CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 11
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· World of Warcraft
· *nob* mrcine
· Crtanje
· Bivši članovi
· najveca laz
· Omiljena hrana
· Beautiful girls
· Sta imate na nogama
· moh rising sun

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

67 stranica ( 1, 2 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 ByteRat   Napisano 19.09.2008 14:57   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Poruka: 1076

Pogledah 16 Blocks i Notebook.

16 Blocks - Tipicno akcijsko djelo. Film je predvidljiv sa vec vidjenom pricom. Pozitivna strana je gluma, posebno mi se istaknuo B. Willis, a i D. Morse nije los. Dobro je sto Willis ovdje i nije neki superjunak sa 12365 metaka u pistolju, nezaustavljiv i sl. Malo su ga spustili na zemlju pa je sad alkoholicar sa losom nogom, trbusinom i puno godina na ledjima. Gledljiv film.
6/10

Notebook - Ah, sto reci... ljubic. Nisam fan tog zanra. Gledao sam ga pod prisilom Al, ajde nije toliko slinav da se umre od dosade tj. ima neku pricu. Isto tako, pomalo predvidljiv. Kraj je solidan. Nije los ako se gleda u drustvu zenskog spola
6/10

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

eomer13   Napisano 19.09.2008 17:11   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3026

R FL... natirala te cura da gledaš "Notebook"....
...been there done that...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

thrall   Napisano 19.09.2008 21:35   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2662

Jumpera i Vendettu... Mislim da ste dosta davno već vi svi rekli sve o ovim filmovima tak da...

Fear can hold you prisoner. Hope can set you free
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 19.09.2008 22:10   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

eomer13:
R FL... natirala te cura da gledaš "Notebook"....
...been there done that...

Isplatilo se

carl_johnson   Napisano 19.09.2008 23:55   

Naga
Član od:
30.12.2006

Poruka: 532

upravo na HRT kec pogledah "ja , robot"....film nije loš....dapače (kako mrzim tu riječ) super mi je....iako imam niske kriterije i rijetko koji film mi se ne svidi....ovaj mi je zaista super....glumi Will Smith,koji mi je jedan od najdražih glumaca,veći dio filma je napet,ima dosta dobre specijalne efekte,dozu humora ,i puuuno akcije i bjesnih robota,i svidio mi se futuristični "AUDI" (i dobra riba u sporednoj ulozi )

ukupni dojamdlican izbor za petak navecer kada vam je dosadno....(osim ako ste u drustvu lijepseg spola )

ocjena:8/10

link moj forum. Radovi gotovi...registrirajte se! now thats interesting! LOOOOOL

eomer13   Napisano 20.09.2008 10:04   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

ByteRat:
Isplatilo se

znam da je...

Pogledoh Awake i Transsiberian... Oba filma su sasvim solidna, i preporučujem ih da ih pogledate...

Gluma je ok, u Awake glume HaJden Kristiščničen (darth Vader), Terrence Howard, i Jessica Alba... Njima se još pridružuje i Lena Olin (ženska koja se proslavila u Aliasu - glumila opaku majku od glavne glumice), koja je prilično nadjebala cjelokupnu glumačku ekipu, jedino ko joj konkurira je Terrence Howard... Nevjerovatno je da je ova žena tek sada otkrivena, ali eto, bolje ikad nego nikad. Režija je pristojna, radi se o solidnom trileru. Ocjena: 7/10

U Transsiberianu glume Woody Harrelson, Emily Mortimer, Kate Mara, i Eduardo Noriega. Za ove dvije žene nemam pojma ko su, iako sam Katu gledao u nekim filmovima kojih se trenutno ne sjećam, ali unatoč tome, glumačka ekipa je odlična, dobro se nadopunjavaju, pogotovo kad na scenu dođe sir Ben Kingsley. Eduardo Noriega je nama ovdje poznat po glavnoj ulozi u Vanilla Sky (u španjolskom originalu), moram priznat da ga nigdje drugdje nisam gleda, ali momak ima talenta. Odlično je odglumia jednog tipičnog ljigavca, a Woody je uvik pouzdano dobar. Također se radi o trileru, i iako je film na momente predvidljiv, opet to ne utječe na samu kvalitetu filma. Ocjena: 7/10

Oba filma kao šta vidite nisu ništa posebno, ali isplati ih se pogledati, ubiti vrime, i odmoriti se uz ova dva inteligentna trilera. Pogotovo ako u tom trenutku niste previše zahtjevni...

“The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” - Che

mattrofl   Napisano 20.09.2008 10:08   

Monk
Član od:
13.01.2007

Poruka: 169

Children of Men...po neznam koji put mračan ali predobar film.

ByteRat   Napisano 22.09.2008 10:44   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Smokin' Aces

Nemam pojma zasto toliko ljudi pljuje ovaj film, meni je bio super. Nije remek djelo, ali zbilja zabavan. Akcija je odlicna, prica solidna, nesto u maniri Oceanovih 11,12,13, ali ozbiljniji...

7/10

eomer13   Napisano 22.09.2008 11:19   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Ozbiljnost i Smokin Aces ne mogu stavit u istu rečenicu da me jebeš...

ByteRat   Napisano 22.09.2008 12:24   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Ma ne znam kako bi se izrazio... ozbiljnost mi se cinilo najprikladnijim... U Oceanovima nema ubijanja, ovdje je totalni pokolj... u tom smislu sam mislio.

ineedmoney   Napisano 22.09.2008 15:26   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5671

meni je smokin fora film. nešto između Shoot'em up, Tarantina i hmmm, Indiane JOnesa

Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat

Azermyth   Napisano 22.09.2008 17:50   

Unicorn
Član od:
03.09.2008

Poruka: 385

eomer13:
Ozbiljnost i Smokin Aces ne mogu stavit u istu rečenicu da me jebeš...

nisi li sad bash to naprawio

Evo,ovako pogledao sam film Bez Traga...

Iako ne i zadnje

Bez Traga-solidan filmček,zanimljiva radnja,gluma je well,ok,i tako dalje i tako bliže...Opširniji izvleštaj donesem kad budem raspoložen...

7/10

Interghost   Napisano 22.09.2008 18:19   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2761

x-files novi

...majko mila, bježite od toga glavom bez obzira
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 22.09.2008 19:35   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Hvala na upozorenju, bas sam mislio gledat

Sabbath   Napisano 24.09.2008 20:01   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10995

Interghost:
x-files novi

...majko mila, bježite od toga glavom bez obzira

lol . . . ako si se ti javio onda stvarno nešto nije u redu sa tom serijom . . . moram pogledati bar jednu seriju . . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

ByteRat   Napisano 24.09.2008 20:19   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Sego   Napisano 24.09.2008 23:40   

Squire
Član od:
24.09.2008

Poruka: 9

zadnji san gledao turisti i autostoper turisti-los autostoper-super

psychopath3   Napisano 24.09.2008 23:41   

Bandit
Član od:
24.09.2008

Poruka: 13
 ja san zadnje dead birds...nije los film...

kotor_fan   Napisano 24.09.2008 23:43   

Angel
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2128

Idemo nastavit komentarima u nizu:

Zadnje sam gledao cutscenu u igri witcher. Baš je cool i jako je bila zanimljiva. Ako ih niste gledali, trebali biste je su cool i imaju dobru grafiku i bude puno sisa.... (<3 yahtzee)

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

eomer13   Napisano 25.09.2008 23:46   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

ma novi x files ne zaslužuje uopće imati x u naslovu... kad bi ovaj film bia jedna od epizoda u serijalu, bila bi definitvno jedna od lošijih... Uru i po u filmu se apsolutno ništa ne dešava... Ali baš ništa... I to treba znat...

kotor_fan   Napisano 26.09.2008 18:26   

Angel
Član od:
21.02.2006

code geass- predobar japanski anime, meni dosad najbolji. Predobra karakterizacija likova, svaki lik je poseban za sebe, svaki lik ima svoje osjećaje, nije običan animirani crtić, nego anime koji stvori predobru atmosferu za gledanje, stvori takav gušt da se doslovno želi gledati još, još i još, i nije više svejedno hoće li određeni lik preživjeti ili poginuti... U 2 dana 25 epizoda(prva sezona od dvije) sam pogledao, prelazim sad na drugu.

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

Sabbath   Napisano 27.09.2008 11:31   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Gledao sam BadTaste - fakat je bad taste . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

eomer13   Napisano 27.09.2008 15:02   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

kotor_fan:
code geass- predobar japanski anime, meni dosad najbolji. Predobra karakterizacija likova, svaki lik je poseban za sebe, svaki lik ima svoje osjećaje, nije običan animirani crtić, nego anime koji stvori predobru atmosferu za gledanje, stvori takav gušt da se doslovno želi gledati još, još i još, i nije više svejedno hoće li određeni lik preživjeti ili poginuti... U 2 dana 25 epizoda(prva sezona od dvije) sam pogledao, prelazim sad na drugu.

a da se ti malo knjige ili pi ke uvatiš, a malo manje crtića - dobro bi ti došlo...

thrall   Napisano 27.09.2008 15:14   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2662

Pogledo 21...Sad znam kako ću se ja jednog dana obogatit ...NOT Frend me pozvo da gledam X files,ali kako ste ga poljuvali zaključio sam da sam i kvalitetnije mogo provest vrijeme.(i umjesto da odgledam film sam spavao)

Fear can hold you prisoner. Hope can set you free

kotor_fan   Napisano 27.09.2008 17:12   

Angel
Član od:
21.02.2006

eomer13:
a da se ti malo knjige ili pi ke uvatiš, a malo manje crtića - dobro bi ti došlo...

touche xD

Knjige više ne moram, tek u 11-om su ponovno ispiti, a sad neko vrijeme samo anime i posao...kojeg moram nać

CODE GEASS R2:
Pogledao sam danas skoro cijelu drugu sezonu, pa se nadam da će uskoro izaći zadnja epizoda druge sezone, moram priznat da me razočarala ova sezona, sjajno počne, a onda počnu fantazirat (i fantazije zna biti previše u sf svijetu ) i sve zahebu. 8/10 za ovu sezonu, prošla je bila prokleto remek-djelo.

ByteRat   Napisano 30.09.2008 06:03   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Pogledao The Dark Knight, napokon... bit ce u recenziji o osobnom dojmu...

Pogledao i The Mirrors, ostao poprilicno razocaran...
Trailer se cino zbilja zanimljivim, kao i prica. No previse su ga "amerikanizirali". Nagle scene koje bi trebale uplasiti nisu dovoljno nagle, glavni lik vise granici sa super-herojem nego sa covjekom koji ima problema sa alkoholizmom i depresijom, cijela radnja dogadja se previse ubrzano, a i kraj mi je zbilja nelogican. Da ima smisla, ne bi bio los, ali ovako...hmmm. Sve u svemu, sada sam u potrazi za oriđiđi verzijom, kineskom, za koju vjerujem da je bolja od ovoga. -- 5/10

Sabbath   Napisano 30.09.2008 09:46   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Pogledao Untracable . . . Dobra ideja filma ali mi se ne sviđa kraj - jako je tipičan . . .

ByteRat   Napisano 02.10.2008 05:21   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Svaki put kada pogledam neki remake i onda original ameri me uspiju iznenaditi koliko su sposobni upropastiti film.
Danas sam pogledao Into The Mirror, sjevernokorejski film prema kojem je sniman The Mirrors sa K. Sutherlandom. Sad mi je tek jasno koliko su izuzeli bit originala i ostavili samo "akciju". Zbilja vrlo blijeda kopija i zali boze novca ako netko The Mirrors ode gledati u kino.
Into The Mirror je zapravo vise psiholoski triler koji ima nekoliko isprepletenih prica uz glavnu temu. Iako je sjevernokorejski, rezija je mnogostruko bolja kao i umjetnicki dojam. Mana je gluma, ali nije da se americki dvojnik moze pohvaliti boljom.
Uglavnom, za ljubitelje azijskih horora, vrijedi pogledati. Dobra prica, solidni efekti, zanimljiv kraj.
The Mirrors po osobnom misljenju treba izbjegavati. Sad mi je ocjena jos niza

The Mirrors 4/10
Into The Mirror 7/10

eomer13   Napisano 02.10.2008 11:52   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Zadnje šta sam pogleda u kinu, u nedjelju, je Tropic Thunder... I mogu odma reći da je film čista genijalnost, ali sa jednom velikom napomenom: ovo NIJE komedija za mase, ovo je komedija za filmofile, i sve one koji prate svijet filma i Hollywooda... Jer ovo je prije svega parodija na Hollywood i film općenito, a onda na sve ostalo... Ako ne spadate u ovu drugu skupinu ljudi, nećete shvatiti dosta baza, koje su koliko suptilne toliko i genijalne. Od cijeloga kina, 5 ljudi se samo smijalo, a od tih 5 ljudi, bili smo moj prijatelj i ja... Kao šta sam već prije spomenia, ovo nije komedija za mase, ovo nije tipična Ben Stiller komedija (iako u principu je ovo baš njegova komedija, jer je Ben Stiller redatelj, scenarist i producent).
Mnogi ljudi su izašli iz kina sa kiselim osmjehom, dok je 5 ljudi izašlo sa suzama u očima. Takav vam je to film; recimo ako ne kužite da Robert Downey Jr. osim šta glumi crnca u filmu kojega rade, u "stvarnosti" glumi jednog poznatog australskog glumca, i nevjerovatno dobro skida njegovu mimiku i priču, a vi cijelo vrijeme ne znate da je riječ o Russel Crowe-u, onda očito da nećete razumijeti neke male suptilne bazice koje su zlata vrijedne... Isto vrijedi i za druge glumce: Jack Blacka, Ben Stillera, Nicke Noltea, i druge...

Namjerno nisam spomenia Tom Cruise - njega sam sačuva za kraj. Ovaj tip je toliki kralj u ovom filmu, da ćete totalno zaboraviti sve njegove gafove u stvarnom životu, debiliziranje oko scijentologije i sve ostale gluposti koje su Tom Cruise pratili ove godine. Čovik se toliko iskupia glumeći producenta/manijaka da mu je apsolutno sve oprošteno... Ako to nije dovoljno da pogledate film, onda ne znam šta je.

Ocjena: 9/10

Aransun   Napisano 02.10.2008 23:05   

Rust Dragon
Član od:
17.09.2005

Poruka: 7437

Uff, ovako u zadnjih par tjedana sam si malo dao truda, pa sam pogledao dosta filmova:

The Dark Knight - jako dobar film, obavezno pogledati, imo Heath ko Joker je puno bolji od Jacka... 9/10

Mummy (i bla bla bla, ugl) 3: Usrali su, 1. je bila dobra, 2. je bila ok, ali 3... Previše ponavljaju dosadni su.. 6/10

Journey to the center of the Earth: mislim da je film napravljen prvenstveno za mlađe, jer je stvarno prosjek prosjeka, ajmo glumit indijanca džonsa... 5/10

Death Race: jeste li ikada igrali Death Rally? Ako jeste, točno ćete znati na što vas podsjeća ovaj film. Malo previše klišejiziran, ali sve u svemu dobar film, bolji od prosjeka... 7/10

I da, tek sad sam pogledao neke druge filmove tipa:

Hulk: bolje od prosjeka ali nedovoljno dobro za neku bolju ocjenu, 6/10

Iron Man: ovo se definitivno isplati pogledati, još da je priča malo razrađenija... 8/10

The Scorpion King 2: po svemu drugačiji od 1-ice, ali svejedno jako dobar film, borbom jako podsjeća na PoP serijal, 8/10

So come then, you ''heroes''! Come in ALL your ''power and glory''! For in the final hour, all must serve the one true KING!
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.