CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 84
Članova: 10

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Mount&Blade
· Vaši najdraži stripovi
· Na koga vas podsječaju kolege forumaši?
· Ili/ili
· GTA: San Andreas
· Kaladont
· [s]igre
· (S) Najgluplja izjava dve i osme
· gta 4
· najveca laz

Moderira : Interghost , Diablo , LunaR

CroVortex : Index - Igre - NFS:Underground 2

9 stranica ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 )
  Autor  NFS:Underground 2
 LETVA   Napisano 25.11.2004 20:09   

Thunderbird
Član od:
16.08.2004

Poruka: 975

Ozy piše:

"Ma kockasta vam glava..... Kako nešto može biti kockasto u toj igri kad je ispolirana do bola... "

zato što je to bug!!!!
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

xmaher   Napisano 25.11.2004 20:40   

Minotaur
Član od:
15.11.2004

Poruka: 125
 neću da se pravim pametan ali nešto u vezi igranja moram da kažem....naime kad prođete sve utrke i neznate kamo bi....kupite jedan od ponuđenih džopova i kad se vozite po gradu javit će vam se na karti novi tip utrke SUV- to morate prijeći džipom...prepuručujem Hammer

ineedmoney   Napisano 25.11.2004 20:47   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5794

bezveze cijela ta igra, komercijala

LETVA   Napisano 25.11.2004 21:18   

Thunderbird
Član od:
16.08.2004

@ineedmoney ti nisi normalan majke mi
@xmaher bash dobro da si to reko...još se ja pitao zašt bi u jednu takvu igru ubacili džipove,mislim potpuno beskorisno,ali sad znam.thx

noiz   Napisano 25.11.2004 23:31   

Genie
Član od:
11.01.2004

Poruka: 230

Calm dooooooooooooown

ok. tako je već bolje. pozdrav. nije me davno bilo. a sad o undegroundu 2:

1.Grafika- ne znam primijetite li vi puno, ali grafika je ista (da, ista!!), dodali su par blur i light trail opcija, proveli su malo više (stotina) sati praveći grad, ali zapravo je to sve isto. preforsirani su efekti do bola, i nemam pojma zašto mi igra blokaje, pokušao sam čak i na najmanju hebenu konfig od šugavih 640x480 i smanjija sam detalje, opet blokaje, jednostavno bezrazložno.
Konfiguracija mi je :
----------------------
Athlon XP 2400+ (~2.0Ghz)
Radeon 9200SE 128MB
256 DDRAM
Win XP SP2
Directx 9.0c (jer je to nfs tražija, prije je bila 9.0b, koja mi je draža..)
-------------------------
Konfiguracija je bogme iznad minimalca, pa ne želim ni pomislit šta sve prolazite vi koji se nalazite u toj kategoriji... to se zove nepraktična igra. Pogledajte Counter-strike Source. Radi mi na 45fps-ova, ali toliko stabilno i dobro da uopće nema nikakvog blokavanja. TO je praktičnost.

2. Gameplay:
Nekakva inovacija? ne ako ste igrali ikoju drugu igru ovog žanra ikad u životu. GTA tip grada, u cijelom gradu imaju 3 protivnička auta koja se stalno vrte, auti sa strane su nedorađeni do razine Drivera 1, street x je zapravo najobičnija mješavina kratkih drift staza i circuit racea, dakle, samo još jedan kvazi-komercijalni potez koji se temelji na "vidite, imamo nešto novo" taktici.

3. Zvuk:
Nešto gore još nisam u životu čuja, a nadam se da i neću više. ikad.nikad. ikad. Ne govorim o glazbi, ne bojte se, ne morate klikavat bijesno "Odgovori" botunčić. Govorim o tipičnom fake-ass bijelac-crnac sra-nju koje su EA-ovci učinili i u prvom dijelu. I nada sam se iz sveg srca da će to ispravit. Govorim o onim glasovima prije utrke koji vas kao ono izazivaju, onda Rachel dok govori, svi se koriste crnačkim slengom, ali to su glasovi bijelaca i primijeti se, pa to tako loše zvuči da mi svaki put dođe da se nažderem fažola i prdim dok oni govore, samo da ih ne čujem... kad će oni skužit da je isti takav divovski propust i kiks bija u oba Fast And Furious filma, i ljudi su to mrzili. Sve te "bro","heat","max","yo self","props" jednostavno stoje crncima, i kad oni to kažu, onda to kažu kako treba. Bijelci ispadaju ka Duško Kuliš koji pokušava upast na mjesto frontmena u Slipknot grupi. No can do, thank you.

4. Ostalo:
Kustomizacija je na razini, bilo bi glupo pljuvat nešto šta je uistinu odlično, jer ništa mi nije draže od nabrijavanja auta i davanja istome onaj stylish sportish look. Pimperish! Živija customize. Samo šta mi otpadnu neonke i front bumperi i auspuh dok ja dođem do shopa za ozvučenje. pa sve popravim, pa mi se ostruže boja tijekom moje male odiseje na drugi dio grada u koji idem za faking gume. gume se izlizžu na putu po novi motor, a motor krepa prije nego šta dođem do nove utrke.
Šta se tiče animacija, nije da sam neki rob ultrakul animacija i da prihvaćam samo one koje su na razini FF-X, ali kvragu, pa ljudi, tga sličice ne govore, osim u Undergroundu 2 čini se. Mogli su se isto malo potrudit... ili je netko eto baš "slučajno" onim stripom iza eto tako malo asocira na Max Paynea 1 i 2. Istina, svi kradu. Nema te igre koja nema nešto šta im se svidilo u drugoj igri pa je to malo obradila. Ali, ovdje nije uloženo puno truda, ovo je sklepano na brzinu.

5. Overall olitiga sveskupazaključak:
Ne znam za vas, ali ja bez ikakvog grizodušja ili sumnje mogu reć ovo: šta je Driver 3 protiv Drivera 2, to je NFS:UG2 protiv NFS:UG-a. Oni koji su igrali ta dva nastavka Drivera će, vjerujem, shvatit jaaaaako dobro poantu, jer bolju usporedbu nisam moga nać. Eto, nek izađe neki mali patch od EA u kojem će se meni i mom jadnom malom athlonu i RAM-u maknit s k**ca i dopustit da igram igru normalno bez 15000kn troška, mijenjam stranu. a dotad....

moje beatbox stvari
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

LETVA   Napisano 26.11.2004 16:35   

Thunderbird
Član od:
16.08.2004

hebote ti si stvarno čudan,evo ovak:
na toj konf. ug2 možeš igrat na puno boljoj grafici,sad to što tebi nešto neštima to je tvoj problem,popravi to pa igraj jer je to što si reko u vezi konf. je nemoguće.igra odlično radi i na normal detaljima i 800x600 i na slabijim konf.
grafika uopće nije ista jer si to i ti sam naveo,sve je puno dotjeranije,a engine je ostao isti,tako da bolje na ovom engineu nije moglo.
gameplay: pa koji kurac ti pričaš.igra je iznimno inovativna,pogledaj koliko samo odskače od jedinice.to što je pokupila stil od gta joj može samo ići na korist.da je imala malo inovacija usporedo sa orginalom e onda bi mogo reć da nije orginalna.a ova igra urnebesno odskače od svog predhodnika i od ostalih nastavaka u serijalu.a novi modovi igre su isto super,šta bi ti da se može letjeti u svemirskom autima i izbjegavati rakete.pa u ovaj žanr igara se ništa više od novih modova ni nemože ubaciti,a ovi koji jesu ubačeni su odlični.aj ti reci koji bi ti mod igre ubacio u ug2.
animacije: animacije su super,to što su napravljene stripoliko to jedino igri daje poseban stil,a sad to što max ima nešto slično neznači da ak oni imaju da svi ostali nesmiju,jer bi u suprotnom ispali kradljivci.i animacije su vrlo dorađene,pa šta bi ti više,za ovaj tip igre i za ovu radnju.
zvuk: daj pokopaj se,kak možeš grditi zvuk ove igre.zvuk je vjerovatno najbolji od svih igara u žanru a i glasovi nisu loši.šta ti uopće znaš o crncima i njihovim bojama glasa,možda poznaš kojeg???nebi reko.
što se tiče ostatka zvuka,šta nisi spomenuo kako su samo zvukovi motora auta realistični a i zvuk svega ostalog je fenomenalan.
ostalo: samo da te uputim - u igri niša nemožeš pokidat niti ogrebat(to je po meni jedini nedostatak,a ti si to napisao upravo suprotno,bilo bi super da je tako kak si ti reko)
zaključak: bez uvrede ali mislim ili da si malo slabouman ili da si to od nekog pametnjakovića C/P

noiz   Napisano 26.11.2004 21:45   

Genie
Član od:
11.01.2004

nisam slabouman, hvala lijepa. o ukusima se ne raspravlja, hvala lijepa. slušam rap pa znam prepoznati crnca, i tu si ti ispa slabouman. animacije su loše, govori šta oćeš, već su igre ušle u novu generaciju, a ovakve animacije su bile "in" oko \'98. to šta ti možda želiš u Nissanu letit i pucat rakete na auta ne znači da želim i ja. streetx i url su male inovacije i nisu specijalne. igra je kopija ostalih, i grafika je dotjerana slabo, light trail ne daje uopće realnosti, motion blur je isti, kiša pada retardirano, iste slike se na sredini ekrana prikazuju i tje ka ono realno. a to da se auto ne može razbijat-neeeemoj zeeezat, ma vidi kako si ti pametan i pronicljiv momak. to je bila šala, a naglasak sam stavija na to kako triba vrimena za doć od shopa do shopa, samo šta ti je to bilo očito preskriveno za skužit. ne smeta, sad znaš za ubuduće da kad čitaš moraš malo i razmišljat, ja nisam pisac čitanki prvog osnovne. e i da, poznam crnca, btw. ako je tebi to šta je grad malo veći "iznimna inovacija i odskakanje od jedinice" onda stvarno ne znam... možeš se kretar slobodno po gradu-kažu ljudi..aha je, igrica je toliko super da su skale zapravo nevidljivi zid, ili to nisi primijetija? daj malo isprobaj igru podrobnije prije nego šta pođeš govorit ljudima da su slaboumni zato jer se ne slažu s tvojom fanatičnom zaluđenosti igrom. nije svaka igra svakome draga. zvukovi motora realistični? šta je tu specijalno, mogu ti nabrojat bar 20 drugih igara koje to imaju, to je sad normalna stvar.

hvala najljepša ,noiz

moje beatbox stvari

LETVA   Napisano 26.11.2004 22:06   

Thunderbird
Član od:
16.08.2004

1.ja ne želim letit i pucat u autima ali učinilo mi se kako bi to za tebe bila jedina inovacija jer si ti poseban tip pa ti se nesviđaju obične utrke,ma to je za tebe prejednostavno,jelda.
2.pa inovacija nije to što je grad malo veći nego to što prije uopće nije bilo grada,a sad je ogroman.
3.streetx i url nisu ogromne inovacije(kao npr. ovo sa gradom) ali su zato zadovoljavajuće,a to što tebi nisu zabavne je još jedan dokaz da si čudan.
4.mislim stvarno,pa odakle ti hrabrosti reći za OVU igru kak je grafika loša...pa jel si ti uopće igrao sve na high.to što za to tvoja konf. nije u mogućnosti to je tvoj problem.grafika je ispolirana do bola,sve je apsolutno savršeno što se tiče tog djela,a to sad što ti tu vidiš neke nedostatke je također tvoj osobni problem
5.što se tiče zvuka,to su sve simulacije vožnje koje imaju tako realističan zvuk(i nema ih 20),a ovo spada u žanr arkadnih utrka,i iz konkurencije iz ovog žanra nećeš naći neku sa boljim zvukom
6.prije nego lupiš ovakve komentare bolje ti a ne ja isprobaj igru podrobnije,jer gdje god drugdje nađeš recenziju ili komentare(ali iskusnijih ljudi) pročitat ćeš samo hvale.to sve vodi na to da si se ti gadno zahebo u svi tvojim postovima na ovoj temi,i to isto tako znači da s tobom nešto nije uredu,jer prema tvojim mišljenjima je cjeli svjet glup a jedini ti pametan.aj mi samo nađi recenziju gdje je igra dobila manje od 80% ja te častim

Diablo   Napisano 26.11.2004 22:57   

Thunderbird
Član od:
06.02.2003

Poruka: 1041

na gamespotu ti je dobila 7.3 ili manje nisam siguran

Jesus died at age 33, there's thirty-three shots from twin glocks there's sixteen apiece, that's thirty-two Which means, one of my guns was holdin 17 Twenty-seven hit your crew, six went into you
 Online  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

HellMaster   Napisano 26.11.2004 23:26   

Thunderbird
Član od:
20.03.2004

Poruka: 1043

Toliko ste toga napisali da mi se neda citat!

The end is at hand!

VIOLATOR   Napisano 26.11.2004 23:39   

Bandit
Član od:
22.07.2004

Poruka: 13

Osobno,prvi dio mi je puno bolji i zanimljiviji,ali ni ovaj nije za bacit;problem je jedino što nakon 2-3 sata igra postaje monotona..!!!

Meni sne radi super i to u rezoluciji 1024*768 i to na radeonu 8500 (Athlon 1900+)

HellMaster   Napisano 26.11.2004 23:40   

Thunderbird
Član od:
20.03.2004

Poruka: 1043

Meni je dvojka prejebena!

The end is at hand!

Slym   Napisano 27.11.2004 00:30   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 7627

LETVA piše:

"hej jel se nekom možda dogodilo da mu pri prvom pokretanju igre sve bude onak kockasto(pogotovo asfalt),a onda kasnije(kad ju i drugi put zaigrate) sve normalno.to se meni desilo a i znam par ljudi kojim je isto tako bilo.dobro sad me to više naravno ne brine jer je sad sve ok,al me svejedno zanima šta bi to moglo biti.dakle prisjetite se dali vam je izgledalo kockasto prvi dan kad ste ju nabavili,ja se sjećam da sam metio i na najvišu rezoluciju al je svejodno bilo tak.iz prve sam mislio da je to sam tak meni bilo pa se samo od sebe popravilo,al sam nedavno sazno da se to još nekima događalo pa me sad zanima šta je to
"

Znam da se događalo, meni nije, i niko nema pojma kaj je to
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Ozy   Napisano 27.11.2004 01:23   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5110
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....

Bo,svima se događalo meni isto nije nikad!
@Noiz: Daj nemoj se molim te prosipati ko gnojivo po livadi..... Neću ti pobijati te tvoje usporedbe,ali šta jest-JEST-nađi trenutno bolju u žanru! Nadalje,bez uvrede ali na tom tvom govnu od kompjutera ne možeš imti Shader 2.0 a komoli 3.0-zato je obvezan directX 9.0c! Taj nevidljivi zid tj. bug o kome pričaš postoji valjda samo kod tebe! Dalje da ne pobijam reći ću svoje viđenje....zvuk,kad se voziš kroz tunel,pa ono strujanje kad voziš pored stupova....strava...ma uostalom uz takav komp šta imaš,dva encore zvučnika,slušalice možda?! Nabavi si sustav zvučnika Creative,KEF ili tako nešto! (To ti je kao da gledaš Troju ili SW neki najnoviji na telki umjesto u kinu i kažeš zvuk nije nešto...) Gameplay je odličan Totalna promjena stila=totalan plus!!! Eto bez uvrede,ali jednostavno ne možeš samo tako uletiti i pljuvati tu igru još sa tim da si rekao da si probao stavljati na 640x480....pa ti si onda bolestan ako si mogao tako nešto probavati,šteka ti zbog nečeg pa smanjiš grafiku pa ko fol ne valja.... daj daj molim te Provjeri si kompjuter šta šteka i eventualno ga nadogradi-grafika/RAM,a dotad nemoj dalje komentirati ovu igru! Molim te za dobro svih!
Za kraj priznajem-o ukusima se ne raspravlja,ali postoje neke granice,a kamoli pljuvanje....

theft   Napisano 27.11.2004 12:59   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

Poruka: 5356

Uhhhhhh!!!!
Tek sada se slažem sa VIOLATOR-om, igra brzo postaje monotona....
Grafika je odlično ušminkana, ali je to isti engine.... Gameplay je odličan (tjs. mnogo su teže utrke nego u kecu itd...).

Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

NuMb_KC   Napisano 27.11.2004 13:59   

Imp
Član od:
27.11.2004

Poruka: 2

Ma igru igram već 3 dana i nikako da mi dosadi !!! Odlična je i svaka čast EA-u!!!

Interghost   Napisano 27.11.2004 16:58   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2766

samo da komentiram kockastu grafiku kod prvog pokretanje.... naime kad se prvi put ulazi u igru podešena je default rezolucija od silnih 640x480 (još uvijek nekom nije jasno?) koju onda naravno promjenite u 1024 ili barem 800 i vidi čuda kad drugi put pokrenete više nije kockasto

@Letva i onda kažeš da ne smetaju te kocke tam na raspravi o Syberiji

Interghost   Napisano 27.11.2004 17:01   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2766

...i zaboravio, što se tiče grafike složio bi se s noiz-om ...niš posebno, par novih sitnica dodano.. sve u svemu to mi više liči na zgrtanje love nego na nešto drugo, ali opet kao što Ozy kaže kad se pogledaju ostale igre u žanru (kojih lol ni nema) onda je to zakon igra a i kome se sviđala jedinica naravno da će mu se i dvojka ako zbog ničeg drugog zbog novih "nivoa"

Yaxyo   Napisano 27.11.2004 19:14   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4130

Slažem se Interom. Igrao sam je kod frenda igra mi je fantastična ali grafika nije bash nešto previše promjenjena. Ali hebiga, da je, pola ljudi prosječne konfigiracije i slabijih grafičkih kartica je ne bi mogli igrati. Stoga mislim da je moglo bolje ali da je ovo i više nego sjajno naprema ostalim igrama ovog ili sličnog žanra trenutačno na tržištu..

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

LETVA   Napisano 27.11.2004 20:08   

Thunderbird
Član od:
16.08.2004

@ozy bravo,slažem se upotpunosti s tobom(u vezi onog posta naravno)
kak je reko o ukusima se ne raspravlja a on je prvi počeo pljuvat i vrjeđat igru ko da je zadnji šljam na svjetu.
@interghost nije rezolucija u pitanju.ja sam stavio na najveću što može moj monitor i i dalje je bilo kockasto.
@ostali sve u svemu sjajna igra...

noiz   Napisano 28.11.2004 03:25   

Genie
Član od:
11.01.2004

@Ozy:

Ozy piše:

"Bo,svima se događalo meni isto nije nikad!
@Noiz: Daj nemoj se molim te prosipati ko gnojivo po livadi..... Neću ti pobijati te tvoje usporedbe,ali šta jest-JEST-nađi trenutno bolju u žanru! Nadalje,bez uvrede ali na tom tvom govnu od kompjutera ne možeš imti Shader 2.0 a komoli 3.0-zato je obvezan directX 9.0c! Taj nevidljivi zid tj. bug o kome pričaš postoji valjda samo kod tebe! Dalje da ne pobijam reći ću svoje viđenje....zvuk,kad se voziš kroz tunel,pa ono strujanje kad voziš pored stupova....strava...ma uostalom uz takav komp šta imaš,dva encore zvučnika,slušalice možda?! Nabavi si sustav zvučnika Creative,KEF ili tako nešto! (To ti je kao da gledaš Troju ili SW neki najnoviji na telki umjesto u kinu i kažeš zvuk nije nešto...) Gameplay je odličan Totalna promjena stila=totalan plus!!! Eto bez uvrede,ali jednostavno ne možeš samo tako uletiti i pljuvati tu igru još sa tim da si rekao da si probao stavljati na 640x480....pa ti si onda bolestan ako si mogao tako nešto probavati,šteka ti zbog nečeg pa smanjiš grafiku pa ko fol ne valja.... daj daj molim te Provjeri si kompjuter šta šteka i eventualno ga nadogradi-grafika/RAM,a dotad nemoj dalje komentirati ovu igru! Molim te za dobro svih!
Za kraj priznajem-o ukusima se ne raspravlja,ali postoje neke granice,a kamoli pljuvanje.... "

stvarno voliš brzo čitat postove jelda?
NISAM reka da zvuk motora nije realističan.
NISAM reka da je igra loša u svom žanru, ništa ni približno o tome.
Ma odakle ti i LETVA kopate te moje nepostojeće izjave kvragu? Ako je kanta od kompjutera onda zašto je minimalna konfiguracija ispod moje i ljudima na minimalnoj radi tek tako dobro? Nevidljivi zidovi su ti momak one stepenice, daj hebemu pokušaj se popet uza stepenice, i vidjet ćeš da ne možeš.

LETVA piše:

"pa ti si onda bolestan ako si mogao tako nešto probavati,šteka ti zbog nečeg pa smanjiš grafiku pa ko fol ne valja.... daj daj molim te "

ne brini ti ništa, igra sam ja igru na 3.0Ghz Radeonci 9800XT i 1gig DDRAM-a, nisan blesav ni "bolestan" da ću ne daj bože ić komentirat ikoju igru na bazi viđenog na rezoluciji 640x480.

@Letva:
1. "ma to je za tebe prejednostavno,jelda." Taj tvoj avatar utječe na tebe malo više, jel tako? Igram cijeli fakin need for speed zbog nabrijavanja auta, drifta i sprintova. URL ima malo preogromne sličnosti s Gran Turismom pa mi se ne sviđa, ali vozljiv je. Circuitovi su standardni. Drift je božanstvo i najbolja stvar u žanru utrka uopće. Sprint je pravi test vještina. StreetX vuče paralele s Destruction Derbyjem tipa "izguraj ga majku mu", ali je isto zabavan. ali to NISU "ogromne" inovacije. Uputit ću te malo u svijet inovacija, kad već želiš rapsravljat ka petogodišnjak: Gameboy je inovacija. Mobiteli su inovacija. NFS Underground 1 je inovacija. Njegov nastavak je samo nastavak s par noviteta, nije to topla voda a mi u neandertalskom dobu, ok?
2. grad nije ogroman. grad je normalan. GTA San Andreas je OGROMAN. Ovaj gradić je pak pristojno dizajniran za svoju veličinu, tu nema rasprave.
3. "još jedan dokaz da si čudan. " već mi opasno dižeš živce, prestani me pljucat, ja tebi nisam nijednu stvar uputija osobno, ok? Jel ti netko iz obitelji radi u EA games-u pa ti ovo shvaćaš tako osobno,a? Nije? Pa onda smiri malo momak. I ti ispadaš ovde čudak svojim pronalaženjem nepostojećih izjava, tako da dosta.
4. nemoj mi solit pamet, opet ti kažem, vidija sam igru na najvišoj rezoluciji, i to od čega je ona "ispolirana do boli" ti je jedan efekt- Contrast. U Customized Display Settings ga možeš pronać, isključiš ga i opet si na istome.
5. bla bla bla
6."nađi recenziju gdje je igra dobila manje od 80% ja te častim"- dogodilo se da igra dobije dobre ocjene i ispadne crap. ne govorim da je ova igra loša, samo ne postavljajte je na mjesto boga, pa je neću ni ja na mjesto šljama.
Ovo je nadprosječna igra, nije fenomenalna ni po čemu, osim možda driftu , tako da se više ne moraš raspravljat sa mnom oko toga također.
I za kraj, kad si ti već ekspert šta se tiče Undergrounda 2, reci mi kako mogu popravit ovaj svoj "osobni problem" s grafikom. Znaš, ovom forumu je svrha i davanje savjeta/prijedloga/ideja ostalima, ne samo nazivanje istih slaboumnicima,čudacima i slično. ajd pozdrav, ohladi malo faco.

noiz

moje beatbox stvari

noiz   Napisano 28.11.2004 03:43   

Genie
Član od:
11.01.2004

VIOLATOR piše:

"Meni sve radi super i to u rezoluciji 1024*768 i to na radeonu 8500 (Athlon 1900+)"

Koliko imaš RAM-a?
Kvragu, ovo šta se meni događa ne može bit bug jer se ne događa ljudima koji su mi dali cd-ove...na istim dijelovima npr. grada, ili u driftu/cricuitu/streetx-u/URL-u mi se igra spusti na nekih 25fps-ova, a prije tog ide vjerojatno oko 65-70, ako ne i više. sve lijepo i uredno, i odjednom imam vremena zapalit duvan i prebrojavat slike na asfaltu koje se ponavaljaju, a vozim 250 na sat
To me stvarno više ubija, posla bi ja mail EA-ovcima, ali nisam se registrira u njih zbog...

Evo šta sam pokuša:
1.smanjit rezoluciju na razinu retardiranosti, sve sve sve smanjit, tako da mi je auto jedna velika kocka. opet isto, nema promjene.
2. directx9.0b sam vratija, opet isto. sad sam opet na 9.0c.
3.Defragmentira sam i C i D. istooo...

Iako je šansa manja od 0.00001%, ipak je o microsoft, dakle, može li ikako bit do toga šta mi je NFS na drajvu D koji je NTFS, a windowsi su na C-u FAT32? Znan, znan, ispadan debil, ali od ovoga sam otupija do bola pa sam počea smišljat glupe mogućnosti problema... na kraju ću doć na to da je "karma" loša u mojoj sobi
nego,reinstalirat XP SP2? Bi li vrijedilo?

es.o.es.

moje beatbox stvari

Killer   Napisano 28.11.2004 15:41   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Poruka: 1759

Napusite se svi... Vidite li koliko ste napisali!!?? Ko ce to sve procitat... Igra ima malo poboljsanu grafiku, na easy je prelaka, na hard je preteska, na medium je medium ... (trebali su to bolje napravit). Zivcira me to sto kad kupis nov auto moras izgubit pola sata do sat da ga nabacas kao prije... Naglasak je malo glup, soundtracks su dobari (bolji je bio kod 1. dijela). Zvuk motora i ono o cemu je ozy pricao (stubovi, tunel) je odlicno... Prije bih rekao da je ovo samo zgrtanje para na racun 1. dijela (nadam se da kotor 2 nece biti )... Ukratko to je bilo moje misljenje...

theft   Napisano 28.11.2004 15:55   

Rust Dragon
Član od:
17.05.2003

Poruka: 5356

.... s kojim se ja slažem.

ineedmoney   Napisano 28.11.2004 18:42   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5794

noiz i letva stvarno nisu normalni ovo je forum sto znaci pisi kratko i jezgrovito a ne ko da roman o simptomu homoseksualne nekrofilije među kineskim patkama pišete

SCAR_FACE_   Napisano 28.11.2004 20:31   

Black Dragon
Član od:
24.03.2004

Poruka: 3772

samo vi ovoliko pišite ja ovo ne čitam pa makar me i puškom tjerali
LUĐACI

Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho

noiz   Napisano 28.11.2004 20:47   

Genie
Član od:
11.01.2004

ineedmoney piše:

"noiz i letva stvarno nisu normalni ovo je forum sto znaci pisi kratko i jezgrovito a ne ko da roman o simptomu homoseksualne nekrofilije među kineskim patkama pišete"

nije zdravo čitat Klik
i ne. chat je taj na kojem se pise kratko i jezgrovito, zbog tog sta ljudi tamo pišu "real-time", a ovo nije real-time, ovo bi prije išlo u stil Heroja, ono na poteze

i čini se da smo napisali puno, ali treba nekih punih 3 minute za sve to pročitat. yep. i nitko vas ne sili na ništa.

"nadam se da kotor 2 nece biti"
true, true... kotor rulz.

moje beatbox stvari

Slym   Napisano 28.11.2004 22:26   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 7627

Interghost piše:

"samo da komentiram kockastu grafiku kod prvog pokretanje.... naime kad se prvi put ulazi u igru podešena je default rezolucija od silnih 640x480 (još uvijek nekom nije jasno?) koju onda naravno promjenite u 1024 ili barem 800 i vidi čuda kad drugi put pokrenete više nije kockasto

@Letva i onda kažeš da ne smetaju te kocke tam na raspravi o Syberiji "

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Ozy   Napisano 29.11.2004 01:27   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5110
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....

Lol Noiz ono što si stavio ispod mog posta...da Letva piše:... to nije on napisao već ja,no ofence pls ali smatrao sam da je bolesno probavati igru na 640X480,ali da imam takav problem vjerojatno bih i ja probao isto.
Moja preporuka za popravak igre:
Napravi uninstall SP2 i stavi SP1,eventualno reinstaliraj igru. Mislim da bi to moglo riješiti problem,naročito jer je SP2 još dosta bugovit! Do onogašto ti je D: NTFS nema nikave veze,a vjerojatno ti ni soba nem,a lošu karmu.....

Yaxyo   Napisano 29.11.2004 09:58   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4130

Ma ja mislim da ti soba ima lošu karmu. Lijepo se ti premjesti u dvorište, spoji komp na dalekovod pa da vidiš kada krene...

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj