CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· CD Razglednice
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 60
Članova: 7

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· GTA: San Andreas
· Ako igrate fifu 2008 s kim igrate i zašto
· I-Doser
· [S]Ulaznice
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· GTA San Andreas Modifikacije
· [S] Šta ima?
· Beautiful girls
· [S] Ogovaranje
· [S] Katolička crkva, kršćanstvo, i ostale monoteističke religije...

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

58 stranica ( 1, 2 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 57, 58 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 kotor_fan   Napisano 10.05.2008 19:04   

Dragon Golem
Član od:
21.02.2006

Poruka: 1791

Intervju s vampirom (interview with the vampire)

Prehebeno, obožavam ovaj film. Za one koji se pitaju šta mi je, podjsećam se dobrih starih filmova, u zadnja 3 dana pogledao sam Kum prva dva nastavka, Shawshank redemption, intervju s vampirom, green mile, matrix i 2 filma sergia Leonea sa Clintom (dobar, loš,zao i za koji dolar više (il kako god već prijevod).

Normalno, nisam išao na fax, niti sam išta korisna radio zadnja 3 dana

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 10.05.2008 19:10   

Naga
Član od:
18.10.2001

Poruka: 517

Aaaa... Intervju s vampirom rulz. Najbolji film o vampirima ikad snimljen. Nije mi jasno zasto vise nikad nije napravljen neki na tu foru... stalno se vampiri moraju klat, glupi su, slabi...
Ovo je bio zakon film, imao je bas pricu i dramu. A ne ovo danas sto rade... zadnji 30 Days of Night... koma...

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

kotor_fan   Napisano 10.05.2008 21:53   

Dragon Golem
Član od:
21.02.2006

Općenito su filmovi o vampirima izgubili štih, izgubili više draž.

Imaš ovaj film (intervju) koji predstavlja drugu stranu, onu nevjerovatno zanimljivu radnju, koja te drži uz ekran cijelo vrijeme. i onda kreće.
akcija - Blade za početak: I dok mi se ovi filmovi zbilja sviđaju, barem prvi i drugi, treći je totalno smeće, ovaj serijal jednostavno ne daje preveliku ulogu samim vampirima, koliko vampirskim "bogovima", "stvaraocima" i "nadvampirima"...

akcija - underworld - kako volim Kate Beckinsale u ovim filmovima. Al opet, vampiri su totalno nesposobna bića koja spašava tek Kate koja je osobito nadarena, normalno postoje i vampiri sa krilima itd... (p.s. da se razumijemo, oba su mi filma fora za opustit se, tako da ih ni u koju ruku ne pljujem)

30 days of night - da, film jest smeće, nema nekog objašnjenja niti išta, ali ono što mi se svidjelo (a eomeru nije) jesu zvukovi koji su tjekom cjelog filma davali neku vrstu napetosti. Šteta što je ostatak filma bio tako slab

Leslie Nielsen vampire - najbolja ekranizacija vampira i grofa drakule ikad. Predobro, prelegendarno itd, you get the picture
(p.s. zanemarite ovo zadnje, al veliki sam obozavatelj lika i djela Leslia Nielsena)

Van Helsing - grof Drakula ....ima jedno 3-4 stranice unazad moj komentar na taj film, al opet, ne vide se baš vampiri u ovom filmu, više nadljudska bića....

Šteta zbog toga svega, a filmovi sa vampirima su zbilja mogli bit dobar materijal.

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

ByteRat   Napisano 10.05.2008 23:39   

Naga
Član od:
18.10.2001

Nadovezao bi se jos na ekranizaciju Queen of the Damned koji je totalno masakrirao literarni original, Lestata preoblikovao za 180%, kao i Mariusa... U Intervju-u su se barem trudili napraviti ih slicnima kakvi su u knjizevnu djelu, a ovdje sad Lestat kratkokos i crn, kao i Marius... a nedosljednost radnje je totalna. Veliko razocaranje. Mozda ima nesto u tome sto je za film Intervju s vampirom scenarij napisala sama autorica romana Anne Rice, a u Queen of the Damned to nije slucaj.

BTW 30 Days of Night mi je totalno smece, nema radnju, nema pricu, totalno nelogicne situacije i bezveze napravljeni vampiri. Jedino sto se je meni svidjelo u filmu je scena kad pocne masakr pa ide prikaz iz zraka borbe na ulicama i onaj kontrast crveno-bijelo uz zvukove borbe... to ima neki artisticki stih. Ostatak 0/10

Blade 1. dio mi je bio ok, akcija i to, ali opet nisam ga smatrao nekim olicenjem vampirskih filmova. Ali svidjela mi se ideja o Daywalkeru Drugi dio mi je pad, a treci koma.

Underworld mi je bezveze (iako je Kate komad ) iz razloga sto su vampiri napravljeni ko totalni mlakonje, nemaju previse pameti, a razmisljaju samo o tome tko ce se s kim pojaviti i o protokolima. Bezveze. Nisu dobro docarali taj svijet i zivot. Nema nista. Puno sam vise ocekivao od prvog clasha vampira i vukodlaka.

Van Helsing, kao sto je kotor rekao vise se bavi skupom mitskih bica nego samim vampirima pa onda nije to to...

Dracula ima dobru glumacku postavu... Gary Oldman, Keanu Reeves, Anthony Hopkins, Winona Ryder, Tom Waits, Monica Bellucci... kao mladjem mi je bio izvrstan, ali sad kad promislim koje su tu sve zvijezde, moglo je i bolje. I jos redatelj Francis Ford Coppola... Ipak, bolji mi je od svih iznad navedenih izuzev Intervjua

Evo iskreno se sad trudim sjetit da li mi je koji film bio dobar kao Intervju s Vampirom sto se tice te teme, ali ne mogu se sjetiti ni jednog. Iako i Intervju u nekim stvarima odstupa od knjige, ipak se je oko dosta toga drzao originala i ima pricu, radnju, tok, ne svodi se sve na masakriranje, ispijanje krvi, diskoteke krvi, ratovanje klanova i sl.

blentavi   Napisano 11.05.2008 01:10   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440
 filmovi s vampirima su mi po običaju preloši, intervju pogotovo, najbolji film koji se dotiče te tematike je bio Martin, i naravno klasik Nosferatu, možda i Salem's Lot donekle, ostali filmovi o vampirima su ili preloše komedije, standardni akcijski ili ljigavi romantični filmovi koji kao da su rađeni za maloljetne "gotičarke"

eomer13   Napisano 11.05.2008 16:25   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2690

Martin- romerov trash iz 77'?! - nisam gleda, ali vjerujem ni da neću - romerov trash (kao i trash općenito) me ne zanima...

Salem's Lot iz 79' je izgleda po književnom predlošku Stefana Kralja, i moga bi mi biti ludilo - da nije tako loše ocijenjen...

Nosferatu je klasik - ali ga nažalost nisam gleda. Ne vjerujem da hoću jer mi ta ideja vampira kao čudovišta uopće ne leži...

Zašto je po meni Intervju s Vampirom najbolja ekranizacija, tj bolje rečeno bi bilo najzrelija ekranizacija... - paa zato jer se slaže sa nekim mojim pogledom svijeta i vampirima u njemu.
Mene najviše zanima taj aspekt besmrtnosti kod vampira i kako sve to utječe na njih. Ne zanima me baš akcija, horror i ispijanje krvi, koliko ta duboka karakterizacija samih besmrtnih bića - vampira u ovom slučaju. Tu mi se Intervju s Vampirom najviše približia - toj mojoj viziji tih mitskih bića.
S tim da mi u Anne Rice malo ide na živce onaj emo dio vampira - fascinirani su nenormalno ljepotom, i u svakoga se zaljubljuju - to mi ide na kurac, ali okey shvaćam - pisac ih je morao malo napuniti tim ljudskim osjećajima i tako približit prosječnom čitaocu tj gledatelju...

Šta se tiče Kraljice prokletih ili vam ga Queen of the Damned - na moju sreću pogleda sam film prije nego šta sam pročita knjigu. To obično nije nikad sreća - ali virujte mi u ovom slučaju jest.
Da je bilo obrnuto, vjerovatno bi se uputia u LA sa bombom i minira kuću idiotu redatelju koji je napravia ovo govno od filma.
Dok sam čita knjigu nikako mi nije bilo jasno kako je taj čovik moga toliko zasrat film koji je temeljen na tako dobrom književnom predlošku... Tragedija nevjerovatna...
A šta ćete - holivud i njegova glupost će nas uvijek nastaviti iznenađivati...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 11.05.2008 23:38   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5164

e, ekipa...ovaj, vampiri vam ne postoje.

fjekavolja

ByteRat   Napisano 12.05.2008 00:09   

Naga
Član od:
18.10.2001

Kaj da? A Legolas? Alieni? Hrabri partizani...?

blentavi   Napisano 12.05.2008 01:16   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440

eomer13:
Martin- romerov trash iz 77'?! - nisam gleda, ali vjerujem ni da neću - romerov trash (kao i trash općenito) me ne zanima...

Salem's Lot iz 79' je izgleda po književnom predlošku Stefana Kralja, i moga bi mi biti ludilo - da nije tako loše ocijenjen...

Nosferatu je klasik - ali ga nažalost nisam gleda. Ne vjerujem da hoću jer mi ta ideja vampira kao čudovišta uopće ne leži...

Zašto je po meni Intervju s Vampirom najbolja ekranizacija, tj bolje rečeno bi bilo najzrelija ekranizacija... - paa zato jer se slaže sa nekim mojim pogledom svijeta i vampirima u njemu.
Mene najviše zanima taj aspekt besmrtnosti kod vampira i kako sve to utječe na njih. Ne zanima me baš akcija, horror i ispijanje krvi, koliko ta duboka karakterizacija samih besmrtnih bića - vampira u ovom slučaju. Tu mi se Intervju s Vampirom najviše približia - toj mojoj viziji tih mitskih bića.
S tim da mi u Anne Rice malo ide na živce onaj emo dio vampira - fascinirani su nenormalno ljepotom, i u svakoga se zaljubljuju - to mi ide na kurac, ali okey shvaćam - pisac ih je morao malo napuniti tim ljudskim osjećajima i tako približit prosječnom čitaocu tj gledatelju...

Šta se tiče Kraljice prokletih ili vam ga Queen of the Damned - na moju sreću pogleda sam film prije nego šta sam pročita knjigu. To obično nije nikad sreća - ali virujte mi u ovom slučaju jest.
Da je bilo obrnuto, vjerovatno bi se uputia u LA sa bombom i minira kuću idiotu redatelju koji je napravia ovo govno od filma.
Dok sam čita knjigu nikako mi nije bilo jasno kako je taj čovik moga toliko zasrat film koji je temeljen na tako dobrom književnom predlošku... Tragedija nevjerovatna...
A šta ćete - holivud i njegova glupost će nas uvijek nastaviti iznenađivati...

vjeruj mi da je Martin sve samo ne trash, najbolje bi ga opisao kao psihološku dramu

eomer13   Napisano 12.05.2008 11:02   

Phoenix
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2690

Moja greška onda...

Inače, je li ko gleda jedan film sa Nicholas Cage-om, di ovaj umisli da je vampir, pa ide okolo i grize ljudi sa plastičnim zubima... Uglavnom, zabrije sa nekom ženskom koja ga malo "izgrize" i ovaj umisli da je to bila vampirica i da je i on sad vampir...
Nešto stvarno bolesno - cili film je jedna velika boleština... Samo se ne sićam kako se zove...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

kotor_fan   Napisano 12.05.2008 21:39   

Dragon Golem
Član od:
21.02.2006

Iron man- 8/10 (i to opet u kinu, moram priznat da postajem čest gost tamo )

Čisti smijeh, al opet ozbiljno, zbilja dobar film, ugodno sam iznenađen. 2 stvari su me zasmetale:

1. Kraj, završna borba, imao sam osjećaj da gledam Transformere, ne Iron mana
2. Bodyguard, onaj poznati iz filmova koji obično glumi kriminalce, s kojim se Stark utrkivao na početku, jednostavno je ispario, nestao, izgubio se. Šteta, dobar glumac.

alienscum   Napisano 12.05.2008 22:48   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3762

neko vrijeme sam i ja bio stalno u kinu, 2-3 puta mjesecno, vremenski mi je problem posto nisam u ZGu al ono, i to je puno ... al sad u zadnje vrijeme slabo, nema vise ekipe, svi su nadrkani nesto, svi seru idu mi na zivce jer seru ak odem s nekim u kino kad se njima neda, tak da su mi i to upropastili
sad slabo idem u kino

Death is but the doorway to new life.

ineedmoney   Napisano 13.05.2008 07:31   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5164

friend in need is friend indeed

fjekavolja

gin_tonic1   Napisano 14.05.2008 18:44   

Dwarf
Član od:
02.04.2008

Poruka: 16
 ajmo di su preporuke....

ja sa zadnje gleda:
50 First Dates- Stara super komedija s Adam Sandlerom koji treba osvojiti ljepoticu Drew Barrymore dan za danom jer gubi pamcenje....9.5/10

Jumper- nista posebno...taman za ubiti uru i po vremena...7/10

The Shawshank Redemption[1994]....Morgan Freeman je " Red " Redding, iskusni zatvorenik koji zna sve o životu u zatvoru u Shawshanku. Robbins je novi zatvorenik Andy Dufresne, tihi bankar nepravedno osuđen za ubojstvo.... 9.5/10

i ima li tko prijevod za 21 Breaking Vegas

kotor_fan   Napisano 16.05.2008 00:11   

Dragon Golem
Član od:
21.02.2006

Kraljević Kaspijan (hmmm, fantastika?) - 2008

Izravni nastavak filma Vještica, Lav i ormar kojim god to redoslijedom išlo. Dakle dolazi do rođenja klinca, kraljevića pokušavaju ubiti, on puše u rog, to dovodi stare junake iz prvog filma nazad u Narniju, vide da su sve ruševine, shvate da je bio rat....itd itd itd itd....

Ako ste mladi, NE GLEDAJTE OVAJ FILM. Ovo nije film za djecu, definitivno. Iako su glavni glumci djeca, ovo nije za mlađe od 16, bez šale. Disney je očito promjenio politiku, jer iako u filmu nema lokava krvi unatoč stalnim masovnim pokoljima, bile su čak 2-3 scene di su ljudi skakali sa stolica(tj fotelja <3 cinestar) jer su fakat strašile.
Sve u svemu, maknemo djetinjaste neke djelove, neke nemoguće, neke dosadne, neke brutalne i dobijemo 6,5/10

Pogledajte ako imate vremena

alienscum   Napisano 16.05.2008 00:57   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3762

jel gledao ko film o stonesima? zanimaju me misljenja

Death is but the doorway to new life.

keko   Napisano 16.05.2008 07:38   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1195

Procitao sam sve narnija knjge tako da namjeravam pogledati.
Idu ovim redosljedom kolko me sjecanje sluzi :

1. Čarobnjakov nećak - klinac otvara portal u drugi svijet gdje je bijela vjestica , oslobadja ju i dovodi ju zabunom u narniju gdje je svjdočio stvaranji svijeta narnije.

2. Lav , Vještica i ormar

3. konj i njegov dječak - neka priča o narniji koja nema baš previše veze s tokom priče. radi se o dječaku u kalormenu koji sluzi skoro kao rob i dojde narnijski konj po njega otpela ga u narniju i uspostavi se da je taj dječak zapravo kralj rubne zemlje

4. kraljevic kaspijan

5. plovidba broda zorogaza - meni najbolja knjiga , kaspijan ide na brod zorogaz i ide istrazivat kraj svijeta , aslanovu zemlju i najde na mnogo toga sto nikad u zivotu nije vidio.

6. srebrni stolac - otmu sina od kaspijana koji je vec djed na samrti i sin se nij vracao 30 godina . nasi junaci ga spasavaju od zene-zmije koja ga je zacarala i dozive mnogo pustolovina.

7. posljednja bitka - posljednja bitka kameloronca i narnijaca , majmun i magarac naprave lažnog aslana i svima zapovjedaju da ga trebaju poštpovati , uskoro se pidruzuju kalemorenci i dozovu svog boga koji biva unisetn i aslan zatvara narniju i vadi sva bbica iz nje. kraj narnije

kotor_fan   Napisano 16.05.2008 07:56   

Dragon Golem
Član od:
21.02.2006

Kraj narnije?
To nisam htio čuti

ByteRat   Napisano 17.05.2008 03:56   

Naga
Član od:
18.10.2001

Hot Fuzz...

Ista ekipa koja je radila Shaun of the Dead, dakle isti redatelj, scenaristi i dva glavna glumca. Oni koji su gledali Shauna znaju sto ocekivati od ovog filma Iako, ovdje nema zombija.
Radi se o totalno izvrsnom filmu, punom dobre zajebancije i lude radnje. Blago satirican prema policijskim snagama i filmovima poput Bad Boys. Sve u svemu vrijedi pogledati, ja mu dajem 8/10... mozda cak i 9.

gin_tonic1   Napisano 19.05.2008 19:27   

Dwarf
Član od:
02.04.2008

21---Raspad Las Vegasa...dobar film,isplati se pogledati..radi se o studentima koji znaju nacin kako prevariti na blackjacku i tako zarađuju jako puno novca....

2Furious   Napisano 19.05.2008 23:44   

Ogre Mage
Član od:
30.06.2007

Poruka: 495

Butterfly Effect 2,pa,kaj da kažem,nadmašili su sami sebe,u gluposti.

If u can see me good,but if u cant,several seconds seperate you from death.

Interghost   Napisano 20.05.2008 19:42   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2748

nemoj tako...jedinica je zakon.... dvojka nema veze s jedinicom ni sa zdravom pameti
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

statefounder   Napisano 20.05.2008 20:09   

Genie
Član od:
26.04.2008

Poruka: 222

l l

I became Death,destroyer of the Worlds

ByteRat   Napisano 21.05.2008 00:55   

Naga
Član od:
18.10.2001

Slazem se s Interom, iako 2. nisam ni gledao...ni ne namjeravam

thrall   Napisano 23.05.2008 22:46   

Hydra
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2523

3:10 to Yuma,sad idem gledat Alien vs Predator 2,za sutra rezerviran Američki gangster.

"Being second is to be the first of the ones who lose."-Ayrton Senna

Demon   Napisano 24.05.2008 22:33   

Titan
Član od:
26.04.2007

Poruka: 1156

ByteRat:
Slazem se s Interom, iako 2. nisam ni gledao...ni ne namjeravam

Ja jesam, vjeruj mi nista ne propustas.

Imprisoned for ten thousand years.... Banished from my own homeland.... And now you dare enter my realm.... You are not prepared.... YOU ARE NOT PREPARED!!!!

Spurius   Napisano 24.05.2008 22:41   

Monk
Član od:
25.03.2008

Poruka: 199
 Zadnje sto sam gledao bilo je Garfield 2. Dugo nisam bio u kinu. Vise sam vani sa prijateljima i na mrezi (netu).

gin_tonic1   Napisano 25.05.2008 12:22   

Dwarf
Član od:
02.04.2008

Next...dobar film

Yaxyo   Napisano 25.05.2008 12:52   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4008

Novog Indianu Jonesa. Film je dobar, samo su malo pokvarili sve sa izvanzemaljcima.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 27.05.2008 21:41   

Naga
Član od:
18.10.2001

Hitman... ah, sto reci?
Great game, poor film...
3/10

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 57, 58

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.