CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 35
Članova: 5

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Ili/ili
· World of Warcraft
· call of duty 4
· Što ste zadnje gledali
· Runescape
· Crtanje
· misteriozni gta sa
· Kaladont
· Samo za cure
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

65 stranica ( 1, 2 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 64, 65 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 eomer13   Napisano 17.04.2008 13:17   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2967

Daj link bolan! Roshomon je - to pokušavam nabavit dosta dugo...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 17.04.2008 14:54   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5566

moram pogledat sve te kurosawine... još mjesec dana škole i onda raspašoj

Novi komp: Kupljeno: VGA Gainward HD 3850 512MB, PSU LC-power 400W, HDD Seagate Barracuda 80GB, MBO Gigabyte P35C-DS3R, 2 x 1GB Kingmax DDR2, još samo proc fali (hellyeah :-D)
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 19.04.2008 12:53   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

dotukla me nepredviđena bolest pa sam imo vremena viška. pogledo sam roshomona. Dobar

Novi komp: Kupljeno: VGA Gainward HD 3850 512MB, PSU LC-power 400W, HDD Seagate Barracuda 80GB, MBO Gigabyte P35C-DS3R, 2 x 1GB Kingmax DDR2, još samo proc fali (hellyeah :-D)

keko   Napisano 21.04.2008 07:25   

Devil
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1519

zadnje sam gledao AvP 2 - requiem . eto , film je dobar bio , ali me razivciralo sto je tolko mracan , pa pola toga uopce nisam shvatio .. jos dok gledads na PC-u..
 Online  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

kotor_fan   Napisano 21.04.2008 12:15   

Angel
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2047

21-raspada las vegasa

Mogao bih dosta dugo pisat o njemu, sve i svašta napisat, ali dosta će biti reći da je film zabavan, sa nekim manama pretjerivanja.
Šteta zbog male iskorištenosti Laurencea Fishbournea, koji je totalno underused u filmu, ne stigne iskazat onu svoju karizmu koju ima. Zato Kevin Spacey odrađuje film na dosta visokom nivou kao pokvareni profesor na MIT-u.

8/10

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

pcelica_1   Napisano 21.04.2008 12:37   

Imp
Član od:
21.04.2008

Poruka: 2
 jal gledo ko kandidat?

ineedmoney   Napisano 21.04.2008 13:07   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

manđurijski il neki drugi?

booyakasha   Napisano 21.04.2008 15:25   

Angel
Član od:
02.03.2006

Poruka: 1966

bijeg is LA prije par dana,ono 3/5

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

pcelica_1   Napisano 21.04.2008 15:54   

Imp
Član od:
21.04.2008

Poruka: 2
 ne mandjurijski...drugi... iz 2000. god.. politički triler...

CrazyMage   Napisano 21.04.2008 19:59   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3275

ZAdnje sam gledo humor. serije na RTL-u a ovako,urotu,prejaki efekti,mislio da če bit barem upola dobre kvalitete efekata kao u stranim filmovima,Američkima uglavnom,pretjerano=sranje,ništa od toga..

Online  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 21.04.2008 22:49   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

pcelica_1:
ne mandjurijski...drugi... iz 2000. god.. politički triler...

yep - pogledoh film u kinu ja mislim. Dobar film koliko se sićam...

Zadnje šta sam pogleda je "The 11th Hour" - dokumentarac o globalnom zatopljenju by leonardo di caprio...
Dobar film - iako mi je neugodna istina puno jača na tom području...
Ocjena: 7,5/10

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

ineedmoney   Napisano 22.04.2008 15:58   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

ma neugodna istina je odvratna kampanja al gorea...

eomer13   Napisano 22.04.2008 16:13   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

ma veze ti nemaš - koja kampanja?!
...shvatit ćeš kad odrasteš...

ineedmoney   Napisano 22.04.2008 18:59   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

oćeš reć da forma filma nije ovak: Al Gore kenja neki k**** o globalnom zatopljenju // životna priča Al Gorea // Al Gore pokazuje neke chartove i kenja o globalnom zatopljenju // Al goreova životna priča // Al Gore se diže dizalicom da pokaže kolko smo zaglibili+kenja o globalnom zatopljenju // Životna priča Al Gorea... you get the picture...

možda neću ni stić shvatit

eomer13   Napisano 22.04.2008 19:13   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

da da da - ali TO je film indirektno o njemu - kao o borcu protiv globalnog zatopljenja...
Taj film nije on napravia - u tome je razlika...
I osim toga koja kampanja - u svrhu nove kandidature za predsjednika... ?!

I čovik kao posljedica svojih aktivnosti na kraju dobije i nobelovu nagradu - a to se stvarno ne dobiva zbog kenjanja...

Sabbath   Napisano 22.04.2008 19:34   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10894

Ma daj molim te, nije samo čovjek kriv za globalno zatopljenje . . . to je normalan prirodni proces . . . istina da smo ga mi malo ubrzali, ali bi se to ionako dogodilo . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 22.04.2008 21:51   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

eomer13:
da da da - ali TO je film indirektno o njemu - kao o borcu protiv globalnog zatopljenja...
Taj film nije on napravia - u tome je razlika...
I osim toga koja kampanja - u svrhu nove kandidature za predsjednika... ?!

I čovik kao posljedica svojih aktivnosti na kraju dobije i nobelovu nagradu - a to se stvarno ne dobiva zbog kenjanja...

ooo, ljubičice moja crvenkasta, ko je sad dite? naivan si ko mali kinez. ko da je važno dal je on direktno napravio taj film ili nije - Gore je pristao da on bude prezenter. Da je on uistinu želio prikazati problem GZ bolje bi to pokazao ne forsiravši sebe u prvi plan. Time je izgubio kredibilitet i izgubio određen dio publike - debili ko ja. I neg za šta kampanja neg za neku poziciju u americi. Stvarnu vlast u americi nema parlament, ni predsjednik nego lobiji jer je društvo u americi ekstremno kapitalističko.

pa nobelova se i dobiva samo radi kenjanja

uglavnom se ja i slažem s tobom, treba ljude osvjestit o GZ(kolko god ja bio skeptičan prema tome). bolje djelovat pa da se ispostavi da je lažna uzbuna(istina svjetsko gospodarstvo bi se sjebalao al ko ga jebe).
dosadno mi je pa pišem pizdarije. uglavnom mi se taj gore ne sviđa jer je političar, a s njima nikad čista posla, a ovaj film mi je stvarno previše orijentiran na Gorea.

evo jedan prigodan video: link

ByteRat   Napisano 23.04.2008 21:50   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Poruka: 951

Sabbath:
Ma daj molim te, nije samo čovjek kriv za globalno zatopljenje . . . to je normalan prirodni proces . . . istina da smo ga mi malo ubrzali, ali bi se to ionako dogodilo . . .

Uffff... proces koji se inace odvija desecima tisuca godina, mi smo nakantali u par desetljeca... Vjeruj mi, ucinili smo vise nego "malo ubrzali" proces. Zapravo, nismo mi, vec "sefovi" raznoraznih drzava sa svojim tvornicama, testovima nuklearki, masovnom proizvodnjom svega i svacega itd. To sto pojedinac baci papiric od zvakace na pod predstavlja mali znacaj naspram ogromnih kolicina plinova koji se ispustaju od svih tih silnih tvornica i ostaloga...

thrall   Napisano 23.04.2008 22:04   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2638

Znam lika koji drži govore o globalnom zatoplenju(moglo bi se reći da ga znam..),stručnjak za to i rekao je da su to prenapuhali oko toga,dok se ledenjaci ne počnu topiti nema problema,a to ako se dogodi dogodit će se za mnoooogo godina,a ovo nije ni prvi ni zadnji put da imamo globalno zatopljenje.Rusija će sa Sibirom profitirat,isto će se dogoditi i s Aljaskom,a šta fali da ovdje u Hrvatskoj uzgajamo banane.Sabbath je točno rekao,to je prirodni proces,samo smo ga mi "malo" ubrzali.

Da ne bude totalni offtopic...

Zadnje sam gledao:I am legend i Mr.Brooks..

Fear can hold you prisoner. Hope can set you free

ineedmoney   Napisano 23.04.2008 22:19   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

ByteRat:
Uffff... proces koji se inace odvija desecima tisuca godina, mi smo nakantali u par desetljeca... Vjeruj mi, ucinili smo vise nego "malo ubrzali" proces. Zapravo, nismo mi, vec "sefovi" raznoraznih drzava sa svojim tvornicama, testovima nuklearki, masovnom proizvodnjom svega i svacega itd. To sto pojedinac baci papiric od zvakace na pod predstavlja mali znacaj naspram ogromnih kolicina plinova koji se ispustaju od svih tih silnih tvornica i ostaloga...

sve te silne tvornice su za tebe i mene koji jedemo tu žvaku. djeluj lokalno - misli globalno

Yaxyo   Napisano 23.04.2008 22:53   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4075

Sabbath:

Nije istina. Nismo ga malo ubrzali nego smo ga "malo puno" ubrzali. Pogledaj si kolika se količina tvari koje uništavaju ozon pušta dnevno. Pogledaj si koliko ljudi ima problema sa rakom kože u Australiji gdje je velika ozonska rupa. U ostalom, ledenjaci se već tope. Bio je nedavno sporazum u kojem se trebala ograničiti godišnja količina ispuštenih plinova u atmosferu. Naravno, glupi amerikanci nisu potpisali. Treba na vrijeme početi paziti na te stvari, bez obzira hoće se one dogoditi za dvije ili dvadeset godina. Mali papirići na podu ne predstavljaju problem ali kada već postoje kante za smeće na svakom uglu zašto ne baciti u njih. Ako ne zbog prirode onda zbog estetike mjesta. To me najviše oduševilo u Beču gdje si mogao jesti sa poda. Meni je bio bed baciti papirić u kantu za smeće jer su i one uvijek čiste bile.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

Sabbath   Napisano 24.04.2008 06:56   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Kaj oćete da vam skeniram stručni priručnik sa svoga faksa da vam to dokažem ili??? Predmet je Ekologija a taj komad su piali najjači stručnjaci za ekologiju na zemlji. Ne da ima jedan nego milijun dokaza da bi se to ionako dogodilo. Evo da pojasnim. Ako smo taj cijeli proce ubrzali za par stotina godina - čovjek misli da je to puno no za zemlju je to manje nego za nas jednasekunda ali za čovjeka je to puno pošto živimo u prosjeku manje od 100 godina . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

Yaxyo   Napisano 25.04.2008 00:28   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Kojeg faxa .
Nego, ubrzali smo ga za više od par stotina godina i nije problem što će se dogoditi neizbježno. Problem je će se događati prije toga. Kažem ti, razni melanomi i sl. rakovi kože se već događaju zbog ozonskih rupa. Ledenjaci se otpapaju i uopće je glupo govoriti da nema smisla razgovarati o tome uz objašnjenje "jer će se ionako dogoditi" i "nije to toliki problem".

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

ByteRat   Napisano 25.04.2008 00:38   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Ma kojih parsto godina? Daj malo razmisli? Kao 1. ozonske rupe prirodno uopce nebi trebale postojati, bezobzira na globalno zatopljenje. Za to je kriv samo i jedino covjek. I zbog toga se je zatopljenje ubrzalo za nekoliko tisuca godina, ako ne i vise. Nek si ti tvoji "strucnjaci" prouce koliko su u proslosti trajla globalna zatopljenja i na kojim skalama su se odvijale promjene klima. Ne krici bez razloga cijeli svijet da nam je ekologija u ku..u. Mislim, ja imam svega 24 god. a sjecam se koliko je drugacija klima bila dok sam bio klinac, koliko su ljeta bila blaza, a zime duze. A sad imas da se u nekoliko dana izmjene temperature doslovno od -4 do +22. To nije normalno, a bogami nije ni dobro za ljudski organizam. A i ovo sto ti je Yaxyo napisao za rakove koze isto stoji. Danas vise ne smijes izac od 10 ujutro do 5 popodne koliko przi... Kakvo suncanje, odma dobis rak. Ljudi tesko da vise mogu bez klima u domovima i zgradama kolike su temperature. Kod mene se je proslo ljeto u sobi jedan dan temp. popela blizu 50 stupnjeva. Pa ti sad vidi...
Ne znam na kojem si ti to faksu i koju ekologiju ucite...

Sabbath   Napisano 25.04.2008 08:45   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Eto upravo tu staje naša rasprava . . . Needucirani ste oba dva za popizditi. Kaj ljudi sad prigovaraju??? Dok su gradili tvornice i grzali kapital sve je bilo u redu, a sad ti isti ljudi neki kurac seru i galame - kao i uvijek - zakon mase - veća masa ljudi i puno veća glupost. Naravno da ozon i nije baš samo zbog ljudi. To ti je isto ko i eko automobili - živa glupost - poznato je da 95% CO2 proizvodi sama priroda . . .
Recimo dali si znao da je obična košnja trave itekako štetnija za ozon nego vožnja auta??? Vjerujem da nisi . . . lol
A da ne velim da se ljudi bune jer vide da čemo dobiti od majčice prirode po pički pa su sad svi u nekom strahu. Ono jebem mu mater to se mora dogoditi. Niti čovijek nije toliko uspješan razarać da razori planetu-ona će se uvijek vratiti - a sada sa nama ili bez nas - to je njoj apsolutno svejedno. Ovako i onako nismo sa ovog planeta(pretpostavka) tako da je njoj svejedno za nas.
Nije da vam sad ja tu neke prodike držim ali kad mi neki lajik poput tebe počna po stručnim ljudima pljuvat, čovjek si malo zamisli, onako, znaš . . . Ipak struka je struka . . . Ah da fakultet si pitao: Agronomski - s time da nam je profesor iz ekologije(izborni predmet) sa PMF-a i to baš odjel za Ekologiju čija sam predavanja doslovno gutao i upijao ko spužva i to u 8 u jutro a inaće nikada nisam išao na predavanja-mislim da je to dovoljan razlog da vam pojasnim koliko je to bilo zanimljivo.
Ah svašta bi ja još ovdje mogao pisati ali ono, danas nisam raspoložen.

ByteRat   Napisano 25.04.2008 13:12   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Joj, Sabath...tesko je s tobom kvalitetno raspravljat kad moras uvijek bit upravu. Ti si Agronomski...a reci mi, smatras li mozda da o tim stvarima netko sa PMFa, smjer molekularna biologija ipak moze imati vise saznanja? Npr. da CO2 ne unistava Ozon vec da ga unistavaju slobodni radikali, a najveci uzrocnik razaranja ozona je CFC.... Ako ti je zbilja to profesor istupio u glavu, onda nemoj povjerovati bas svemu sto cujes na faksu. Bas se je nedavno o tome raspravljalo na newsgrupama ... trazio sam, ne mogu sad naci, uglavnom radilo se o nekom profesoru koji je poznat po tome da iznosi vrlo netocne cinjenice na predavanjima.

Nije mi jasno sto zelis reci...prvo kazes da je ovo prirodni proces, onda opsujes mene i Yaxyoa i onda krivis nas i danasnju masu za tvornice koje su izgradjene u proslosti... i onda izneses da je CO2 kriv za unistenje ozona... A covjek je i vise nego uspjesan razarac planete posto ljudski rod ima nuklearni arsenal da nekoliko stotina puta razori planet... A to je samo najdrasticnija metoda. Ja nisam po nikome pljuvao, tvoji postovi su vrlo agresivni, ja ti samo pokusavam ukazati na pogreske(uz one gramaticke) koje iznosis. A i da smo ubrzali samo za 200 godina, to se radi o velikom ubrzanju s obzirom da smo ubrzali u posljednjih 20 godina. I naravno za 200 godina ce cijeli proces bit ...ne znam 700 godina unaprijed, za 700 godina 1000 itd. Tako da je i "samo 100-200 godina" puno. No dobro... ovo je totalni off topic pa ako zelis nastaviti raspravu, javis mi se na priv. ili otvori pod opcenito novi thread pa cemo tamo. Da ne zagusimo ovu sa filmovima.

Yaxyo   Napisano 25.04.2008 15:00   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Sabbath:
Eto upravo tu staje naša rasprava . . . Needucirani ste oba dva za popizditi.

Da...mi smo ti koji su ne educirani o tome što govore. U ostalom, ako zagađenje nije nikakav problem kaj misliš da bi se toliko love trošilo na razna istraživanja o obnavljanju ozona, automobilima koji ne zagađuju toliko okoliš, eko prihvatljivim sprejevima i sl.?
Ozonskih rupa ne bi uopće bilo da čovjek nije prekoračio limit sa raznim freonima (CFC i HCFC o kojima ByteRat priča) i sl. tvarima/plinovima koji štete ozonskom omotacu jer O3 ima sposobnost obnavljanja.

Deicide   Napisano 25.04.2008 17:50   

White Tiger
Član od:
24.04.2008

Poruka: 111

Plavusa sa harvarda(po 7 put)

keko   Napisano 27.04.2008 00:14   

Devil
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1519

link
sto se tice vase rasprave

a da nebude offtopic , zadnje sam gledao malcom u sredini . jos uvjek mi je na prvom mjestu medju serijama
 Online  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

hammer_fall   Napisano 27.04.2008 00:21   

Monk
Član od:
16.03.2005

Poruka: 169

baš sam prije 2-3 sat pogledao "Mi nismo anđeli 3 - Rock and Roll uzvraća udarac". Film je presmiješan i predobar. Mislim bar meni. U filmu se pojavljuje krelac Petar Grašo (koji jadnik), te jebozovna Svetlana Seka Aleksić (dobra je k'o 100 eura).
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 64, 65

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.