CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· CD Razglednice
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 17
Članova: 2

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· tony hawk proving ground
· World of Warcraft
· deer hunter 2005
· procesor - molim za savjet
· Call of Duty 5
· [S] Kojih starih (i legendarnih) igara se uvijek prisjećate?
· GTA: San Andreas
· The two throns. princ of persia.
· [S] Meeting
· Koji mob imate

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - Filmovi - Modul 8

Autor  Modul 8
 Enderico   Napisano 04.05.2008 11:14   

Genie
Član od:
11.04.2008

Poruka: 219
 Može li mi tko objasniti kakva je to emisija,o čem se radi,kad se prikazivalo,hoćeli se još prikazivat...
Mislim,Y-BinD(NEĆU ZABORAVIT D ),KiwiCro i još neki dečki su to komentirali na jednoj temi(Hrvatske igre za PC),a ja baš i nisam informiran o tom pa ...
Ako može da mi ko objasni...

TU MI JE JEDINI DOM I VJERAN SAM DOMU SVOM. CROVORTEX!!!
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 04.05.2008 11:57   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Poruka: 2600

Carska emisija U njoj su se komentirale nove igre koje izlaze,pokazivali isječci iz igara,voditelj Huga,Kristijan Ugrina onda su se skupile ekipe pa su se borili..kao što je netko naveo skupljanje nečega,ili tuča..mortal kombat ili tako nešto.sječam se Špire,jao kako sam volio gledat kad su najavljivali i igrali,sad odjednom,modula 8 nema,usput,sječam se te epizode sa Špirom jel sam tada je prvi bjeli sir koji je bio fenomenalan

Tamo se i nije baš radilo o Hrvatskim igrama,nego o svim,ali najviše je bilo arkada,tučnjave i utrka,arkada pogotovo. Preluda emisija,stvarno.

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 04.05.2008 14:10   

Ogre Mage
Član od:
18.10.2001

Poruka: 491

Nije bila toliko ni bazirana na predstavljanju novih igrica, koliko o natjecanju.
Sakupile su ti se dvije ekipe po tri clana i medjusobno su se natjecali u tri igre. Izmedju krugova natjeanja pustali su najave za nove igre. U finalu su obicno imali dobre nagrade - klinci su osvajali nove konzole i tak...

Online  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Enderico   Napisano 04.05.2008 15:13   

Genie
Član od:
11.04.2008

Poruka: 219
 ....zgodno...

TU MI JE JEDINI DOM I VJERAN SAM DOMU SVOM. CROVORTEX!!!

kikiauti   Napisano 04.05.2008 20:29   

Champion
Član od:
10.02.2005

Poruka: 813

Sjecam se emisije pre jebena je bila steta sto je vise nema...

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Y-Bind   Napisano 04.05.2008 22:54   

Devil
Član od:
05.04.2005

Poruka: 1510

U sijećanju mi je ostala jedna emisija u kojoj su igrali tad tek izašlu Klonou 2: Lunatea's Veil i tad već klasik CB: Warped.
Bili su neki dečki s trešnjevke i još neki kojih se nesjećam... Igrao se prvi nivo u Klonoi i ja mislim s limitom od 2 minute i tko skupi više novčića. U CB-u također su se skupljale jabuke u onom jednom arapskom nivou. Baš mi je ostala urezana u pamćenju.

Odrastao sam s tom emisijom... kad se sjetim...

VRATITE NAM MODUL 8!!!

Edit: oprostite nisu novčići nego neki kristalići... nesjećam se više

CrazyMage   Napisano 04.05.2008 22:59   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

A kako kad,svašta se skupljalo,možda bi i mogli mi napraviti neku anketu za modul 8,i linkati dosta ljudi =) možda to nebi bila tak loša ideja!! Ima nade!

"I cannot be caged... I cannot be controlled.... Understand this as you die, ever pathetic ever fools."

Y-Bind   Napisano 04.05.2008 23:02   

Devil
Član od:
05.04.2005

Kao što rekoh idemo im poslati mail (HRT-u) i to masovan - na svojim forumima tipa PCPlay i tako razglasite i sklepat ćemo nešto

ineedmoney   Napisano 05.05.2008 07:29   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5140

sjećam se kad su igrali THPS. papci nisu više od 10000 uspjeli skupit na onom warehouseu... ja sam tad mogo s jednim potezom 100,000 skupit.

fjekavolja

KingBOBI   Napisano 05.05.2008 16:58   

Naga
Član od:
25.04.2008

Poruka: 517

CrazyMage:
Carska emisija U njoj su se komentirale nove igre koje izlaze,pokazivali isječci iz igara,voditelj Huga,Kristijan Ugrina onda su se skupile ekipe pa su se borili..kao što je netko naveo skupljanje nečega,ili tuča..mortal kombat ili tako nešto.sječam se Špire,jao kako sam volio gledat kad su najavljivali i igrali,sad odjednom,modula 8 nema,usput,sječam se te epizode sa Špirom jel sam tada je prvi bjeli sir koji je bio fenomenalan

Tamo se i nije baš radilo o Hrvatskim igrama,nego o svim,ali najviše je bilo arkada,tučnjave i utrka,arkada pogotovo. Preluda emisija,stvarno.

Zvuči super !!!
KKad će se opet prikazivati ?

Y-Bind   Napisano 05.05.2008 21:48   

Devil
Član od:
05.04.2005

vjerojatno nikad, ali možemo pokušati

keko   Napisano 06.05.2008 09:40   

Titan
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1176

lol sjecam se toga dok oni decki nisu mogli prejti nekaj kaj se meni cinilo jednostavno prelagano

KiwiCRO   Napisano 28.05.2008 17:49   

Cerberus
Član od:
16.04.2008

Poruka: 70

Vec sam ovo predlozio ali ponovit cu trebali bi se organizirati i napraviti peticiju da nam vrate Modul 8.Kad pogledate malo bolje mi uopce nemamo nijednu emisiju o igrama,a koliko vidim nas gamera ima puno i zato mislim da treba ukinuti prijenos sabora i staviti nam Modul 8 na male ekrane i velike isto ko ima plazmu

Plant Kiwi not war

CrazyMage   Napisano 28.05.2008 17:55   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Zanima me samo ko gleda sabor..idiotski cirkus ničega,a i može se nekad nasmijati,budale stave to govno gdje žive žohari..umjesto The Tribe-a,i to par puta.U vezi modula 8,ako to samo govorimo,ništa se ne događa,da napravimo neki sajt s peticijom za početak,i linkamo po svim forumima za gamere.A da ga par ljudi zajedno napravi..npr,ti i još netko,ko zna,možda budeš počasni gost

ByteRat   Napisano 28.05.2008 18:02   

Ogre Mage
Član od:
18.10.2001

Sabor sigurno(nazalost) nece ukinut jer je prijenost obavezan i reguliran zakonikom.
Tko ga gleda? Pa, eto, ima...99% umirovljenici. Od mog starog strina, baba od cca 90 godina to obavezno prati. Ostali, tesko...

Sto se tice Modula 8, ja ga ne bi nazad, prosla me ta faza, glupo bi mi bilo gledat neke smrkavce kak se natjecu u tipkanju po joysticku. Ali slazem se da bi bilo lijepo napraviti neku emisiju o igricama, webu, hardware i software novinama i sl.
Radije cu gledati 30 min toga nego 30 min natjecanja osnovnoskolaca

Online  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 28.05.2008 18:07   

Phoenix
Član od:
28.01.2007

Znam da se neće ukinuti..nažalost...ali da naprave ovaj modul 8 nebi morao biti isti. Ne moraju samo osnovoškolci igrat. Samo da se vrati..obožavao sam tu emisiju.

KiwiCRO   Napisano 28.05.2008 18:31   

Cerberus
Član od:
16.04.2008

Poruka: 70

Ne treba biti bas Modul 8 ali neka emisija u kojoj ce se prikazivati traileri i in game slike novih igra ali i starih.Sto se tice sabora znam da se ne moze ukinuti pa umjesto toga se moze maknuti s ekrana neka od hrvatskih sapunica.

Plant Kiwi not war

mattrofl   Napisano 04.07.2008 17:58   

White Tiger
Član od:
13.01.2007

Poruka: 115

al ako bolje pogledamo, takva nam emisija uopće ne treba jer preko interneta možemo saznati sve...to bi jedino bilo od koristi za one koji si nemogu priuštit internet, a imaju televizor i konfu, no takvih je sve manje danas

ByteRat   Napisano 05.07.2008 11:33   

Ogre Mage
Član od:
18.10.2001

Ma nije, dobro bi dosla opcenito jedna informaticka emisija na TVu, ne mora biti vezana samo uz igrice. Nije ti isto kad ti po netu trazis ili nabasas na nesto slucajno nego kad gledas na TVu. Mnogi ljudi ni nemaju vremena cackat po netu za zanimljivostima, nekima se ni neda i sl. A i ma i dosta ljudi koji nemaju net, ne moraju imati ni stroj, a rado bi pogledali sto ima novoga od igrica, programa i sl. Evo ja imam prastari komp, pa svejedno volim vidjeti kakvih novih igrica ima... Uz to, mnogi nemaju flat rate pa ne mogu gledat raznorazne trailere od igrica, a kad je na tvu onda lijepo vidis kako to izgleda kad je u pokretu, a ne samo screenshot.

Ja znam tu i tamo pogledat na MTVu Game One, al bem ti njemacki, pola ih ne razumijem

Online  PM  Profil  www    Izmjeni     Abuse

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.