| |
Autor | |
Nadolazeći koncerti |
| | eomer13
| | Napisano 07.02.2008 14:37  
|
| |  Bone Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 2764
| | jeee imaDeš ti pravo - od Mate mlađi sin Ante - pa njegov rođak Jure i od jure materina teta, Ane ima ludilo brata koji ima odličnog maloga koji svira puno bolje od tih tamo red hot Čili pepersa...
A sad da se napokon vratimo temi...
POČELO JEEEE! POČELO JEEE!!!
link1
link2
link3
link4
link5
link6
“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 07.02.2008 16:35  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 10699
| | eomer13:
Ma to su sve sranja... Gibonni je reka (a ja se tu aposlutno slažem s njim): "Najveći rock bednovi su bili i biti će oni koji krše sva pravila!". I to je baš jebena istina... Nema to, mora ovo mora ono, to su sve ograde koje ti ne daju da se izraziš. Pravi primjer toga su RHCP - koji su se takli svakog jebenog žanra koji postoji danas u glazbi. I zato su po meni jedan od najvećih rock bendova danas!
Ma ko kantautor mi taj Gibonni nije loš, ali se totalno ne slažem s tim kaj je on izjavio, ali ono totalno . . .
RHCP mi je jeben bend ali su oni sve samo ne rock . . . Ali ajde . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 07.02.2008 16:37  
|
| | eomer13:
jeee imaDeš ti pravo - od Mate mlađi sin Ante - pa njegov rođak Jure i od jure materina teta, Ane ima ludilo brata koji ima odličnog maloga koji svira puno bolje od tih tamo red hot Čili pepersa...
link1
link2
link3
link4
link5
link6
Vjeruj mi u Splitu ne bude ni u pola toliko atraktivno . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 07.02.2008 17:48  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5306
| | eomer13:
jeee imaDeš ti pravo - od Mate mlađi sin Ante - pa njegov rođak Jure i od jure materina teta, Ane ima ludilo brata koji ima odličnog maloga koji svira puno bolje od tih tamo red hot Čili pepersa...
link1
link2
link3
link4
link5
link6
opa bato- fine slič'ce Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 07.02.2008 22:35  
|
| |  Black Dragon Član od: 29.09.2004
Poruka: 3828
| | pogledao sam slicice, pogledao sam kartu .... ma bit ce prebolesno Death is but the doorway to new life. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | splicanka
| | Napisano 10.02.2008 22:30  
|
| |  Imp Član od: 10.02.2008
Poruka: 1
| | Dragi moji,
moram se na ove vaše komentare oglasiti!
Imam prijedlog: ukoliko mislite da su koncerti na Split Guitar Festivalu "sranje" (može se pročitati između vaših redaka!), hoćete mi udovoljiti i napraviti slijedeće: prikupiti 30.000EUR za neto honorar Paca de Lucie, platiti na to 25% poreza državi, smjestiti ga u hotel sa 5* i platiti puni pansion, platiti let iz xy države jer tko zna gdje sve ne nastupa (uzmite da je ESP i karta je 3.500kn), ozvučenje i rasvjetu 1500EUR, prostor za održavanje (npr. HNK Split 45.000kn), promociju.... prava sitnica, jel da???? ja imam kontakt a samo mi još treba riješiti ovo gore! šta kažete, ha!?
ima zainteresiranih? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 10.02.2008 23:19  
|
| | Ima. Evo za njega ja dajem 300 kuna, nije bed . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | blentavi
| | Napisano 11.02.2008 13:15  
|
| |  Hydra Član od: 24.11.2005
Poruka: 2440
| | ja dam 500 ako dovedeš Bucketheada |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 11.02.2008 15:27  
|
| |  Dragon Golem Član od: 07.01.2006
Poruka: 1897
| | Sabbath:
Vjeruj mi u Splitu ne bude ni u pola toliko atraktivno . . .
Jesi siguran
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 11.02.2008 15:44  
|
| | E vidiš ova dva zadnja posta jesu zajebancija - ali u isto vrime otkrivaju jedan balkanski mentalitet toliko često viđen na ovim prostorima.
Grupa entuzijasta se skupi i organizira nešto stvarno dobro i ludilo. I sad očekujete riječi hvale, komplimenata i divljenja..., ali ne. Uvijek su to kritike, mudrovanja, prosipanje ovako glupih, zajebantskih, i prije svega suvišnih komentara... a iza svega se toga krije zavist i ljubomora...
Sad ne mislim ovde na Sabbatha i blentavoga osobno, jer ih ne poznajem toliko - ali njihovi komentari su me baš podsjetili na takvo razmišljanje.
Izgleda kada smo se navikli samo srat srat i srat. A o sebi i svojim (ne)dostignućima uopće ne razmišljamo. Glavno da se ima koga posrat svaki dan - pa se lipo može mirnije spavat, sa utjehom u mislima: ima i većih luzera od mene...
E pa dok god budemo uzimali takvo razmišljanje za svakodnevnicu, dešavat će nam se situacije poput ove u Zagrebu - mislim na sranja na cvjetnom trgu, di glavni tip kaže: a šta došlo vas je samo 4000 - pa znači ostali se građani slažu sa mnom... Da imamo pameti - sutra bi se nacrtalo 100 000 ljudi na tom trgu, svaki sa svojim jebenim pomama i pokvarenim jajima, pa bi ga volia onda vidit da izjavi neko takvo sranje...Isto tako imamo i totalnu betonizaciju moga grada Splita. Samo šta je Split još gori - ispred banovine se pojavilo 16 udruga i 20 penzića... - a mi svi ostali smo ih ismijavali na jutarnjoj kavi, u stilu: koji debili..., a u isto vrime i grintali za tom istom kavom, kao u šta se grad pretvoria. Naravno nikom ne pada na pamet da se nešto i poduzme. Jebiga sve je ok - dok imaš krov nad glavom... Ali okey redikuli su redikuli, bar će mediji biti nekakav moralan kompas , radio, televizija. Je govno! Taj dan kad se skupilo tih jadnih par udruga ispred banovine - jedan tukac na radiu ih je čak i kritizira, kao kako su skupili tako malo ljudi, pa oni kao samo sišu pare od države... A cilo vrime se glavni problem ignorira. Pa jebote ako je itko kriv šta nema ljudi koji će regirat na nepravdu to smo mi sami čoviče! - a ne jebene udruge. I taj majmun bi treba bit tu na radiu i govorit upravo suprotno - zvat ljude na prosvjed, poticat ih, kritizirat jebenu vlast kad zajebe - a ne joj se uvlačit u dupe... Ali uzalud sve - sad je žutilo u modi. Veća je vijest šta je Alka Vuica rekla na nekom domjenku nego bilo šta drugo...
Tragedija - jebena tragedija...
Skužajte na Ot-eu - ali mora sam izbacit ovo iz sebe... Prevelika količina govana leti u zraku ovih par dana...
“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Mechanix
| | Napisano 11.02.2008 15:48  
|
| |  Harpy Član od: 28.01.2008
Poruka: 79
| | blentavi:
ako stvarno misliš da je bubnjar blinka uopće dobar onda ne znam što da ti kažem
sigurno je bolji od
ovog kretena
klikni i uvjeri se, ma koji cryptopsy, pih
7 yr old
cak je i ovaj 7 jir old bolji od toga kretena "A perfect sphere
Colliding with our fate
This story ends where it began" |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 11.02.2008 18:24  
|
| | splicanka:
Dragi moji,
moram se na ove vaše komentare oglasiti!
Imam prijedlog: ukoliko mislite da su koncerti na Split Guitar Festivalu "sranje" (može se pročitati između vaših redaka!), hoćete mi udovoljiti i napraviti slijedeće: prikupiti 30.000EUR za neto honorar Paca de Lucie, platiti na to 25% poreza državi, smjestiti ga u hotel sa 5* i platiti puni pansion, platiti let iz xy države jer tko zna gdje sve ne nastupa (uzmite da je ESP i karta je 3.500kn), ozvučenje i rasvjetu 1500EUR, prostor za održavanje (npr. HNK Split 45.000kn), promociju.... prava sitnica, jel da???? ja imam kontakt a samo mi još treba riješiti ovo gore! šta kažete, ha!?
ima zainteresiranih?
Ja se ispričavam jer sam ja prvi rekao nešto protiv guitar festa(iako nije bilo ništa protiv festivala, već samo protiv glazbenika koji nastupaju). Smatram da je to odlično smišljen projekt i drago mi je da nije u Zagrebu. Nadam se da će se pojavit neki sponzori i omogućiti predstavljanje poznatijih glazbenika hrvatskoj publici. Eto, još jednom isprika, nemam apsolutno ništa protiv Festivala, o njemu samo najbolje.
 Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 11.02.2008 18:26  
|
| | Mechanix:
klikni i uvjeri se, ma koji cryptopsy, pih
7 yr old
cak je i ovaj 7 jir old bolji od toga kretena
znao sam da će doć do Portonoya... Jebote, zar su svi toliko opčinjeni veličinom drum seta i tehničkom potkovanošću da ne vide dalje od toga. Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 11.02.2008 20:10  
|
| | Izgleda da jesu... ajde ajde - narast će... i ti si... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 11.02.2008 20:17  
|
| | baš...fakat već zvučim ko
idem i sebi na kurac Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 12.02.2008 09:35  
|
| | s vremenom ćeš počet uživat... belive me... i know... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 12.02.2008 09:40  
|
| | belive me, WE know Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 13.02.2008 00:00  
|
| | Totalno sam ostao zbunjen i zbog eomera i zbog ineeda . . .
Mislim ovo za Maidene stoji sigurno. Uvijek je tako kad dolaze u usrane državice poput naše . . .
A ovo za gitariste je višak komentirati jer onda je naš prijatelj Ineed i mene u gitari prepišao . . .
A i ovaj iz DT-a je dobar, jako dobar. A ovaj mali je odličan. Ja fakat ne vidim kaj tu fali . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 13.02.2008 07:36  
|
| | gle kompa, bio si dobar u gitari...al upoznaj novog kralja Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 13.02.2008 09:03  
|
| | Sabbath:
Totalno sam ostao zbunjen i zbog eomera i zbog ineeda . . .
Mislim ovo za Maidene stoji sigurno. Uvijek je tako kad dolaze u usrane državice poput naše . . .
A ovo za gitariste je višak komentirati jer onda je naš prijatelj Ineed i mene u gitari prepišao . . .
A i ovaj iz DT-a je dobar, jako dobar. A ovaj mali je odličan. Ja fakat ne vidim kaj tu fali . . .
Ma oni post - malo sam puka, ka šta sam reka, vaši su me komentari podsjetili na neki idotizam koji je toliko čest na našim prostorima... Znam da je zajebancija, i ka šta sam reka - nisam se obraća tebi i blentavom - već više ovim tukcima šta vidiš i slušaš na radiu i televiziji... Vi ste bili samo psihički okidač
A šta je najluđe i ova "splićanka" je isto malo preburno reagirala - niko u principu nije ništa reka protiv festivala, tako da za živčani ispad i nije imala nekoga temelja.
Gitaristi?! - e sad ja nemam pojma o kome pričaš... “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cyberangel
| | Napisano 13.02.2008 14:49  
|
| |  Cyclops Član od: 06.08.2007
Poruka: 589
| | e da cuo sam da ima neki koncert u zg-u sad u subotu u boogaloo-u , neki likovi prepjevavaju ( il kak vec ) njihove pjesme od Gunsa , Ulaz 35 kn , Pocetak Koncerta u 21h , ide li tko ? ja da , makar nisam neki njihov fan , dobre imaju par stvari , a i dosadio mi je moj ***** Bjelovar , pa idem u Zg Za Promjenu For The Swarm!!!! |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 13.02.2008 15:19  
|
| | To je bend iz Beograda i lik je kopija Axl Rose-a po stasu i glasu . . .
Ma mislio sam na te glazbenike. Meni su oni svi dobri i svi sviraju odlično . . .
A za Maidene ja stojim iza toga do smrti ako treba jer mogu nabrojati na stotine takvih primjera a i objasniti zašto je to tako, ako baš netko želi objašnjenje . . . Dakle stojim iza toga i nisam to pisao napamet tek toliko da nekom budem trigger da se ispuše, iako i to treba . . . Mislim ja bi volio EOMERE da ja i ti skupa prvo odemo na neki koncert od neke grupe vani( ja sam bio dosta puta) pa na isti taj konc tu kod nas, vidjet ćeš koliko je to velika razlika . . . od brojnosti ljudi, atmosfere, surađivanja benda sa publikom, truda benda na nastupu itd itd itd . . . iako smo jedna od boljih publika - a to nas jedino i drži - ostalo je totalno nezasluženo smanjeno i to drastično . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 13.02.2008 19:21  
|
| | Ma virujem ti... ali to je tako... Imam ja dosta drugova koji su proputovali Europu u potrazi za dobrim koncertima... i plaća je bila samo zato...
Tako da nisam ni ja od jučer... - od pre pre prekjučer... maybe...
Bez obzira na sve - grijeh je - ali doslovno grijeh za svakoga čovika koji se naziva rockerom ili metalcem ili čovikom žednim dobrog koncerta propustit koncert na Poljudu. To će bit rasulo - u to mogu založit odma livo jaje. I ako ne dođeš doli stari - to ti je greška kako god okreneš...
Isto tako je bilo za Deep Purple... - stari bia sam 6 metara od bine... Gillanu sam na faci vidia nevjericu kad je ekipa počela pivat Strange kind of Woman... kad 6000 ljudi krene skakat i pivat... - znaš koji šok benda... - ljudi koji su djedice, i prošli i vidili ko zna šta...
Koncert Maidena u Zagrebu je bia rutinerski - ali ovo će bit nešto posebno... - pa čoviče najveći transparent na svitu će se spustit s vrha poljuda... Jebote samo mi je to dovoljno! A da ne spominjem da je ovo SOMEWHERE IN TIME turneja!!! JEdnog od najjačih albuma Maidena ikad... JE li trebam još reći da sam čua - da će ovo biti zadnji koncert cile turneje šta ga čini još više posebnijim! A ako sam i krivo čua - Dickinsonu će bit jebeni rođendan! 15000 ljudi će s njim to proslavit itekako!
Jebote moga bi pisat političke pamflete... - uživia sam se u svoju vlastitu propagandu...
Onda braćo? - ko ide na IRON MAIDEN? “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 13.02.2008 20:22  
|
| | ja ne idem, oni su komercijala Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 15.02.2008 01:10  
|
| | mozda ipak dođem . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 10.03.2008 15:45  
|
| | Ja sam kupia dvi karte pre prošlu sedmicu - tako da ja iđem definitivno. Sumnji mista nije bilo.
Ko još ide? “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 10.03.2008 21:20  
|
| |  Black Dragon Član od: 29.09.2004
Poruka: 3828
| | idem
jos ak skrpam lovu idem i na judas priest u ZGu  Death is but the doorway to new life. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 10.03.2008 21:35  
|
| | uf, bas sam vidio oglas u busu, covjece, 2 koncerta zaredom... bit ce ovo ludo ljeto, jos ako nekak i hladno pivo uguraju oko 20.7 negdje u Zadru, bit ce prejebeno
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 10.03.2008 21:37  
|
| | eomer13:
Onda braćo? - ko ide na IRON MAIDEN?
Ja idem... ali samo 15000 ljudi? kaj ne stane na poljud malo vise??
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 10.03.2008 22:59  
|
| | pa neće oni napunit ni 15 iljada ja mislim. to samo par odabranih hrvata može, a dickinson nije nit hrvat, nit je mišo, nit janica, nit thompson. Ajs Nigrutin je car |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |