Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.
Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao
član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim
imenom, promjena boje slova...
Tko je online
Trenutno je online: Posjetitelja: 52
Članova: 5
Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na
ovom linku.
bog ... interesira me kako da igram briskulu online protiv nekog da li to moze uopste ovde ako ne gde moze
hvala unaprid
PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse
keko
Napisano 23.02.2007 12:49  
Fearie Dragon Član od: 15.11.2006
Poruka: 1623
niti neznam kaj je to
PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse
Demon
Napisano 22.06.2007 13:27  
Titan Član od: 26.04.2007
Poruka: 1156
Ti si vjerojatno sa primorja (Cipitelo, ne Keko). Nisam je igrao online, ja igram protiv kompjutera. http://www.zetbit.com/sig-28435.jpg
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
eomer13
Napisano 08.10.2007 09:42  
Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3025
dobra tema vidiš - mislia da u ovom odjeljku foruma nemam šta tražit - kad ono ugledah briškula temu - moje spammersko srce se obraduje...
Iako mi je draža trešeta...
Ali obe su nezaobilazne ljeti u borovoj ladovini na plaži... Još bi dobro došla i ladna piva... ali jebiga, ne valja bit nerealan...
Mali ot:
Inače dok sam "nabavlja" one erotske stripove, nabasa sam na (pazi ovo) na erotske - strip karte...
Pa ako je tko zainteresiran mogu ih postat ovde tj linkove ili na onu erotske stripove temu...
Eto neka zainteresirani odluče...“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
Sabbath
Napisano 08.10.2007 10:31  
Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 10995
Mali napaljenko, samo na to misliš . . . a ove briškule i trešete mi smješno igrat, još se mogu dogovarati kad im dvije ili 3 karte ostanu, strašno . . . i sve neke pun kurac šarene da me oći bole . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.