| |
Autor | |
Uvjeti za starionicu |
| | Zoo
| | Napisano 06.07.2008 15:14  
|
| |  Titan Član od: 30.12.2003
Poruka: 1210
| | Aransun:
Očito do sad nisi shvatio jednu stvar: starionica je napravljena iz razloga što je bilo koja tema na kojoj se i bilo postalo na ''normalnom'' dijelu foruma, postajala zaspamana u roku par minuta od nastanka, odnosno ako je neko i napisao nešto pametno ili postavio bilo kakvo smisleno pitanje, postojala je velika vjerojatnost da se to pitanje nije niti primjetilo od količine spamma koji je u tom trenutku već iznosio i po 2-3 stranice same teme, a meni osobno se neda listati po spammu od 2 str. i tražiti žito u kukolju. Ono što želim reć je da bi vam i sama starionica i sam eomerov post trebao biti poticaj da ne spamate toliko, da se držite teme na kojoj pišete, tu i tamo pogledate da li možda postoji tema umjesto da idete odma napraviti novu, a onda bi forum bio i življi, konkretniji i efektivniji a samim time bi i više ljudi postalo na ''normalnom'' dijelu foruma.
Ti si čisti primjer spamma sa tih 6000 postova u 2 god |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 06.07.2008 15:16  
|
| |  Angel Član od: 15.11.2006
Poruka: 1966
| | a ti si ljubomoran?
i to su 3 godine i 7000 postova |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 06.07.2008 15:19  
|
| | |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 06.07.2008 15:44  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4256
| | Zoo sad ga sereš . Sloven sam, belac, slobodni strelac. Za svaki slučaj, još uvek samo svoj.
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 06.07.2008 16:02  
|
| |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | Zoo:
ako ćemo tko je stariji ja sam među top 5
U junior klasi do 15 godina? Mozda...
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Lipi
| | Napisano 07.07.2008 00:38  
|
| |  Ogre Mage Član od: 21.02.2004
Poruka: 500
| | Zoo:
nebi se okladio al ja sam negdje u top 5
i opet nemam uslove pimpek mi je mali
inaće respekt za temu "Uvjeti za starionicu" imo sam se ćemu nasmijat Core procesori su ko motori: 2 cilindra je frajerski. 4 cilindra su sigurnjaci. 8 cilindrični su seksi!
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 07.07.2008 03:46  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 9890
| | Zoo:
eomer ubi se ti si djete
S obzirom na to otkad si član, ovo ti fakat nije trebalo.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 07.07.2008 03:46  
|
| | Zoo:
E nisi.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 07.07.2008 03:47  
|
| | Lipi ti si sami top ako me sjećanje dobro služi.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 07.07.2008 03:55  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2482
| | Koliko puta treba ponoviti da godine iskustva na CV nisu uvjet za ulazak... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Altair
| | Napisano 07.07.2008 12:41  
|
| |  Gold Golem Član od: 19.06.2008
Poruka: 142
| | evo još jedna tema gdje se mogao voditi normalan razgovor je posrana i zasrana (ne od moje strane,bar se nadam )... Registrirajte se na CroHazard Forum...www.crohazard.big-forum.net |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 07.07.2008 13:14  
|
| | jedino slym, sabbath, ozy i inter zaslužuju poštovanje |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 07.07.2008 13:37  
|
| |  Phoenix Član od: 07.01.2006
Poruka: 2733
| | pffff , odkud si sabba sad izvuko
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 07.07.2008 13:47  
|
| | Zoo:
jedino slym, sabbath, ozy i inter zaslužuju poštovanje
Onda ih postuj
Sto se mene tice mozes im i hram izgradit pa se klanjat...
Ali kakve to ima veze sa Staraonicom i pristupom istoj? "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | booyakasha
| | Napisano 07.07.2008 13:55  
|
| |  Angel Član od: 02.03.2006
Poruka: 2028
| | nikakve nego se lik samo ulizuje...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 07.07.2008 13:57  
|
| | Elendil:
pffff , odkud si sabba sad izvuko
U čemu je problem?
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 07.07.2008 14:00  
|
| | zaboli me ku**c svi ste vi pi**e tu se skrivate iza ekrana i mislite da s tipkovnicom netko i nešto
a ovi koje sam nabrojo su tu od prvog dana crovortexa i twistera sam zaboravio |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 07.07.2008 14:15  
|
| | Skrivamo se iza ekrana?
PS pogledaj od kad sam ja clan...
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 07.07.2008 14:22  
|
| | ne odnosi se na tebe, tebi svaka čast tu si 7god malo manje pa barem ne pišeš gluposti da bi imo što više postova |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 07.07.2008 15:41  
|
| |  Angel Član od: 15.11.2006
Poruka: 1966
| | a zasto si tako nadrkan na sve? Tko ti je tocno ista ucinio ?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 07.07.2008 16:51  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2482
| | Lik ima komplekse, to je očito. Ako je duže ovdje ne znači da je pametniji, isto kao što ne znači da sam ja pametniji od nekoga tko je ovdje tek došao. Valjda smatra da mu 5 godina na CV donosi privilegiju da drugima jebe sve po spisku....a možda jednostavno ima loš dan pa je loše volje Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 07.07.2008 17:18  
|
| | U PMS-u je
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 07.07.2008 17:30  
|
| | baš to slym, iznerviro me ovaj eomer i aransun sa svojim komentarima u vezi staraonice |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 07.07.2008 17:31  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | Zoo:
eomer ubi se ti si djete
malo smo frustrirani ha? mali pišo je li?
dijete? - pa naravno da jesam - imam roditelje, ja mislim da ih svi ovde imaju... - dobro aj možda ti ne, takva glupost se ne dešava prirodnim putem...
Zoo: Ti si čisti primjer spamma sa tih 6000 postova u 2 god
ti si očito pratia tih svih 6000 postova pa znaš da je svaki spam... he he - koje si ti malo frustrirano dijete...
Zoo: ako ćemo tko je stariji ja sam među top 5
...možda ako gledaš od kraja... - ali definitivno si dokaza di si jedan od top 5 bisera...
Zoo: jedino slym, sabbath, ozy i inter zaslužuju poštovanje
...the god has spoken...
To šta se štekaš njima trojici ne znači da ćeš biti primljen u starionicu... - već si se ionako zamjeria svima ostalima, i to bez nekakvog konkretnog razloga... - way to go dude!
A to šta si ti član od 2003 ne znači ništa... nije ti ovo jebeni klub di se lojalnost nagrađuje... a vidim i da nisi ništa pametnoga i naučia od 2003... - ameba đir - evolucija: 0 bodova...
Zoo: zaboli me ku**c svi ste vi pi**e tu se skrivate iza ekrana i mislite da s tipkovnicom netko i nešto
oš se tuć oš se tuć!
...majko moja koja izjava...
Koji paradoks ljude prozivat zbog "skrivanja iza tipkovnice" dok istu tu izjavu pišeš na internet forumu... R FL
...posolia si ovu temu baš kako triba, falilo je mrvu gluposti...
Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 07.07.2008 17:40  
|
| | ajde tu si u pravu ali one gluposti u vezi tko je za starionicu ko nije ne podržavam, šta ti imaš tu određivat, nisam tražio ulaz u starionicu i nit neću |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 07.07.2008 17:49  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | možda da si pročita cili thread shvatia bi da je tema nastala kao ljuta sprdancija - a ne kao nešto ozbiljno...
kome je bila upućena ova zajebancija? - pa ovima najmlađima koji su zaspammali cili forum i prisilili nas da stvorimo starionicu...
ova tema je ustvari čisti putokaz za neke - kako postati normalan, itd itd... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.07.2008 13:13  
|
| |  Rust Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 5572
| | Kad svi postaju,ajde i ja ću,sve je nekako počelo preko mene,ja nisam spammer niti ću ikad biti,(istina,svi nekad malo spammnemo :mrgreen nego aktivan ćlan,imao sam respecta prema svima vama koji ste u starionici,no sve je poćelo kad je Eomer13 meni poćeo soliti pamet kad sam rekao da mi je film VanHelsing super i da nisam gledao na pogreške,tada nisam ni naveo da sam ga gledao u petom razredu i da se možda ne sjećam i da sam vidio koju pogrešku,na to će Eomer13 neznam točim riječima) ali u glavnom nešto kao:Jako nam puno vrijedi mišljenje dijeteta sa avatarom SpužvaBoba,čemu sad to,Eomer,nemoj krivo shvatit,al dotad je sve bilo ok,ali ti misliš često da si upravu kad nisi(ne uvjek naravno,ovo sa mnom recimo,nisi bio)Mi smo vrijeđali jedno drugo,zbog gluposti.No kužiš,nisi u svemu u pravu,nisam ni ja,ja sam ok član,nisam ni blizu spammera,izbacimo svađu mene i tebe=mene nerviraju spammeri pa im stalno serem i izbacujem svoj bijes na drugi način,kad sam ja došo na ovaj forum,sve je bilo super,spammera je bilo jako malo,i kad bi ih bilo,samo bi se pojavili i ošli,no sad je tu staraonica,pokrenuta zbog naše svađe,a u cilju da tu bude protiv spammera, Forum Crovortexa je teško smeće nitko ne intervenira na ratištu,svi su se povukli u sigurno polje,starionica,iskreno i ja bi tamo,jel bi bar čuo nešto pametno,no ne vjerujem da ću ikada tamo dobiti ulaz,što se tiće zrelosti,ja sam zreo za svoju dob,dajem ok komentare,ova naša svađa je izazvana tvojim soljenjem pameti,no tko ju je nastavio=CrazyMage evo ako ti to nešto znači,ako sam ti išta srao,ispričavam ti se. No bilo bi ljepo od tebe da napraviš isto.Ne kužim išta loše navedeno vamo osim činjenica,i ne vidim povoda za svađu nikakvog,nemoj počinjat s onim..dijete,dijete ili nečim drugim,jel onda,nakon ovog što sam napisao,bi ja mogao štošta reći.No vidjet ćemo nakon ovoga.
KotorFan,ti si rekao da nema većeg spammera od mene...eto čiste gluposti,neznam zašto,jel ja nisam spammer uopće,te gluposti što si rekao me ne zanimaju,neznam iz kog razloga si to naveo,kad obojica znamo da to nije istina.Eto to je to što sam naveo.
Najbolje bi bilo da je forum ko prije,bolje od starionice,zato što bi svi mogli vidjeti,a uglavnom nitko nebi spammao,inače je starionica dobra ideja,jedino me uglavnom tamo teme i zanimaju. Jel ja sam za da sve vratimo na staro.
EDIT: onaj tužnič je nastao zbog Dvotočja i zagrade,gah neda mi ga se mijenjat |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SCAR_FACE_
| | Napisano 08.07.2008 13:32  
|
| |  Black Dragon Član od: 24.03.2004
Poruka: 3794
| | jedan od naj uvjeta za starionicu je da nisi spamer Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 08.07.2008 13:44  
|
| |  Rust Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 5572
| | Yup,znam,i nisam spammer.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 08.07.2008 14:29  
|
| | CrazyMage, vjeruj, nisi tolika faca da bi se Staraonica pokretala samo radi tebe Pogledaj malo po forumima, necu nabrajat ekipu, ali ima 5-6 clanova ciji su postovi posvuda i totalno van kontenteksta - uvijek. Nije to neki spam simo ili tamo...
Sto se tice eomera, mozda tu i tamo pretjera u reakciji na neki tvoj komentar o filmu, ali vjerojatno ga zasmeta kad neko komercijalno smece proglasis filmom stoljeca Gledate filmove na potpuno razlicit nacin, sto cesto dovodi do konflikata.
Mislim i meni poraste tlak kad netko napise
"U coece, znas, jucer smo ekipa i ja bili do kina, malo smo pljuvali ispred meni isli neki zeleni hracki, onda smo pogledali vanhelsinga, jebote skeri shit, fora je vukodlak cudno da nema buhe i fajt je zakon,ona zenska je p***a i pol!!!onda smo poslje otisli se napit van"
Karikiram naravno, ali u globalu znas o cemu pricam.
Sorry eomer sto pricam u tvoje ime
EDIT: Eh, sad da nisi spamer... 2 i pol tisuce postova u godinu dana... ili si jako kvalitetan raspravljac ili spamas do bola
Izmjeni
Citiraj
Abuse |