| |
Autor | |
Što ste zadnje gledali |
| | Killer
| | Napisano 06.01.2009 09:21  
|
| |  Dragon Golem Član od: 30.10.2003
Poruka: 1909
| | Genijalni um... Nisam to odavno pogledao, morat cu njega i Gladijatora u cugu izgledati kad budem nasao vremena... Oba su vrhunska filmska ostvarenja
 |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 06.01.2009 12:20  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.09.2005
Poruka: 7941
| | Novi IndianaC Jones... Nisam mislio da je film tako loš daok ga nisam pogledao, kao da gledaš neki crtić. Film stvarno ima puno grešaka ko da je b produkcija. Npr. u jednoj sceni auto prelazi preko neke amfibije s glavnim junacima u njoj, u drugoj sceni ta ista amfibija izgleda ko prije par minuta dok je još imala skoro cijelo prednje staklo. Pa onda scene s mravima, a da ne spominjem glavni predmet cijelog filma, kristalnu lubanju koja jedno vrijeme privlači metal, a u drugim trenucima nema nikakvnog efekta. Izgleda to više smješno nego zabavno, cijeli film...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 06.01.2009 13:36  
|
| |  Venom Spawn Član od: 16.07.2008
Poruka: 695
| | Gluplji i gluplji, gledao sam film već pet puta ali još je zabavan. Daniel Jeff i Jim Carrey zajedno su ubitačna kombinacija a film je prepun dobrih štoseva npr. kada se voze na onom motoriću kroz Stjenjak (Rocky Mountains), kada se Daniel zapali na benzinskoj ili kada mu se jezik zaljepi za inje, kada mu Jim da superlaksativ. Ma film je preodličan
Ocjena: 10/10
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 06.01.2009 18:34  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | Da da... kao šta je drug ineedmoney već predvidio - riječ je o westernu imena Appaloosa...
Režiju i dijelom scenarij potpisuje poznati glumački veteran, a odnedavno i redatelj Ed Harris.
Glumačku ekipu sačinjavaju Ed Harris, Viggo Mortensen, Jeremy Irons i Renee Zellwegger. Je li potrebno reći da iznimno dobro obavljaju svoj posao... Ed Harris i Viggo Mortensen glume dva plaćenika koji su se specijalizirali u rješavanju "gradskih problema"... Kraće rečeno, unajmite ova dva momka i oni vam istjeraju lokalnog nasilnika tako da vi možete nastaviti normalno živjeti... Jeremy Irons ovdje glumi lokalnog negativca, i to radi prilično dobro. Drago mi je šta se Jeremy Irons polako vraća u formu... Nevjerovatno je kako se ovaj čovjek sve do nedavno bio srozao i prihvaćao takva smeća od uloga..., ali sva sreća to se mijenja, i od vremena filma "Kraljevstvo nebesko" možemo se opet uvjeriti da se Jeremy Irons vratio u kondiciju. Renee Zellwegger ovdje glumi netipičnu "damsel in distress" - kako mislim netipičnu - e pa shvatit ćete ako pogledate film...
Sve više mi se sviđa ovaj tip westerna, ovaj realni tip westerna koje je po meni započeo veliki Clint Eastwood sa danas kultnim "Nepomirljivima". Gdje Divlji Zapad nije ružičast već je riječ o srednjem vijeku sa pištoljima...
Nema tu neke velike priče u obračunima - dođe se na 10m razmaka, prije se dogovori ko će koga i to je to - doslovno ko živ ko mrtav. Ima tu još dosta mitova koje ovaj film ruši - nekih romantičnih nekih praktičnih - a u sve će te se to uvjeriti ako pogledate film.
Kao šta vidite riječ je o stvarno kvalitetnom westernu - "novije" generacije, koji se sa guštom gleda.
Ocjena 8,5/10
Još onaj biografski - režija Soderbergh... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 06.01.2009 23:47  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5998
| | kad tak postaviš, da - film je dobar. al mene renee zellweger nevjerojatno živcira, pa mi je to podosta sjebalo film. žena zgleda ko mješavina downkinje i loše modelirane barbike s prevelkim obrazima
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 07.01.2009 02:25  
|
| |  Champion Član od: 30.12.2006
Poruka: 884
| | TAXI 4....akcijska komedija ja bi reko....ima puno humora,pucnjave i brzine....zabavanfilm....isplatilo se pogledat
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 07.01.2009 12:39  
|
| |  Angel Član od: 21.08.2008
Poruka: 2007
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...
| | Jučer sam gledao policijsku akademiju 7 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 07.01.2009 12:50  
|
| | Gledao sam Džingis Kana. Mislio sam da će to biti prosječan film ali me jednostavno oduševio. Priča o početku života samoga Džingis Kana o tome što ga je natjeralo da ujedini sve mongole. Također film realistično prikazuje život mongola. Preporuka...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 07.01.2009 13:12  
|
| | Aransun:
Gledao sam Džingis Kana. Mislio sam da će to biti prosječan film ali me jednostavno oduševio. Priča o početku života samoga Džingis Kana o tome što ga je natjeralo da ujedini sve mongole. Također film realistično prikazuje život mongola. Preporuka...
Mislim da je bio već na hrt-u prošle godine
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 07.01.2009 13:40  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 09.06.2008
Poruka: 1708
| | yup,ja sam gledo sad nisam siguran jel to bilo lani ili predlani,al ugl. dobar film,aransun je sve objasnio
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 07.01.2009 13:53  
|
| | Najsmješnije od svega, filmu je originalno ime Mongol, baš sam sad išao provjeriti... Hrvatski prijevodi, isto ko i onaj film Cat in the hat, prevedeno Mačak, pazi mu šešir?!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 07.01.2009 13:58  
|
| | ahahahahahah,cat in the hat je mačak,pazi mu šešir,ahahahah...to bi djete koje ide u treci raz bolje prevelo
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | KingBOBI
| | Napisano 07.01.2009 19:16  
|
| |  Titan Član od: 25.04.2008
Poruka: 1273
| | Madagascar 2
Super je film, ali malo prekratak
9/10
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | NBA
| | Napisano 07.01.2009 23:51  
|
| |  Vampire Član od: 06.02.2007
Poruka: 326
| | twilight je sigurno najbolji film sto sam gledao ,ima dobru pricu ,malo akcije ,malo svega sve dobro spakirano nezelim pricati o prici ali film je premocan ocjena 10/10
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 07.01.2009 23:53  
|
| | Ti stvarno nisi odgledao mnogo filmova... Pa Twilight je jedno veliko, ogromno, mega sranje koje je zasmrdilo na platnu ikad!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | NBA
| | Napisano 08.01.2009 00:05  
|
| |  Vampire Član od: 06.02.2007
Poruka: 326
| | kako kome odavno nisam vidio postenog filma ove komedije su me izludile i film mi je fakat dobar |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 08.01.2009 02:14  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2482
| | Cesc:
Mislim da je bio već na hrt-u prošle godine
Mislim da nije, budući da je bio u kinima prošle godine, dakle na HRT (ili neku konkurentsku tv) dolazi za cca 3-4 godine. Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | luy
| | Napisano 08.01.2009 07:39  
|
| |  Champion Član od: 09.12.2007
Poruka: 800
| | meni i spuriusu nikako da madakaskar 2 dođe u kino
Scotland will have revange!!!!
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 08.01.2009 10:20  
|
| | kotor_fan:
Mislim da nije, budući da je bio u kinima prošle godine, dakle na HRT (ili neku konkurentsku tv) dolazi za cca 3-4 godine.
Znam da je bio neki dokumentarac , prikazali su ga, a izgleda da to nije taj
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 08.01.2009 10:25  
|
| |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | Mongol nije dokumentarac vec igrani film...
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 08.01.2009 11:09  
|
| | Dokumentarac je bio prikazan, film nije...
Gledao sam Wanted. Kad smo ga išli posudit u videoteku, ja pitam frenda, ''kaj je to?'', on mi odgovori ''anđelina đoli'', i to je bilo sve. Tako i film, koji zapravo pokušava ispričati pričicu o nekom tkalačkom cehu koji su postali glavni ubojice u zadnjih 1000g, i u njega upletu neku mladu pi*kicu koja podnosi da se šefica dere na njega, ima napadaje panike i najbolji frend mu ševi curu kad je na poslu... Nakon toga slijedi jedno sat i pol pričica za djecu u kojoj je *spoiler* valjda jedina scena koju su svi gledali bila anđelina đoli kad izlazi iz kade gola...
Sve u svemu uz sve specijalne efekte i holivudski glamur, film ne zavrijeđuje više od 5/10, a dobio bi i manje da se nisam smijao nekim scenama...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 08.01.2009 19:39  
|
| | Ma taj je film veliko razocarenje... Barem meni
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 09.01.2009 15:32  
|
| | NBA:
twilight je sigurno najbolji film sto sam gledao ,ima dobru pricu ,malo akcije ,malo svega sve dobro spakirano nezelim pricati o prici ali film je premocan ocjena 10/10
kako si loš
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 09.01.2009 16:11  
|
| | evo,pogledo sam horor halloween,zasad najbolji koji sam ja gledo,ja nisam neki poznavatelj filmske kulture al bi mu dao 8.7/10
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 09.01.2009 16:23  
|
| |  Angel Član od: 21.08.2008
Poruka: 2007
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...
| | jučer mi je prijatelj posudio horror "mačje oko" film je totalno sranje ne da mi se prepričavat jer je jako glupo...samo da kažem nikom ga ne preporučujem |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | HaVoC
| | Napisano 09.01.2009 20:27  
|
| |  Harpy Član od: 25.11.2008
Poruka: 84
| | ineedmoney:
slika slika kako si loš slika
Definitivno los!
Jeff Dunham - Arguing with myself kompilacija... Cista genijalnost I like you... When the world is mine, you shall be my bi*ch... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 09.01.2009 21:53  
|
| | jel iko gledo halloween na novu godinu na telki,horor je odlican..
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 09.01.2009 23:08  
|
| |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | Ja dio... bio mi je uzasan. Cura mi zaspala, ja otisao igrat igricu. "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 10.01.2009 00:00  
|
| |  Bone Dragon Član od: 19.07.2006
Poruka: 2973
| | Gran Torino, sad ću pogledat Appaloosu.. -That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 10.01.2009 00:32  
|
| | uuu gran torino!!! idem si to skinut