se moze odgoditi ,ja mogu postati superman, to tvoje je moguce da se je dogodilo ali u tvom slucaju mislim da lazes ,prije 2 g haha ,zar neznas lagati to je prvo sto bi te trebali u skoli nauciti ,mozes skinuti i sa gamecopyworld ali nemoj tako lose lagati |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 15.01.2009 16:19  
|
| |  Bone Dragon Član od: 19.07.2006
Poruka: 2975
| | Ma tip laže,kad instalira treba odmah radit ,u nikojem slučaju kod origanala nikad neće biti insert original DvD.. -That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 15.01.2009 17:37  
|
| |  Venom Spawn Član od: 16.07.2008
Poruka: 695
| | Previše slučajnosti nisu slučajnost već namjera!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kumzlatko
| | Napisano 15.01.2009 19:24  
|
| |  Monk Član od: 30.08.2008
Poruka: 168
| | RAR!LOL!U crovortexu?Yeah right!Tip laze moj blog sa recenzijama igra,novostima i jos dosta toga link |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |