CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 89
Članova: 5

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Ili/ili
· 1000
· gta 4
· Sigovi!
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· World of Warcraft
· (S) Najgluplja izjava dve i osme
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· smak svjeta
· Na koga vas podsječaju kolege forumaši?

Moderira : Interghost , Slym , LunaR

CroVortex : Index - Glazba - Nadolazeći koncerti

33 stranica ( 1, 2 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32, 33 )
  Autor  Nadolazeći koncerti
 LaraCroft   Napisano 15.11.2007 01:19   

Titan
Član od:
27.08.2003

Poruka: 1286

within temptation

tvornica; zagreb 14.01.2008

ulaz: 150 kn

support: angelseed (bend u kojem ja pjevam)
pa sad si vi mislite mwah

see ya thereeee

I canīt write these storylines without you, Lady pain, make me strong, canīt we be together without them forever…
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Sabbath   Napisano 17.11.2007 19:16   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 11076

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

LaraCroft   Napisano 20.11.2007 00:19   

Titan
Član od:
27.08.2003

Poruka: 1286

I canīt write these storylines without you, Lady pain, make me strong, canīt we be together without them forever…

Elendil   Napisano 20.11.2007 16:41   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2409

Sabbath:
10.12 opet nastup velikana i najoriginalnijeg benda na metal sceni: Therion . . .

Jel ides na to? gledo sam postere i nigdje nisma vidio koliko je upad, jel znas mozda?

Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 20.11.2007 17:18   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5794

pa oko 160 kuna pretprodaja, 180 na dan koncerta

Sabbath   Napisano 22.11.2007 00:53   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Da karta je 160 kuna . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

Yaxyo   Napisano 26.11.2007 23:27   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4130

Prošli petak sam bio u KSETu na Remorkerima (Tribute Balaševiću). Sve u svemu je bilo ok. Pjevač po meni malo previše kopira Balaševićev govor (naglasak i fore) no što se tiče glazbenog dijela, lijepo su odradili. Zabava je bila do jutra uz prepun KSET i jebenu atmosferu.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

kotor_fan   Napisano 27.11.2007 09:00   

Behemont
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2227

Sabbath:
Da karta je 160 kuna . . .

Više nego išta bi volio na to otići, ali trenutno nisam u financijskoj moći

Šteta, prava šteta

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

Sabbath   Napisano 27.11.2007 19:26   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

I još su najavili spektakl za 20-tu obljetnicu postojanja benda . . .

alienscum   Napisano 15.12.2007 00:58   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3972

i ... kak je bilo?

btw: bio sam na HPu, meni odlicno, presavrseno, ekipa odlicna, poganje za 5 ... nisu bile neke pjesme kao buba svabe sto im zamjeram al sve u svemu odlicno

Death is but the doorway to new life.
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Elendil   Napisano 15.12.2007 01:12   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Evo upravo se vracam s haldnog piva, koncert je bio PREJEBEN
Svaka cast Miletu i ekipi, napravili su koncert godine, jedan od rjetkih koje cu cuvati u pamcenju

Uglavnom, da preletim preko nocasnjih dogadaja:
koncert je trajao oko 3h i 20 min, otvorila ga je grupa Zadruga, koje pamtim jedino po motornoj pili koja je frcala iskre 3 metra u zrak
Kada je hp doslo oko 21 h, koncert su otvorili pjesmom sreca, mojih top 10 trenutaka:
1. Nije sve tako sivo- ovu je pjesmu Mile najavio legendarnim rjecima: Ova pjesma je za sve one koji su odjebali prijatelje i vrijeme potrosili na svoju pravu ljubav, pa sada nemaju otici s nekim na pivo; nakon cega je uslijedio vrisak od kojeg sam skoro oglusio, pjesma je pocela u sredini koncerta i na vrhuncu euforije
2.Samar- ovu pjesmu je jedan dio pjevala publika- Kako te slijede pogledi, kako se lijepe po tebi, a ti ih zedno upijas, mislis da ne vidim
3.Planeta- svaka cast onome koji je radio na osvijetljenju, prejebno je bilo
4.Superman- nemam sto reci jednostavno savrseno
5Pjevajte nesto ljubavno- savrsena pjesma za publiku zeljnu vristanja i skakanja
5.- Bioloski sat
6. Sreca
7. KONOBAR
8. motherfuckeri!!!!
9.Kaze stari
10.Carstvo pasea

- brijem da je bilo pljuga biti na tribinama, ja sam bio na podiju i to u 3. redu od stagea,(uhvatio sam palicu, majcu i trzalicu na kraju ) i bilo je savrseno
-sve u svemu, koncert koji se nije smio propustiti
Jos jedna pohvala HP-u za savrsen koncert koji dokazuje da punk/rock jos nije mrtav

Sabbath   Napisano 15.12.2007 11:20   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Eto ja bio na Therionu, i ono doživljaj u pola manji nego na prvom koncu . . . U glavom bili su prvo problemi sa opremom, ona je Snowiju pukal glas, onda je Christopher cijelo vrijeme nekaj probavao uštimati sa svojom gitarom, i počeli su jako tiho svirati da im nekaj ne krepa pa su bili sve glasniji i glasniji a na kraju i preglasni . . . Ona aukustična izvedba Lemurije mi i nije neki spektakl . . . Trbušna plesačica je fakat ok komad ali to tamo ne spada . . .
Jedino kaj mi je bilo jako dobro one neke dvije žene na početku koje su stajale na stupovima i držale zastavu, i ono sa Snowijem i giljotinom. A ona žena koja je pjevala je super odradila konc ali joj je falila ona druga iz prošlog konca da u paru odrade kao i prvi put i na veliko moje razočaranje nije bilo Maca nego neki nabrijani lik koji i ne pjeva tako nešto ekstra . . .
I dobro je kaj su uzeli trečeg pjevača-gosta jer taj čovjek stvarno odlično pjeva a radi se o jednom davno izgubljenom članu koji je i prije radio sa njima . . .
Repertoar je bio malo lošiji od prošlog ali je dodan cijeli Theli album pa su tu popravili stvar . . .
Na kraju sve u svemu jedan ne baš tako jako spektakularan koncert ali još uvijek dobar a da ne na pominjem da svaki dan sviraju negdje drugdje . . .

alienscum   Napisano 15.12.2007 12:48   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

elendil .... ovo kaj si uhvatio sve, jbg, ja sam tam trebao bit jer sam znao da ce bacat al ovi moji nisu htjeli ic pa kaj cu sam bzvz radi toga, iako su ovi drugi bili naprijed ali desno skroz naprijed pa mi se ni tam nije dalo bit ... ja sam kasnije plakat nabavio

ja sam bio u sredini, malo naprijed pa malo nazad, ovisi kako bi pog prosao

umoran sam ko pas, nemogu nis, ruke i noge me bole od napora ... nisam ocekivao tako dugacku svirku ...

ineedmoney   Napisano 15.12.2007 14:47   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Sabbath:
Eto ja bio na Therionu, i ono doživljaj u pola manji nego na prvom koncu . . . U glavom bili su prvo problemi sa opremom, ona je Snowiju pukal glas, onda je Christopher cijelo vrijeme nekaj probavao uštimati sa svojom gitarom, i počeli su jako tiho svirati da im nekaj ne krepa pa su bili sve glasniji i glasniji a na kraju i preglasni . . . Ona aukustična izvedba Lemurije mi i nije neki spektakl . . . Trbušna plesačica je fakat ok komad ali to tamo ne spada . . .
Jedino kaj mi je bilo jako dobro one neke dvije žene na početku koje su stajale na stupovima i držale zastavu, i ono sa Snowijem i giljotinom. A ona žena koja je pjevala je super odradila konc ali joj je falila ona druga iz prošlog konca da u paru odrade kao i prvi put i na veliko moje razočaranje nije bilo Maca nego neki nabrijani lik koji i ne pjeva tako nešto ekstra . . .
I dobro je kaj su uzeli trečeg pjevača-gosta jer taj čovjek stvarno odlično pjeva a radi se o jednom davno izgubljenom članu koji je i prije radio sa njima . . .
Repertoar je bio malo lošiji od prošlog ali je dodan cijeli Theli album pa su tu popravili stvar . . .
Na kraju sve u svemu jedan ne baš tako jako spektakularan koncert ali još uvijek dobar a da ne na pominjem da svaki dan sviraju negdje drugdje . . .

jel imal onu novu gibson gitaru?

Elendil   Napisano 15.12.2007 14:53   

Hydra
Član od:
07.01.2006

aliens****:
elendil .... ovo kaj si uhvatio sve, jbg, ja sam tam trebao bit jer sam znao da ce bacat al ovi moji nisu htjeli ic pa kaj cu sam bzvz radi toga, iako su ovi drugi bili naprijed ali desno skroz naprijed pa mi se ni tam nije dalo bit ... ja sam kasnije plakat nabavio

ja sam bio u sredini, malo naprijed pa malo nazad, ovisi kako bi pog prosao

umoran sam ko pas, nemogu nis, ruke i noge me bole od napora ... nisam ocekivao tako dugacku svirku ...

Ja sam isto nabavio plakat, i to bez poderotina na njemu(osim s straznje strane, ali to se ne racuna)
Uglavnom, nedostatci toga sto sam bio u trecem redu je to da sem pobro martom u lijevo bedro, lijevi obraz, i zalili su me pivom vise puta, i skoro su mi kosu zapalili upaljacima

blentavi   Napisano 15.12.2007 22:29   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440

Elendil:
savrsen koncert koji dokazuje da punk/rock jos nije mrtav

taj koncert upravo dokazuje suprotno

dado100   Napisano 16.12.2007 09:38   

Gold Golem
Član od:
10.11.2007

Poruka: 137

Možda i da.

ZA DOM!!!! SPREMNI!!!!!! http://www.thompson.hr/

eomer13   Napisano 16.12.2007 11:33   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3083

Iron Maiden is confirmed as follows:

AUGUST
Sun 10 CRO, Split City Stadium cap. 40000

Announcement and on-sale: Thursday December 20th.

IRON MAIDEN will take the stage at 21.30 unless expressly agreed in writing not less than one month prior to performance date by Iron Maiden management.

IRON MAIDEN will have LAUREN HARRIS as one of the Special Guests (she is the daughter of Iron Maiden's Steve Harris and will appear with her band).

IRON MAIDEN are also in dialogue with at least one other International Artist who will be invited to join them on their Summer tour as Special Guests.

Hmmm što reći... - možda najbolje od svega je šta će to biti "remake" turneja - tj "Somewhere in Time" turneja iz 86'...
Heavan Can Wait, Alexander the Great uživo.... Bit će itekako dobro - ali se treba još službeno potvrdit...
Znam da će bina bit po dužini igrališta... Čua sam da se također radi transparent - čestitka za Dickinsona - jer mu je ka rođendan dan-dva prije... Uglavnom transparent će biti toliko velik da će uletit u GiNiSevu knjigu rekorda - čua sam neke dimenzije 120m dužine i 70m širine - spustit će se sa vrha Istoka pa doli na igralište... Živi bili pa vidili... Inače spomenuti transparent radi Iron Maiden Fun Club Split - koliko čujem sponzori se već sad gaze...
Ako sve bude kako triba - moga bi to bit jedan od najvećih koncerata...

p.s. još da dovedu Thomsona ka predgrupu pa da se napuni stadion - i sve ce bit ok

"If a man would follow, today, the teachings of the Old Testament, he would be a criminal. If he would follow strictly the teachings of the New, he would be insane." - Robert G. Ingersoll

Elendil   Napisano 16.12.2007 15:19   

Hydra
Član od:
07.01.2006

blentavi:
taj koncert upravo dokazuje suprotno

Je si razmisljao o terapiji?
Mozda elektrosokovima?

alienscum   Napisano 17.12.2007 00:54   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

eomer, cuo sam za to .... i stara kaze da samo saznam di i kak mogu kupit kartu, ak je prek kartice da ce ona to sredit a ak se moze ovak da ce mi dat pare
al malo sam skeptican, nit je IM to potvrdio na svom sajtu, nit je stavio da je to mogucnost tako da ...
karta je navodno nekih 250kn, tu negdje ...
javi di mogu i ja cu kupit kartu, pa makar bio zajeb ....
fakat mi je cudno da dolaze kod nas kad vjerujem da u susjednim zemljama mogu nac puno bolje mjesto za svirku ... al me ovo svejedno veseli

javi di kak da karte kupim i vidimo se tamo ako nije neki scam

Elendil   Napisano 17.12.2007 15:57   

Hydra
Član od:
07.01.2006

Ja isto vjerojatno idem, moram si popraviti dojam koji sam stekao u Ljubljani

alienscum   Napisano 17.12.2007 16:10   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

jel zna itko di se mogu karte kupit?

ja idem definitivno ak nije neki hoax ...

btw: Paul Bruce Dickinson (born August 7, 195
sto bi reklo da mu je rodendan taman na koncert u poljskoj, mislim da je poljska ... al opet dobit cestitku 120X70 nije mala stvar

javite za karte tko zna

blentavi   Napisano 17.12.2007 23:24   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440

Elendil:

Je si razmisljao o terapiji?
Mozda elektrosokovima?

a jesi ti razmislio poslušati pravi punk pa onda ga usporediti s današnjim hladnim pivom?

eomer13   Napisano 17.12.2007 23:59   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

aliens*****:
jel zna itko di se mogu karte kupit?

ja idem definitivno ak nije neki hoax ...

btw: Paul Bruce Dickinson (born August 7, 195
sto bi reklo da mu je rodendan taman na koncert u poljskoj, mislim da je poljska ... al opet dobit cestitku 120X70 nije mala stvar

javite za karte tko zna

Znam da Lupa Promotion to radi - a oni nisu tipa zajeb agencije - doveli su Deep Purple u ST, prije toga Planta, nekidan je Rythm of Dance bia u Splitu - irska skupina plesača - slična River Dance-u... Tako da se nadam da je istina...
Vjerovatno će se moć kupit karte po ciloj Hrvatskoj - čim saznam nešto novo javim ovde...

@elendil: mali nemoj se svađat sa blentavim - još si previše mlad da ga shvatiš...
A za blentavog se nadam da je dovoljno zrel da uvidi da svaka generacija ima svoje heroje - pa makar su takvi heroji imali bolje godine...

"If a man would follow, today, the teachings of the Old Testament, he would be a criminal. If he would follow strictly the teachings of the New, he would be insane." - Robert G. Ingersoll

alienscum   Napisano 18.12.2007 00:32   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

blentavi, dobro eomer kaze, treba shvatit nove generacije, ja sam jedan od tih generacija, ok ja kuzim da je razlika izmedu punka i HPa danas ko nebo i zemlja, pa i veca, ali jbg, shvati ljude

sad gledam taj site i ... valjda ce sve bit ok ...
ja cu onda prek tog sajta narucit ulaznice, vjerojatno ce bit rijec o 2 ulaznice ... aj nek netko objasni placanje poduzecem, na koju foru da ja platim poduzecem?

btw: 18ti je, a karte u prodaju navodno idu 20og tak da
ak sve bude po planu onda se moram tam vidjet i otic na pivu
svi koji idu, eomer, elendil i tko ce jos ic ...

Aransun   Napisano 18.12.2007 20:16   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 7660

... a neko je još uvijek dužan pivu meni i sabbu...

eomer13   Napisano 19.12.2007 13:00   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

braaaćoooo potvrđenoooo jeeee!!!!

pasite oci i uzivajte!!! idem sutra kupit karte!!!!

jebote poljud! poljud čoviče!!!

ineedmoney   Napisano 19.12.2007 14:41   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

aliens*****:
blentavi, dobro eomer kaze, treba shvatit nove generacije, ja sam jedan od tih generacija, ok ja kuzim da je razlika izmedu punka i HPa danas ko nebo i zemlja, pa i veca, ali jbg, shvati ljude

sad gledam taj site i ... valjda ce sve bit ok ...
ja cu onda prek tog sajta narucit ulaznice, vjerojatno ce bit rijec o 2 ulaznice ... aj nek netko objasni placanje poduzecem, na koju foru da ja platim poduzecem?

btw: 18ti je, a karte u prodaju navodno idu 20og tak da
ak sve bude po planu onda se moram tam vidjet i otic na pivu
svi koji idu, eomer, elendil i tko ce jos ic ...

točno to, HP nije pank, al je ipak poprilično slušljiv i zabavan

Elendil   Napisano 19.12.2007 15:35   

Hydra
Član od:
07.01.2006

blentavi:
a jesi ti razmislio poslušati pravi punk pa onda ga usporediti s današnjim hladnim pivom?

Gle, ako sam ja dobro skuzio, bit punka je buntovnistvo, a to se mjenja tijekom godina kaj ne? sto sto je prije zgrazalo naciju sada je normalno, pa se onda i punk kao takav mjenja, jos uvijek postoji par bendova koji sviraju na stari nacin, ali njih slusa vecina starijih ljudi koji su to isto tako slusali i u mladosti, npr kao ti

alienscum   Napisano 19.12.2007 18:30   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

eomer13:
braaaćoooo potvrđenoooo jeeee!!!!

pasite oci i uzivajte!!! idem sutra kupit karte!!!!

jebote poljud! poljud čoviče!!!

dancing bear prodaje karte, poslje 12 bi trebale doc ... odg cu hrv i mat i idem tamo ... taman oko 12h bi trebao biti tamo, nadam se da ce bit jos karata, ako ih uopce dostave :S
sad gledam ostala mjesta di mogu kupit karte

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32, 33

Odi na