| |
Autor | |
NFS:Underground 2 |
| | theft
| | Napisano 17.01.2005 21:05  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5356
| | Uz tebe sam OZYYY!
(što se tiče pjesme)
 |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 18.01.2005 10:41  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 7627
| | Baš dobih od ovog Darke jučer mail. Kaže kako je pročitao da imam Dawn of dead i ljepo moli da mu ga pošaljem na mail. 1GB na mail Pa 26h bi negdje trebalo da se pošalje. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 18.01.2005 18:52  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4130
| | LOL. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 18.01.2005 20:29  
|
| | Pa neka ti da 20 kn pa pošalji poštom. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 18.01.2005 21:30  
|
| |
Slym piše: "Baš dobih od ovog Darke jučer mail. Kaže kako je pročitao da imam Dawn of dead i ljepo moli da mu ga pošaljem na mail. 1GB na mail Pa 26h bi negdje trebalo da se pošalje. "
Šalji mu zračnom poštom(hint: open your window and....)!
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 18.01.2005 21:46  
|
| | Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | noiz
| | Napisano 18.01.2005 22:28  
|
| |  Genie Član od: 11.01.2004
Poruka: 230
| | molim te Darka objasni meni glupom gdje je to vidljiva razlika u NFSU2 kad ga igraš sa 1024DDR-a i sad 2048DDR-a. Evo moja teorija koju će potvrdit jako puno ljudi, jer o tome sam raspravlja već puno puta s ekipom vani. Sve šta prijeđe granicu od 1GB DDR-a je namijenjeno ljudima koji se bave ultrakompleksnim 3d projektiranjem, modeliranjem, cgi animacijama (koje žderu i puno više tisuća megabajta ram-a), a u igrama i "smrtničkim" programima tu nema razlike. Čak ni u Fruity Loops-u koje je jako proždrljiv program. 3.8GHz nije baš nešto spektakularno, mogu overclockat kompjuter na 6GHz, pa mi onda provali da je to također dostupno u Americi lol. Naravno, zanemarit ćemo to da će mi kućište bit doslovno cijela kuća zbog bijesnog hlađenja. I molim te ne deri se, to je osnovno pravilo na forumu. Caps Lock je opće priznat i tumačen kao vikanje. Svi dobro čitamo, oni koji ne vide najbolje mogu slobodno u Internet Exploreru slova na Very Large.
A šta se tiče ostalih, poput Irenicusa, a i Darka je tu uključen: molim vas da POMNO pročitate sve postove u prošle 2 stranice, te da nas ne smatrate neznalicama, jer mi upravo pričamo o tome kako je dosadno prelazit sve mape u World Map izborniku. Također je nas barem 10, ako ne i više, navelo da ima auto s 10.0 ratingom već na 60%. I opet su tu stali. A auto bez svih, ali svih DVD covera ne može postić taj rating, dakle i to ti pada u vodu kao savjet, Darka.
A sada dosta Offtopica, tema je Snoopy. Sabbath, nemoj se toliko živcirat na temu toga šta je Snoop remiksira stvar od Doorsa. Za današnji rap je normalno da se stvari remiksiraju, a to je u trend pretvorija P.Diddy, tada još pod imenom Puff Daddy. Ja sam u hip hop-u 7 godina tako da znam šta je "silovanje" pjesme malo bolje od tebe, sukladno s ostalim stvarima tog subžanra hip hop-a, tj rapa. Meni je osobno podloga dobro smiksana s ritmom. I Doors-i su mi dobri, a njihova pjesma je odabrana zbog refrena koji se odlično uklapa u igru, a sumnjam da itko želi slušat sporiju verziju te stvari dok juri s upaljenim NOS-om. istina, ima ljudi koji ne slušaju rap, ali jebiga, moraš se pomirit s tim da uz takav stil vožnje i života ide rap, heavy metal i elektronska muzika. Rock i psihodelični rock će rijetko tko slušat. I ne, ne pljujem po toj vrsti glazbe.
Ozy, konjanica je stigla, ali ne čuješ buku moje beatbox stvari |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 18.01.2005 23:56  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5110
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| |
Sabbath piše: "Onda u redu a vidiš i potrudio sam se ovo izmjeniti. Joj kak sam si guba, baš sam marljiv. Dobro, ja znam da se o ukusima ne raspravlja no ja sam je doživio tako. Inače sam u muzici već 11 godina pa sam smatrao svoju malenkost adekvatnom za takve komentare no nije bitno. Hvala na savjetima i ne znam zakaj vas živcira to da šaljem dvije poruke za redom kada lijepo piše kada sam se prijavio. Eto pošto si ti tu vidim već dugo reci mi kako da ja otvorim neku temu ili nešto takvo ako je to moguće. S dubokim naklonom hvala unaprijed. "
Svaka čast,to cijenim... Što se nove teme tiče,samo na dnu topica klikneš na "Nova Tema",odmah ispod "Odgovori" i to je to!
@Darka- Da 60% i visualni rejting 6 i nešto....pa to sam ja imao na 30 i nešto,40% uvrh glave.... Dakle jednostavno kad imaš auto od 10,0 zvjezdica i odvoziš 4 SUV utrke imaš 66 ili 67% i dalje je prelaženje pomoću WorldMapa što reče....
@Noiz:da je to vrlo dosadno. U potpunosti se slžem za ovo što si rekao za memoriju i za čitanje prethodne 2 strane!
Općenito: Svojom izjavom o 6 i sitno kusura zvjezdica na 60 i kusur posto pokazatelj si svoga razumijevanja sređivanja auta,odnosno igre.... Nadalje,samim time nam insuniuraš da tvoja konfiguracija dostupna "samo u Americi" vjerojatno nije istinita... Nebitno,samo da te uputim da samo i mi ostali čuli za P4 3.8 GHz kad je izašao (prije više od mjesec dana-toliko o dostupnosti ),a i sav novi hardwer koji se pojavi ima ekskluzivu u Japanu-dakle štanga Amerika,Tokyo rula po pitanju toga... ah ta djeca... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 19.01.2005 10:50  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 7627
| |
Yaxyo piše: "Pa neka ti da 20 kn pa pošalji poštom. "
On je iz BiH |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 19.01.2005 18:48  
|
| | Ljudi čudo neviđeno!
Došao sam do 78%!
Jeeeee!!!!!
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 19.01.2005 19:57  
|
| | Ma, i ja sam ga prestao igrati... Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | HellMaster
| | Napisano 19.01.2005 22:48  
|
| |  Thunderbird Član od: 20.03.2004
Poruka: 1043
| | Ja sam prestao igrat na nekih 50% The end is at hand! |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Lipi
| | Napisano 19.01.2005 23:32  
|
| |  Ogre Mage Član od: 21.02.2004
Poruka: 500
| | ma i mene dosadilo al imam sve otvoreno nema vise izazova jedino sto mi je dobro sto u internetu i LAN-u imam najbolji auto sto drugi nemaju ak ne naprave barem jedno 80% |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 20.01.2005 13:49  
|
| | Ja sad planiram napraviti lan party sa par prijatelja za nekih mjesec/mjesec i pol pa ću opet malo ići nabrijavati no tek kad ga se opet poželim. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 20.01.2005 22:02  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5110
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| | Dakle odlučio sam je preći,odvozio sam sve i imam 100%,jedino me muče časopisi. Imam 19/20 ali se nisam nigdje slikao sa SUV-om tako da brijem da je to to,ali mi nema nigdje one žute zvjezdice... Molim pomoć tako da i to razriješim jednom zasvagda! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 20.01.2005 22:41  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11076
| | Eh Ozy nisi jedini kojem se je to dogodilo vidio sam to još kod par frendova. Možda je to neki glich u igri.
A sada za ove gore koji imaju svemirske brodove umjesto kompova. Za kaj vam trebaju takve prenabrijane mrcine? Moj Athlon na 1700 sa 384 DDR i grafika RADEON 9800 Pro radi sasvim savršeno, igra mi leti po ekranu. Pa ne vidim čemu ovo iznad gige DDR-a i ostalo. Nema teorije da vidiš razliku između toga. Joj alaj sta zaneseni tom novom tehnologijom. A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 21.01.2005 15:30  
|
| | Kod mene jedina igra koja ne mogu pokrenuti kako treba jesu oni vampirćići:Bloodlines.
Da se ukokaš!!!
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Darka
| | Napisano 21.01.2005 19:16  
|
| |  Bone Dragon Član od: 09.01.2005
Poruka: 2974
| | ja sam danas prešao igru. Zadnja utrka mi je bila Circruit od 5 krugova i trkamo se samo dvojica, ja i još neki racer. nakon te utrke vidjeli smo video isječak i stigla nam je poruka "you are completed the game". nakon toga sam stisnuo taster T i vidio 93 %.
u čemu je problem, zašto nije 100% Ne bojte se, ja sam taj famozni goGAMERo :))))) |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 22.01.2005 14:06  
|
| | Možda treba završiti i outrun racing...
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Lipi
| | Napisano 26.01.2005 00:46  
|
| |  Ogre Mage Član od: 21.02.2004
Poruka: 500
| | slozio sam auto do jaja sad me samo masta drzi kak bi bilo ljepo da mi je parkiran pred kucom |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 26.01.2005 08:57  
|
| | E to bi bilo lijepo... Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cobra40
| | Napisano 26.01.2005 09:24  
|
| |  Halfling Član od: 25.01.2005
Poruka: 6
| |
Yaxyo piše: "E to bi bilo lijepo..."
Prvi put se javljam. Kako mogu poslati komentar, a da ne rabim citiraj. A drugo pitanje je kak na internet sa "kupljenom" igricom. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cobra40
| | Napisano 26.01.2005 09:44  
|
| |  Halfling Član od: 25.01.2005
Poruka: 6
| | Sorry, nisam pažljivo čital....
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 26.01.2005 22:39  
|
| |
Darka piše: "ja sam danas prešao igru. Zadnja utrka mi je bila Circruit od 5 krugova i trkamo se samo dvojica, ja i još neki racer. nakon te utrke vidjeli smo video isječak i stigla nam je poruka "you are completed the game". nakon toga sam stisnuo taster T i vidio 93 %.
u čemu je problem, zašto nije 100%"
imaš na igri i world map i tam izvoziš i SUV sa svojom pilom i to bi trebalo biti to. Ideš po redu stagea od jedinice do petice.
A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | noiz
| | Napisano 27.01.2005 00:39  
|
| |  Genie Član od: 11.01.2004
Poruka: 230
| | Darka, ti si čini se od sviju nas preša toliko dio igre najbolje, tj do "finalne" utrke si uspija skupit 93%... ja sam nju odvozija na 67%. Napisano je već u više postova kako dobršit igru. Garage>World Map> traži mape za koje u opisu s desne strane stoji "Not Completed" i completeaj ih
p.s. preša san gada. 100%. do kraja. i bogme nije do jaja. nije mi dalo ništa. ko fol normalna stvar. to je vjerojatno najveći bug u igri, dali su previše slobode igraču pri prelasku igre, te nema razlike između staza koje su totalno nevažne i staza koje su dio priče... loše učinjeno... moje beatbox stvari |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kikiauti
| | Napisano 18.02.2005 13:27  
|
| |  Champion Član od: 10.02.2005
Poruka: 844
| | Ja sam igru prešao odavno. Jer je netko od vas dobio Hondu s2000 ja nisam a igru sam prešao na 100% i nisam dobio. Ak je netko dobio nek napiše kak.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 18.02.2005 18:05  
|
| | nema honde u nfsu2, u biti ima ona civic A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 18.02.2005 22:29  
|
| | Hondica koja je bila u kecu je izbačena, kao i još neka auta....
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kingtomy
| | Napisano 23.02.2005 10:11  
|
| |  Dragon Golem Član od: 18.04.2004
Poruka: 1876
| | Ja sam došo do 99% i ništa mi nema u world mapu,nigdje ne znam šta dalje??
Odgovorite ak možete |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kingtomy
| | Napisano 23.02.2005 10:57  
|
| |  Dragon Golem Član od: 18.04.2004
Poruka: 1876
| | Ne trebate ipak mi piše 100% |