CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 55
Članova: 4

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Kaladont
· Hoće li orginalka htjeti ići na piratsku igru
· psp-paint shop pro
· America's Army: Special Forces
· smak svjeta
· GTA San Andreas Modifikacije
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Hdz ili sdp?
· Erepublik
· MyMiniCity

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

62 stranica ( 1, 2 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 61, 62 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 CrazyMage   Napisano 11.04.2008 23:34   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2995

Yaxyo:
Here we go again:
Ne mislim da ču ispasti faca ali vrijeđam ga eto tako,jel je on meni počo srat i jako je glup,i ja pišem brzo i neda mi se pratit pravopisne greške,trebalo bi tebi Yaxyu dat pouku iz toga kako stavit flaser na usta. - Potpuno neispravno.

Ne mislim da ću ispasti faca ali vrijeđam ga eto tako,[razmak] jer (jel' = je li a to se koristi kod upitnih rečenica. Jer se koristi za odgovor) je on meni počeo [počo ne postoji u našem pravopisu) srati (i se ispušta kad imaš će, ćemo i sl. poslije riječi) i jako je glup,[razmak] i ja pišem brzo i ne da mi se pratiti (ista stvar kao i prije) pravopisne greške, trebalo bi tebi Yaxyu datI pouku iz toga kako staviti flaster na usta - to ti je što se osnovne gramatike tiče, još malo moraš proraditi na ustrojstvu jedne rečenice koja ne zavisi o deset drugih.

Zapravo ne da mi se dalje, htio sam samo iskusiti kako je to ispravljati tekst nepismene osobe. Slobodno navedi greške u njegovim primjerima. Ja nisam primijetio ni jednu. Također na forumima prvo vidiš po gramatici koliko je osoba obrazovana a kasnije po raznim razmišljanjima. Za razliku od tebe on JE faca jer te ubio u pojam sa jednom porukom a ti se sve više zakopavaš. Moja preporuka ti je gramatika i pravopis te Ezopove basne za početak kao malo teže štivo.
Nego, ova budala koja glumi facu na forumu je uvijek spremna za nova poznanstva u tri oka pa ako si zainteresiran slobodno javi .
Gdje si ti na ljestvici ako on ima nizak IQ (retoričko pitanje)
Linkao sam ti ključne riječi da se ne mučiš sa googlanjem.

Nisam se ja mučio,al si ti,ok,dosta offtopica

usput..stavlja se i...da
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Yaxyo   Napisano 12.04.2008 08:50   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4027

Čuj, potrebno se uvijek potruditi da naučiš nekoga nešto. Psima je u prosjeku potreban jedan dan da nauče sjesti, tebi je već sedmi dan i nisi naučio elementarne stvari.

Nego, gledam Stažiste u zadnje vrijeme. Super je serija, na IMDBu ima opravdane ocjene 9.3.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 12.04.2008 15:39   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5321

koji vam je svima klinac?! zajebite prepucavanja i ispravljanja nekih debilnih grešaka u svrhu omalovažavanja drugih.
šta internet radi od ljudi...

Ajs Nigrutin je car
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Yaxyo   Napisano 12.04.2008 16:17   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4027

--> nastavak

Malo prije sam pogledao Cloverfield i film mi nije loš, a opet, nije ni nešto predobar. Mislim da su mogli malo manje koristiti tu ručnu, digitalnu kameru a više normalnu. Shvaćam da je to kao iz aspekta stradalih u takvim situacijama ali ipak, ta tehnika dosta otežava gledanje filma. Zanimljiv mi je i kraj koji na moje iznenađenje, nije jedan od stotina odgledanih happy endova.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

ineedmoney   Napisano 12.04.2008 16:40   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

da, cloverfield je mlao iritantan zbog te kamere(bilo je u kinu ekipe kojoj je zlo bilo ), al je upravo taj kraj spasio film. zakon je dok svi umru

Ajs Nigrutin je car

Sabbath   Napisano 12.04.2008 18:10   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10699

Do Djavolka Andjelovog nisam josh pogledao Klavrfild. Daj neko neki link za down . . . . naravno na pvt . . . thx

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

keko   Napisano 12.04.2008 22:21   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1296

i meni molim! I Ineedmoney - molim te , sljedeci put prije takve izjave , napisi masnim debelim slovima : SPOILER .

eomer13   Napisano 12.04.2008 22:23   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2782

Majko moja - dobro sam se nasmija na ovoj prethodnoj stranici...
Yaxyo nemoj se nervirat -- nije vrijedno toga.

Cloverfield sam da starcima da gledaju. Komentari su bili: i dokle će trajat ova kamera, muka mi je od ovoga... - i onda sam im nakon pola sata prizna da je cili film takav... Je li potrebno reći da sam jedva živu glavu izvuka...

Sinoć sam pogleda El Orfanato - film je čista genijalnost, ali sam se usra ka tić! Cura mi se cilo vrime smijala, ono doslovno je bilo scena kad je rukica bila priko face, pa se gledalo kroz prste... Jebiga, jebu me ti psihološki horrori nenormalno. Govna poput Kruga i ostalih me ne straše i obično su teško sranje, ali ovaj film je nešto posve drugo. Kad je nešto tako dobro i inteligentno prezentirano, i kad filmu nije glavna svrha da vas prestraši onda se to ne propušta. Pogotovo kad se del Toro spominje u uvodu. Tip je jednostavno čisti genijalac, i ima neki prepoznatiljivi filmski rukopis koji je nevjerovatan. Nije ni čudo šta će on režirati Hobita. Za one koji nisu čuli za ovog čarobnjaka pogledajte: Hellboy, Blade 2, Pan's Labyrinth. Inače on nije redatelj ovog filma, već Juan Antonio Bayona - nemam pojma ko je tip, al je legenda. Ovo mu je prvi film! Gluma je odlična, španjolski su glumci tako ih ne poznajem, ali da su rasturili stvarno jesu, pogotovo majka dječaka Simona. Kad bi klasificira ovaj film stavia bi ga u miks drame i horrora, pa čak i trilera, jer postoje neki elementi trilera.

Mjesto radnje je jedna stara kuća koja je prije bila sirotište za malu djecu. Jedno od tih djece, Laura, sada je majka i vraća se sa svojom obitelji u "kuću" svoga djetinjstva. Namjera joj je otvoriti dom za djecu kojoj je potrebna posebna skrb. Ima sina Simona koji ima svoje dvoje izmišljenih prijatelja. Jednog dana u okolici kuće Simon upozna još jednog izmišljenog prijatelja, i "dovodi" ga kući. Ubrzo nakon toga, uznemiravajuće se stvari počmu dešavati u sirotištu.

Ma zlato od filma - stvarno sam oduševljen. Ocjena: 9/10

p.s. Sabb pogledaj private

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

keko   Napisano 12.04.2008 22:27   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1296

I meni!!!

eomer13   Napisano 12.04.2008 22:29   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

heh - pogledaj private

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

Sabbath   Napisano 13.04.2008 13:55   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

eomer13:
Majko moja - dobro sam se nasmija na ovoj prethodnoj stranici...
Yaxyo nemoj se nervirat -- nije vrijedno toga.

Cloverfield sam da starcima da gledaju. Komentari su bili: i dokle će trajat ova kamera, muka mi je od ovoga... - i onda sam im nakon pola sata prizna da je cili film takav... Je li potrebno reći da sam jedva živu glavu izvuka...

Sinoć sam pogleda El Orfanato - film je čista genijalnost, ali sam se usra ka tić! Cura mi se cilo vrime smijala, ono doslovno je bilo scena kad je rukica bila priko face, pa se gledalo kroz prste... Jebiga, jebu me ti psihološki horrori nenormalno. Govna poput Kruga i ostalih me ne straše i obično su teško sranje, ali ovaj film je nešto posve drugo. Kad je nešto tako dobro i inteligentno prezentirano, i kad filmu nije glavna svrha da vas prestraši onda se to ne propušta. Pogotovo kad se del Toro spominje u uvodu. Tip je jednostavno čisti genijalac, i ima neki prepoznatiljivi filmski rukopis koji je nevjerovatan. Nije ni čudo šta će on režirati Hobita. Za one koji nisu čuli za ovog čarobnjaka pogledajte: Hellboy, Blade 2, Pan's Labyrinth. Inače on nije redatelj ovog filma, već Juan Antonio Bayona - nemam pojma ko je tip, al je legenda. Ovo mu je prvi film! Gluma je odlična, španjolski su glumci tako ih ne poznajem, ali da su rasturili stvarno jesu, pogotovo majka dječaka Simona. Kad bi klasificira ovaj film stavia bi ga u miks drame i horrora, pa čak i trilera, jer postoje neki elementi trilera.

Mjesto radnje je jedna stara kuća koja je prije bila sirotište za malu djecu. Jedno od tih djece, Laura, sada je majka i vraća se sa svojom obitelji u "kuću" svoga djetinjstva. Namjera joj je otvoriti dom za djecu kojoj je potrebna posebna skrb. Ima sina Simona koji ima svoje dvoje izmišljenih prijatelja. Jednog dana u okolici kuće Simon upozna još jednog izmišljenog prijatelja, i "dovodi" ga kući. Ubrzo nakon toga, uznemiravajuće se stvari počmu dešavati u sirotištu.

Ma zlato od filma - stvarno sam oduševljen. Ocjena: 9/10

p.s. Sabb pogledaj private

Hvala care . . .
Eh da vidiš to je meni najomiljeniji tip filma: Psihološki Horror . . . Naravno uz filmove povijesne neke epske kaj ja znam ono tipa 10 000 BC jebi ga obožavam takve filmove i tu sam jako subjektivan . . . naravno stvarno ima govana poput Troje ali jebi ga . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

booyakasha   Napisano 13.04.2008 17:50   

Angel
Član od:
02.03.2006

Poruka: 1963

Ja, ja i Irena

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Y-Bind   Napisano 13.04.2008 17:55   

Fearie Dragon
Član od:
05.04.2005

Poruka: 1580

dobar primjer. inače sam obožavatelj Jima Carreya i fil je jednostavno zakon. Oni nigeri su carevi.

Thanks for watching the motherfuckig movie!!!

Sabbath   Napisano 14.04.2008 07:14   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

jučer sam otupio uz brze i žestoke . . .

ByteRat   Napisano 14.04.2008 13:25   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Poruka: 642

Gledah Zeitgeist, There Will Be Blood(bit ce recenzija, kad ju Int postavi) , Shoot em up i Kraljevina.
Ovaj Shoot em up je totalna zajebancija, al nekako mi se cini da su previse ciljali bit komicni i slicit Cranku, pa mi je dosta mlak. Iako Monica Bellucci...hmmm

Sabbath   Napisano 14.04.2008 13:43   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Ou yeah . . .

ineedmoney   Napisano 14.04.2008 14:23   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

keko:
i meni molim! I Ineedmoney - molim te , sljedeci put prije takve izjave , napisi masnim debelim slovima : SPOILER .

uhh, sorry. jebiga zaboravim da ljudi nisu gledali

Ajs Nigrutin je car

eomer13   Napisano 14.04.2008 19:40   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

zaboraviš ti dosta toga - kao npr točku i zarez

ineedmoney   Napisano 14.04.2008 20:24   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

ti si zarez!

Ajs Nigrutin je car

Sabbath   Napisano 15.04.2008 08:06   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

On je metro . . .

Evo gledao sam jučer kod frenda INTO THE WILD . . . ono OK film . . . ocijena 7/10

TheCult   Napisano 15.04.2008 14:13   

Berserker
Član od:
25.03.2008

Poruka: 40
 Nije bas film ,vise dokumentarac o Slavoju Žižeku. Covijek je genijalan naravno ,ljepota kako razmislja ,ne zamara se budalama ,kad mu neko smeta direktno u facu "idiote". Nastavlja marksizam i komunizam ,ne preporucujem kapitalistima.

Preporuka ostalima! (no ofs)

ineedmoney   Napisano 15.04.2008 16:43   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

žižek je interesantan čovjek. no filozofiju smatram promašenom znanošću tako da...

Ajs Nigrutin je car

TheCult   Napisano 15.04.2008 17:19   

Berserker
Član od:
25.03.2008

Poruka: 40
 Hmm zanimljivo. Objasni molim te!
P.S
Znatiželjnost kao pocetak covijecanstva ,osim ako nisi bot na ovom forumu ofc

Sabbath   Napisano 15.04.2008 22:04   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

TheCult:
Nije bas film ,vise dokumentarac o Slavoju Žižeku. Covijek je genijalan naravno ,ljepota kako razmislja ,ne zamara se budalama ,kad mu neko smeta direktno u facu "idiote". Nastavlja marksizam i komunizam ,ne preporucujem kapitalistima.

Preporuka ostalima! (no ofs)

Ovo kaj sam ja gledao je baš film . . . xyz
Redatelj: Sean Penn
Glumci: Emile Hirsch, William Hurt, Marcia Gay Harden . . .
Godina: 2007

Malorius   Napisano 16.04.2008 17:05   

Imp
Član od:
16.04.2008

Poruka: 2

POZDRAV SVIMA !!!

Ja sam se tek uclanio na Crovortex pa me zanima jel se mogu neki filmovi koji su rasprodani kao npr Lord of the Rings SEE izdanja ( četverostruka produžena izdanja ) ponovno naručiti? Hvala .

Interghost   Napisano 16.04.2008 19:24   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2749

Pitaj na kontakt lijevo i označi da je pitanje vezano za webshop

ByteRat   Napisano 16.04.2008 19:36   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Poruka: 642

O, Int, svratio si do nas smrtnika

Malorius   Napisano 16.04.2008 20:57   

Imp
Član od:
16.04.2008

Poruka: 2

POZDRAV SVIMA !!!
Ja sam se tek danas logirao pa me zanima jel se mogu neki DVD filmovi koji su rasprodani ponovnonaruciti npr Lord of the Rings SEE ( četverostruko porduženo DVD izdanje ) od 199kn svaki dio. Bio je na Crovortexu al pise da je rasprodan. Hvala .

eomer13   Napisano 16.04.2008 21:03   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Pogledaj dva posta gori - imaš odgovor.

blentavi   Napisano 16.04.2008 21:33   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440
 Rashômon
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 61, 62

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.