CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 15
Članova: 2

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Što ste zadnje gledali
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· Besplatni MMORPG-s
· [S]Slike usera
· World of Warcraft
· Runescape
· Pomoc oko kupnje mobitela
· metal gear solid 1
· GTA San Andreas Modifikacije
· Koju vrstu glazbe slušate??

Moderira : Interghost , LunaR

CroVortex : Index - Glazba - Nadolazeći koncerti

33 stranica ( 1, 2 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 )
  Autor  Nadolazeći koncerti
 Sabbath   Napisano 31.01.2008 10:34   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10659

Sve mi se čini da bi ti bilo bolje na koncu nego gledati Cloverfield

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 31.01.2008 10:46   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2740

Da... i meni isto... zato cu najvjerovatnije ić. Evo ti link (i za one koje zanima) ciloga članka u Slobodnoj Dalmaciji:

link

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

blentavi   Napisano 31.01.2008 15:20   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440
 Grammye dobivaju u 95% slučajeva jako loši "glazbenici"
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Sabbath   Napisano 01.02.2008 13:24   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Naravno, najbolji "glazbenici" su oni koje ti slušaš. Jel??? Daj čovječe ohladi malo. A i koliko sam skužio ništa ne sviraš tako da nemoj se izmetat kroz usta. Ovo su jaka imena tako da stvarno ti to nije trebalo . . .

@eomere: daj i mene prošveraj i dolazim u split . . . 100% mislim sad sam zakasnio ali drugi put sigurno.
Jebi ga.

I kako je bilo??? Mislim da ne trebam to ni pitati ali reda radi . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

blentavi   Napisano 01.02.2008 22:08   

Hydra
Član od:
24.11.2005

nisam ja rekao da su oni loši, samo sam rekao da je 95% glazbenika koji dobiju grammy loše (osim ako ne misliš da su Justin Timberlake i Beyonce vrh glazbe)
i znači po tebi bi samo osobe koje nešto sviraju imale pravo komentirati glazbu?

Sabbath   Napisano 02.02.2008 10:50   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Ne glazbu nego muzičare pojedino . . . razlika je velika . . . Ma dobri su i ovi ali su ovaj prvi malo gey a ova dobro izgleda . . . Ah takav je danas pop i rock i metal, sve neš bez ideje i u komi . . . a ono ljudi imaju sve manje i manje mašte . . .
A sad dali je Grammy mjerilo dobrog glazbenika ili lošeg ukusa to je skroz nešto drugo . . . Razumiješ???
Evo ti primjer: znaš bend BLINK182 - eto vidiš dam se kladiti da taj bubnjar posere 90% black i dead bubnjara ali mislim gle koju odvratnu muziku svira. Primjer odličnog glazbenika lošeg ukusa ili prodane duše . . .

blentavi   Napisano 03.02.2008 00:55   

Hydra
Član od:
24.11.2005

ako stvarno misliš da je bubnjar blinka uopće dobar onda ne znam što da ti kažem

sigurno je bolji od
ovog kretena

Sabbath   Napisano 03.02.2008 10:10   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Eto vidiš s tobom ne mogu raspravljati jer ne znaš. A ovaj drum solo nije loš iako sam vidio i čuo puno bolje i maštovitije drum soloe. Ovo je brza dupla noga i dobar blast a ostalo običan kurac . . .

Sabbath   Napisano 03.02.2008 10:13   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Recimo za tog kretena MIKE TERRANO je kralj nad kraljevima . . . ovdje ipak treba malo više od čiste tehnike . . . Poslušajte ljudi i uživajte Mike Terrano

ineedmoney   Napisano 03.02.2008 11:06   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5257

više ne patim na tehniku u glazbi i onaj lik iz crytopsyija mi je prenaporan za slušat. ovo mi ej recimo super klipić bubnjanja, groova ko dreka link

fjekavolja

Elendil   Napisano 03.02.2008 17:39   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1836

Sabbath:
Ne glazbu nego muzičare pojedino . . . razlika je velika . . . Ma dobri su i ovi ali su ovaj prvi malo gey a ova dobro izgleda . . . Ah takav je danas pop i rock i metal, sve neš bez ideje i u komi . . . a ono ljudi imaju sve manje i manje mašte . . .
A sad dali je Grammy mjerilo dobrog glazbenika ili lošeg ukusa to je skroz nešto drugo . . . Razumiješ???
Evo ti primjer: znaš bend BLINK182 - eto vidiš dam se kladiti da taj bubnjar posere 90% black i dead bubnjara ali mislim gle koju odvratnu muziku svira. Primjer odličnog glazbenika lošeg ukusa ili prodane duše . . .

Po tebi beyonce spada u pop rock i metal ???

eomer13   Napisano 04.02.2008 14:51   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

blentavi:
Grammye dobivaju u 95% slučajeva jako loši "glazbenici"

Kome loši... tebi, bogu, svima?! - pametniji si od ovakvih izjava

Sabbath:
@eomere: daj i mene prošveraj i dolazim u split . . . 100% mislim sad sam zakasnio ali drugi put sigurno.
Jebi ga.

I kako je bilo??? Mislim da ne trebam to ni pitati ali reda radi . . .

Pa slušaj stari - u 4 misec kreće opet gitaristički festival - di će opet biti 5 gitarističkih koncerata - ako dobijem karte, mogu ti ih slobodno poslat poštom ili možeš ti doć ovde na dan koncerta i skupit ih... Kako oćeš...
Evo ti stranica od festivala pa pogledaj koji te koncert zanima:
Split Guitar Festival
Kako je bilo - pa slušaj, nemoj me shvatit krivo - koncert je tehnički bia genijalan i vrhunski. Ti bi ka gitarist uživa - ali ja sam se nekako i zasitia (prošle godine sam bia na 5 gitarističkih koncerata), a osim toga i nisu mi bili nešto "uzbudljivi", ovih prošlih 5 solo koncerata su mi bili puno jači... A jebiga - to je kvartet, nema tu nekih teških vratolomija.
Prvi dio koncerta je bia klasika, a drugi se sastoja od elemenata flamenca i talijanskih, španjolskih pjesmica. Naravno, drugi dio mi je bia puno bolji.
Ali bez obzira na moj doživljaj - cila publika je bila preuživljena... Mislim ljudi su bili oduševljeni - dva puta su ih zvali na bis... Jebiga znaš, to je definitivno doživljaj - pogotovo ako na tako nešto nisi nikad iša...
A ovi su bili stvarno veličine...

blentavi:
ako stvarno misliš da je bubnjar blinka uopće dobar onda ne znam što da ti kažem

sigurno je bolji od
ovog kretena

Stari..., ovi solo je teško sranje... predosadno...

ineedmoney:
više ne patim na tehniku u glazbi i onaj lik iz crytopsyija mi je prenaporan za slušat. ovo mi ej recimo super klipić bubnjanja, groova ko dreka link

E ovo je pravi primjer dvaju majstora... Ovo je solo...
S tim da je meni nenadjebivi kralj Keith Moon - samo šta nema baš nekih clipova njega na jubitu... Šteta jebiga...

blentavi:
nisam ja rekao da su oni loši, samo sam rekao da je 95% glazbenika koji dobiju grammy loše (osim ako ne misliš da su Justin Timberlake i Beyonce vrh glazbe)

Beyonce i Justin su odlični glazbenici u svom dijelu glazbe... I naravno da zaslužuju Grammy-ije. To je sasvim razumljiva stvar... Postoji jedna stvar šta se zovu kategorije, i sad je ka Grammy-ju poljuljan kredibilitet zato šta ih ti smatraš lošim glazbenicima - nemoj biti smješan stari...
To šta ti misliš o ljudima koji slušaju pop i druge stvari je tvoja osobna i privatna stvar. Ali ne možeš mi zato reći da Justin nije zaslužia sve one puste Grammy-ije kad je izda oni svoj prvi solo album. Pa ko je to u popu te godine bia bolji od njega?! Čoviče ja to ne slušam - ali su mi neke njegove pisme bile zlato - i gušta sam ka tovar kad bi ih u disku pustili... A Beyonce ne tribam niti spominjat... Njezin glas govori dovoljno...
I totalno je glupo takve stvari dovoditi u pitanje, oni stvarno jesu dosegnuli vrh glazbe u svojem žanru glazbe. Ljudi su osvojili sve žive nagrade koje ih priznaju ka vrhunske pop glazbenike. Šta oni na kraju krajeva i jesu.
Jebote neće sad Beyonce plakat i bit frustrirana zato šta ne može svirat gitaru tako dobro ka Santana... - šta ti je?!

Zato sam ti reka: - nemoj si dopuštat ovakve glupe i frustrirane izjave... pametan si momak, ne tribaju ti ovakva tinejdžerska sranja...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

Sabbath   Napisano 04.02.2008 15:26   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Eto slažem se . . . Iako mrzim pop glazbu( neku ) ali recimo Dire Straits su mi odlični . . .

ineedmoney   Napisano 04.02.2008 19:28   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

di su dire straitsi od popa jebote...

fjekavolja

ineedmoney   Napisano 04.02.2008 19:48   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

eomer13:
Pa slušaj stari - u 4 misec kreće opet gitaristički festival - di će opet biti 5 gitarističkih koncerata - ako dobijem karte, mogu ti ih slobodno poslat poštom ili možeš ti doć ovde na dan koncerta i skupit ih... Kako oćeš...
Evo ti stranica od festivala pa pogledaj koji te koncert zanima:
Split Guitar Festival
Kako je bilo - pa slušaj, nemoj me shvatit krivo - koncert je tehnički bia genijalan i vrhunski. Ti bi ka gitarist uživa - ali ja sam se nekako i zasitia (prošle godine sam bia na 5 gitarističkih koncerata), a osim toga i nisu mi bili nešto "uzbudljivi", ovih prošlih 5 solo koncerata su mi bili puno jači... A jebiga - to je kvartet, nema tu nekih teških vratolomija.
Prvi dio koncerta je bia klasika, a drugi se sastoja od elemenata flamenca i talijanskih, španjolskih pjesmica. Naravno, drugi dio mi je bia puno bolji.
Ali bez obzira na moj doživljaj - cila publika je bila preuživljena... Mislim ljudi su bili oduševljeni - dva puta su ih zvali na bis... Jebiga znaš, to je definitivno doživljaj - pogotovo ako na tako nešto nisi nikad iša...
A ovi su bili stvarno veličine...

baš sam se zapalio kad sam vidio guitar festival...kadli ono kurac. svaka čast tim gitaristima, super su i sve, al ne padam na tu muziku(mozart na gitari i takve stvari), nema tu muda. Vidio sam da dolazi Javier Conde(sa kojim sam već prije upoznat) i fakat se lik ističe od svih ovih drugih, makar je i on pun k. daleko od onih ''pravih'' flamenco gitarista. evo mlao jutub štiva :

Paco
manitas
Rodrigo y Gabriela

EDIT: evo da ne budem OT; DOlazi Gogol Bordello

fjekavolja

alienscum   Napisano 04.02.2008 21:53   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3821

ineedmoney:

jbt bas i ja gledam pa mi nije jasno
ja bi to u rock, al svatko ima svoje valjda, jel sabbath
btw: straitsi su mi preodlicni

Death is but the doorway to new life.

blentavi   Napisano 05.02.2008 20:10   

Hydra
Član od:
24.11.2005

kao prvo nisam rekao da su svi koji dobiju grammy loši,ali velika većina je
kao drugo nisam stavljao bubnjara iz cryptopsya zato jer mislim da je najbolji bubnjar ikad ili u metalu, nego sam samo rekao da je bolji od onog kretena iz blinka (zapravo mogao sam bilo koga stavit da dokažem to)
normalno da ako samo slušate mainstream glazbu koja se vrti na TV-u da ćete mislit da je justin najbolji u popu, 50-cent u rapu,itd.
oni su najbolji za pravljenje glazbe čiji je jedini cilj brza zarada i ništa drugo
u svakom žanru glazbe, od rapa do metala ima puno boljih glazbenika, samo što rijetki znaju za njih jer oni pokušavaju napraviti više od jednog ljetnog hita i ne vrte se na MTV-u i po noćnim klubovima

@ineedmoney
ako ti je dobar Gogol Bordello preporučam The World/Inferno Friendship Society

ineedmoney   Napisano 05.02.2008 21:15   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

kompa, ak ti ove bendove iz glave vučeš...eto, svaka ti dala

fjekavolja

Sabbath   Napisano 05.02.2008 22:01   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

ineedmoney:

To je čisti pop . . . a ko misli da je to rock gadno se vara . . . Vidim puno trebna još ići u školicu za to . . .

Vjeruj mi pop ti je najširi pravac muzike na svijetu . . .

Reci mi u kojoj pjesmi oni koriste pravi drive??? Koliko ja znam ni u jednoj . . . a imam sve njihove uratke, pa čak pokoji festival i koncert . . .

Sabbath   Napisano 05.02.2008 22:04   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

aliens*****:
jbt bas i ja gledam pa mi nije jasno
ja bi to u rock, al svatko ima svoje valjda, jel sabbath
btw: straitsi su mi preodlicni

Opet faul. Eh prijatelji moji mladi to vam je pop. Nemojte javno pričat da su Dire Straits rock jer će vam se ljudi smijat . . .

alienscum   Napisano 06.02.2008 01:35   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3821

pop je popularna glazba, dakle ako sad svijetom zarula neki novi pravac glazbe on ce se moc definirat kao pop, ali ujedno i drugacije, straitsi su rock, onda je to bio pop i rock, da su tek sad straitsi dosli sumnjam da bi to bio pop, al kako kazem, svatko to shvaca na svoj nacin ...

btw: kad sam vidio 2 posta u nizu i pogledao ti broj postova ucinilo mi se ko da hoces sto prije doc do 10k postova

Death is but the doorway to new life.

ineedmoney   Napisano 06.02.2008 08:47   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Sabbath:
Opet faul. Eh prijatelji moji mladi to vam je pop. Nemojte javno pričat da su Dire Straits rock jer će vam se ljudi smijat . . .

Valda pop-rock. ak misliš pop u krivu si, ak misliš pop-rock manje si u krivu, jer nakon prva dva albuma odoše malo u pop vode, al u kasnijim albumima isto imaju jebene pjesme. Njih osobno ne trpam u pop-rock jer mi je njih odvratno trpat zajedno sa bendovima a la TOTO...
A ovo tvoje sa driveom neću ni komentirat... jer je fakat katastrofa. Zar glazbi žanr određujemo po količini drivea ili distorzije(šta ak je fuzz)?

fjekavolja

eomer13   Napisano 06.02.2008 10:17   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

blentavi:
kao prvo nisam rekao da su svi koji dobiju grammy loši,ali velika većina je
kao drugo nisam stavljao bubnjara iz cryptopsya zato jer mislim da je najbolji bubnjar ikad ili u metalu, nego sam samo rekao da je bolji od onog kretena iz blinka (zapravo mogao sam bilo koga stavit da dokažem to)
normalno da ako samo slušate mainstream glazbu koja se vrti na TV-u da ćete mislit da je justin najbolji u popu, 50-cent u rapu,itd.
oni su najbolji za pravljenje glazbe čiji je jedini cilj brza zarada i ništa drugo
u svakom žanru glazbe, od rapa do metala ima puno boljih glazbenika, samo što rijetki znaju za njih jer oni pokušavaju napraviti više od jednog ljetnog hita i ne vrte se na MTV-u i po noćnim klubovima

Šta se tiče bubnjara - point taken. Ali opet si ga stavia iz nekoga razloga, iz nekog razloga si odabra baš taj solo itd..., a to znači da ti se taj solo na kraju krajeva i sviđa. Šta nas dovodi do vječnog pitanja ukusa. Meni je sranje, tebi je ludilo - i to je to. Glupo je da ja tebe sad uvjeravam zašto je to sranje, jer su vjerovatnosti da ćeš ti promjeniti mišljenje zbog mog komentara zanemarive. Zato se o ukusima ne raspravlja.

Šta se tiče odnosa mainstream-a i underground-a... - to je neka vrsta utopijske rasprave, gdje je srž da najbolji iz mainstream-a uvijek ima svoju "sliku" u underground-u koja je puno bolja od ove iz mainstream-a. Šta nažalost nije istina - i trebaš biti prilično naivan za vjerovat u takvo nešto.
Evo ti jedan lipi primjer: Jimmy Page - jedan od najjačih rock gitarista 70-ih. Da li itko o tome raspravlja? - ne. To je odavno utvrđena činjenica. Međutim kladia bi se u svoje livo jaje, da je neki tukac tamo negdi 78-e, u nekom pub-u u Londonu tvrdia da je Jimmy Page mainstream (taj izraz vjerovatno nije koristia - ali to za ovu raspravu i nije bitno), i da on poznaje jednoga Matu koji stoji u svojoj garaži i svira svake subote svom kvartu - i sigurno je bolji do Jimmy Page - ono: "Majke mi sine, rastura!" Je li to prilično glupo i naivno zvuči ili se meni samo čini...?! Da je mali Mate, koji svira zadnjih 5 godina za kvartovsku publiku, toliko jebeno dobar - onda bi mali Mate na bini svira solaže skupa sa Jimmy Page-om, a ne sa svojim najboljim kvartovskim prijateljem. I to ti je jebena činjenica. Svakom glazbeniku je cilj doći do veće publike. A svako tko kaže drukčije - laže. E sad, sve ovisi u kojem je on žanru glazbe, i koliko je taj žanr raširen po svijetu.

Tako da taj špreha - postoji tamo neki bendovi u garaži koji su bolji od ovih na vrhu... - hmmm ne bi baš reka...

Momak Justin od svoje 5 godine piva i u nekim je pop vodama od rođenja. I naravno da će se čovik izražavat u žanru glazbe koji mu najbolje leži. To šta je brdo love nuspojava svega toga - to je samo dodatan plus.
Za Beyonce bi isto tako reka. Činjenica je - da je netko u trenutku vrhunca ova dva umjetnika ima bolji materijal bia bi tu s njima ili bi ih zgazia svojom kvalitetom. I to je bit svega. A ako Amerika nema žeđi sa takvom vrstom glazbe, onda ne znam ko ima. Ustvari ta žeđ je toliko velika da imate ogromnu količinu pop sranja kojima se pružila prilika koju ovi uopće ne zaslužuju. Na sreću to se dosta brzo iskristalizira. To je isto ka kod Finske, di imaš miljardu metal bendova, jer je potražnja ogromna pa se svakom tukcu ili tukcima daje prilika - pa kao rezultat toga imaš gomilu govana i dva-tri dobra benda.
Međutim kad ogoliš to sve smeće i staviš sa strane ispada da imaš samo dva, tri glazbenika ili benda na vrhu - zašto? - zato jer Mulder i Sculley stoje iza njih i kuju svjetsku masonsku zavjeru pretežito lošeg glazbenog ukusa... ili zato šta su ovi najbolji? Odluči sam.

Sabbath   Napisano 06.02.2008 16:00   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

ineedmoney:
Valda pop-rock. ak misliš pop u krivu si, ak misliš pop-rock manje si u krivu, jer nakon prva dva albuma odoše malo u pop vode, al u kasnijim albumima isto imaju jebene pjesme. Njih osobno ne trpam u pop-rock jer mi je njih odvratno trpat zajedno sa bendovima a la TOTO...
A ovo tvoje sa driveom neću ni komentirat... jer je fakat katastrofa. Zar glazbi žanr određujemo po količini drivea ili distorzije(šta ak je fuzz)?

Naravno da da, po tome i je razlika u vrstama popa rocka, metala. Dakle distorzije, riffovi, kakve su solaže, melodije, kakav je vokal . . . koliko znam to čini razlike u glazbi.
Recimo primjer: Punk ti je inače čisti folk . . . samo odsviran malo žešće . . . no dobro. Kad pogledaš ritam to je to.
A vjeruj mi da Knopfler koristi neki masni drive, to bi bilo skroz drugačija vrsta, to bi otišlo u nekom drugom smjeru, pa su za sada definitivno neka vrsta pop muzike. A i Toto su carevi . . . Oš po stvarima oš po imenima pojedinaca . . .

ineedmoney   Napisano 06.02.2008 16:45   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

briješ

fjekavolja

booyakasha   Napisano 06.02.2008 19:17   

Angel
Član od:
02.03.2006

Poruka: 1963

đubrivo sljedeći misec u kocki u splitu,ali se nesićam točnog datuma...

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 06.02.2008 21:09   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

Sabbath:
Naravno da da, po tome i je razlika u vrstama popa rocka, metala. Dakle distorzije, riffovi, kakve su solaže, melodije, kakav je vokal . . . koliko znam to čini razlike u glazbi.
Recimo primjer: Punk ti je inače čisti folk . . . samo odsviran malo žešće . . . no dobro. Kad pogledaš ritam to je to.
A vjeruj mi da Knopfler koristi neki masni drive, to bi bilo skroz drugačija vrsta, to bi otišlo u nekom drugom smjeru, pa su za sada definitivno neka vrsta pop muzike. A i Toto su carevi . . . Oš po stvarima oš po imenima pojedinaca . . .

Ma to su sve sranja... Gibonni je reka (a ja se tu aposlutno slažem s njim): "Najveći rock bednovi su bili i biti će oni koji krše sva pravila!". I to je baš jebena istina... Nema to, mora ovo mora ono, to su sve ograde koje ti ne daju da se izraziš. Pravi primjer toga su RHCP - koji su se takli svakog jebenog žanra koji postoji danas u glazbi. I zato su po meni jedan od najvećih rock bendova danas!

ineedmoney   Napisano 06.02.2008 21:14   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

ufff...rhcp-nevolim

fjekavolja

eomer13   Napisano 07.02.2008 11:43   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

Ma stari ni ja ih ne slušam - međutim, rekli bi ovi ovde iza brda: da su kvaLteta bolan... jesu prava kvaLteta!

ineedmoney   Napisano 07.02.2008 12:59   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Da oni šta valjaju nebi bili tolko poznati

fjekavolja
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33

Odi na