Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.
Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao
član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim
imenom, promjena boje slova...
Tko je online
Trenutno je online: Posjetitelja: 76
Članova: 7
Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na
ovom linku.
Moraš imati router sa više ulaza ili router + switch.
Moguće je još povezati drugi kompjuter na prvi koji dijeli internet.Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
luy
Napisano 28.12.2007 07:59  
Venom Spawn Član od: 09.12.2007
Poruka: 683
e pa valjda oba imaju internet i donekle su spojena??? jeli????Sometimes..... Heroes was respected wariors of goodness. But now.... they are just toys for joking and making fools of them. But when we need a hero, then we re laying them to the face.
Scotland will have revange!!!!
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
2cool4school
Napisano 28.12.2007 10:56  
Halfling Član od: 17.12.2007
Poruka: 6
ma ovaj drugi je tek kupljen a modem imam već neko vrijeme. sad sam na mukama jer ne znam spojit oba2 na modem i je li to uopće moguće
može samo kao umrežena rasčunala,povežeš oba računala mrežnim kabelom i drugo rač.. ima ulaz na net preko prvog koje naravno mora biti uključeno
obnovi ugovor i traži ruter koji omogućava 4 fiksna i 4 mobilna računala bolje biti malo lud nego malo pametan
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
Sabbath
Napisano 30.12.2007 23:32  
Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11076
Ja imam Kasdu i htio sam ju povezati sa drugim modemom ali sranje nekaj nejde . . . direkt vjerojatno ide . . . piše ADSL ROUTER . . . to bi trebalo biti i to je to . . . plug i play sistem . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.