CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 43
Članova: 6

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· fps i ping
· [S] Katolička crkva, kršćanstvo, i ostale monoteističke religije...
· [S] Šta ima?
· Beautiful girls
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· MyMiniCity
· Kaladont
· Glupe igre
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· X-fire clan

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

62 stranica ( 1, 2 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 eomer13   Napisano 18.07.2008 15:26   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 2764

ma to je mtv sranje volia ti ples ili ne...

Bia u kinu nekidan pogledat Hulka - brate film je smeće... Radnje nema uopće... Neda mi se više pisat, ocjena: 6/10

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Slym   Napisano 18.07.2008 15:32   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 6894

Nije mi jasno kud već novi Hulk.

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 18.07.2008 17:00   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Poruka: 632

Svake godine po jedan, za svaku novu generaciju, tako da se svaki covjek u buducnosti bude bojao amerikanaca jer oni kad se naljute imaju doktora koji se pretvori u zeleno cudoviste i jede malu djecu

2Furious   Napisano 18.07.2008 17:15   

Cyclops
Član od:
30.06.2007

Poruka: 585

LOL

Pomozite i razvijte ovaj siromašan grad. Također pomozite svakim klikom siromašnima omogučujući im bolji život.
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

_kazo_   Napisano 18.07.2008 17:16   

Elf
Član od:
16.07.2008

Poruka: 31
 ja sam gledao onaj stari hulk i užasan je a ovaj novi još moram pogleat

eomer13   Napisano 18.07.2008 18:41   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

Ako misliš oni stari - prije nekoliko godina od Ang Lee-ja - taj je film čisto zlato prema ovome... A i kvalitetni je kao film pun kufer...

ByteRat:
Svake godine po jedan, za svaku novu generaciju, tako da se svaki covjek u buducnosti bude bojao amerikanaca jer oni kad se naljute imaju doktora koji se pretvori u zeleno cudoviste i jede malu djecu

Pogleda sam nedavno "The Colbert Report" kad je gostova Will Smith - da malo reklamira Hancocka... Inače mi ovaj tip nije smiješan ka Stewart ali ima je jednu prejaku bazu:

Will Smith: "...paaa Han**** je tip koji je superjunak, sa svim supermoćima koje pripadaju jednoj takvoj osobi, samo šta je usto alkoholičar i beskućnik, i općenito je teška propalica... A kada ide nešto dobro napravit obično sve sjebe..."

Colbert: "aha - da da..."

Will Smith: "...uglavnom prilično je loš superjunak - ali jednom takvom prilikom spasi jednog momka koji ispadne neki PR tip, pa mu on krene pomoći tako da mu stvara novi imidž..."

Colbert: "znači... taj film ustvari... Han**** je ustvari metafora SAD-ea, jer SAD uvijek pokušava svijetu pomoći, napraviti nešto dobro i onda uvik sve sjebemo i cili svit se ljuti na nas... I vjerovatno bi trebali nekog dobrog PR tipa da malo bolje odradi posao za nas... To je to jel' tako?"

...tišina...

...tišina...

Will Smith: "Ufff... ne ne... nije to takav film..."

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

Altair   Napisano 18.07.2008 18:46   

Gold Golem
Član od:
19.06.2008

Poruka: 142

issse kako sam se kido

Registrirajte se na CroHazard Forum...www.crohazard.big-forum.net
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Yaxyo   Napisano 19.07.2008 13:38   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4026

ByteRat:
Panov Labirint

Odlican film, artisticki vrlo impresivan i snimljen za nevjerojatno male novce u odnosu na Hollywood, svega 19mil $.
Prekrasno ukomponirani elementi bajki koji se ispreplicu sa stvarnoscu.

9/10

Upravo sam ga pogledao zbog preporuke i mogu reći da je vrlo zanimljiv film. Kraj ostavlja mnogo mogućnosti - kako bi Đole rekao "Dal' je sve bilo samo fol" ili je stvarno sve istina? Realno bi bilo zaključiti da je to sve mašta male djevojčice ali se ipak gledatelj nada da je bila istina i da je ostvarila svoj cilj.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 19.07.2008 14:23   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Drago mi je da ti se svidio

Bio je negdje interview sa redateljem pa su ga pitali da li je to sve masta ili je ipak klinka bila upravu, rekao je da je istina, da je njegova zamisao da se je ipak vratila u to svoje kraljevstvo i da nije sve njena masta.

Killer   Napisano 21.07.2008 01:36   

Devil
Član od:
30.10.2003

Poruka: 1509

Gledao sam onaj novi film od Anđe gdje ima Morgan Slobodnicovjek (Freeman) i mogu reci da i nije los... Ali nije ni koliko su nahvalili taj film. Ne mogu se sad sjetit imena filma, a nesto mi mrsko ici na IMDB

Evo jedna preporuka, Outpost, dobar horor/akcija film koji toplo preporucujem svima

Now I lay down to sleep Pray the Lord my soul to keep If I die before I wake Pray the Lord my soul to take

ByteRat   Napisano 21.07.2008 03:41   

Griffin
Član od:
18.10.2001

The Ruins, solidna izvedba koja pomalo slici filmu The Happening, barem po tematici. Vuce na teen filmove, takva je i glumacka postava, ali nije bas tako jako glup. Ima nekoliko interesantnih scena.
Sve u svemu, gledljiv...

6.5/10

CrazyMage   Napisano 21.07.2008 14:59   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2977

Planet Terror,film i glumci su me oduševili,ima urnebesnih i kraljevskih scena,a i malo za na smijat,super film po mom mišljenju,oduševio me 9/10
Efekti za krv i iznutrice su super,ko da nije montaža,predobar mi je film.

Online  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

VIPER123   Napisano 21.07.2008 20:25   

Bandit
Član od:
21.07.2008

Poruka: 13
 preboljeti sarah marshall
4.5

Killer   Napisano 21.07.2008 21:42   

Devil
Član od:
30.10.2003

CrazyMage:
Planet Terror,film i glumci su me oduševili,ima urnebesnih i kraljevskih scena,a i malo za na smijat,super film po mom mišljenju,oduševio me 9/10
Efekti za krv i iznutrice su super,ko da nije montaža,predobar mi je film.

Ne mozes pogrijesit sa Robertom Rodrigezom i Mr. Kventinom

Now I lay down to sleep Pray the Lord my soul to keep If I die before I wake Pray the Lord my soul to take

ByteRat   Napisano 21.07.2008 21:56   

Griffin
Član od:
18.10.2001

odlican film, slazem se

Ozy   Napisano 21.07.2008 22:06   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5096
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....

To je onaj duel jelda?...je bolji Planet Terror ili onaj drugi, GrindHouse ako se ne varam..?

Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA69G-S3H @F3 + HR05@NB; Crucial Ballistix @900mhz~4-4-4-12 ; 7900GS 256MB @600/1600Mhz + V5600 FireGL inc.; Seagate 250+GB NCQ; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518

ByteRat   Napisano 21.07.2008 22:33   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Grindhouse im je zajednicki naziv... sastoji se od Planet Terror i Death Proof... meni su oba odlicna, ali vecini se svidi samo Planet Terror.

CrazyMage   Napisano 21.07.2008 23:28   

Bone Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2977

Beowulf,na početku mi se nije baš dobao,ali je kasnije dobar,sve kompjuterski rađeno,kolko sam vidio Angelina Jolie glavna negativkinja,malo osvježenja,vikinzi,mitologija,tako nešto,fali akcije,ali je dobar
7/10
3.7/5
Kako god.

Death Proof nisam gledao.

Online  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 22.07.2008 11:33   

Bone Dragon
Član od:
19.08.2005

ByteRat:
Grindhouse im je zajednicki naziv... sastoji se od Planet Terror i Death Proof... meni su oba odlicna, ali vecini se svidi samo Planet Terror.

Ja to jednostavno ne mogu probavit... shvaćam odakle ti filmovi dolaze, pozadinu svega toga... ali jednostavno mi se riga na takva sranja... pogleda sam death proof, i debilana mi je na kvadrat...
Planet Terror ću odjebat...

Inače pogleda sam "The Happening"... Toliko mi je ljudi ogadilo ovaj film (katastrofalna ocjena na imdb... da sam u napasti da kažem da mi je dobar... međutim to bi samo manjim dijelom bilo točno...

Reći za Shyamalana da je izgubia inspiraciju bi bila umanjenica trenutnog umnog stanja spomenutog režisera. Prava istina je: Shyamalan je totalno jebeno probia! ... i nitko ga više ne shvaća... Film je pa gotovo ekstremistički pamflet ekoloških fanatika - a i cijela misao filma se kreće u tom smjeru... Naravno Shyamalan ni u ovome filmu ne odoljeva spomenuti dodir božanskoga (act of nature - koji nikad nećemo potpuno razumjeti - oni koji su pogledali film bit će im jasno o čemu pričam), ali to samo po sebi nije toliki problem, koliki je problem u celofanu u kojem je ta misao zamotana...

S druge strane Shyamalan nije izgubia svoj "touch" šta se tiče atmosfere u filmu... Jednostavno guštate u toj nekoj jezi, i ksenofobičnoj atmosferi - nema nigdje spasa itd. To je sve ono Shyamalanski napravljeno - međutim kako radnja čini film a ne atmosfera - sveukupni dojam je više nego glup...

Ocjena: 4/10

ineedmoney   Napisano 22.07.2008 11:59   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5300

kung fu pandu pogledo- fora je film

Ajs Nigrutin je car
 Online  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 22.07.2008 13:18   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Pogledao sam i ja The Happening i nije toliko los koliko ga pljuju po odredjenim forumima. Prvih 20 minuta filma je super, dok se jos ne kuzi o cemu se radi. Kasnije mi je malo nategnuta prica, jos pogotovo kad sve prestane za 1 dan... al ajd. Ideja sama po sebi nije losa. Ono sto je meni najlosiji segment u ovom filmu je gluma. Katastrofalno, nema nekih izraza emocija, iako bi kao trebalo biti, u vecini situacija glumcima su lica prazna ploca. Ona klinka koju vode sa sobom je uzas. Shvacam da je to jos dijete, ali ima djece koja puno bolje glume od ovoga. Kraj mi je isto pomalo tupav, ali moze se progutati... sve u svemu gledljivo, ali nista posebno. A i nije mi horor, nema mi nista zastrasujuce, to je moj osobni dojam...

Sto se tice Death Proof i Planet Terror, to su takvi filmovi i autori. Ili ih volis ili ih mrzis.

ineedmoney   Napisano 22.07.2008 13:47   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

pogledo sam sad i vantage point. dobar je film, malo mi je u početku išlo na kurac ono vraćanje u fabulu, ko da nisu imali dovoljno snimaka pa su misli to nadoknadit ''kreativnom montažom''. al taj osjećaj je ubrzo nestao.

Ajs Nigrutin je car

Ozy   Napisano 22.07.2008 14:55   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5096
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....

ByteRat:
Sto se tice Death Proof i Planet Terror, to su takvi filmovi i autori. Ili ih volis ili ih mrzis.

Slažemo se u nečemu...
Meni je Batman smeće i amen...možda jednostavno ne podnosim te strip-ekranizacije...
I da,pogledao sam Batman Begins,i nije me ni najmanje oduševio...jednostavno mi je naivna cijela ta priča!...a ako glumačka ekipa treba govoriti da je film dobar,onda stvarno nemam šta nadodati,jer ima filmova s gro slavnih glumaca,a film nije za obrisat guzicu s njim...

Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA69G-S3H @F3 + HR05@NB; Crucial Ballistix @900mhz~4-4-4-12 ; 7900GS 256MB @600/1600Mhz + V5600 FireGL inc.; Seagate 250+GB NCQ; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518

ineedmoney   Napisano 22.07.2008 16:12   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

evo pogledo sam i the bank job, dobar filmek

Ajs Nigrutin je car

ByteRat   Napisano 23.07.2008 02:46   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Frontere(s)

Ajme... zali boze vremena. Nadao sam se jos jednom opakom europskom hororu, po traileru je odlican. Sto se mene tice ne bi trebali trosit ni download promet na njega Totalni ripoff Texas chainsaw massacre-a, ali ono gotovo u punom smislu. Jos k tome i prepun nelogicnosti, besmislenosti i sl. Jedina pozitivna uloga je glavni starcek, ako pogledate film znat ce te o cemu govorim. Lik ima totalno bolesnu facu i dobro glumi.

Sve u svemu 2/10

Killer   Napisano 23.07.2008 12:41   

Devil
Član od:
30.10.2003

CrazyMage:
Beowulf,na početku mi se nije baš dobao,ali je kasnije dobar,sve kompjuterski rađeno,kolko sam vidio Angelina Jolie glavna negativkinja,malo osvježenja,vikinzi,mitologija,tako nešto,fali akcije,ali je dobar
7/10
3.7/5
Kako god.

Death Proof nisam gledao.

Ma meni je puno bolji Beowolf sa Cristopherom Lambertom...

mattrofl   Napisano 25.07.2008 14:22   

Nomad
Član od:
13.01.2007

Poruka: 131

ocu cut od nekoga kakav je dark knight 1. je na listi najboljih filmova na IMDBu

ByteRat   Napisano 25.07.2008 17:25   

Griffin
Član od:
18.10.2001

Barem o tome imas mali milijun postova po netu, svi zivi pricaju samo o njemu... A mislim, sad je u kinima, jel ti nije jednostavnije otic pogledat film?

Elendil   Napisano 25.07.2008 18:50   

Dragon Golem
Član od:
07.01.2006

Poruka: 1895

Gledo sam neki crtic speed racer, onak solidan za mladu publiku pa ako imate nekog mladeg brata ili nesto nije los, uglavnom ful mi se vozio autoposlije toga ali cijeli film izgleda kao neka igrica.... tbh vidio sam i igrice s boljom grafikom...
4/10 da imam 11 godina dao bi mu 8/10

Killer   Napisano 26.07.2008 01:38   

Devil
Član od:
30.10.2003

Zali Boze para sto se da na taj film/crtic... Ja sam trazio povrat novca od lokalne videoteke! I naravno, nisam dobio...

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.