| |
Autor | |
đubre kompjutersko |
| | kanta
| | Napisano 26.12.2007 21:05  
|
| |  Elf Član od: 16.11.2007
Poruka: 34
| |
mjenjaj ventilatore,kad zaribaju jednom opet će,wd ne rješava problem zadugo,pregrijavanje može imati veće posljedice ,a cijena vent.. nije neka investicija , sa je to jeftino.
i čisti komp.... češće bolje biti malo lud nego malo pametan |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 27.12.2007 01:46  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4130
| | ineedmoney:
napravio sam točno to šta si ti reko, sad je matična u windowsima na 34 stupnjeva, a u igrama se ne ruši još samo wd kapnut na ventilatore da se počnu vrtit. fala yax bog teblagoslovio
Valjda će me blagosloviti, nema beda za pomoć. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 27.12.2007 08:50  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5794
| |
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 27.12.2007 08:53  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11076
| | lol A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 01.01.2008 22:36  
|
| |  Black Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 3756
| | Evo..pošto se tema naziva "đubre kompjutersko" a moj kompjuter mi je i gori od đubreta u zadnje vrijeme i da ne otvaram razne teme pomoć pomoć!!!! i ta sranja zamolio bih za pomoč
moje đubre od kompjutera..dogodilo se to danas,oču da stavim CD i pritiščem onaj prokleti gumb ali ne reagira,ne otvara,pokušavam polako,neče,malo duže,neče,resetiram komp oče aleluja,to mi se i prije događalo al ne toliko kao sad..uopče ne reagira i popizdim,mučim se stavit jebeni disk u kompjuter,evo ako neko zna u čemu je problem da mi kaže,unaprijed hvala.
EDIT: mučio sam se oko pola sata
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 02.01.2008 03:41  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5356
| | Na rubu je krepavanja. I meni se sa prvobitnim CD čitačem isto dešavalo. Neće da se otvori ni za lijeka, a normala radi. Kupiš jeftini DVD čitač i njega forsiraj koliko hoćeš.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |