CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 20
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· [S] Kojih starih (i legendarnih) igara se uvijek prisjećate?
· [S] Šta vas živcira
· [S] Televizija, novinarstvo, žutilo...
· Crovortex napredak
· [S]Slike usera
· Samo za dečke
· Mount & Blade
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Kviz znanja
· [S] Šta ima?

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

65 stranica ( 1, 2 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 64, 65 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 kotor_fan   Napisano 27.05.2008 22:41   

Angel
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2046

Indianu Jonesa, upravo se vratio iz kina.

Svidio mi se film, e sad ono što svi govore da su vanzemaljci sve pokvarili, pa na neki način jesu, ali mislim da je od prvih scena jasno gdje ovaj film vuče, i to se ne može izbjeći, tako da kad se vanzemaljci konačno pojave, već su očekivani, već ste pripremljeni, i mislim da je to Spielberg fenomenalno odradio.
Film mi se zbilja svidio, neću reći iznenadio jer rjetko kad od Spielberga film ispadne loš...
7,5/10 (skinite 1 bod ako ne volite vanzemaljce)

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Sabbath   Napisano 27.05.2008 23:05   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10884

Vanzemaljci u Indiana Jonesu - o jebo te oaj svijet je stvarno jedna velika kurčina . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

2Furious   Napisano 27.05.2008 23:28   

Griffin
Član od:
30.06.2007

Poruka: 620

Nisam gledao ali izgleda da moram,jebote,već zvuči loše.

Btw. zadnje sam gledao Resident Evil 3,zakon film,ali su sa krajem pretjerali.

Pomozite i razvijte ovaj siromašan grad. Također pomozite svakim klikom siromašnima omogučujući im bolji život.

kotor_fan   Napisano 28.05.2008 01:57   

Angel
Član od:
21.02.2006

Koliko ja puta moram ponovit da je film dobar?

Jeez, ako ne možete prihvatit još malo fantastike u iovako filmu koji obiluje scenama koje graniče sa fantastikom (kad vidite scenu s autom i liticom bit će vam jasno o čemu pričam) onda vi definitivno niste osobe za Indianu Jonesa.

Pitanje:
Šta je realnije:
kalež koji liječi čovjeka (treći nastavak) il vanzemaljci?...

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

CrazyMage   Napisano 28.05.2008 17:45   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3258

The Amityville Horror-predobar film,the grudge 2,neka dosta drukčija verzija..ahaaahhahhaha,pišo sam od smijeha,ima tolko glupih scena i onaj dječak dođe i mjauče,e ak je to ista strašno,neznam(to je taj u videoteci posuđeni,ja sam gledo jedan dosta drukčiji)Drukčijih scena u onom koji sam prvi put gledo,puno više glupih scena izbačenih,nešto ko da je više bilo,ugl..film mi je jadan...nakon svih gledanih horrora ovom The Grudge-u 2 iz videoteke bi dao 4/10. Aliens vs. Predator 2,odličan film,pun akcije i napetosti,jest kako je Keko rekao,ima nekih dosta mračnih scena,ali sve u svemu,film je super 8/10.

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

2Furious   Napisano 29.05.2008 18:34   

Griffin
Član od:
30.06.2007

Alien vs. Predator owns

Pomozite i razvijte ovaj siromašan grad. Također pomozite svakim klikom siromašnima omogučujući im bolji život.

ineedmoney   Napisano 30.05.2008 07:23   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5555

88 minuta sam pogledo. ne loš film. Al pačino kuiš, e!

Novi komp: Kupljeno: VGA Gainward HD 3850 512MB, PSU LC-power 400W, HDD Seagate Barracuda 80GB, MBO Gigabyte P35C-DS3R, 2 x 1GB Kingmax DDR2, još samo proc fali (hellyeah :-D)

eomer13   Napisano 30.05.2008 14:04   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2964

Al je doša u kino?

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

Jason   Napisano 30.05.2008 15:55   

Angel
Član od:
19.02.2006

Poruka: 2112

AvP: Requiem
puno bolji od prvog djela, jedino mi se u filmu ne sviđa to što su sve efekte i muziku uzeli iz prvog Predatora.
8/10

2Furious   Napisano 30.05.2008 16:06   

Griffin
Član od:
30.06.2007

Pa,isti monstrumi,podrazumijeva se da su isti zvukovi i efekti.Na kraju krajeva,to se ipak priča nastavlja iz prvog dijela.

kotor_fan   Napisano 30.05.2008 16:20   

Angel
Član od:
21.02.2006

Forbidden kingdom - akcijska fantastika (2008 )

Jet Li i Jackie Chan skupa. Meni dovoljno. Film je napravljen za djecu, al scene borbi su svejedno dosta dobro napravljene, osobito između ove dvojice kada borba traje dobrih 4-5 minuta, sa konstantnim dobacivanjima kometara Jackie Chana...
Film sam po sebi nije pretjerano kvalitetan, priča nije izuzetno dobra, al ovu dvojicu svi ljubitelji bilo kojeg od njih ne bi trebali propustiti, posebno kad su skupa.
6,5/10

Ocjena nije spektakularna, al film je zabavan, a kao što sam rekao, ovaj dvojac je jako upitno dal će ikad ponovno biti skupa na filmu.

SCAR_FACE_   Napisano 30.05.2008 22:43   

Black Dragon
Član od:
24.03.2004

Poruka: 3729

dobar indijana nije los samo ostario

Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho

kotor_fan   Napisano 31.05.2008 00:22   

Angel
Član od:
21.02.2006

Indy je samo jedan, to je Harrison Ford, ne kažem da je Shia LeBouf (il kako se već spella) loš glumac, al nikako nema ono nešto što Ford ima...
Govorim to zato jer se navodno planira snimiti Indiana gdje Shia preuzima ulogu Indiane...oni koji su gledali film znaju zašto...

A ona Sisa Croft: Guza Raider je jeftina ženska kopija kojoj je cilj privući veliki broj muških očaranih sisama...nikad je nisam volio, NIKAD. Indy je samo jedan, ona je cheap imitation.

ineedmoney   Napisano 31.05.2008 21:35   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

eomer13:
Al je doša u kino?

brijem da ne. našo sam neku odličnu verziju - maltene DVD rip.

Disclaimer: this is not an illegal activity, you don't know what the hell I'm talking about!

Novi komp: Kupljeno: VGA Gainward HD 3850 512MB, PSU LC-power 400W, HDD Seagate Barracuda 80GB, MBO Gigabyte P35C-DS3R, 2 x 1GB Kingmax DDR2, još samo proc fali (hellyeah :-D)

2Furious   Napisano 01.06.2008 00:05   

Griffin
Član od:
30.06.2007

Zadnje sam gledao "Pijani učitelj",dobra komedija,iako pomalo glupava 7/10

ByteRat   Napisano 01.06.2008 05:13   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Poruka: 951

Bas mi je bio simpatican taj Pijani Ucitelj.

Zadnje sto sam gledao je This is England... 6/10
i Sicko...
E sad ono sto je meni interesantno jest koliko su se nasi ljudi cudili nad tim dokumentarcem kako amerikanci imaju lose zdravstvo, koliko su bescudni itd. itd.
Izgleda da ljudima nije bas jasno da je nas sistem jako slican tome i da svakom "reformom" biva sve slicniji. Ovakav dokumentarac bi M. Moore komotno mogao snimiti i ovdje. Osobno sam imao iskustva sa nasim "lijepim" zdravstvenim sustavom, a nazalost nekoliko clanova obitelji je bolovalo od terminalnih bolesti poput raka pluca i debelog crijeva. Vjerujte, nije ni kod nas nista bolje, cak i ako placate dopunsko osiguranje.

I ovdje se ceka mjesecima i godinama za pretrage, i ovdje morate placati tj. nadoplacivati za lijekove i medicinske usluge, i ovdje vam zdravstveno osiguranje ne pokriva ono sto je zbilja bitno i sl.
Mozemo se mi zgrazat nad ovim dokumentarcom, ali kroz par godina bit cemo u kompletno istom sosu, vec smo i sada blizu.

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

thrall   Napisano 01.06.2008 09:23   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2638

Dobar je Pijani učitelj,samo ne kužim zašto u nekim djelovima Kinezi počnu pričat engleski pa 10 sekundi kasnije kineski pa 10 sekundi kasnije opet engleski..

Fear can hold you prisoner. Hope can set you free

eomer13   Napisano 01.06.2008 11:39   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

ByteRat:
Bas mi je bio simpatican taj Pijani Ucitelj.

Zadnje sto sam gledao je This is England... 6/10
i Sicko...
E sad ono sto je meni interesantno jest koliko su se nasi ljudi cudili nad tim dokumentarcem kako amerikanci imaju lose zdravstvo, koliko su bescudni itd. itd.
Izgleda da ljudima nije bas jasno da je nas sistem jako slican tome i da svakom "reformom" biva sve slicniji. Ovakav dokumentarac bi M. Moore komotno mogao snimiti i ovdje. Osobno sam imao iskustva sa nasim "lijepim" zdravstvenim sustavom, a nazalost nekoliko clanova obitelji je bolovalo od terminalnih bolesti poput raka pluca i debelog crijeva. Vjerujte, nije ni kod nas nista bolje, cak i ako placate dopunsko osiguranje.

I ovdje se ceka mjesecima i godinama za pretrage, i ovdje morate placati tj. nadoplacivati za lijekove i medicinske usluge, i ovdje vam zdravstveno osiguranje ne pokriva ono sto je zbilja bitno i sl.
Mozemo se mi zgrazat nad ovim dokumentarcom, ali kroz par godina bit cemo u kompletno istom sosu, vec smo i sada blizu.

Da... to možemo sve zahvaliti doktoru Hebrangu... Jebo mu ja majku... da smo u bilo kojoj drugoj državi taj lažovski smrad bi odavno bia u zatvoru...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

Sabbath   Napisano 01.06.2008 12:38   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

lol

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

ByteRat   Napisano 01.06.2008 14:19   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

eomer13:
Da... to možemo sve zahvaliti doktoru Hebrangu... Jebo mu ja majku... da smo u bilo kojoj drugoj državi taj lažovski smrad bi odavno bia u zatvoru...

Potpisujem... on i ostala mediko-mafija su nas lijepo ispreskakali...Ako mi se ikad pruzi prilika, odo ja u Francusku ili neku od nordijskih zemalja.

2Furious   Napisano 01.06.2008 18:12   

Griffin
Član od:
30.06.2007

thrall:
Dobar je Pijani učitelj,samo ne kužim zašto u nekim djelovima Kinezi počnu pričat engleski pa 10 sekundi kasnije kineski pa 10 sekundi kasnije opet engleski..

Da,i još koriste neke "moderne" izraze,recimo kada je onaj sa željeznom glavom rekao "Udarit ću te brzinom metka."

eomer13   Napisano 03.06.2008 22:42   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Pogleda sam dosta filmova u ovih zadnjih misec dana, tako da ću samo ukratko:

Stardust - genijalna genijalna fantazija. Naprosto sam osta oduševljen idejom, realizacijom i svime ostalim. Nenormalno inteligentna fantazija, a glumci su uz sve to čisto zlato - 9/10

The Hoax - prilično dobra drama sa Gere-om u glavnoj ulozi, i Molinom u sporednoj. Priča o piscu prevarantu. Dosta zanimljiva. Prilično solidan film - 8,5/10

Street Kings - policijski triler sa nekim noir elementima. Keanu i Forest skupa glume. Dobro to sve izgleda, samo šta mi je film malo previše predvidljiv... 8/10

Charlie Bartlett - predobra komedija sa ovim jednim malim koji je teški lovaš, izbacuju ga iz privatnih škola, onda dođe u državnu školu i napravi još veće sranje. Rober Downey Jr. glumi direktora škole. Predobar film - i jedno veliko iznenađenje - 8,5/10

Jumper - mtv govno koje fala bogu traje 1h i 15minuti pa vam ne cijedi inteligenciju toliko dugo. Šteta film je moga imat neki potencijal da se išlo na neki ozbiljniji pristup a ne ovaj usrani mtv-ijevski konzumeristički itd. Ukratko - film je teško govno, i zaobiđite ga u širokom luku - 4/10

Forbidden Kingdom - dječji film sa Chanom i Lee-jem u glavnim ulogama. Ono priča je standardna - mokri san svakog nubića - postati kung fu majstor u zemlji koja postoji samo u njegovoj glavi. Film je dječji kao šta rekoh - ni ne pokušava biti ozbiljan (Monkey King ej? ej?!) - ali opet mislim da se moglo bolje - 6/10

Serenity - solidni SF filmić. Okey - ništa posebno, ali ni ništa ekstra... 6,5/10

Fool's Gold - najveće govneto koje je one MeHoganiji snimia u svom životu - a to je prilično impresivno kad vidite da je bia u dosta govana... Teška teška retardacija... Ono ako želite upušene prijatelje iznenaditi "kvalitetnim filmom" onda je ovo pravi kandidat -1/10 (najveće govno tamo još od catwoman)

Indiana Jones 4 - već svaki vrabac na grani zna da su vanzemaljci u novom jonesu. Ali nije ni to tolika greda - koliko mislim da je greda šta smo mi svi prerasli ovakve filmove...
Pogledajte prva tri dijela ako ne vjerujete - ovo su ipak prvenstveno dječji filmovi pa onda sve ostalo...

Sabbath   Napisano 04.06.2008 06:17   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Za ovo zadnje se slažem . . .

Gledao sam 30 dana 30 noći - ono film o nekim vampirima - kaj ja znam, nije mi baš bio dobar . . . ali ima par brutalnih scena . . .

ByteRat   Napisano 04.06.2008 07:29   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Lucky Number Slevin - Odlican, unatoc ulozi Josha Hartnetta kojeg bas i ne volim. Ali ovdje nije bio tako tezak za podnesti + Willis, Freeman, Ben Kingsley i Lucy Liu su stvarno dobra ekipa. Nikad cuo prije za taj film, danas ga pogledao i jako mi se svidio ... 9/10, volim taj stil price i snimanja.

kotor_fan   Napisano 04.06.2008 12:04   

Angel
Član od:
21.02.2006

Bytiću, tek sad pogleda Slevina....cccc....
Jedno 2-3 puta sam ga spominjo na ovom topicu ...

ByteRat   Napisano 04.06.2008 16:26   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Ignoriram tvoje postove pa nisam vidio Sala
Nemam pojma, promaklo mi. A da, tek sad sam ga pogledao... cuj, kak mi sta dodje pod ruku tj. pod oko.

Uz sve ove nastavke, remakeove i strip-filmove, tesko je primjetiti ostatak ponude

ineedmoney   Napisano 04.06.2008 19:23   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

slevin je super. morgan freeman, kuiš!

Deicide   Napisano 04.06.2008 19:30   

White Tiger
Član od:
24.04.2008

Poruka: 111

The Entity, po 20 put lol

ByteRat   Napisano 05.06.2008 04:35   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Eh, na sto sam danas naletio...
Film koji nisam gledao gotovo 20 godina
Ko klinac sam ga obozavao, iako ne znam zasto... vjerojatno zbog prizora svemira, akcije i sl. jer zbilja film nije nista posebno.
Uglavnom radi se o filmu koji se u nasem prijevodu zove Planeta Prokletih, u originalu Outland. I jako sam se iznenadio sad kada sam vidio tko je glavni glumac... Sean Connery kao opaki marshall O'Neal, nepotkupljiv

http://www.imdb.com/title/tt0082869/

Wow... film je bio nominiran za Oscara, za najbolji zvuk...eto, bas sam se iznenadio.

eomer13   Napisano 05.06.2008 10:08   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Znaš šta sam ja nedavno "nabavia"... - Veliki Diktator - iz 40-ete, Charlie Chaplin u ulozi Hitlera... - kultni film, i ja mislim prvi njegov film sa zvukom...

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 64, 65

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.