| Pregled odgovora |
theft
 Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka:5442
| Napisana je nova poruka!2005-01-17 21:14:21  
Kad se sjetim kada sam igrao Street Fighter na Segi-megi....

|
Sabbath
 Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka:11311
| Napisana je nova poruka!2005-01-17 10:57:05  
Eh nisam baš mislio doslovno kada sam rekao " djeco moja" da se gospoda ne bi uvrijedila nego sam to rekao u kontekstu da smo svi mi djeca u duai. No dobro ajde da pojasnim malo stvar: ima ih previse da ih nabrajam sve pa reko nema smisla ali meni je osobno svejedno.
|
noiz
 Genie Član od: 11.01.2004
Poruka:230
| Napisana je nova poruka!2005-01-17 01:42:00  
starče moj, senilan si pomalo, zaboravljaš na 50-tak street fighter naslova, nema samo jedan moje beatbox stvari
|
Sabbath
 Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka:11311
| Napisana je nova poruka!2005-01-17 01:19:42  
Ma Street Fighter je djeco moja zakon. Znate li uopće tu staru legendu od igrice?
|
Ozy
 Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka:5291
Lokacija:na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| Napisana je nova poruka!2004-12-18 14:12:34  
Ajoj,sad dolazimo do težeg dijela da nabavim to....bash me zanima kako izgledaju te igre...
|
Tanner
 Crusader Član od: 14.07.2004
Poruka:288
| Napisana je nova poruka!2004-12-17 13:31:11  
Iza MK4 napravljen je MK: Deadly Aliance tj. peti nastavak.
Sada nedavno izašao je najnoviji šesti u nizu nazvan MK: Decepticon.
Borg
|
Ozy
 Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka:5291
Lokacija:na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| Napisana je nova poruka!2004-12-17 00:54:25  
Tanner piše: "Biće da se čovjek zabunio pa napisao RPG a htio je reć RTS.
Ima dobrih RPG naslova i za komp ali ono što je na konzolama nikad se neće pojavit na PC-u.
Aha borilačke igre.
Meni najbolji MK serijal od prvog do zadnjeg sada izašlog.
Tekken serijal također od prvog do zadnjeg, uskoro izlazi Tekken 5,smatra se da će biti najbolja igra u žanru.
Sol Calibur 2 jako dobra šora.
Bushido Blade,starija igra, gotovo realni samuraji fajtovi, 1 na 1 i nema energija već ko prvi zakolje pobjđuje, Izvrsna igra!
DB igre, gotovo su sve šore, ko voli njemu valja, dobro za zabavu ali ne i dugotrajno.
To su one kojih sam se imena trenutno sjetio iako ih ima jako puno još i dosta kvalitetnih.
edit later:
Kako sam mogao zaboravit legendarni Street Fighter serijal najbolja 2D šora ikad napravljena, nedavno je izdan komplet od 7 igara, kolekcija SF naslova, legendarno!"
Pa koji je zadnji MK...prije sam to ko mulac igrao stalno MK2 na aparatu kod škole i MK4 kod kuće....dakle šta je napravljen iza toga još koji MK??!
E igrao sam Bushido Blade 2 ako se ne varam....strašna igra,tu se Tanneru slažemo potpuno!
|
noiz
| Napisana je nova poruka!2004-12-16 23:55:25  
ooooooooooooooooo
zaboravih premoćnu, ali PREMOĆNU igru za pc. moran se kaznit ka i onaj vilenjak u Harry Potteru.
Bid For Power
Najjača DBZ igra za pc. Dokaz stvarne moći Quake 3 engine-a, igra je osmišljena fenomenalno, uživi se čovjek totalno, pogotovo kad je čovjek poput mene manijakalni fan db/z/gt serijala. Iako moran priznat da triba malo sayajin/jedijevskih sposobnosti pri uočavanju neprijatelja, ali nema veze. I don\'t care. A da ne govorin o ton da san promijina skoro pa sve mape, živili ".pak" fajlovi moje beatbox stvari
|
noiz
| Napisana je nova poruka!2004-12-16 23:51:54  
"Biće da se čovjek zabunio pa napisao RPG a htio je reć RTS. "
It just gets better na ovon topicu
neman daljnjih komentara. Ostajen pri point\'n\'click kategorizacji diabla i ne dajen j*b moje beatbox stvari
|
Tanner
 Crusader Član od: 14.07.2004
Poruka:288
| Napisana je nova poruka!2004-12-16 01:54:17  
Biće da se čovjek zabunio pa napisao RPG a htio je reć RTS.
Ima dobrih RPG naslova i za komp ali ono što je na konzolama nikad se neće pojavit na PC-u.
Aha borilačke igre.
Meni najbolji MK serijal od prvog do zadnjeg sada izašlog.
Tekken serijal također od prvog do zadnjeg, uskoro izlazi Tekken 5,smatra se da će biti najbolja igra u žanru.
Sol Calibur 2 jako dobra šora.
Bushido Blade,starija igra, gotovo realni samuraji fajtovi, 1 na 1 i nema energija već ko prvi zakolje pobjđuje, Izvrsna igra!
DB igre, gotovo su sve šore, ko voli njemu valja, dobro za zabavu ali ne i dugotrajno.
To su one kojih sam se imena trenutno sjetio iako ih ima jako puno još i dosta kvalitetnih. Borg
edit later:
Kako sam mogao zaboravit legendarni Street Fighter serijal najbolja 2D šora ikad napravljena, nedavno je izdan komplet od 7 igara, kolekcija SF naslova, legendarno!
|
Interghost
 Demigod Član od: 06.08.2001
Poruka:2815
| Napisana je nova poruka!2004-12-15 23:11:07  
noiz piše: "ff7 zadnje smeće? radije nemoj pričat više o rpg-ovima današnjice. diablo je meni totalna point\'n\'click igra, s dodatkom vojske itema i pričom koja je skoro pa dobra. prvi dio prekratak, drugi dio malo duži, novi itemi, a expanzija čista komercijala za dobit profit, isto ka i 1.10 patch. ali opet, ljudi na battle.net-u ubijaju za iteme, i još je igra popularna. ali opet to nije čisti rpg. nema "ono" šta imaju ostali. fable nisan igra, neman xbox. morrowind ću kupit ako je tako dobar (ne dajem heb inače rpgovima za pc, ali eto), baldur\'s gate igra na ps2, dobar je.
a interghost, očito se nemamo šta svađat, jer ti igraš rpg-ove za komp, a ja za ps/2, i većina su za samo jedno od to dvoje, pa možemo mi pilat šume s ugašenom motornom do prekosutra "
tak je... nego samo da se osvrnem na Diablo...naime oni koju su malo duže na forumu znaju da meni kosa strši na spomen Diabla pod žanr "RPG"... kao što si ti rekao u potpunosti se slažem...to je sve samo nije RPG... istina je da igra ima neš RPG elementa, ali to je sve kaj ima vezano za ta 3 slova
|
LETVA
 Thunderbird Član od: 16.08.2004
Poruka:975
| Napisana je nova poruka!2004-12-15 21:11:14  
hmmmmm al opet to neopravdava izjavu da na pc-u nema dobrih rpg-ova
BTW već kad smo počeli nabarajat dobra pc rpg-ove valjalo bi spomenuti i Gothic.čuo sam da je u izradi i trojka,koja bi po tim pričama trebala donjeti do sada neviđeno RPG iskustvo
link
|
noiz
| Napisana je nova poruka!2004-12-14 23:05:45  
ff7 zadnje smeće? radije nemoj pričat više o rpg-ovima današnjice. diablo je meni totalna point\'n\'click igra, s dodatkom vojske itema i pričom koja je skoro pa dobra. prvi dio prekratak, drugi dio malo duži, novi itemi, a expanzija čista komercijala za dobit profit, isto ka i 1.10 patch. ali opet, ljudi na battle.net-u ubijaju za iteme, i još je igra popularna. ali opet to nije čisti rpg. nema "ono" šta imaju ostali. fable nisan igra, neman xbox. morrowind ću kupit ako je tako dobar (ne dajem heb inače rpgovima za pc, ali eto), baldur\'s gate igra na ps2, dobar je.
a interghost, očito se nemamo šta svađat, jer ti igraš rpg-ove za komp, a ja za ps/2, i većina su za samo jedno od to dvoje, pa možemo mi pilat šume s ugašenom motornom do prekosutra moje beatbox stvari
|
Slym
 Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka:12191
| Napisana je nova poruka!2004-12-14 22:19:54  
Fallout 1 i 2, Lionheat, Divine Divinity, Beyond divinity, Diablo, Bladur\'s gate...
|
LETVA
 Thunderbird Član od: 16.08.2004
Poruka:975
| Napisana je nova poruka!2004-12-14 14:36:29  
...diablo,dungeon siege,fallout...ma ima ih puno i točaka
|