| |
Autor | |
Uvjeti za starionicu |
| | eomer13
| | Napisano 03.07.2008 11:33  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | Vidim da ovde dosta ljudi želi ući u starionicu, predstavlja im to mokar san i tako to, pa ono, da ne budemo mi totalno nepošteni, ovde ćemo mi stariji staviti uvjete koje je potrebno zadovoljiti da se dobije pass za starionicu....
1. Uvjet: spolni ud ili pišo vam treba biti najmanje 16,5 cm - i ne sa jajima. Ako ste žena - poželjno je biti dobno van puberteta, i pristati ne postati u "onim danima u mjesecu".
2. Uvjet: poželjno je priložiti skenirani maturalni list - tj potvrda o maturi. Ispod vrlo dobar ocjene - nažalost ne prihvaćamo
3. Uvjet: pokušati ne biti debil bar 6 mjeseci - jer toliko će trajat naša procjena procjene - "dajte im priliku da ispadnu debili"
Toliko zasad od mene. Moji drugovi iz starionice će nadodati ostalo... |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Spurius
| | Napisano 03.07.2008 11:37  
|
| |  Monk Član od: 25.03.2008
Poruka: 199
| | Meni ne smeta, sam daj password!!!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 03.07.2008 11:38  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2482
| | Jupi, zadovoljavam sve uvjete, jel mogu ja....a ček, ja sam već tamo
Nego, gledajte ljudi, malo ozbiljnosti, spammanje svih mogućih threadova neće vam donijeti ulaznicu u starionicu.
Ima tu nekoliko potencijalnih kandidata, al nažalost, preneiskusni su, nemoš u starionicu ako nisi niš jebo dosad, sorry, ne primamo djevce.
Spurius, pa nisi ni pročito, procjena traje 6 MJESECI, dakle kroz 6 mjeseci će se odlučit jel moš il ne.
Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Altair
| | Napisano 03.07.2008 14:11  
|
| |  Gold Golem Član od: 19.06.2008
Poruka: 142
| | Sry zbog spamma(ako se ovo može nazvat spammom),pogotovo jer će mi to dodat - bod za staraonicu ali moro sam ovo reć...
Naime jučer sam se dosjetio da otvorim temu Staraonica:uništavač "normalnog" foruma
Nebrinite nije to tema o potpisivanju peticije za zatvorit straonicu,dapače ta ideja o staraonici mi je odlična jer će ovi članovi koje više poštujem od ovih drugi (no offense) moći predahnuti od nas spammera (ali imajui keka zato ,šalim se) i n00bova...
Samo želio bih upozoriti Intera da sam sve nezadovoljniji CV-om ( ).
Daklem zašto;jer ovi članovi koji su u staraonici (a oni su najčešće online) uopće ne postaju na ovom normalnom dijelu foruma (čast iznimkama:kotor_fan,kekol,eomer13 i još neki) pa je malo glupo recimo pitat nešta;nitko nezna odgaovor a ovi iz staraonice nikad da dođu...moje mišljenje
i još nešt:možete li objaviti listu forumaša koji imaju pristup staraonici... Registrirajte se na CroHazard Forum...www.crohazard.big-forum.net |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 03.07.2008 15:18  
|
| | Spurius:
Meni ne smeta, sam daj password!!!
....hmmm evo vidiš već si upa u ovu akciju "dajmo im priliku da ispadnu debili" - ja mislim da si slomia rekord brzine ulaska... Nitko tako brzo nije uletia ka šta si ti... nadam se da si zadovoljan sam sa sobom...
@altair ili enrico ili kako se već danas zoveš: ovo ti je - ja mislim - prvi konstruktivni post u cijeloj tvojoj "karijeri" na crovortexu... Znači recimo da si sa onim prijašnjim nickom ima 60-etak postova plus ovih 100 - znači u nekih 160 postova, od kojih je 99% gomila smeća, ti imaš jedan konstruktivni post... Porazno... hmmm možda...
Šta se tiče tvoje zamisli "Starionica: uništavač "normalnog" foruma" - je okey jedino kada bi se napravila inverzija u toj rečenici, recimo "Normalan forum: uništavač cijelog poznatog svemira"...
Ne znam je si li toliko mlad ili glup ili se praviš glup, ali ja mislim da si itekako svjestan da si TI i tvoje ostalo malo debilno društvo (statefounder, spurius, carl johnson i svi ostali koji se odnedavno izdrkavaju po forumu "filmovi") zasralo ovaj forum sa svojim spammanjima i ostalim pametnim sranjima i dosjetkama... Dakle VI ste taj uzrok zašto je forum takav kakav je, a ne podforum "starionica". U prijevodu kada sereš govna - budi ih spreman i pojesti tu i tamo...
Znači tebi i ovim ostalim štetočinama je u interesu se popravit i biti dio ovoga foruma onako kako najbolje mogu ili kako im njihove moždane vijuge najbolje to omogućuju. Mi vam stariji nećemo smetat ka šta vidite, mi ćemo samo promatrat... Ako iko se tu od vas bude trudia biti normalan - biti će primljen u starionicu - ali zasad nema kandidata ni izdaleka...
Na kraju ako malo i budete ozbiljniji dugoročnije možda neće ni biti potrebe za starionicom - ali to je sad teško sanjarenje sa moje strane...
Jedini razlog mog posjeta ovom normalnom dijelu foruma je podforum "filmovi" ali kako ste i to dobrano zasrali mislim se predložit kolegi byteratu da to lipo prebaci u "starionicu" jer ionako više nema smisla...
Šta se tiče Keka - neka vam taj mali bude vodilja, jebeni svjetionik, ili moralna vertikala, kako hoćete, kakav treba biti i kako se treba ponašati da bi se došlo u starionicu.
Ovdje vjerovatno ima starijih od keka - ali su zato puno mlađi u glavi...
Zato knjigu u rukice, na plažicu i krenite malo u širenje vlastitih horizonata - i jednostavno se prestanite ponašati kao idioti i možda vas i ljudi krenu drukčije i tretirati... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 03.07.2008 15:38  
|
| |  Phoenix Član od: 07.01.2006
Poruka: 2733
| | Ne kuzim kaj je vama sa tom starionicom... kaj ce te vi kilncadijam tam radit anyway? citat postove koje ne kuzite i govorti, je je, ja se slazem s cim god da je taj reko
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Daemon
| | Napisano 03.07.2008 15:54  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 06.02.2005
Poruka: 1684
| | 1.Uvjet:Ja svog nemoram mjerit jer znam da moze zadovoljiti svaki uvijet
2.Uvjet:Nemam jos maturalni list al sam vrlo siguran da zaradim vise i od nekih koji ga imaju sa peticama.
3.Uvjet ebil sam prestao bit(bar donekle)prije par godina...pitajte sabba
-Ako ne primate djevice onda mi je zao,al to je dokaz da mene nisu zskocili lokalni pederi
I na ovom sam forumu duzes od svih koju su zasad postali nesto na ovu temu stoga ovo nije molba vec naredjenje
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 03.07.2008 16:00  
|
| |  Dragon Golem Član od: 30.10.2003
Poruka: 1909
| | Savjet: Ako ne znate kolika vam je velicina, probajte ga stavit sebi u straznjicu, ako udje - prolazite, ako ne... Potrudite se vise
(sva sreca sto ovi uslovi nisu prije bili )
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Altair
| | Napisano 03.07.2008 16:23  
|
| |  Gold Golem Član od: 19.06.2008
Poruka: 142
| | @eomer13
ja ne vrijeđam staraonicu ili govorim da ona uništava izgled foruma ili tako nešt,dapače staraonica je meni baš fora.mislim tamo si vi tateki možete dati lufta ili pustit mozak na pašu od nas kretena bez konstruktivnih ideja u karijeri na CV-u.ja znam da ja nikad neću uć u staraonicu,.pa šta???neću se sad vješat zbog toga.ja poštujem starije članove (neke ) i drago mi je ako mi posole pamet ili daju neki savjet...ja samo kažem da nema previše članova koji postaju na ovom djelu foruma jer im je to ispod časti ili tako nešta...
btw. oće bit ona lista Registrirajte se na CroHazard Forum...www.crohazard.big-forum.net |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 03.07.2008 16:57  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.09.2005
Poruka: 7941
| | Očito do sad nisi shvatio jednu stvar: starionica je napravljena iz razloga što je bilo koja tema na kojoj se i bilo postalo na ''normalnom'' dijelu foruma, postajala zaspamana u roku par minuta od nastanka, odnosno ako je neko i napisao nešto pametno ili postavio bilo kakvo smisleno pitanje, postojala je velika vjerojatnost da se to pitanje nije niti primjetilo od količine spamma koji je u tom trenutku već iznosio i po 2-3 stranice same teme, a meni osobno se neda listati po spammu od 2 str. i tražiti žito u kukolju. Ono što želim reć je da bi vam i sama starionica i sam eomerov post trebao biti poticaj da ne spamate toliko, da se držite teme na kojoj pišete, tu i tamo pogledate da li možda postoji tema umjesto da idete odma napraviti novu, a onda bi forum bio i življi, konkretniji i efektivniji a samim time bi i više ljudi postalo na ''normalnom'' dijelu foruma. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 03.07.2008 17:12  
|
| |  Bone Dragon Član od: 19.07.2006
Poruka: 2977
| | "Normalni" dio foruma je sve samo ne normalni,nastala je takva debilana,treba to sve pobenat. 98%=spamm,rijetko gdje se nađe neki pametan post. Onaj idiot stavlja linkove na sve teme za bitfight,ostalima se svaki post sastoji od minimum 100 smajlova,ko što je reko i eomer čak su i temu "filmovi" zasrali.
@Altair-Da nema okorjelih idiota i spammera ne bi bilo ni starionice.
Čak i ako se neki spammeri poprave ili pokupe ban,doći će generacija novih spammera,statefounder otiđe,3 nova spammera se pojave.. -That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 03.07.2008 17:39  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 9922
| | Daj nek mi neko pukne pass na msn ili pm.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 03.07.2008 18:07  
|
| | @slym: imaš pm
Da... thrall i aransun su to lijepo rekli...
Ne očekujem ja od ove dječice da se sad odjednom krenu ponašati ultra zrelo - jer to ne bi bilo skladu s njihovim godinama... I to je sve ok - i ja sam se u djetinjstvu ponaša ko debil itd. Ali ako niste u stanju poštovati neka pravila tema, i ne obasipati svaku temu spammom onda izvolite lipo otvorit neku spamm temu na podforum opećnito i tu se redovito izaserite o čemu god želite.
Znači lipo otiđite na općenito - otvorite novu temu, naslova: SPAMM Tema - Sve i Svašta, i tu pričajte o igrama, filmovima koje ste pogledali, ko je prnia u razredu i sve šta vam padne na pamet... A ostale teme koristite jedino kada imate nešto konstruktivno za reći... Tako će forum biti svježiji, i dolazit će novi članovi koji se neće bojati postati ili će htjeti postati jer će vidjeti da postoji normalna i zdrava okolina na forumu.
Ja mislim da sam stvarno pun razumijevanja za vaše sranje. Tako ka šta sam reka - stvorite tu neku svoju temu i tu se lipo iživljavajte. I naučite se jebeno koristiti tražilicom foruma i google-om - tj suspreginte se od postavljanja glupih i retoričkih pitanja...
Znači pamet u glavu - otvoriti svoju spamm temu, i lipo kenjati svako u svoj kantun a ne po cilome forumu... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 03.07.2008 18:23  
|
| |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | Dopuna pravila za staraonicu
----
Pravilo br. 4: Biti sposoban s vremena na vrijeme pocistiti vlastitu sobu, bez da mama mora ulaziti 13 puta sa usisavacem i vikati da su se opet mravci nakotili u kosu za smece
Pravilo br. 5: Posjedovati rijetku moc tajnih spisa Kemeta koja omogucuje autoru posta da napise vise od 3 smislene recenice povezane sa naslovnom temom bez da ju je vec netko otvorio.
(ova moc je iznimno rijetka i javlja se na svega nekoliko odabranih od matrice da sire svoje mudrosti)
Pravilo br. 6: Povremeno se zainteresirati za teme van gamerskog svijeta i pokusati procitati pokoji novitet koji nema veze sa Istocnim kraljevinama svijeta Azeroth te shvatiti da postoji jedan nadnaravni predmet koji daje supermoci artikulacije zvan KNJIGA. Mozda nekoga iznenadi, ali taj misticni predmet, suprotno onome sto vam vrsnjaci govore, ne oduzima vid, ne cini vas manje cool, od njega necete ocelaviti, a povremeno presipa svoje znanje u usahli mozak te ga obogati za rijec-dvije.
Sokantno i suprotno dogmi; lijepa rijec moze prije ukljuciti "romance alarm" u djevojci +19 od toga da joj na prvom spoju pricate o levelu lika u AoC ili Resident Evil 775.
Pravilo br. 7: Those who cannot understand how to put their thoughts on ice should not enter into the heat of debate.
Friedrich Nietzsche
@ Altair
Ja posjecujem i ostatak foruma, barem one teme koje me zanimaju. Na filmu sam svakodnevno po nekoliko puta posto sam tamo i moderator. Ali iskreno, nemam previse volje pisati niti odgovarati bas zbog spama.
Edit: Znam da ovo sa staraonicom nekima izgleda kao prenavljanje i sl., ali to u sustini nije tako. Ja se ni u stvarnom zivotu ne druzim s ljudima od 14-15 godina. Nije to nista osobno, ali jednostavno nemamo nesto zajednickih interesa(cast izuzecima). Mogu ja prokomentirati neku igricu ili sl. ali mi smo totalno razlicite generacije, odrastali smo u razlicitim uvjetima i na razlicite nacine... u malo toga se mozemo naci. S tim da je sasvim normalno da ti sa 14. godina nije bitno nesto sto ti je bitno sa 25. Zato mislim da je staraonica OK jer tamo se nalaze vecinom stariji clanovi koji imaju slicne interese i 100% sam siguran da kada bi staraonica bila otkljucana nitko od vas koji tu skvicite za passom i kojima smeta ne bi tamo dolazio tj. dolazili bi postavljati postove o onome sto nas ne zanima. Ili bi se sve zaspamalo, kao i ostatak foruma. Tako da je ovo cisto solidno rjesenje.
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | 2Furious
| | Napisano 03.07.2008 18:43  
|
| |  Devil Član od: 30.06.2007
Poruka: 1356
| | Nisam pola toga pročitao,ali se slažem s krajem.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 03.07.2008 19:27  
|
| | "Nisam pola toga pročitao,ali se slažem s krajem."
I rest my case  "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 03.07.2008 19:51  
|
| |  Dragon Golem Član od: 30.10.2003
Poruka: 1909
| | Guilty as charged!
Sentance: BAN!!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 04.07.2008 00:09  
|
| | Gledajte, meni se ovaj forum počeo gaditi, pa ja više ne otvaram "normalne" teme, ne zelim ni čitati što ima na njima jer sve pametno, sorry, ali sve o čemu želim pričat imam na starionici, ostatak foruma je 99% spam, čast nekim izuzetcima....
Kad sam tek dosao na ovaj forum, imao sam i sam pokoju spamm temu, jeez, čak sam otvorio topic: "frend ili cura", kužite to, totalno gay i sentimentalna tema, al ***** it, šta onda, to je spamm koji se dogodi svakom novom članu. Ali godinu dana nakon svega i dalje spammat ko lud....pa to je nedopustivo normalnoj osobi. Peace is a lie, there is only passion;
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 04.07.2008 00:35  
|
| | ByteRat:
Dopuna pravila za staraonicu
----
Pravilo br. 6: Povremeno se zainteresirati za teme van gamerskog svijeta i pokusati procitati pokoji novitet koji nema veze sa Istocnim kraljevinama svijeta Azeroth te shvatiti da postoji jedan nadnaravni predmet koji daje supermoci artikulacije zvan KNJIGA
Uf, znaci wow zabranjen? pfff ja odustajem...
Anyway, da se vratim na temu kao sto nas drug Eomer sve lijepo moli: Starionica je odlicna zamisao, ali postoji problem, kuzim ja sve to sa spammom etc ali svejedno, neki (poput mene) koji bi sa vremena na vrijeme htjeli procitati neki pametan post na nekoj temi vise nemaju tu opciju, ako bi bilo nekako moguce, da se teme sa starionice daju citat a da samo oni kojima je dopusteno mogu pisat, ja bih vam bio prezahvalan
Edit: jesam wow ovisnik, ali sam vjerojatno isto tako procito vise knjiga on 90% clanova ovog foruma, tako da ti ta izjava ne stoji, procito sam sve od Hemingwaya do Tolkiena,George R.R. Martina, Teda williamsa, G.G Kaya etc, pa cak i Homera i Šenoe i ostalih pisaca koji ne interesiraju današnju ''mladež''
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 04.07.2008 00:54  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4257
| | Evo da se i ja malo javim. Ne odgovaramo na pitanja kad ih ne vidimo. Ja otvorim neku temu, vidim 5 postova tipa "lmao, lol, tako je!, bravo!" i odmah je ugasim. Ne da mi se listati da dođem do dvije konstruktivne poruke. Druga stvar što me nerviraju padobranci sa svojim porukama. Primjer tome su one "Ja sa reper, kurac mi ko šteker" teme gdje se postaju stvari naspram kojih Ivan Hrvatska i Kale Gospodar Vremena zvuče kao Ivanka Boljkovac. Mislim ok, zanima te to, voliš to, repaj. Ali onda kad se počneš kurčiti, to me nervira. Odmah vidiš na kojoj je ljestvici čovjek. Zato sam ja podjebavao onog koji je poslao svoju pjesmu. Mislim, koje su to fore mi tučemo metalce i pankere. Kaj on tuče? Potukao se jedanput u životu i sad je jebeni Mirko Filipović. Ako smo nešto napravili na ovom forumu, to je da smo rezimirali da uopće nije važno tko kaj sluša. Poznam puno ljudi na cajkama koji su super. Poznam par ljudi kaj slušaju rep, super su mi. Istina, rijetko ću s njima otići van radi različitog stila izlaska, ali za piće i priču uvijek. Isto tako sa tim BBBovcima i Torcidašima. Koji je to idiotizam kad se tućeš zbog jebenog nogometnog kluba i kaj se organski ne podnose. Kakve veze ima za koga navijaš. Ej, to je samo nogomet. No uglavnom, umoran sam kao Isus nakon 11h rada zadnjih tjedan dana pa i buncam po malo. Uglavnom, ovo kaj sam gore naveo me nervira kada mi netko uletava sa tim spikama. Sad sam ja roker, moram se potući sa cajkerima da budem faca među frendovima. I onda kad mi netko na forumu uleti s tom spikom najčešće samo odjebem sve teme i pogledam kaj ima u starionici novo. Nekad se eto zalomi, da i ja nemam pametnijeg posla pa malo znam podjebavati.
Starionica je zapravo nastala iz potrebe da se vode normalni razgovori bez bespotrebnih upadica. Problem je bio kaj bi netko tu započeo normalan razgovor i onda bi se to svelo na hrpu lolanja, roflanja i lmfaoanja. Nakon toga bi se tema upropastila i kurac. Tamo imamo mir. Nismo mi ništa posebno zbog toga kaj imamo svoj dio foruma - samo smo, nadam se, zasluženo dobili dio u kojem možemo normalno funkcionirati.
Počele su kružiti priče da za Starionicu trebaš biti član xx dana. To su gluposti. Praktički uvjeta nema. To funkcionira da jedan od postojećih članova predloži nekoga i onda ostatak odluči. Znači, primjerice, ja predložim Eomera i kažem nekakvo moje mišljenje tipa: "Ne spama, piše konstruktivne postove. Mislim da bi bio dobar član u podforumu i da ne bi nikome dao password". Ostatak napiše da li se slaže ili ne i većina odluči na kraju. Sloven sam, belac, slobodni strelac. Za svaki slučaj, još uvek samo svoj.
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 04.07.2008 01:11  
|
| | Malo si zaso u dublje probleme od ljudi koji traze password, ali svjedno se slazem s tobom(ne za starionicu, vec opcenito za forum), neki clanovi na ovom forumu se previse forsaju i previse im je stalo do misljenja drugih za koje im je netko drugi reko: ''on je gazda, njegovo misljenje je bitno'',cisto sumnjam da bi itko od njih zelio pass u starionicu da nisu vidjeli kako vecina clanova ovog foruma uvazava i cijeni misljenje odredenih clanova starionica, pa sad i oni zele biti dio skvadre koja je ''cool'', sto se tice Punkera, metalaca, bbb-ovaca etc... mislim da necija pripadnost subkulturi ne bi smjela imati nikakve veze za njegovim prihvacanjem u drustvo opcenito, pa tako i na forumu. Evo, sve sto ja vec godinama postam kroz puno glupih recenica sazeo si u tako mali tekst , ali kao sto sam reko, bilo bi lijepo da imamo mogucnost citanja postova starionice cak i bez opcije odgovora....kroz ovih par godina sto sam ovdje procitao sam toliko postova koji su mi pomogli tj promijenili moje misljnje i glediste na mnoge situacije i bilo bi mi zao da vise nemam izvo nekih da tako kazem ''mudrih misli'', evo, inter kao sto sam vec 3 puta reko, ako nekako mozes srediti da su za ne clanove starionice teme barem citljive kad vec nemozemo postat, bio bih ti jako zahvalan.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 04.07.2008 02:15  
|
| | Elendil:
Uf, znaci wow zabranjen? pfff ja odustajem...
Edit: jesam wow ovisnik, ali sam vjerojatno isto tako procito vise knjiga on 90% clanova ovog foruma, tako da ti ta izjava ne stoji, procito sam sve od Hemingwaya do Tolkiena,George R.R. Martina, Teda williamsa, G.G Kaya etc, pa cak i Homera i Šenoe i ostalih pisaca koji ne interesiraju današnju ''mladež''
Gdje sam ja napisao da je wow zabranjen? Istina, nitko nije pisao o njemu do sada tamo, ali nisam ni ja nigdje rekao da je zabranjen...procitaj malo pozornije post... pise samo da se treba povremeno zainteresirati za stvari koje su van svijeta igrica... na malo prenesen nacin je napisano...
Isto tako, ako si zbilja procitao sve te knjige, onda znas da si jedan od rijetkih i moja teza svejedno dalje stoji. Ako ne vjerujes, nadji negdje temu Lektira ili Lektire, ne sjecam se pa procitaj prvu stranicu, vidjet ces o cemu govorim... 80% mladih danas tako razmislja, tako je razmisljalo i kad sam ja isao u srednju. To sto si ti procitao, ne znaci da su svi Ili je bas cijela tvoja ekipa literarno opicena pa skupa pricate o Turgenjevu? Cisto sumnjam...
Najposlje ako si moja i eomerova pravila shvatio za ozbiljno... onda nesto ne stima  "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 04.07.2008 09:53  
|
| |  Champion Član od: 30.12.2006
Poruka: 884
| | Elendil:
Malo si zaso u dublje probleme od ljudi koji traze password, ali svjedno se slazem s tobom(ne za starionicu, vec opcenito za forum), neki clanovi na ovom forumu se previse forsaju i previse im je stalo do misljenja drugih za koje im je netko drugi reko: ''on je gazda, njegovo misljenje je bitno'',cisto sumnjam da bi itko od njih zelio pass u starionicu da nisu vidjeli kako vecina clanova ovog foruma uvazava i cijeni misljenje odredenih clanova starionica, pa sad i oni zele biti dio skvadre koja je ''cool'', sto se tice Punkera, metalaca, bbb-ovaca etc... mislim da necija pripadnost subkulturi ne bi smjela imati nikakve veze za njegovim prihvacanjem u drustvo opcenito, pa tako i na forumu. Evo, sve sto ja vec godinama postam kroz puno glupih recenica sazeo si u tako mali tekst , ali kao sto sam reko, bilo bi lijepo da imamo mogucnost citanja postova starionice cak i bez opcije odgovora....kroz ovih par godina sto sam ovdje procitao sam toliko postova koji su mi pomogli tj promijenili moje misljnje i glediste na mnoge situacije i bilo bi mi zao da vise nemam izvo nekih da tako kazem ''mudrih misli'', evo, inter kao sto sam vec 3 puta reko, ako nekako mozes srediti da su za ne clanove starionice teme barem citljive kad vec nemozemo postat, bio bih ti jako zahvalan.
Ja se slazem s njim...isto tako bi mogli vidit kako to izgleda kad niko ne spamma i kako treba izgledat cijeli forum....znam....krivi se javlja....al i ja bio voli procitat nesto pametno na forumu...
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 04.07.2008 10:26  
|
| | Onda prestani spammat, i ti i još nekoliko drugih, pa ćete vidjeti koliko ima koristi od toga, čas posla, samo nemojte pisat stalno. Da sam ja spammao u ove 2 godine, dosad bi imao 10k postova, al ja imam tek nešt više od 1700, ako nemaš što pametno za reći, nemoj ništa reć. Peace is a lie, there is only passion;
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 04.07.2008 12:16  
|
| | ByteRat:
Najposlje ako si moja i eomerova pravila shvatio za ozbiljno... onda nesto ne stima 
Jel mozes to pojasnit pls? Ne kuzim sto to ne stima...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 04.07.2008 15:52  
|
| | R FL
He he he ... pa sva pravila su čista sprdancija... ja mislim da je to jasno samo po sebi.... yaxyo vam je to lipo objasnia... treba samo biti normalan... šta je možda i najteže "pravilo"... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 04.07.2008 16:18  
|
| |  Champion Član od: 30.12.2006
Poruka: 884
| | EOMERE...ja sam otvorio "spam temu2 al ju je inter lockao...reko je da spamamo pod temu "gluposti"
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 04.07.2008 16:43  
|
| | eomer13:
R FL
He he he ... pa sva pravila su čista sprdancija... ja mislim da je to jasno samo po sebi.... yaxyo vam je to lipo objasnia... treba samo biti normalan... šta je možda i najteže "pravilo"...
yeh, ali ja se zapravo ne sijecam da sam i trazio pass zar ne?, nije da bih se zalio da ga dobijem, ali nisam se pomokrio u gace jer ga nisam dobia tj, nisam se apply za pass ili tako nes, tak da nisam skuzio kaj ne stima ali nek vam bude
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 06.07.2008 14:41  
|
| |  Angel Član od: 15.11.2006
Poruka: 1977
| | sigurno necete dobiti povlasticu citanja foruma jer su tamo neke osobne stvari poput slika pa nitko nebi htio da ih vidi svatko tko dodje na forum. takodjer necete najvjerovatnije dobiti popis clanova tako da nemozete svakome po redu PM-ati da vam da password.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Zoo
| | Napisano 06.07.2008 15:00  
|
| |  Titan Član od: 30.12.2003
Poruka: 1210
| | eomer ubi se ti si djete |