CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop
 Video Game ShopPC Game Shop
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
  - Film po narudžbi
· CD shop
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje

Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 22
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· Gluposti
· koje trenutno igrate igre?
· Televizija na računalu
· Cure
· Gta sa multiplayer
· Koji mob imate
· Twilight
· Smiješne slike
· koje vam pjesme danas ne izlaze iz glave?
· [S] Šta ima?

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Što ste zadnje gledali

85 stranica ( 1, 2 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 84, 85 )
  Autor  Što ste zadnje gledali
 kotor_fan   Napisano 19.10.2008 19:07   

Hydra
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2482

Wanted

Očekivao sam ozbiljan film s ponekom neozbiljnošću, tipa "felšanih" metaka. Dobio sam totalno neozbiljan film sa ...zapravo...bez ikakve doze ozbiljnosti. U cijelom filmu nisam našao niti jednog lika koji mi se svidio, kojeg bi pratio, u cijelom filmu nisam našao niti trunke ozbiljnosti, ali za razliku od Shoot em up, koji je takav film i koji je jednostavno zabavan, ovo smeće je baš to, SMEĆE. Ne mogu vjerovat da su uspjeli pokupit Angelinu i Freemana za ovaj film, a još manje mogu vjerovat da su to ljudi gledali u kinu...Jedina pohvala specijalnim efektima, valjda si ih radili ljudi koji su radili na matrixu, jer su IDENTIČNI!!!
3/10....zbog dobrog početka.

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

mattrofl   Napisano 19.10.2008 23:04   

Unicorn
Član od:
13.01.2007

Poruka: 363

svatko ima svoj ukus...meni je wanted zakon baš zbog te neozbiljnosti ^^

PEDOBEAR FTW

thrall   Napisano 19.10.2008 23:14   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2977

Tropic Thunder-Pregenijalno,prebolesno 9/10

-That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.

2Furious   Napisano 22.10.2008 10:47   

Devil
Član od:
30.06.2007

Poruka: 1356

Ja ga imam tjednima a nikako da pogledam

eomer13   Napisano 24.10.2008 12:11   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3345

Pogleda sam jučer na televiziji (tv1000) "Apokalipsa danas"...
Nešto nevjerovatno... koliko je taj film bolestan, koji trip, koji kaos rata... Nešto strašno, svaki put se iznenadim kad gledam ovo coppolino remek-djelo...

Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies. Blackadder: Two horses standing next to each other?
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

kotor_fan   Napisano 24.10.2008 14:09   

Hydra
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2482

Pogledao max payne....

Sjećate se one igre u kojoj je Max Payne lud? U kojoj se kljuka tabletama svake sekunde, čak i kad se ne puca? U kojoj ima hrpa one-linera koji su jednostavno briljantni? U kojoj je priča toliko dobra da se igra prelazi u komadu (istina kratka je, ali ipak)? U kojoj je Mona Sax zagonetni ubojica i opasni komad? U kojoj je Max toliko u tami da jednostavno se pitamo, "je li ovaj lik normalan?"? U kojoj se toliko guštamo rešetajući neprijatelje u bullet-timeu da prelazimo igru ponovno da to doživimo s drugim oružjem?

E pa, ako je odgovor na sve to pozitivan, i znate da se radi o igri Max Payne, e pa sad SVE to maknite i dobit ćete film osvete s likom koji se zove isto ko dotični junak iz igre.

*SPOILER*

Trebali su još samo tjekom odjavne špice stavit poruku "Svaka slučajnost sa likovima iz igre je slučajna" i u potpunosti bi se odrekli igre.
Na prvu pucnjavu u filmu se čeka sat vremena, aloooo, sat vremena, za to vrijeme Max (ostao je policajac, a ubojice njegove žene i djeteta nikad nisu našli(WTF???)) samo ide od jednog mjesta do drugog i istražuje to ubojstvo. Akcije NEMA, nepostojana je, jedini put kad se koristi bullet time je tjekom 1v1 "borbe" sa banditom koji sa high-grounda mitraljezom ne može ubiti Maxa.
E da, kad smo kod Maxa, taj lik je vjerovatno plačljivko, jer tako izgleda, nije strašan, niti najmanje, ne izgleda ko poremećeni luđak u igri, nego vam ga je žao, dođe vam da ga zagrlite i da mu kažete: "Ajde, isplači se"....

Dakle, ako idete gledati ovaj film u kino, spremite se na sranje, i to ne shranje u smislu da film nema ništa s igrom, jer osim imena likova, NITI NEMA, nego u smislu da je film sam za sebe shranje....i to totalno....dosadan, predvidljiv, pun nedorečenosti itd.
1/10

P.S. Ako ne vjerujete meni, na Rottentommatoes je film ocjenjen sa mizernih 19%

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

2Furious   Napisano 24.10.2008 22:34   

Devil
Član od:
30.06.2007

LOL,a ja jedva čeko da ga pogledam

ByteRat   Napisano 26.10.2008 12:12   

Angel
Član od:
18.10.2001

Poruka: 2060

The Tale of Two Sisters - dobar film, dubok i pun prenesenog znacenja. zahtjeva poprilicno koncentracije, nije tipicni azijski horror vec ima zbilja pricu koja se tek na kraju lijepo razjasni. zapravo nije ni toliko horror koliko je psiholoski film.

"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?" RAZNO-tema na podforumu Igre
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 26.10.2008 12:22   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 5572

Tako je,a zanemarite ono što sam pisao o njemu,gledo sam ga kasno,bio sam umoran,inače,večina se prokuži na kraju,ali ti ne može sve bit jasno,i zahtjeva koncentracije,da.

Idem obrisat prijašnji post o TOTS jer ga čitam i smijem se.

ByteRat   Napisano 26.10.2008 12:33   

Angel
Član od:
18.10.2001

Nisam imao ni pojma da si ti negdje pisao o njemu... ajd daj link da bas vidim pa da se i ja malo smijem
A mislim ono, nije bad...ne svidi se svima jedan film jednako, kaj sad ak si ga popljuvao...
Dobro, ak si ga popljuvao zato sto nisi shvatio druga stvar.

Ajd, ajd daj da vidim

"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?" RAZNO-tema na podforumu Igre

CrazyMage   Napisano 26.10.2008 12:36   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Nisam ga popljuvao,a smijao bi se,jer sam napisao gluposti,jer sam bio jako umoran,ko pijan sam se osječo kad sam pisao,baš se sjećam,al sam ipak napisao,vjerujem da si več vidio,nemoj se pravit

Inače izgleda da je obrisan.

ByteRat   Napisano 26.10.2008 12:57   

Angel
Član od:
18.10.2001

Ma vjerojatno sam ga vidio, ali nije da pamtim to sve, pa sam se htio prisjetiti
A cuj, takav je film, ne valja ga gledat umoran i bez volje, a nije zgorega pogledati ga i 2. put kad vec znas u cemu je caka da se sve poslozi...

Edit: nasao sam, nije obrisan "Počne super,glumci su super,super su one dvije cure za svoje uloge,ko da su rođeni za te uloge,glumci su savšeni super glume,,samo stalno ih mješam,..." A dobro, vidi se da ga nisi bas skuzio ni pratio pa nista strasno, nisi ga ni popljuvao vec si iskreno napisao da ga ne kuzis

Sabbath   Napisano 26.10.2008 15:49   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 11280

Pogledao sam ovaj vikend puno toga:
Najprije Wanted - jao majko moja koje smeće od filma - u biti žao mi je uz to govno uopće stavljati da je to film - govno ne da je veliko, nego i smrdi ko da je duplo veće - čak mi je guri od ultraviolet - a mislio sam da ništa to neće nadmašiti . . . čak mi je i Ghost Rider bolji . . . 0/10

Zatim sam pogledao Faunov Labirint - pa ono malo čudan ali jako zanimljiv i maštovit film, totalno ga se isplati za pogledati i vidi se da nije holivudsko sranje . . . 9/10

Zatim sam pogledao Before the Devil Knows, You"re Dead - poprilično dobar film o ljudskoj pohlepi i o tome kako stvari mogu krenuti totalno van plana . . . 8/10

Zatim sam pogledao Kung Fu Panda - ah eto to je onako b ilo fora za pogledati, eto malo predvidivo ali eto to su takvi crtići za mlađe pa je to čak i OK. Ocijena neka klasična 6/10

I da pogledao sam na HTV-u neka dva filma, jedan o nekom velikom krokodilu ili koji kurac - ima par dobrih scena i dobar kraj ali film sam po sebi i nije nešto posebno 4/10

A poslijje toga je bio još jedan film nešto kao 100 milja a radilo se o nekoj ženi koja je ekipi podvaljivala seks i ucjenjivala ih njihovim ženama i tako opet ništa naročito
dobra priča ali eto nije baš bio jako loš film a ocijena je 4/10 - i to je za sada to . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

2Furious   Napisano 27.10.2008 21:57   

Devil
Član od:
30.06.2007

S.H.I.T. 8/10

Presmiješan film,jedan lik koji treba ić na faks je na internetu otvorio o faksu koji ne postoji kako bi mu starci mislili da je na tom faksu,ali nisu oni jedini to gledali,upisalo se još u taj nepostojeći faks prek 300 studenata

gangsta_of_detroit   Napisano 27.10.2008 22:15   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2019
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

Maska

ineedmoney   Napisano 27.10.2008 22:56   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5998

Pinneaple express

već dugo se nisam ovak odvalio od smije. seth rogen još jednom briljira

eomer13   Napisano 28.10.2008 09:35   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

uff to i ja cekam... seth rogan je bog!

Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies. Blackadder: Two horses standing next to each other?

FlegmAA   Napisano 28.10.2008 10:22   

Thunderbird
Član od:
07.09.2008

Poruka: 1037

jel tko gledao clowerfield predobar film!

The cake is a lie

CrazyMage   Napisano 28.10.2008 12:41   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Lol,film je teško govno,od kamere,pa do radnje,onaj glupi tulum na početku koji je užasno dosadan i nema veze s vezom skoro,i tek onda bum odu zgrade,inače,prestao sam ga gledat,imam ga još na kompu,neznam zaš ga držim,inače ideja filma je dobra ali neuspijeh,htjeli su što više realizirati katastrofu i sam film,a ispalo je govno

Namjeravam pogledat Hancocka
Saw 4
i možda još neki horror,maturalna zabava?

ByteRat   Napisano 28.10.2008 17:18   

Angel
Član od:
18.10.2001

Ajde da se i s tobom slozim oko jednog filma Crazy Mage
Inace, Saw iv mozes odmah otpisati kao tesko govno, a Han***** je solidan.

CrazyMage   Napisano 28.10.2008 17:50   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Znam jednu i film joj je jedan od najboljih,kao i hostel,ne mogu vjerovat,al ajd

keko   Napisano 28.10.2008 18:00   

Angel
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1977

2Furious:
S.H.I.T. 8/10

Presmiješan film,jedan lik koji treba ić na faks je na internetu otvorio o faksu koji ne postoji kako bi mu starci mislili da je na tom faksu,ali nisu oni jedini to gledali,upisalo se još u taj nepostojeći faks prek 300 studenata

Mislim da se zove shithead

2Furious   Napisano 28.10.2008 21:12   

Devil
Član od:
30.06.2007

Je,tak se zove,al ja sam to gledo na Premiere(njemačkoj televiziji),pa su to tamo tak nazvali.S.H.I.T.(Southampton Institute for Technology ili tak neš)

Baron   Napisano 29.10.2008 11:27   

Nightmare
Član od:
16.09.2007

Poruka: 713

Bad Boys II 8/10

Sabbath   Napisano 31.10.2008 01:46   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 11280

Mislili ste da je gotovo, ali nije gotovo(sada ide urlik cinično nadrkanog tipa kojemui je pun kurac rađenja reklama ali to mora napraviti) SLAGALICA STRAVE 5 - svaki put se nasmijem kad čujem tu reklamu . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

gangsta_of_detroit   Napisano 01.11.2008 13:53   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2019
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

Jučer sam gledo filim VUKODLAK...bezveze

2Furious   Napisano 01.11.2008 14:24   

Devil
Član od:
30.06.2007

Ja "American werewolf in Paris",jedan stari ali dobar film.
7/10

eomer13   Napisano 01.11.2008 15:37   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Sinoć sam pogleda "Bangkok Dangerous"... Nevjerovatno je kako je danas gotovo pa pravilo da se "ne može" napraviti inteligentni akcijski film. Nešto rijetko ko pomrčina sunca...
Glumi Nicholas Cage, koji mi je prilično iritantan ka glumac, za mene on ima tri face: tužnu, zbunjenu, i luđačku - a sve tri su iste, ali eto razlikuju se samo po rečenicama dijaloga koje on u tom trenutku izgovara.
Ali problem filma nije Nicholas Cage koliko sama glupost u koju film upada za vrijeme polovice filma. Točno to osjetite - za mene je to ono ubojstvo u čamcima. Naime u filmu je Nicholas Cage plaćeni ubojica. Do tog trenutka riječ je o solidnom filmu, i više nego solidnom, ali nakon toga, sve kreće nizbrdo, i film se pretvori u tipičan glupi akcić, koji nema niti malo pameti, s tim da karakterizacija likova opada sve više i više, i na kraju vam je svejedno ko će umrijeti a ko živjeti.
Šteta, moglo je biti nešto od ovoga...

6/10

crnalegija   Napisano 02.11.2008 19:38   

Sprite
Član od:
31.01.2008

Poruka: 3
 nekidan pogledo iron man-niš posebno obična 3
a sad se spremam gledat stari ratni klasik CROSS OF IRON-legenda od filma čista 5
i lenjingrad isto čista 5

marijadina   Napisano 04.11.2008 23:21   

Halfling
Član od:
04.11.2008

Poruka: 6
 do posljednjeg daha
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 84, 85

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2010 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.