Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.
Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao
član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim
imenom, promjena boje slova...
Tko je online
Trenutno je online: Posjetitelja: 34
Članova: 3
Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na
ovom linku.
ovako...napravio sam neki filmicu WMM-u i sad kad idem objavit na youtube mi pise da je krivi format...robo sam ga promjenit prek jednog programa al ga ni taj program nece prihvatit...sad me zanima kak da promjenim u format koji "jubito" prihvata
ah neznam onda kak da ti pomognem cek sec da nest vidim , evo surfaj si malo po ovome forumu mozda ces naci nesta sta ce ti pomoci WMM ForumFor The Swarm!!!!
evo mojih par uradaka u Virtual DJ-u...nije bas nesto jer se tek ucim radit...to nisam znaostavit na jutub...link
moj forum. Radovi gotovi...registrirajte se!
now thats interesting!LOOOOOL
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
carl_johnson
Napisano 29.06.2008 12:31  
Efreet Član od: 30.12.2006
Poruka: 442
@ foxman ma nisam znao di bi to svrstao....igre nisu siurno,opcenito malo da malo ne,hardver ne...stavio sam u glazbu zato kaj su filmici glazba...imas ih iznad ovog posta... link
PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse
FOXMEN
Napisano 29.06.2008 12:34  
Harpy Član od: 28.06.2008
Poruka: 77
Super su ti remixi CJ!! Jel mi možeš reći kako se stavlja video na YouTube!?
Please!!!
PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse
carl_johnson
Napisano 29.06.2008 12:51  
Efreet Član od: 30.12.2006
Poruka: 442
tamo na lijevoj stani di ubacujes slike,videe i sl.imas "finish video"...otvori to i odaber "save to PC"...zatim lupas po next i onda sacekas da dodje do 100% i spremi ti se na pC-u u pravom formatu...simple(but im to stupid da to sam skuzim )link