Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.
Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao
član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim
imenom, promjena boje slova...
Tko je online
Trenutno je online: Posjetitelja: 20
Članova: 0
Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na
ovom linku.
evo prije tjedan dana sam narucio gw paket,e-mail mi je posla...trebam potvriditi...poslao sam odgovor(potvrdu) na adresu od koje sam dobio mail i na jos neki mail koji je dolje pisao...pa sad jesam dobro poslao za potvrdu a ak jesam za koliko otprilike to dolazi..?
tnx unaprijed...btw. 1 put kupujem tu pa malo ne kuzim,prije sam u algoritmu a tam je malo drukcije
PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse
Mario120
Napisano 18.08.2007 08:36  
Venom Spawn Član od: 27.03.2007
Poruka: 693
atem: evo prije tjedan dana sam narucio gw paket,e-mail mi je posla...trebam potvriditi...poslao sam odgovor(potvrdu) na adresu od koje sam dobio mail i na jos neki mail koji je dolje pisao...pa sad jesam dobro poslao za potvrdu a ak jesam za koliko otprilike to dolazi..?
tnx unaprijed...btw. 1 put kupujem tu pa malo ne kuzim,prije sam u algoritmu a tam je malo drukcije
Ovisi gdje zivis, meni obicno dode za tjedan dana i tako, sto si blize Zagrebu brze ce ti doci.
PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse
Mario120
Napisano 18.08.2007 10:52  
Venom Spawn Član od: 27.03.2007
Poruka: 693
evo mene zanima zna li tko otrpilike koliko se dostava naplacuje narucio sam 3 igre pa me cisto zanima zna li tko koliko ide dostava po igri
*EDIT*
evo skuzio sam 25 kn nisam uopce vidio