| |
Autor | |
GTA: San Andreas |
| | TheKonj
| | Napisano 10.06.2008 13:42  
|
| |  Monk Član od: 09.06.2008
Poruka: 185
| | ja visim svaki dan po3-4 sata na stunts,crashes stazama...
za mene je SAMP 4ever |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | machun
| | Napisano 16.06.2008 19:07  
|
| |  Sprite Član od: 16.06.2008
Poruka: 3
| | iskreno to mi je malo bolesno ali nema veze!I mogu te samo pitat znaš li kako tunirat aute koje si skinia sa interneta,tj. modove???? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 16.06.2008 21:34  
|
| |  Monk Član od: 09.06.2008
Poruka: 185
| | neznam... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | tareee
| | Napisano 17.06.2008 17:52  
|
| |  Halfling Član od: 17.06.2008
Poruka: 6
| | Slym:
Joj, više mi je dosta tih GTA i Mafie.
Šta ti ima bit dosadno? ja sam gta prešo 4 puta i nije mi dosadno. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Dado0602
| | Napisano 17.06.2008 20:53  
|
| |  Imp Član od: 17.06.2008
Poruka: 1
| | Eyy ljudi trebam malu pomoć. Na internetu sam izvadio kazaljku koja pokaziva koliko se voziš sa autom. Kako se to sad stavi u San Andreas da pokazuje kilometražu???? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CroModer
| | Napisano 17.06.2008 22:00  
|
| |  Griffin Član od: 11.08.2007
Poruka: 602
| | tareee:
Šta ti ima bit dosadno? ja sam gta prešo 4 puta i nije mi dosadno.
Daj pročitanj njegov post još par puta.
I to sa razumijavanjem. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | KiwiCRO
| | Napisano 17.06.2008 23:01  
|
| |  Crusader Član od: 16.04.2008
Poruka: 298
| | Izvadio si kazaljku,ma nisi lazes,to si nekome ukrao.
uglavnom,moralo bi ti u folderu od moda pisati neke upute tj neki Readme file.Istrazi malo
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | raja
| | Napisano 18.06.2008 09:04  
|
| |  Nomad Član od: 23.03.2008
Poruka: 129
| | ja uvijek kad nesto skinem npr. auto motor kamio itd. bude upustvo i ja lijepo procitam i ubacim kao sto ces i ti |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Progamer
| | Napisano 18.06.2008 15:32  
|
| |  Squire Član od: 18.06.2008
Poruka: 10
| | Ovaj Gta San andreas je meni cool i preko 100 misija u njemu oni ostali nisu ništa : |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | senid17
| | Napisano 21.06.2008 14:02  
|
| |  Sprite Član od: 21.06.2008
Poruka: 4
| | Dado0602:
Eyy ljudi trebam malu pomoć. Na internetu sam izvadio kazaljku koja pokaziva koliko se voziš sa autom. Kako se to sad stavi u San Andreas da pokazuje kilometražu???? jednostavno otvoti ga namjesti koji sat hoces klikni na ok i sta ja znam koja je za potvrdu i niposto ne zatvaraj taj prozor mora biti otvoreno tokom igre http://s1.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=OTYzMjE=
http://s2.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MzU2NA==
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 19.07.2008 18:47  
|
| |  Gold Golem Član od: 01.12.2007
Poruka: 136
| | t najbolji samp server link
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ryder48
| | Napisano 23.07.2008 15:09  
|
| |  Imp Član od: 23.07.2008
Poruka: 1
| | zna li neko šifru za prelazak na drugu misiju |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 23.07.2008 15:24  
|
| |  Devil Član od: 15.11.2006
Poruka: 1505
| | i da postoji , nebi ti dao. imas stalno na raspolaganju oko 2-5 misija , bas zna igra koju ti hoces proci... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | VuJa
| | Napisano 23.07.2008 15:47  
|
| |  Squire Član od: 28.12.2006
Poruka: 10
| | Najbolji samp server(balkanski) Balcan Stories evo vam IP
91.121.168.156:8010 AMD Athlon 64 3000+ 1,8 GHZ
nVidia GeForce 7600GS silent
A8V deluxe
1512 mb DDR2 RAM-a |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 25.07.2008 11:17  
|
| | to sam ja gore dao link
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 25.07.2008 19:44  
|
| |  Harpy Član od: 16.07.2008
Poruka: 77
| | A Isuse pa ne mogu početne misije uopće biti lakše šta bi ti htio? Pismene upute kuda ići i što radit? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Danci10000
| | Napisano 26.07.2008 17:07  
|
| |  Ghost Član od: 26.07.2008
Poruka: 21
| | gta igra je dobra igra ali tomb raider bolja |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | crazy_jojo
| | Napisano 26.07.2008 19:05  
|
| |  Gold Golem Član od: 26.07.2008
Poruka: 145
| | da dobra je igra!
ti danci ti si opsjednut tom tomb rider! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 27.07.2008 14:07  
|
| |  Centaur Član od: 27.06.2008
Poruka: 46
| | ljudi pozivam vas na prvi hrvatski RPG server.na nasem serveru se sve svodi na RL,odnosno,real life (stvarnom zivotu) to vam je nesto slicno second life-u.na nasem serveru se mozete ozeniti,mozete kupiti kucu,mozete si naci posao,mozete uci u mafiju i mozete milijun drugih stvarni raditi.cak imamo mod s kojim vam se na autu trosi gorivo,pa kad vam je auto napola prazan,mozete ga napuniti na benzinskoj stanici ,itd,itd.ima raznih poslova .neki od njih su mehanicar(umjesto da idete do benzinske ,poovete mehanicara koji vam to napuni.mehanicar moze i popraviti auta) , gun diler (prodaje oruzja) ,drug diler (prodaje drogu) ,caj jacker (kradete aute) ,boksac (boksate se protiv nekoga za pare),tjelesni cuvar (cuvate neku osobu za pare),odvjetnik (pustate ljude iz zatvora),dektektiv (ako policija osumnjici nekoga i nemoze ga naci ,onda je vas posao da ga nadete) prostitutka ( ) (J te se za pare) -evo to se neki od poslova.a mozete i uci u organizacije ,malo je teze uci jer trebate imati iskustva odnosno morate vise igrati.neke od organizacija su :bolnicar,policajac,taxist,vozac autobusa,hitman,fbi,cnn,vatrogasci,filmski studio i licenseri (u licenserima dajete dozvole za auto,brod,helikopter i za oruzja)
IP tog servera je 212.227.83.76:3022
posjetite i nasu stranicu: www.croherzegovina.com
BTW:nemojte ulaziti s nekim bezznacajnim imenima.trebate imati nick u obliku Ime_Prezime.NPR. Ivan_Markovic.(velika pocetna slova) mozete imati ime i nastranom jeziku ,ali mora biti u onom obliku kak sam napisal
jbg nisam mogel upload svoju sliku tak da moram imati ovu debilnu :D
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 27.07.2008 15:44  
|
| |  Efreet Član od: 30.12.2006
Poruka: 442
| | ja sa igrao na tom serveru,bio lvl 3,imo auto (nekog jeepa),iznajmio kucuna brddu iza sopranos bara,radio ko bolnicar,i onda sam odjenom sam se iso prijavit i bio sam banovan...server bi bio super,sam da ne banujete ljude bez razloga!! link
moj forum. Radovi gotovi...registrirajte se!
now thats interesting!
LOOOOOL
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 27.07.2008 16:38  
|
| | ban bez razloga sigurno nisi dobil.reci kak ti je nick bil na serveru i ja budem to malo istrazil.ak si banan greskom admini ce te unbanati .mozda si prekrsil neko pravilo.procitajte prvo pravila na forumu.strogo je zabranjeno reklamiranje drugih servera ,hakiranje,tj., chetanje na serveru.takoder nacionalizam je strogo zabranjen,kao i vredanje familije ,ili jos gore vredanje preminulog clana obitelji.za takve stvari dajemo banove
jbg nisam mogel upload svoju sliku tak da moram imati ovu debilnu :D |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 27.07.2008 17:14  
|
| |  Thunderbird Član od: 18.10.2001
Poruka: 951
| | Hmmmm, tko je ono meni uvrijedio preminulog clana obitelji... ??
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 27.07.2008 19:09  
|
| | Croherzegovina
Balcan Stories
svi hvale croherzu al ona je sranje
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 27.07.2008 19:54  
|
| | zvao sam se dominik_kromar...posalji mi PM ak me odluce unbannati! link
now thats interesting!
LOOOOOL
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 27.07.2008 20:39  
|
| | necu se svadati,ali balcan stories sucks.da vam nest kazem o tom serveru.dnevno imaju po 20 ili manje igraca dok mi imamo dnevno 30-40 igraca.svakim danom mi dobivamo po 10 novih igraca,dok BS dobije po 2,3.glavni admin BS-a je ljubomoran i zato salje admine da nam floodaju server.naravno to im neuspije pa onda ideju po nasim forumima i vredaju nas bezvez.taj glavni admin je nekada bio admin na croherzegovini,dok nas nije izdao i pobanao pola igraca.60 posto admina sa BS-a su nekada bili admini na Croherzegovini,dok nisu zavrslili banani.evo vam stranica BS-a www.balcan-stories.com ,pa vi procjenite kakav je to server/forum.odmah ce te na pocetnoj stranici vidjeti sliku nekog drugog GTA serijala(vice city stories) koji nema veze s san andreasom ,a kamoli s multiplayerom.i mi isto imamo neku glupost od filmica,ali nas filmic prikazuje san andreas ,a ne vice city stories.
BTW:nedajte da nas nas naslov zavara.neprimamo samo hrvate i hercegovce.svi su dobrodosli
vas izbor:
www.croherzegovina.org
ili
www.balcan-stories.com
ako se odlucite za croherzu ,kontaktirajte me na forumu.nick mi je Mushrambo.
BTW:gospon Kromar,sad se bacam na posao
A da.gospodin Kromar.rekli ste mi da ste banani bez razloga,a u temi za unban ste napisali drugacije.evo vaseg citata
1.post
Tvoje ime na serveru(tocno napisano):dominik_kromar
Tvoje ime na forumu:dodo0708
Tko te je banovao:neznam
Razlog zbok kojeg si banovan:vrijedjanje
Tvoja IP adresa(ako je staticna):192.168.1.101
Zato bi te trebali odbanovati vako je bilo...1. sam zavrsio u zatvoru LAZNO optuzen za ubojstvo,onda me napao neki tip i neki murjak je ubio i mene i njega,pa je mene kaznio.pa sam napokon docekao da mi vrijeme istekne,tj. bilo mi je pri kraju i onda me je neki tip napao i opet mi se produzilo vrijeme i onda sam poceo vrijedjat zato sto sam bio jako nazivciran.e sad je na vama da odlucite ocete mi ostavit ban ili ne...meni je svejedno,ja cu nac drugi server...pozz
2. post
bio sam lvl 2
-vi znate da nedopustamo nikakvu vrstu vredanja na serveru/forumu,bez obzira kakvog ste vi raspolozenja.vidim odustali ste od svega jer vam admin nije preselio novce s starog acc-a ,na novi.kao sto ste rekli bili ste tek lv 2,znaci da niste bas dugo igrali.da ste nastavili igrati bili bi mozda cak I 15. Level. Ako vam je ip adresa staticna,ja cu kontaktirati admina da vam odbana ip.svoj ip mozete pogledati ovdje: whatsmyip.com (bez www)
Ili,probajte s novim nickom.ako uspijete uci s novim nickom,to znaci da vam ip adresa nije staticna.evo vam ip od servera
212.227.83.76:3022
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 27.07.2008 22:02  
|
| | a znam za to ... i bio sam odbanovan,igro par dana,i onda su me opet banovali...a neznam zasto...BTW...zake me zoves "gospodin"....jos cu se i umislit link
now thats interesting!
LOOOOOL
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mushrambo
| | Napisano 27.07.2008 22:06  
|
| | zovem vas gospodine zato jer vam se obracam iz postovanja
a dobro ak bas oces nem te tak zval XD.vrati se na server s novim nickom.za par dana ce restart i svi ce poceti od 0
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 28.07.2008 00:17  
|
| | well...slobodno me tak zoves , meni ne smeta ...fala na trudu i to ...i kaj sam jos htio rec...da....vidimo se u igrici link
now thats interesting!
LOOOOOL
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 28.07.2008 00:20  
|
| |  Devil Član od: 15.11.2006
Poruka: 1505
| | mushrambo , kada stavim server , pise da je offline i retrieving info |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Vans
| | Napisano 28.07.2008 10:34  
|
| | Mushrambo:
necu se svadati,ali balcan stories sucks.da vam nest kazem o tom serveru.dnevno imaju po 20 ili manje igraca dok mi imamo dnevno 30-40 igraca.svakim danom mi dobivamo po 10 novih igraca,dok BS dobije po 2,3.glavni admin BS-a je ljubomoran i zato salje admine da nam floodaju server.naravno to im neuspije pa onda ideju po nasim forumima i vredaju nas bezvez.taj glavni admin je nekada bio admin na croherzegovini,dok nas nije izdao i pobanao pola igraca.60 posto admina sa BS-a su nekada bili admini na Croherzegovini,dok nisu zavrslili banani.evo vam stranica BS-a www.balcan-stories.com ,pa vi procjenite kakav je to server/forum.odmah ce te na pocetnoj stranici vidjeti sliku nekog drugog GTA serijala(vice city stories) koji nema veze s san andreasom ,a kamoli s multiplayerom.i mi isto imamo neku glupost od filmica,ali nas filmic prikazuje san andreas ,a ne vice city stories.
BTW:nedajte da nas nas naslov zavara.neprimamo samo hrvate i hercegovce.svi su dobrodosli
vas izbor:
www.croherzegovina.org
ili
www.balcan-stories.com
ako se odlucite za croherzu ,kontaktirajte me na forumu.nick mi je Mushrambo.
BTW:gospon Kromar,sad se bacam na posao
A da.gospodin Kromar.rekli ste mi da ste banani bez razloga,a u temi za unban ste napisali drugacije.evo vaseg citata
1.post
Tvoje ime na serveru(tocno napisano):dominik_kromar
Tvoje ime na forumu:dodo0708
Tko te je banovao:neznam
Razlog zbok kojeg si banovan:vrijedjanje
Tvoja IP adresa(ako je staticna):192.168.1.101
Zato bi te trebali odbanovati vako je bilo...1. sam zavrsio u zatvoru LAZNO optuzen za ubojstvo,onda me napao neki tip i neki murjak je ubio i mene i njega,pa je mene kaznio.pa sam napokon docekao da mi vrijeme istekne,tj. bilo mi je pri kraju i onda me je neki tip napao i opet mi se produzilo vrijeme i onda sam poceo vrijedjat zato sto sam bio jako nazivciran.e sad je na vama da odlucite ocete mi ostavit ban ili ne...meni je svejedno,ja cu nac drugi server...pozz
2. post
bio sam lvl 2
-vi znate da nedopustamo nikakvu vrstu vredanja na serveru/forumu,bez obzira kakvog ste vi raspolozenja.vidim odustali ste od svega jer vam admin nije preselio novce s starog acc-a ,na novi.kao sto ste rekli bili ste tek lv 2,znaci da niste bas dugo igrali.da ste nastavili igrati bili bi mozda cak I 15. Level. Ako vam je ip adresa staticna,ja cu kontaktirati admina da vam odbana ip.svoj ip mozete pogledati ovdje: whatsmyip.com (bez www)
Ili,probajte s novim nickom.ako uspijete uci s novim nickom,to znaci da vam ip adresa nije staticna.evo vam ip od servera
212.227.83.76:3022
sorry znam hrza je bolja al mi ju napise daj je ofline mozda zato so imam V0.2.2.R3
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |