CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop
 Video Game ShopPC Game Shop
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
  - Film po narudžbi
· CD shop
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne i debitne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje

Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 71
Članova: 3

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· koliko imate godina
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Battlefield Bad Company 2
· HELPDESK
· Šta ima?
· Besplatni MMORPG-s
· Runescape
· koje trenutno igrate igre?
· Smiješne slike
· Street Legal Racing: Redline

Moderira : Interghost , ByteRat , LunaR

CroVortex : Index - O stranici - forum

12 stranica ( 1, 2 ... 9, 10, 11, 12 )
  Autor  forum
 Azermyth   Napisano 04.01.2010 20:42   

Behemont
Član od:
03.09.2008

Poruka: 2258

SpeedFreak:
mda, ne bih volio milijarde GTA-ovih slijedbenika po forumu...

Don`t fix it if it`s not broken.

Nije broken, al je zastario.

Mrzim crnce i rasiste!
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

gangsta_of_detroit   Napisano 05.01.2010 21:49   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2106
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

CrazyMage:

Sumnjam da ljudi zato odlaze,dolaze "članovi posjetitelji" a čisto sumnjam da ljudi odlaze zbog tih tehničkih sitnica,dizajn je super,malo je zastario,odlaze jer na forumu ima par aktivnih članova,i ne događa se ništ konkretno ni zanimljivo.

slažem se...a da bi se forum mogo malo apgrejdat,bi.Nembi škodilo.
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Viky   Napisano 06.01.2010 16:40   

Titan
Član od:
13.05.2009

Poruka: 1155

ev vidim u posljednjih par dana dosta ih se vratilo a ima i par novih!

Ak se forum upgrejda, nek dizz ostane isti , baš je ljep vidljiv. Juče' sam se učlanio u neki klupi forum (o nadrealnom) [da, da... mošte me objest ko što sam ja gangstu )
A na forumu nevidiš koje je čiji text, pošto između svakog tekta stoji neki potpis a i ružno je tako da više nisam tamo

U google napisite ovo: where is chuck norris i kliknite prati me sreća, i nećete vjerovat :)
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

gangsta_of_detroit   Napisano 07.01.2010 00:02   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2106
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

Viky:
ev vidim u posljednjih par dana dosta ih se vratilo a ima i par novih!

Ak se forum upgrejda, nek dizz ostane isti , baš je ljep vidljiv. Juče' sam se učlanio u neki klupi forum (o nadrealnom) [da, da... mošte me objest ko što sam ja gangstu )
A na forumu nevidiš koje je čiji text, pošto između svakog tekta stoji neki potpis a i ružno je tako da više nisam tamo

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Viky   Napisano 08.01.2010 13:32   

Titan
Član od:
13.05.2009

Poruka: 1155

gangsta_of_detroit:
[url=http://i18.servimg.com/u/f18/12/88/77/08/vjeaan11.jpg]slika[/url]

e jbg

hmm... vidiš, vidiš... Mogli bi uvest "OBJESITE ČLANA"

U google napisite ovo: where is chuck norris i kliknite prati me sreća, i nećete vjerovat :)
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Azermyth   Napisano 20.03.2010 16:30   

Behemont
Član od:
03.09.2008

Meni vrag/speedfrak neda mira, moram se citirat, ajmo rasprava, gogogo.
Rajko:
Potaknut odlaskom cyberangela, zapitao sam se zašto ljudi odlaze sa CV-a i zašto novi ne dolaze? Odgovor je bio očit. FORUM JE ZASTARIO. Pa je moj prijedlog da se forum prebaci na neki bolji host ili da se apgrejda ( je da košta, ali o tome kasnije). I recimo da se dodaju novi BBkodovi, uostalom mogu se i izbaciti ovi sa listom i codeom jer ih nitko ne koristi. Ako bi se forum već stavio na novi host mogo bi se dodati spojlet tag, underline, centriranje, ubacivanje videa sa jutjuba, mogućnost odabira teme , veći broj smajlija koji bi se otključavali klikom na neki button (ja mogu predložit pošten broj istih jer već imam kolekciju), ankete, mjenjanje veličine fonta, boje (recimo kad modovi lokaju teme da mogu fino crvenom napisati lock itd.), mogućnost dodavanja nekih datoteka sa računala kao atačment itd...

Uostalom ima dosta kvalitetnih hostova za forume, a jeftini su te omogućuju dosta mnogo featursa. Pa mislim, ja mogu kreirat forum sa free hostingom koji bi imo više i modernije opcije od ovoga. Nije da kritiziram, ovaj forum mi je još uvijek no.1, svaka čast Interu. Mislim da bi dolazilo više ljudi a stari članovi bi ostajali. Također ovaj box u kojem se piše post mogo bi bit, hm, kako reći, moderniji. Dakle, kad stisneš bold on odma bolda, u tom boxu, isto tako stavljanje slika, smajlija itd. Valjda ste razumili. Nadalje, bilo bi zgodno da ima image resizer box, to vam je ono da, kad stavite veliku sliku on ju risajza na dimenzije foruma.

Pa još dalje, treba dodati sajt na TopListu (link), i dodati banner za glasanje za CV, znači još novih membera. Možda čak i otvoriti donacije. Bilo putem PayPala, putem žiro računa, putem mobitela, putem doći-do-intera-i-dat-mu-pare.. Siguran sam da bi barem malo pripomoglo. Sad, nisam punoljetan pa neznam u te žiro račune, al mislim da to Inter samo treba otvorit žiroračun, ko oće donirat ode u banku i kaže xx para na xx račun ? Putem mobitela bi bilo najbolje kad bi koristiliOneBip. Paypal mislim da je očito, otvorit acc i čekat donacije (?) .

Pa recimo, one nagrade da profunkcioniraju. Dodati Social Grupe. Social Grupe bi recimo bile u acc postavkama, recimo neke grupe koje bi useri mogli otvoriti a ostali se pridruživati. Ono Acc>Social Membership> Options (otvori grupu, pretraži itd.)

Znam da to sve nije jednostavno koliko se čini, ali kako da se išta napravi, kad se ne počne ? Ima stvarno jeftinih hostinga za forume.

A sad, za Webshop neznam.
Toliko od mene.

Mrzim crnce i rasiste!

Mrzim crnce i rasiste!

Azermyth   Napisano 20.03.2010 16:38   

Behemont
Član od:
03.09.2008

Btw, zašto se rankovi ne promjene ili nešta?

Mrzim crnce i rasiste!

edit:

nvm sad sam Dragon Golem.
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2010 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.