| |
Autor | |
Što ste zadnje gledali |
| | Sabbath
| | Napisano 07.04.2008 21:00  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 10995
| | lol
ali spužva bob je zakon
Fakat je zabavan
Van Helsing ulazi u top20 najlošijih filmova koje sam gledao . . .
In the Valley of Elah se preskaće ali ovaj Vantage Point će se pogledati . . .
A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 07.04.2008 22:52  
|
| |  Angel Član od: 21.02.2006
Poruka: 2128
| | Ponavljam ponovno, ako se ide gledati Van Helsing da se vidi neki specijalni scenarij il neka predobra priča, onda se ide gledati s krivim razlogom, ali ako se ide gledati nakon filmova tipa zodiac, phonebooth(kako god), Sweeney Tod itd da bi se nakon razmišljanja i svega malo "pustilo mozak na pašu" e onda je super...ja sam mu na IMDB dao 7, vidim da je prosječna ocjena 5,5, ali svatko ima svoje mišljenje i ok, uostalom ako je 300 među top 100 filmova to mi sve govori o ocjenjivanju tamo, btw, netko malo preozbiljno shvaća sve filmove pa dere sve o VH da je smeće, da ne valja scenarij, da ne valja priča, blah blah blah, to ignoriram, to me se ne tiče, ako se ne možeš nikad opustit čemu onda gledat filmove??!!
Uostalom, koliko ja barem mislim, filmovi su da se nasmiješ katkad, odmoriš nakon teškog dana, odeš na film s kolegama, zabaviš se itd... ne sad da bi se živcirao radi svakog filma. OK, filmovi tipa epic movie jednostavno dignu k**** kolika su smeća, al ovakvi tipa VH di se smiješ dok gledaš jer se vidi da je ciljano da se ne uzme sve zdravo za gotovo su mi prosto ok filmovi, takve mogu gledati dosta često...
E sad, u vezi svađe eomera i crazymage-a.
Mislim da su obojica u pravu i da su obojica u krivu. Prvo, svi filmovi nisu da se gledaju bez da obraćaš pozornost na greške, to je nemoguće, kad u jednom Saw 4 imaš 100 nepovezanih detalja normalno da ti to ide na živce, al kad u jednom LOTR imaš 100 ozbiljnih detalja i di je jedini "funny" lik onaj mali patuljak onda normalno da moram nešto smirenije i smješnije pogledat nakon toga, ne mogu ko kip samo razmišljat o priči, o pozadini, pamtit sve likove, nema mi to smisla, nema mi tu zabave, a (barem po meni) filmovi su zabava. Drugo, eomer nije trebao tako napasti, nema pravog razloga za to, OK, ovaj je iznio dosta glupav komentar, al nije to razlog da nekoga tolko popljuješ. Jebiga, jesi ti gledao greške u filmovima kad si imao 14-15 koliko god već, daj molim te, tad mi je Schwarzeneger bio junak i idol
Koliko ja sranja mogu reći, to je za nepovjerovati
P.S. ja volim Van Helsinga.... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 07.04.2008 23:12  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5671
| | eomer13:
Malo nezrelo dijete! - tia sam te poštedit - i umisto da umukneš, ti još nastavljaš solit mi pamet. Koja drska dica se danas rađaju. Vidim da nisi bio vrijedan poštede. Pa ćemo na "grublji način"...
Prvo lapane mali neodgojeni - svako filmove sudi prema svojim ukusima i doživljajima, i dakako svojim zaključcima. Zato se to zove moje mišljenje a ne "mišljenje george w. busha iz eomerove perspektive o filmu vantage point", dijete spužvastoga mozga je li ti sad jasno?
Ne ti još ne znaš raspoznati dobre filmove - jer si još dijete. To ti je, na žalost tvoju, činjenica. Ako budeš čitao redovito lektiru, i dobro učio u školi, možda za 10 godina budeš zna šta je dobar film. Možda. Je li ti to jasno spužvasto dijete?
Mene nitko ne treba pitati za mišljenje da ga kažem. Znam da je to tebi teško shvatiti jer imaš cilu proceduru: pita te učiteljica, ili ti moraš dignuti ruku u učionici, pa onda tek reći ono svoje mišljenje, a to ti je ono baš najteži dio itd. Sve ja to razumim kako je to teško, ali neki su prerasli tu fazu. Uz malo sreće i ti ćeš.
Mala seljačino! - da znaš koje na mome avataru možda ne bi i imali ovu suvišnu diskusiju - ali NE - ti si mora nastavit srat. Vidiš kakva ste vi djeca - ne razumite nijedan drugi način osim verbalnog bichslappinga. Ah jebiga - nije mi teško.
Ukoliko neke riječi odavde ne poznaješ - jer ih još u tvom razredu niste stigli naučiti - evo link leksikona stranih riječi, ne bih htio da ne shvatiš neku riječ ili još gore smisao ovoga odgovora.
uuuu jebote... jesi grima Wormtongue
Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 07.04.2008 23:31  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4094
| | Let iznad kukavičijeg gnijezda,
predobar film.
Nemam što opisivati jer je sve ostalo suvišno. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 08.04.2008 08:53  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3026
| | ineedmoney:
uuuu jebote... jesi grima Wormtongue
A znam da sam preburno reagira - ali me jednostavno u tom trenutku ultra iznervira. A šta ćeš...
Stvar koja je prelila čašu je bila kada sam mu se ja ispričao - jer stvarno je glupo kritizirat djecu zbog dječjeg ukusa (ka šta je i kotor reka) - i onda umjesto "prihvaćene isprike" ili ne znam čega vidim još dodatno lupetanje i pametovanje.
Onda sam puka - triba je stat dok je bia u prednosti. Ali eto jebiga - dijete je pa ne zna.
Van Helsing - pa nije Sabbath da si valjda taj film shvatia ozbiljno. Film ne može biti veća zajebancija nego šta je... James Bond u Transilvaniji. Jedino šta je tu ozbiljno je Kate Beckinsale u korzetu...
@Kotor: i ja bi mu da 7-icu “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 08.04.2008 08:57  
|
| | kate beckingsale u korzetu Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 08.04.2008 11:16  
|
| | Amen to that Peace is a lie, there is only passion;
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 08.04.2008 20:06  
|
| | A ono nije loša, no dobro . . . nisam ni ja Brad Pitt, no nekak bi se našli dobro . . . pasali bi si ja i ona . . .
Eh da gledao sam jučer na TV 7 - opet predobro . . .
A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 09.04.2008 18:56  
|
| |  Thunderbird Član od: 18.10.2001
Poruka: 1076
| | Jel gledao tko dokumentarac Zeitgeist?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 09.04.2008 19:04  
|
| | ja ne - o čemu se radi? “The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Jason
| | Napisano 09.04.2008 19:19  
|
| |  Angel Član od: 19.02.2006
Poruka: 2123
| | Evo mog frenda zanima kakav je film Cradle of fear
Ja ne želim sada u videoteku zbog njega a ne želi ni on jer to lako može bit neko totalno sranje od filma koje ćemo platit 12 kn
Pa ako je neko gledo...opišite ga Ajde dođite malo na moj blog - ROCKMACHINE |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 09.04.2008 21:15  
|
| | ke nije to od onih kretena iz COF-a(couple of fags). frend koji voli cof kaže da je smeće, pa ti vidi Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 09.04.2008 22:19  
|
| | White man can`t jump
GENIJALNO
Moram reći da sam previše subjektivan kad dođe do ovoga filma, ovo je jedan od prvih sportskih filmova koje sam gledao tamo još kao klinac, i sad sam ga se konačno "dočepao". Wesley je odglumio super, Woody također, film ima svojih trenutaka, i to jako puno.
Za one koji nisu gledali taj film radi se o košarci. Uličnoj, 2v2....
Snipes je "domaći", a Harrelson je "uljez", dakle bjelac, koji dolazi na to područje sa svojom dragom zaradit nešto love na košarci jer duguje veliku lovu(zanimljivo, 5000 je jako velika lova tad bila ) krivim ljudima. Igrom slučaja njih dvojica se udružuju unatoč razlikama. Film je super, gluma je bila (po meni) odlična i svi koji nisu gledali film moraju ga vidjeti. Najveće razočaranje po meni je sami kraj, tj košarkaški meč vs nekad najboljih na tom igralištu, Kinga i još nekog, meč je prebrz, valjda su ciljali da ga što brže završe, tako da finalni meč, koji bi trebao trajati dobrih 15 minuta po meni traje sve 2-3 minute tops i nema nekog velikog značaja, šteta, od materijala koji su imali pretvorili su dvoboj 4 najbolja ulična igrača u sitnicu, šteta....
Ali film je super, vidi se da Wesley zna glumiti, dijalog je po meni jedna od najjačih strana ovoga filma, super je odrađen.
Jednu stvar ne shvaćam, a to je "bjedna" 6,3 ocjena na IMDB, jer ovaj film definitivno zaslužuje više....
8/10 Peace is a lie, there is only passion;
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 10.04.2008 15:06  
|
| | The Spiderwick Chronicles - Mutavo u vražju mater . . . ocjena 3/10 A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 10.04.2008 19:14  
|
| |  Black Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 3564
| | eomer13:
Malo nezrelo dijete! - tia sam te poštedit - i umisto da umukneš, ti još nastavljaš solit mi pamet. Koja drska dica se danas rađaju. Vidim da nisi bio vrijedan poštede. Pa ćemo na "grublji način"...
Prvo lapane mali neodgojeni - svako filmove sudi prema svojim ukusima i doživljajima, i dakako svojim zaključcima. Zato se to zove moje mišljenje a ne "mišljenje george w. busha iz eomerove perspektive o filmu vantage point", dijete spužvastoga mozga je li ti sad jasno?
Ne ti još ne znaš raspoznati dobre filmove - jer si još dijete. To ti je, na žalost tvoju, činjenica. Ako budeš čitao redovito lektiru, i dobro učio u školi, možda za 10 godina budeš zna šta je dobar film. Možda. Je li ti to jasno spužvasto dijete?
Mene nitko ne treba pitati za mišljenje da ga kažem. Znam da je to tebi teško shvatiti jer imaš cilu proceduru: pita te učiteljica, ili ti moraš dignuti ruku u učionici, pa onda tek reći ono svoje mišljenje, a to ti je ono baš najteži dio itd. Sve ja to razumim kako je to teško, ali neki su prerasli tu fazu. Uz malo sreće i ti ćeš.
Mala seljačino! - da znaš koje na mome avataru možda ne bi i imali ovu suvišnu diskusiju - ali NE - ti si mora nastavit srat. Vidiš kakva ste vi djeca - ne razumite nijedan drugi način osim verbalnog bichslappinga. Ah jebiga - nije mi teško.
Ukoliko neke riječi odavde ne poznaješ - jer ih još u tvom razredu niste stigli naučiti - evo link leksikona stranih riječi, ne bih htio da ne shvatiš neku riječ ili još gore smisao ovoga odgovora.
A da začepiš i poštediš nas tvojih gluposti,ja sam dijete još da,al puno inteligentije od tebe za svoju dob,pa zato ajd šuti seljačino,Da sam ja stariji bilo bi Bitchslappinga ,I ne brini se znam ja dobro strani jezik,i ne,netreba mi poduka I neda mi se više svađat sa nekim tako glupim,ak mi imaš šta zamjerit,pošalji privatnu. Ajmo dosta bit levat i malo pogledat sebe,moj savjet al ok,dosta offtopica,uglavnom,zadnje što sam gledo je Krug 2,od filmova,ok film,al mi je prvi dio najbolji,U vezi Van Helsinga,super mi je film tak da nisam gledo greške,a i davno sam ga gledo,al mi je osto u ljepom sječanju,Od največih grešaka u filmovima..hmmm u spiderman 1 ja mislim kad on razbije lampu baba uđe a lampa gore
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | 2Furious
| | Napisano 10.04.2008 21:29  
|
| |  Venom Spawn Član od: 30.06.2007
Poruka: 693
| | Zadnje sam gledao "The Mist",nije baš napeti horor,ali svejedno je dobar za gledanje... 6-7/10 Morate vidit ovu jebenicu.Fakat je cool.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 10.04.2008 22:08  
|
| | @crazymage:
Ae i ti malo oladi, pusti ga, i on je pustio tebe...Ispucali ste se obojica, sad mir, inače (ubit će me kasnije obojica )
btw, to što si ti naveo nije baš greška, mislim jest, al to se zove goofs, kao propusti pri snimanju, pod greškama smatraju se totalne greške, dakle nešto što niti u kojem slučaju niti pod kojim okolnostima se nije moglo dogoditi. Ja osobno kad gledam greške gledam ona sva silna shranja koja se događaju u filmu (propusti u scenariju, loša gluma, loša kamera (iskreno, ne volim cloverfield baš zbog kamere, inače ok film) itd, iako ni gluma ne spada u greške, ali ako on loše glumi, znači da je tome prethodila greška izabira pogrešnog glumca itd... Peace is a lie, there is only passion;
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 11.04.2008 08:02  
|
| | matrix u kojem se kraj elektrane 48 puta valda Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 11.04.2008 11:28  
|
| | CrazyMage:
A da začepiš i poštediš nas tvojih gluposti,ja sam dijete još da,al puno inteligentije od tebe za svoju dob,pa zato ajd šuti seljačino,Da sam ja stariji bilo bi Bitchslappinga ,I ne brini se znam ja dobro strani jezik,i ne,netreba mi poduka I neda mi se više svađat sa nekim tako glupim,ak mi imaš šta zamjerit,pošalji privatnu. Ajmo dosta bit levat i malo pogledat sebe,moj savjet
He he he - koji si ti mali car. Uporan si šta je je.
Pošto je ovaj svijet danas prepun dekadencije, veličanja konzumerizma, i ostalih griješnih stvari - teško je mladima se snaći u svom tom crnom svijetu. Dakle, šta ti ustvari želim reći - od danas ću se JA brinuti za tvoj evolucijski i psihički razvoj. I shvaćam da su ove tvoje uvrede samo jedan od niza poziva u pomoć - ali ne boj se - pravi čovjek se odazvao. Ne, ne moraš mi zahvaljivat..., bila je to teška odluka - ali obavljat ću je sa zadovoljstvom.
Krenimo:
Prvo šta sam primjetia da te jebe su interpunkcijski znakovi (točka, zarez, uskličnik, upitnik itd). A pogotovo zarez. Svaki put kad opališ zarez udri razmak od njega a ne recimo ka ti gori:
poštediš nas tvojih gluposti,ja sam dijete - neispravno
poštediš nas tvojih gluposti, ja sam dijete - ispravno
Eto, nadam se da ti je jasno. To bi bila prva lekcija. Sa samo savladavanjem prve lekcije mnogi ćete shvaćati ozbiljnje, jer će tvoj post izgledati ozbiljnije. Nepismenost nije cool.
Druga lekcija bi bila kada pišeš da paziš na elementarne greške - kao šta su "papanje slova". To se i meni dešavalo u trećem osnove, a i danas mi se ponekad zna desit. Evo primjer iz tvog teksta:
a sam dijete još da,al puno inteligentije - neispravno
a sam dijete još da, alI puno inteligentNije - ispravno
pa zato ajd šuti seljačino - neispravno
pa zato ajdE šuti seljačino - ispravno
Ako bolje obratiš pažnju vidit ćeš da ti nedostaje par slova. Da bi uvidio lakše grešku, slova koja ti nedostaju su u ispravnom primjeru namjerno umetnuta kao velika štampana slova.
Treća lekcija bi bila - velika štampana slova i kada ih pišemo. Nakon šta rečenica završi, sljedeću rečenicu započinjemo sa velikim štampanim slovom. Kod engleskog pravopisa to nije tako, međutim mi smo iz Hrvatske i trebali bi naučiti pisati prvo na našem jeziku, pa onda naučiti pisati na okupatorskom jeziku. U sljedećim primjerima ćeš vidjeti da si malo pomiješao engleski pravopis sa hrvatskim. Početnička greška. Nema razloga za nervozu.
Primjer:
,Da sam ja stariji bilo bi Bitchslappinga ,I ne brini se znam ja dobro strani jezik,i - neispravno
, da sam ja stariji bilo bi bitchslappinga , i ne brini se znam ja dobro strani jezik, i - ispravno
Kao što vidiš nije problem što ti dobro razumiješ okupatorski riječnik, već je problem šta te tvoj vlastiti jezik malo jebe. Ali nije greda - tu je barba eomer da pomogne.
Ako pažljivo usporediš primjere brzo ćeš primjetiti razliku tj tvoje pravopisne pogreške. Riječ "da" nakon zareza se ne piše velikim slovom, također i "bitchslappinga" - bez obzira što je to engleski izraz. I na kraju slovo "i" se uvijek piše malim slovom u hrvatskom pravopisu, iznimka bi bila kad bilo na početku rečenice. To je kod engleskog pravopisa malo drukčije - i očito je da si tu malo pobrkao lončiće, međutim već sam to spomenuo. Uz dobru poduku - ništa nije problem, pa ni naučiti ispravno pisati.
Uff - evo nas i na zadnjoj lekciji - četvrtoj. Negacija. Da skratimo ovu priču negacija se piše odvojeno od glagola. Evo jedan primjer (iz tvoga teksta naravno):
ne,netreba mi poduka - neispravno
ne, ne treba mi poduka - ispravno
Hmm - ironičan primjer.
To bi za danas bilo to. Sljedeći put ćemo obraditi (ne)ukuse u filmovima, zašto su nastavci u 90% slučajeva sranje itd itd.
Do sljedećeg puta.
“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 11.04.2008 13:26  
|
| | U vezi tvog razvoja,za pomoč je malo prekasno,i pravopisne greške su jel sve to pišem za manje od minutu I meni ne treba pomoć,treba mi jedino od istjerivača noobova s foruma,a to ti sigurno nisi
Ajde poruke šalji ak imaš nešto za reći..ovo je več debeli offtopic..
I ne ide razmak između zareza.. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | booyakasha
| | Napisano 11.04.2008 15:18  
|
| |  Angel Član od: 02.03.2006
Poruka: 1971
| | haha eomere koji si ti car
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 11.04.2008 15:37  
|
| | kido sam se xd
eomer car Peace is a lie, there is only passion;
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 11.04.2008 17:14  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 15.11.2006
Poruka: 1627
| | hahahaha Nepismenost nije cool |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 11.04.2008 18:36  
|
| |  Thunderbird Član od: 18.10.2001
Poruka: 1076
| | A jeste blesavi 100 gradi
Ajd' sad, izvikali ste se jedan na drugoga, nek' sad bude mir.
Ili se nastavite pikat na priv. A mozete i novi topic otvorit na tu temu gdje cemo pratit daljnji razvoj raspave 
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 11.04.2008 20:32  
|
| |  Phoenix Član od: 19.07.2006
Poruka: 2662
| | Neka pametniji popusti i to je to.. Ili rješite to preko PP-a
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 11.04.2008 21:00  
|
| | eomer13:
....
Nisi mu spomenuo neispravnu selekciju slova č/ć te ije/je. Neka to bude sljedeća lekcija .
Nego thrall, ako ćemo nastaviti tu logiku onda će i dalje budale vladati svijetom. Treba to negdje prekinuti. Meni je uvijek fora vidjeti kako netko može uništiti nekoga čistim intelektom. Istina i bog da nije neki protivnik, no svejedno malo zabave ne škodi . Jedino mi je jadno što misli da će ispasti faca ako tako transparentno vrijeđa no samo ispada veća seljačina. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 11.04.2008 21:02  
|
| |  Phoenix Član od: 19.07.2006
Poruka: 2662
| | Onda preko PP-a Offtopic ownes Fear can hold you prisoner. Hope can set you free |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 11.04.2008 21:32  
|
| | Yaxyo:
Nisi mu spomenuo neispravnu selekciju slova č/ć te ije/je. Neka to bude sljedeća lekcija .
Nego thrall, ako ćemo nastaviti tu logiku onda će i dalje budale vladati svijetom. Treba to negdje prekinuti. Meni je uvijek fora vidjeti kako netko može uništiti nekoga čistim intelektom. Istina i bog da nije neki protivnik, no svejedno malo zabave ne škodi . Jedino mi je jadno što misli da će ispasti faca ako tako transparentno vrijeđa no samo ispada veća seljačina.
Uništiti? HAHAH..al nvm on mi može samo nešt drugo jel s njegovim IQ-om teško se išta može...
Ne mislim da ču ispasti faca ali vrijeđam ga eto tako,jel je on meni počo srat i jako je glup,i ja pišem brzo i neda mi se pratit pravopisne greške,trebalo bi tebi Yaxyu dat pouku iz toga kako stavit flaser na usta. Izgleda da si ti još gluplji..sreća..to jest,žalost,što je ovo samo forum,jel to što mi je reko za gramatiku je debilno "smiješno"..ja sam se opalio smijat kad sam vidio kako profesor s IQ-om retardirane ovce mene podućava,i u svakoj riječi skoro greška,i drugo..On mi je to naveo i misli da je faca,a ti očito nisi skužio,da je fora glupa,kako se neke budale poput vas dvojice znaju falit na forumu,a zaprave??? Ako mi ne vjeruješ za to da je on pogriješio,pogledaj mu primjere...,pola toga netočno. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 11.04.2008 22:29  
|
| | Here we go again:
Ne mislim da ču ispasti faca ali vrijeđam ga eto tako,jel je on meni počo srat i jako je glup,i ja pišem brzo i neda mi se pratit pravopisne greške,trebalo bi tebi Yaxyu dat pouku iz toga kako stavit flaser na usta. - Potpuno neispravno.
Ne mislim da ću ispasti faca ali vrijeđam ga eto tako,[razmak] jer (jel' = je li a to se koristi kod upitnih rečenica. Jer se koristi za odgovor) je on meni počeo [počo ne postoji u našem pravopisu) srati (i se ispušta kad imaš će, ćemo i sl. poslije riječi) i jako je glup,[razmak] i ja pišem brzo i ne da mi se pratiti (ista stvar kao i prije) pravopisne greške, trebalo bi tebi Yaxyu datI pouku iz toga kako staviti flaster na usta - to ti je što se osnovne gramatike tiče, još malo moraš proraditi na ustrojstvu jedne rečenice koja ne zavisi o deset drugih.
Zapravo ne da mi se dalje, htio sam samo iskusiti kako je to ispravljati tekst nepismene osobe. Slobodno navedi greške u njegovim primjerima. Ja nisam primijetio ni jednu. Također na forumima prvo vidiš po gramatici koliko je osoba obrazovana a kasnije po raznim razmišljanjima. Za razliku od tebe on JE faca jer te ubio u pojam sa jednom porukom a ti se sve više zakopavaš. Moja preporuka ti je gramatika i pravopis te Ezopove basne za početak kao malo teže štivo.
Nego, ova budala koja glumi facu na forumu je uvijek spremna za nova poznanstva u tri oka pa ako si zainteresiran slobodno javi .
Gdje si ti na ljestvici ako on ima nizak IQ (retoričko pitanje)
Linkao sam ti ključne riječi da se ne mučiš sa googlanjem.
Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
|