|
Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR
CroVortex : Index -
O stranici - Uvjeti za starionicu
|
 |
| |
Autor | |
Uvjeti za starionicu |
| | Y-Bind
| | Napisano 08.03.2009 22:23  
| | |  Angel Član od: 05.04.2005
Poruka: 2097
| | ma nema smisla pametovat. iskreno da je ova staraonica izmišljena prije 4 godine i ja bi pljuvao po njoj jer me nebi primili
Sad sam stariji i pametniji i tražim curu s velikim sisama
| | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | ByteRat
| | Napisano 09.03.2009 08:52  
| | |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | CrazyMage:
"malo" hm..ByteRat malo pametuje,uz još nekoliko ljudi koje vole soliti pamet,Eomer previše..pa,evo ti..
Auc... you hurt me!
Ocemo sad malo vas analizirat, mogao bi ja puno veci post napisat od toga da pametujete Stovise, mislim da thread najgluplja izjava 2008. dovoljno govori sama po sebi.
Y-Bind:
Sad sam stariji i pametniji i tražim curu s velikim sisama
Hahaha , vidim da se citaju moji postovi  "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Azermyth
| | Napisano 09.03.2009 17:27  
| | |  Dragon Golem Član od: 03.09.2008
Poruka: 1797
| | @Mage
Ja pretjerujem?! ETO ŠTO SAM VRUČ | | | Online | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Slym
| | Napisano 09.03.2009 18:29  
| | |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 9919
| | Killer:
Jesi ti Star Trek fan? Ima jedna epizoda, gdje jedan Q zeli umrijeti... A posto je on Q, najmocnije bice u Univerzumu, on ne smije umrijeti... Ali to nije bitno, bitno je zasto jedna Q zeli umrijeti, jer ima sve, besmrtnost, sve moci, radi sta zeli, svu pamet svijeta, putuje kroz vrijeme i prostor... Ali opet zeli umrijeti... Zasto? To je glupo od njega, i svi mu govore suprotno... A on i dalje po svom...
Evo i zasto:
Posmatraj nas kao Q... Na ovom forumu smo vjecno, i samo posmatramo ljude kako dolaze i odlaze, uradili smo sve sto se moglo uradit... Spam, scam, filozofirali, pomagali ljudima, zezali ih, uglavnom sve radili... I fakat nam je sve dojadilo.... I zelimo nes novo, ili makar radit ono sto je najzanimljivije trenutno, a to je... Pa ne znam, svi smo individue, Byte i Eomer pametuju, Slym radi 4-5 postova za redom, neki samo nekad dodju na forum, prospu koju "mudru" i odu, Money redovito stavlja neke slike kojima se svi smiju... Svi imamo nesto...
Svi smo mi normalni, i nismo glupi prijatelju moj, ali trenutno smo u fazi kada cekamo promjene, na bolje ili gore, samo nek bude drugacije, bas kao onaj Q koji je sve iskusio... Osim smrti... Uzivaj
Izvrsno rečeno.
HELPDESK
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | CrazyMage
| | Napisano 09.03.2009 19:25  
| | |  Rust Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 5572
| | Azermyth:
@Mage
Ja pretjerujem?!
Ne,ti se pretjernao ulizuješ
@ByteRat:Nitko nije rekao da mi ne pametujemo,svi mo mi ljudi,ali,neki više pametuju.
A ja znam ako ništa,za jednu dugačku glupost koju sam napisao o filmu..hmm,o onome filmu sa blizankama,Korejankama,jbg,bio sam umoran.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | NBA
| | Napisano 09.03.2009 21:44  
| | |  Vampire Član od: 06.02.2007
Poruka: 326
| | keko:
Pise se weird. Tek toliko , informativno, kad već pišeš malo engleski , malo hrvatski , ispada glupo kad napišeš krivo. I oni uvjeti za starionicu - da , to nije ništa do čiste zajebancije. Vjerovatno si u dobi života kad želiš biti ozbiljan i to sve , pa ne razlikuješ zezanciju i debilizam. Ljudi koji su u starionici , nisu ondje da glume malo mocne bogove , već da sudjeluju u normalnoj raspravi. A ovo za byterata i eomera, da se može sve napisati u 4 recenice , nije se mogao i cijeli ovaj tvoj post? I tebi je spam ako netko napiše dugi post na ozbiljnu temu tipa religije? Slušaj , ako ne razumiješ što oni govore, nemora nužno to značiti da spamaju i pišu besmislene postove.
pogresno napisao izvinjavam se jbg ,to sto kazes "ozbiljnu temu tipa religije" nevjerujem bas u boga ustvari nevjerujem nikako ,nisam rekao da je spam nego kurcenje (pametovanje) post je velak samo da vide kako je ljudima citati te gluposti ,i neobracaj mi se sa visine haha mislim na to "vjerovatno si u dobi" reci normalno nemoj i ti pocinjati pametovati ,imam 16 g mora znaciti da sam debil da neznam sta je sisa ,sto se tice ignoriranja byt-a tip zna da m sam upravu (sala) ,CrazyMage vas cesto osramoti kad napisete nesto glupo i svaka cast na tome,mislim da sam citao kad je eomer napao na njega iz cista mira tako nesto,ugalvnom previse se pametuje i ima vise gluposti nego pametnih izjava u postovima i najgora je stvar sto e ponose tim izjavama ,nije to losa stvar ali manje kolicine ,a ne kao ovo sad recem nesto protiv pojedinaca odmah skacete a znate da sam upravu | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | ByteRat
| | Napisano 09.03.2009 22:23  
| | Ajd ovak...
Daj mi reci jel ti vidis na sto tvoji postovi lice? Al' ozbiljno sad, daj malo stani i probaj procitat sto si napisao. Nevezano uz to sto ti tu nesto rogoboris protiv mene, iskreno to me bas ni malo ne dira, jednostavno nisi dovoljno ozbiljan da bi te itko zbiljski uvazio, ali daj si pogledaj post. Nisam se ni mislio osvrtat na tvoje komentare, ali definitivno me tvoje "umijece" pisanja zaintrigiralo.
Kazes imas 16 godina, dakle to je vec srednja skola. Ovako pisu djeca koja idu u 1. osnovne. I onda ocekujes da se netko s tobom ozbiljno upusti u raspravu ili da te podrzi. Pa kako kad nemas dovoljno pameti, znanja ili truda napisati post koji ima glavu i rep ili koji je barem gramaticki tocan. Ti u cijelom tekstu ti nemas ni jedne jedine tocke, ni jedan odlomak, svaka 3. rijec ti je nepravilno napisana... I ti se onda nadjes nesto kritizirat eomera, magea ili bilo koga na ovom forumu. Pa kako imas obraza uopce, to mi je fascinantno.
Kakve veze imaju sise sad ovdje, zasto ponavljas stalno da ti je 16... Bas si zanimljiva jedinka.
Al' ajde, ovaj forum ne bi bio ni upola ovoliko zabavan bez takvih. I salute you  "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | kotor_fan
| | Napisano 09.03.2009 22:41  
| | |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2482
| | 1. Starionica je napravljena da se pobjegne od nezrelih (čitaj spammerskih) postova i kao takva funkcionira savršeno.
2. Tema religija i pisanje od cijele stranice u wordu NIJE filozofiranje i pametovanje nego DISKUTIRANJE i IZNOŠENJE STAJALIŠTA.
Iskreno, čak sam i ja govorio da je filozofiranje i pretjerivanje dok nisam tjekom nekoliko svojih odgovora na postove shvatio da čak i ja tu i tamo napišem post od 100 linija... Nazivati nekoga hvalisavcem, filozofom i sl. zbog toga je djetinjasto...da, djetinjasto.
3. Sama tema religije na "normalnom" dijelu foruma je propala. Zašto je otvorena? Otvorena je dogovorom u starionici da vidimo tko će na to komentirat i kakvi će biti komentari. Nažalost, ispalo je da je najviše komentara došlo (skoro svi) od ljudi iz starionice koji su svoju raspravu iz starionice nastavili na ovom dijelu foruma.
Čast Thrallu (kojeg sam zapamtio jer se jedini uz mene usudio reći da vjeruje u Boga) i možda jednom-dvojici ljudi koji su komentirali tamo, ostatak mrtav...ljudi moji, ta tema je rođena za diskutiranje...
4. Eomer pametuje? Ne, on ne pametuje, on diskutira. Ali postoji jedan drugi problem. Eomer često tjekom diskutiranja vrijeđa, to je drugi problem. Da li katkad zna nešto reći što izgleda kao pametovanje? Dakako, kao i svi mi.
5. Byte pametuje? Sad sam iskreno zbunjen... Ozbiljno...
6. NBA - pročitaj Byteov komentar o pisanju. Nakon toga ću te možda shvatit ozbiljnije. Ne želim te vrijeđat niti napadat, ali čovječe mili, pa mene ubije volja za čitanjem tvojih postova kad vidim kako je to napisano. Neznam gdje da stanem, gdje da krenem, šta s čim da spojim.
Neznam ni ja savršeno gramatički pisat, ali barem koristim točku i zarez da odvojim rečenice.
P.S. Tek sam sad vidio što si gore napisao pri dnu.
Eomer napao Magea iz čistog mira? Čovječe mili, pa jesi ti čitao hebenu temu? Jel imaš pojma o čemu se radilo i kako je sve to počelo? Jel imaš pojma radi čega je došlo do ideje starionice, što je bila kap koja je prelila čašu?
Majko mila, kako mrzim komentare neupućenih ljudi...
Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | NBA
| | Napisano 09.03.2009 22:42  
| | e ovako tacno sam ovo ocekivao od tebe znao sam da ces to napisati ali nema veze ,iskreno razocarao si me uvredom vadio si se na to sto sam gramaticki napisao pogresno i sto sam djete ,ah cuj mislim da si ovako bistar ali glup ali necu vise o tome glupo je diskutirati kad i tako ces nakraju reci ,nemozes ti samnom pricati ja sam stariji haha svaki tvoj se post svodi na to ,nema veze gotova prica | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 09.03.2009 23:11  
| | kotor_fan:
1. Starionica je napravljena da se pobjegne od nezrelih (čitaj spammerskih) postova i kao takva funkcionira savršeno.
2. Tema religija i pisanje od cijele stranice u wordu NIJE filozofiranje i pametovanje nego DISKUTIRANJE i IZNOŠENJE STAJALIŠTA.
Iskreno, čak sam i ja govorio da je filozofiranje i pretjerivanje dok nisam tjekom nekoliko svojih odgovora na postove shvatio da čak i ja tu i tamo napišem post od 100 linija... Nazivati nekoga hvalisavcem, filozofom i sl. zbog toga je djetinjasto...da, djetinjasto.
3. Sama tema religije na "normalnom" dijelu foruma je propala. Zašto je otvorena? Otvorena je dogovorom u starionici da vidimo tko će na to komentirat i kakvi će biti komentari. Nažalost, ispalo je da je najviše komentara došlo (skoro svi) od ljudi iz starionice koji su svoju raspravu iz starionice nastavili na ovom dijelu foruma.
Čast Thrallu (kojeg sam zapamtio jer se jedini uz mene usudio reći da vjeruje u Boga) i možda jednom-dvojici ljudi koji su komentirali tamo, ostatak mrtav...ljudi moji, ta tema je rođena za diskutiranje...
4. Eomer pametuje? Ne, on ne pametuje, on diskutira. Ali postoji jedan drugi problem. Eomer često tjekom diskutiranja vrijeđa, to je drugi problem. Da li katkad zna nešto reći što izgleda kao pametovanje? Dakako, kao i svi mi.
5. Byte pametuje? Sad sam iskreno zbunjen... Ozbiljno...
6. NBA - pročitaj Byteov komentar o pisanju. Nakon toga ću te možda shvatit ozbiljnije. Ne želim te vrijeđat niti napadat, ali čovječe mili, pa mene ubije volja za čitanjem tvojih postova kad vidim kako je to napisano. Neznam gdje da stanem, gdje da krenem, šta s čim da spojim.
Neznam ni ja savršeno gramatički pisat, ali barem koristim točku i zarez da odvojim rečenice.
P.S. Tek sam sad vidio što si gore napisao pri dnu.
Eomer napao Magea iz čistog mira? Čovječe mili, pa jesi ti čitao hebenu temu? Jel imaš pojma o čemu se radilo i kako je sve to počelo? Jel imaš pojma radi čega je došlo do ideje starionice, što je bila kap koja je prelila čašu?
Majko mila, kako mrzim komentare neupućenih ljudi...
Da,Eomer pametuje,i nema njemu šta preliti čašu,zapravo ima,jer si on umišlja da je po nećemu vrijedniji i da ima privilegiju koja određuje tko je u krivu i tko ne,ja tebi savjetujem da pročitaš post,ja sam taj koji je popizdio jer mu je kap prelila čašu,rekao sam da mi je Van Helsing super film,i on je rekao nešto tipa "javio se tip koji ima spužva Boba za avatara" <.< i rekao sam u istom postu,ja mislim,da nisam gledao na greške.
Eomer se pravi pametan,i ti to ne možeš promijeniti,radije mrzi svoj komentar
P.S. Nervira me što branite neke činjenice,samo jer vam je Eomer prijatelj,ili nekima,drug.Istina da sam ja počeo njega vrijeđati i sve,ali več sam naveo razlog.
Nije da branim NBA,no u nekim stvarima je upravu,no apsolutno se ne slažem da,recimo piše duge postove koje možete i u par rečenica napisati i da to nema nekog smisla,i da su gluposti,tu je u krivu.
Oću da shvatite samo da smo mlađi,i da se neki ne moraju bahatiti iskustvom i time što su stariji,i ima tu dosta onih koji su zreli,nisu zreli jedino oni u starionici.
I previše se djelite na "mi" i "vi","oni" kako god,ali valjda vam se to sviđa.
Samo da još nešto kažem,ne mislim se svađati,samo iznijeti svoje mišljenje a da ga/me netko ne popljuje.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Yaxyo
| | Napisano 09.03.2009 23:15  
| | |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4257
| | Ne znam koji vam kurac toliko znači ta Starionica. Pljujete po nama a svejedno bi u dio gdje smo samo mi. Napravite si svoj dio, nazovite kako hoćete. Čak ne morate ni lozinku staviti ako nećete, nećemo ništa slati unutra i bit ćete oslobođeni od naših pametovanja i ne znam čega. Sloven sam, belac, slobodni strelac. Za svaki slučaj, još uvek samo svoj.
||
CroLyrics | | | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 09.03.2009 23:21  
| | Još želim dodati da je tema religije bila već "vruća",dakle oštro ste diskutirali,kad sam ja popravio komp i opet posjetio Crovortex, ja nisam htio nametati svoje mišljenje kad je tema otišla u dublji smjer,jer,nisam imao šta reći ili nisam znao dovoljno o toj "grani"
I da,još,jedna sitnica,zašto sumjate da su Gangstini radovi na temi "slike" ili "Sigovi" plagijat,zato što je dobro napravio?E pa,ima drugih članova sa "vaše" strane koji su napravili dobar rad pa nikom ništa.Sad ćete reći da su oni stariji i iskusniji, da su već napravili par radova zaredom,e pa i Gangsta je,i čisto sumjam da bi tako nisko pao,otvorio temu,uploadao slike koje možda nisu njegove,kolko ga ja poznajem(S MK foruma) on to nebi učinio.
Ponavljam,nemam nikakvu stranu,ali vam zamjeram neke stvari,kao i vi nama,pa želim to diskutirati,kad smo već počeli.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | ByteRat
| | Napisano 09.03.2009 23:24  
| | Ne, zapravo najveci problem je u tome sto vas vecina ne podnosi slijediti neka pravila. I cim se dogodi da vam netko uputi kritiku taj je jako glup, pametuje, on ne razumije, on se bahati, on se *urci svojim godinama... a to je odlika djeteta. I godine s tim nemaju veze, imao netko 12, 16, 25 ili 50. Jedan keko koji je mladji od NBA je puno superiorniji u komunikaciji, humoru i shvacanju. Jedan keko ce reci svoje misljenje, ali ce prihvatiti i kritiku. Jedan keko je zreliji i od nekih clanova koji imaju preko 20 godina.
Podjele na mi vi itd. mora biti. Postoje moderatori, postoje stariji clanovi, postoje oni koji napisu 2 posta itd.
Ja ne trazim da se itko meni klanja, ali kad sam ja bio teen, nije mi palo na pamet povisit glas na nekog starijeg. Danas meni djeca od 14 salju PM sa psovkama jer sam im obrisao post. Pa sad vi recite tko je tu normalan. Dobije se internet u ruke i onda se zaboravlja odgoj i pristojnost. Tko sisa sto netko ima 10 godina vise od mene, tko sisa sto taj ima status moderatora, nema problema, ja cu radit sto ja hocu... tu lezi problem.
I kad vam mi stariji dobronamjerno pokusamo nesto savjetovati ili objasniti vi to shvacate kao osobni napad, tipican primjer je gangsta of detroit koji je moju kritiku njegovih sigova shvatio kao nesto ne znam kak osobno i pozivao me na "obracun" u izradi sigova. Pa sad recite tko je tu zreo. Cesto se dogodi da netko komentira kako je post nekvalitetan jer se otvori novi thread sa 2 recenice, pa i to odmah mi pametujemo.
Ne bahatimo se mi iskustvom, nego neki od mladjih clanova imaju poteskoca sa ikakvim prihvacanjem konstruktivne kritike ili bilo kakvog autoriteta online. I sad ako ja nekome obrisem post na filmovima, onda mu odmah postanem neprijatelj...
Kad cete moci preci preko takvih stvari i shvatiti da ovdje nitko ne "ratuje" protiv vas, da Starionica nije nikakav ekskluzivni klub i da u nju zapravo moze stupiti bilo tko od vas samo kada bi poradili na svom stavu i nacinu komunikacije, onda cete shvatiti i o cemu govorim.
I sad naravno da ce se i ovaj moj post gledat kao napad na mladje clanove, a nece se uvidjeti ono o cemu zbilja govorim. "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 09.03.2009 23:24  
| | Yaxyo:
Ne znam koji vam kurac toliko znači ta Starionica. Pljujete po nama a svejedno bi u dio gdje smo samo mi. Napravite si svoj dio, nazovite kako hoćete. Čak ne morate ni lozinku staviti ako nećete, nećemo ništa slati unutra i bit ćete oslobođeni od naših pametovanja i ne znam čega.
Evo opet,pa tko kaže da mi ide na kurac,tko kaže da bi ja tamo?
Istina,sviđa mi se tema "paranormalno" i rado bi ju diskutirao,i ne,nisam rekao NIKAD da je starionica sranje,nikad ju nisam popljuvao,odkud sad to,NBA ju je popljuvao,ne ja,kao što sam rekao,nisam protiv starionice,nit na "vašoj" nit "njihovoj" strani.(Jest da sam par puta rekao "našoj" Neće se ponovit.)
Došao sam tu jer znam da Eomer soli pamet,uz neke,i to mi smeta,pogotovo ako netko to poriče.Idošao sam izreći svoje mišljenje,znam,ponavljam,ali mislim da je potrebno...
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | 2Furious
| | Napisano 09.03.2009 23:39  
| | |  Devil Član od: 30.06.2007
Poruka: 1356
| | Kolko sam skužio u zadnje vrijeme sami problemi vezanu uz tu starionicu,ili uz one koje žele uć...ne znam... svejedno...
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 09.03.2009 23:40  
| | ByteRat:
Ne, zapravo najveci problem je u tome sto vas vecina ne podnosi slijediti neka pravila. I cim se dogodi da vam netko uputi kritiku taj je jako glup, pametuje, on ne razumije, on se bahati, on se *urci svojim godinama... a to je odlika djeteta. I godine s tim nemaju veze, imao netko 12, 16, 25 ili 50. Jedan keko koji je mladji od NBA je puno superiorniji u komunikaciji, humoru i shvacanju. Jedan keko ce reci svoje misljenje, ali ce prihvatiti i kritiku. Jedan keko je zreliji i od nekih clanova koji imaju preko 20 godina.
Podjele na mi vi itd. mora biti. Postoje moderatori, postoje stariji clanovi, postoje oni koji napisu 2 posta itd.
Ja ne trazim da se itko meni klanja, ali kad sam ja bio teen, nije mi palo na pamet povisit glas na nekog starijeg. Danas meni djeca od 14 salju PM sa psovkama jer sam im obrisao post. Pa sad vi recite tko je tu normalan. Dobije se internet u ruke i onda se zaboravlja odgoj i pristojnost. Tko sisa sto netko ima 10 godina vise od mene, tko sisa sto taj ima status moderatora, nema problema, ja cu radit sto ja hocu... tu lezi problem.
I kad vam mi stariji dobronamjerno pokusamo nesto savjetovati ili objasniti vi to shvacate kao osobni napad, tipican primjer je gangsta of detroit koji je moju kritiku njegovih sigova shvatio kao nesto ne znam kak osobno i pozivao me na "obracun" u izradi sigova. Pa sad recite tko je tu zreo. Cesto se dogodi da netko komentira kako je post nekvalitetan jer se otvori novi thread sa 2 recenice, pa i to odmah mi pametujemo.
Ne bahatimo se mi iskustvom, nego neki od mladjih clanova imaju poteskoca sa ikakvim prihvacanjem konstruktivne kritike ili bilo kakvog autoriteta online. I sad ako ja nekome obrisem post na filmovima, onda mu odmah postanem neprijatelj...
Kad cete moci preci preko takvih stvari i shvatiti da ovdje nitko ne "ratuje" protiv vas, da Starionica nije nikakav ekskluzivni klub i da u nju zapravo moze stupiti bilo tko od vas samo kada bi poradili na svom stavu i nacinu komunikacije, onda cete shvatiti i o cemu govorim.
I sad naravno da ce se i ovaj moj post gledat kao napad na mladje clanove, a nece se uvidjeti ono o cemu zbilja govorim.
Neće izgledati kao napad,dapače,ja gotovo nijedan vaš post nisam shvatio kao napad,osim onih očitih,Eomerovih,i ponekih od Kotor_Fan-a,jer Eomer je provocirao,pa tek onda napadao,i ja sam nezrelo i neprimjereno za moju dob uzvraćao psovkama,jest da sam bio isfrustriran,no opet,to nije izgovor,vidiš,ja sam se 3-4 puta ispričao pa se onda Kotor opet ponio nezrelo(no offense) a Eomer tu i tamo ubacio post da mi soli pamet,to mene živcira.
Kad bi netko lijepo savjetovao,što da te pohvalim,ti jedini radiš,ja bi se složio,reko ok,(što sam u nekoliko navrata učinio)ali ako tu i tamo nešto nije istina ili se ne slažem ja dam svoje mišljenje,što ne znači da se svađam,a kamoli mrzim,ja nikad nikome nisam zbog gluposti opsovao,možda jesam,jer mi se neki jako glupi post nije svidio,ili je njegovo mišljenje totalno suprotno(tj. pljuje,inače ja nebi opsovao)i tada ja opsujem.
Djeca sa četrnaest godina ne moraju biti nezrela i psovati,mogu biti sasvim zreli,uzorni,normaln,ako ništa drugo,tu ima barem dva člana,jedan je među "vama"(možda )a drugim sebe smatram ja,imam pogreške u gramaticu sa čć(vau )naljutim se kad netko popljuje meni nešto drago i sl. ali ne vidim što drugo loše vidite u meni,i svrstavate me(ponovno) pod "oni" ima tu vani članova koji su sasvim normalni,i zato me smeta što nas svrstavate kao neku loše cjelinu,makar češ sad reći,oni koji su non-starioničari ili na normalnom djelu foruma,u praksi je to drugačije,kao što su neki rekli,ljudi izvan su nezreli,glupi i sl. istina,ima ih,ali ne možete gledati brdo ljudi koji se nisu iskazali kao cjelinu,dosta pojedinaca je ostavilo utisak,50% onih koji napišu post i odu,pa se vrate i lupetaju po drugoj temi.Neki koji su bezobrazni i nezreli,neki ovakvi,neki onakvi.
Ugl. razumijem tvoj post,i poštujem ga,kao i tebe,i potpuno te razumijem,samo,kao što sam rekao,gledate nas previše kao cjelinu,dajte pojedincu šansu(ne da uđe u starionicu,nego ga barem gledajte drugčije) Nije ovca kriva što se ne vidi od koza
Email
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 09.03.2009 23:42  
| | 2Furious:
Kolko sam skužio u zadnje vrijeme sami problemi vezanu uz tu starionicu,ili uz one koje žele uć...ne znam... svejedno...
Počelo je,jer je NBA iskazao svoje mišljenje,i zasad je ovo jedna rasprava koja mi se sviđa,jer nema verbalnog vrijeđanja niti poricanja i nametanja mišljenja.
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Ozy
| | Napisano 10.03.2009 00:01  
| | |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5288
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....
| | Ljudi svaka vam čast...odmah da napomenem da nisam sve pročitao zato jer nemam volje; ali ako se nastavite objašnjavat ovdje onda mi padate u očima...razmislite sami zašto...
Ako nekom ne ide u glavu,kroz guzicu mu nećete ugurati...figurativno jeli..u praksi se čak i to da izvesti...
BTW: thread se zove 'uvjeti za starionicu'...pa mislim da ste debelo offtopic...napravite si novi thread "rasprava o uvjetima za starionicu" , jer ovo ovdje čitam da se smijem zbog 'uvjeta a ne da gledam rasprave...hvala svima na razumijevanju.
BTW 2 : Jesam ja nekoga imenovao...nisam. Dakle ko se prepoznaje u ovome,šta ja imam dalje da pričam...ali kažu da je ljepše shvatiti da nisi u pravu nego biti u zabludi cijelo vrijeme. Opet kažem ne aludiram na nikoga,i nisam rekao nikome da je nešto ružno rekao ili napisao; samo mi ova vaša neka rasprava totalno nema smisla...
I hvala na komplimentu,bash dovršavam pjesmu; tako da mi leži taj atribut.
I BTW3 : Ovo je prvo? i zadnje od mene...dakle ne pokušavajte me uvući u raspravu...nemam stranu i neću osnovati treću... I to je to..pozz. Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 10.03.2009 00:02  
| | Što je pjesnik ovime htio reći?
Da se ne vrijedi raspravljat s budalama?
Ovisi na koga se odnosilo...
Ako se o meni radi...
Nebi trebao komentirati ak ne pročitaš sve,mislim da više ništa loše nisam rekao... | | | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Slym
| | Napisano 10.03.2009 03:20  
| | |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 9919
| | CrazyMage:
I da,još,jedna sitnica,zašto sumjate da su Gangstini radovi na temi "slike" ili "Sigovi" plagijat,zato što je dobro napravio?E pa,ima drugih članova sa "vaše" strane koji su napravili dobar rad pa nikom ništa.Sad ćete reći da su oni stariji i iskusniji, da su već napravili par radova zaredom,e pa i Gangsta je,i čisto sumjam da bi tako nisko pao,otvorio temu,uploadao slike koje možda nisu njegove,kolko ga ja poznajem(S MK foruma) on to nebi učinio.
Komentar se odnosio na to da je njegov rad jako sličan Byteovom -> tragovi krvi sa strane i izbljedjela faca u sredini.
HELPDESK
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | NBA
| | Napisano 10.03.2009 06:21  
| | CrazyMage:
Da,Eomer pametuje,i nema njemu šta preliti čašu,zapravo ima,jer si on umišlja da je po nećemu vrijedniji i da ima privilegiju koja određuje tko je u krivu i tko ne,ja tebi savjetujem da pročitaš post,ja sam taj koji je popizdio jer mu je kap prelila čašu,rekao sam da mi je Van Helsing super film,i on je rekao nešto tipa "javio se tip koji ima spužva Boba za avatara" <.< i rekao sam u istom postu,ja mislim,da nisam gledao na greške.
Eomer se pravi pametan,i ti to ne možeš promijeniti,radije mrzi svoj komentar
P.S. Nervira me što branite neke činjenice,samo jer vam je Eomer prijatelj,ili nekima,drug.Istina da sam ja počeo njega vrijeđati i sve,ali več sam naveo razlog.
Nije da branim NBA,no u nekim stvarima je upravu,no apsolutno se ne slažem da,recimo piše duge postove koje možete i u par rečenica napisati i da to nema nekog smisla,i da su gluposti,tu je u krivu.
Oću da shvatite samo da smo mlađi,i da se neki ne moraju bahatiti iskustvom i time što su stariji,i ima tu dosta onih koji su zreli,nisu zreli jedino oni u starionici.
I previše se djelite na "mi" i "vi","oni" kako god,ali valjda vam se to sviđa.
Samo da još nešto kažem,ne mislim se svađati,samo iznijeti svoje mišljenje a da ga/me netko ne popljuje.
Izmjeni
Citiraj
| | Napisano 10.03.2009 10:36  
| | Slym:
Komentar se odnosio na to da je njegov rad jako sličan Byteovom -> tragovi krvi sa strane i izbljedjela faca u sredini.
Aha,oke,nije da zamjeram,samo sam uočio da sumnjate,a nije to jedini rad koji vam je bio sumnjičav 
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | ineedmoney
| | Napisano 10.03.2009 12:54  
| | |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5998
| | NBA:
ovo ti je gramatički najpravilnija rečenica koju si napisao do sad.
sad će ispast da te zajebavam, al bi se stvarno trebao potrudit malo više oko svojih postova, nemreš pisat sa svojih 16 godina bez interpunkcijskih znakova...
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | NBA
| | Napisano 10.03.2009 13:22  
| | ineedmoney:
ovo ti je gramatički najpravilnija rečenica koju si napisao do sad.
sad će ispast da te zajebavam, al bi se stvarno trebao potrudit malo više oko svojih postova, nemreš pisat sa svojih 16 godina bez interpunkcijskih znakova...
Ok,trudit cu se ubuduce,za to imam razumljevanja. | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Elendil
| | Napisano 10.03.2009 14:05  
| | |  Phoenix Član od: 07.01.2006
Poruka: 2733
| | 
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | ineedmoney
| | Napisano 10.03.2009 15:01  
| | |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5998
| | 
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | Razamanaz
| | Napisano 10.03.2009 17:55  
| | |  Ogre Mage Član od: 23.02.2006
Poruka: 467
| | Sve se polako pretvara u lošu sapunicu. | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | thrall
| | Napisano 10.03.2009 18:37  
| | |  Bone Dragon Član od: 19.07.2006
Poruka: 2977
| | "lošu" je suvišna riječ. -That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | keko
| | Napisano 10.03.2009 23:18  
| | |  Angel Član od: 15.11.2006
Poruka: 1974
| | NBA:
pogresno napisao izvinjavam se jbg ,to sto kazes "ozbiljnu temu tipa religije" nevjerujem bas u boga ustvari nevjerujem nikako ,nisam rekao da je spam nego kurcenje (pametovanje) post je velak samo da vide kako je ljudima citati te gluposti ,i neobracaj mi se sa visine haha mislim na to "vjerovatno si u dobi" reci normalno nemoj i ti pocinjati pametovati ,imam 16 g mora znaciti da sam debil da neznam sta je sisa ,sto se tice ignoriranja byt-a tip zna da m sam upravu (sala) ,CrazyMage vas cesto osramoti kad napisete nesto glupo i svaka cast na tome,mislim da sam citao kad je eomer napao na njega iz cista mira tako nesto,ugalvnom previse se pametuje i ima vise gluposti nego pametnih izjava u postovima i najgora je stvar sto e ponose tim izjavama ,nije to losa stvar ali manje kolicine ,a ne kao ovo sad recem nesto protiv pojedinaca odmah skacete a znate da sam upravu
Nikad nisam rekao da si debil , nego svi tu i tamo hocemo dokazati da smo iznad razine gdje nam je duljina penisa smiješna, a ti nisi shvatio da je post na pocetku ovog threada zapravo parodija na takve klince kojima je to smiješno , a ne dječja "fora".
Byterat i kotor fan nisu te htjeli napsati , sa onom stvari o interpunkcijskim znakovima , nego i ja sam trebao tvoj post 3-4 puta procitati da ga shvatim. I ne pišu te postove bez smisla , da se preseravaju . Religija ti je primjer starioničke teme. Tamo se nemaju pred nikim preseravati , jer više-manje svi pišu takve postove , a vi ih ionak nemožete vidjeti.
eh.. Famozni slucaj crazymage. Mislim da ga do sad nisam niti jedamput komentirao i znam da vecini ljudi on ide na zivce. Neki ga čak smatraju kao predvodnikom van-starioničke ekipe. Nisam birao strane u sukobu eomera i crazymagea. Eto , pošto se rasplamtjela stara vatra , da i ja kažem , mislim da oboje imaju pravu. Eomer, u onim silnim postovima , ponekad zna uvrijediti. Vjerovatno se zanese , neznam. Naravno , sad je stvar što tko smatra uvredom. Neki imaju više tolerancije , a neki manje. Eomerov ironičan post sa spužva bob avatarom , crazymage je shvatio kao direktnu uvredu , za što ga uopće ne krivim. Vjerovato bi i ja, jer je jedna od osnova te uvrede bila to da je eomer znatno stariji pa može nešto takvoga reči. Tu bi i ja popizdio vjerovatno, ali nebi dalje napadao. Dakle, kako bih rekao na zdravo seljački - "obadvije strane znaju podjebavati". I znam crazymagea. Uopce nije toliko loš koliko ste ga vi svi doživljeli.
Ozzy, nisi sve pročitao , a znaš da se objašnjavamo? I ako netko , npr. , NBA hoce reci svoje misljenje , ovog tipa, samo neka, ovo je najbolji thread za to. Ja cu mu odgovoriti.
Izmjeni
Citiraj
Abuse | | | | | NBA
| | Napisano 11.03.2009 06:46  
| | Ovakav odgovor ste mogli odmah napisati a ne napadati me,vec kao sto sam i rekao trudit cu se da post ima smisla.Svatio sam odmah na pocetku kakva je ovo tema,otvorena je da bi mogli zajebavati druge zato sto nemogu tamo.Htjeli ste oziviti duh starionice posto nitko vise niti zeli da ide tamo, pa ste zeljeli da opet postane popularna novim forumasima koji sline za njom.Sto se tice CM nesmatram ga nikakvim vođom ali tip stvarno ima svoje misljenje nikomem se nije ulizivao i imao je pravo braniti se.Starijim clanovima nesmije se dati pravo da se seru po novim. | | | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
|
|
 |
 |
 |
 |
|