CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· CD Razglednice
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 56
Članova: 6

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Stare legende: Starcraft, Unreal Tournament itd.
· najdosadnija igra koju sam ikad igrao je....
· Runescape
· članovi
· Guild Wars
· World of Warcraft
· WarCraft 3: The Frozen Throne
· britniy spears
· Gluposti
· Donacije za jadnog Bajta

Moderira : Interghost , Ozy , LunaR

CroVortex : Index - Hardware - Odabir kartice!

Autor  Odabir kartice!
 TheCult   Napisano 28.03.2008 13:54   

Berserker
Član od:
25.03.2008

Poruka: 40
 Znam da postoje vec slicne no otvorio sam novu samo da se vidi i da pustite odredene ljude na miru.

Evo ,ovdje sam napravio malu tabelu da vidite otprilike sto trazite i kakva je cijena. Naravno da ovdje nisu sve no samo da se mozete orjentirati! Ako ima pitanja ili problema samo ovdje napisati i rjesit ce se!
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

cyberangel   Napisano 28.03.2008 14:15   

Ogre Mage
Član od:
06.08.2007

Poruka: 472

hmm da , dali ja slutim na nekog ko se pravi pametan ?? , s time da je jos noob ovdi , btw ak imamo kakvih pitanja ( bar ja ) prije bih pitao ozzya i theft-a koji su se pokazali jako pametni u vezi kompjutera...

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

TheCult   Napisano 28.03.2008 14:32   

Berserker
Član od:
25.03.2008

Nemam nikakvu namjeru nametat se nit ista slicno niti pametovati. Ona zbrka samnom i Oziem je rjesena jer sam ja mislio na potpuno opozitnu stvar od onoga sto je on pricao. Dakle ne mislim se nigdje nametat ,ovo sam napisao za one koji ne znaju sto da kupe jer vidim da ima dosta takvih na temi "graficke"
Doduse i sam sam lumen za racunala vec nekih 7 godina tako da zbilja dosta znam ako kome treba pomoc pucajte.

cyberangel   Napisano 28.03.2008 15:16   

Ogre Mage
Član od:
06.08.2007

Poruka: 472

no dobro , svejedno , ipak cu ostat kod ozy-a i theft-a , ak se pokazes dobrim da znas dosta toga , ko zna mozda i tebe jednoga dana budem pitao nesto vezano za pc

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Yaxyo   Napisano 28.03.2008 18:40   

Black Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 3902

Nisam već duže vrijeme u toku sa igrama i grafičkim karticama ali kad bih kupovao novu više bih se bazirao na kartice namijenjene gledanju filmova u HD kvaliteti. Ne bi bilo loše napraviti neki graf usporedbe takvih kartica. Već 4-5 godina imam 6600GT na stolnom kompu i služi svrsi. CS pokreće bez beda, jedino što zna zaštekati na x264, 720px. 1080px naravno i na žalost ne mogu gledati.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

TheCult   Napisano 29.03.2008 10:28   

Berserker
Član od:
25.03.2008

Ajoj a stvarno mi se neda radit graf ,sry mate. Moram gibat ionako sad ,ako se nekome da dajte covijeku nek vidi.
Sad u vezi grafe ,koliko ja znam ako hoces kvalitetnu HD filmažu preporucam ti "AMD's Radeon HD 2900 XT" ,odlicna kvalitetna kartica i jeftinija je zasigurno od bilo koje nVidia kartice. DX10 ,Crossfire teh.,320 stream proca, novi R600 cip,mislim odlicna je ..

Evo šta đubre radi .(Ljeva{dx9} <-> desna{dx10})
No sad pitanje je jos samo koliko si spreman ulozit jer s ovom grafom ces zbilja moc sve ,nije bitno ,ako si filmofil ili gamer ili cak obadvoje. Kartica je ~399$ sto bi bilo nekih (~1700kn) ,koliko su nasi nabili cjenu zbilja ne znam. Evo ,ima ih jos tonu ,samo izaberi.

Ozy   Napisano 29.03.2008 16:15   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 4959
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....

2900XT je već 'stara stvar...da ne pričam da se grije ko' đubar...
Tu je HD3850 opet neki bestbuy,po meni bar.

Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA69G-S3H @F3 + HR05@NB; Crucial Ballistix @900mhz~4-4-4-12 ; 7900GS 256MB @600/1600Mhz + V5600 FireGL inc.; Seagate 250+GB NCQ; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518

TheCult   Napisano 29.03.2008 16:52   

Berserker
Član od:
25.03.2008

Ha ,nisam radio na njoj tako da stvarno ne znam ,samo sam cuo da je dobar omjer ,ono "ulozeno dobiveno". No ,moram rec da me to grijanje danasnjih monstruma vec lagano zivcira. Recimo kad se sjetim kad sam testiro Crysis ,svasta za rec ,kartica mi je skoro otpala sa porta ,mogo si bez beda ugrijat si yaya na njoj jer temperatura je bila (ogromni leveli, jako detaljne texture, lišće, trava, voda, krošnje, sjene... Interakcija na vrhuncu). Imam frenda(sad sam se sjetio ,nema bas previse veze s ovim al) ,ima na SLI-u dvije 8800 ultra(fanatik) i hladi kuciste sa dusikom .
 Offline  PM  Profil    Izmjeni     Abuse

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.