CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 11
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Što ste zadnje gledali
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· Besplatni MMORPG-s
· [S]Slike usera
· World of Warcraft
· Runescape
· Pomoc oko kupnje mobitela
· metal gear solid 1
· GTA San Andreas Modifikacije
· Koju vrstu glazbe slušate??

Moderira : Interghost , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - Koje laptope uzeti?

2 stranice ( 1, 2 )
  Autor  Koje laptope uzeti?
 kikiauti   Napisano 04.03.2005 18:11   

Champion
Član od:
10.02.2005

Poruka: 822

Ja ću od dide dobit novi laptop iz firme. Jedva ćekam! Koje je najbolje uzimati?

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

tomozoki02   Napisano 04.03.2005 18:14   

Efreet
Član od:
19.02.2005

Poruka: 436

Ja imam doma laptop od Compaq-a i stvarno je dobar imam ga već 1 god.Jak je negdje
1.7 ghz 256 mb ram.
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

kikiauti   Napisano 04.03.2005 18:18   

Champion
Član od:
10.02.2005

Ne stvarno dobit ću ga ali ne jakoga zato kaj je iz firme. Dajte vi dečki koji malo bolje to znate kaj da stavim u njega ak će bit slab?

tomozoki02   Napisano 04.03.2005 18:32   

Efreet
Član od:
19.02.2005

Stavi novu matičnu ploču Asus,grafičku gforce
i dodaj mu još mb-a ram.

kikiauti   Napisano 04.03.2005 18:36   

Champion
Član od:
10.02.2005

Ne pitam tebe tomo pitam malo starije dečke Ozy kaj ti kažeš???

kikiauti   Napisano 04.03.2005 18:38   

Champion
Član od:
10.02.2005

Interu i Undertakeru kaj vi kažete???

Sabbath   Napisano 05.03.2005 00:23   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10659

asus je inaće dobar proizvođač hardwarea no treba izbjegavati njihove laptope(znam, zvuči čudno no uvijerio sam se svojim očima a još uvijek dobro vidim i ne nosim naočale) znači sve osim toga. A ako je slabiji, kažeš, ne mijenjaj ništa, ne isplati se.

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Ozy   Napisano 05.03.2005 01:58   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5083
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....

kikiauti piše:

"Ne pitam tebe tomo pitam malo starije dečke Ozy kaj ti kažeš???"

Kažem šta god da dobiješ niš ne diraj i budi sretan što si ga dobio! Ipak ako kupuješ, Clevo rulz! Toshiba je zakon, Fujitsu-Siemens ima dobrih modela. Gericomm izbjegavaj. IBM važi za neku vrst mercedesa iako se osobno nisam uvjerio u to,ali da je dobar-je! Acer rula isto-naravno ako želiš AMD CPU. Copmaq također-inače to je brend od HP-a!

Sabbath   Napisano 05.03.2005 11:39   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Ma acer je najbolji, bolji i od clevo i od ibm

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

tomozoki02   Napisano 05.03.2005 11:46   

Efreet
Član od:
19.02.2005

moj Compaqov je odličan uzmi si njega nije loš.
Ozy,da si uzme Compaqov?

hfrider1911   Napisano 05.03.2005 19:34   

Hydra
Član od:
28.05.2003

Poruka: 2514

Mlatite praznu slamu od prvega posta. More uzet i compaq i asus i bilo koji, a da uzme slabu konfiguraciju pa se more jebat s njin. Ako more birat, treba reć koliko love se more dat za njega, a ako ne, neka ga lipo proda ku mu ni dobar i doda koji dinar pa kupi štabelega

Mens Sana In Malvasia Istriana

XIII   Napisano 05.03.2005 23:23   

Unicorn
Član od:
09.02.2005

Poruka: 383

hp je dobar al nisam neki expert za kupovinu laptopa sestra mi ima hp i dobar je stvarno

hfrider1911   Napisano 05.03.2005 23:27   

Hydra
Član od:
28.05.2003

Svaki laptop je dobar, neovisno od koga je, ako ima dobru konfiguraciju. Proizvode li compaq, hp, končar, i ostali gadovi komponente za njih? Neee, samo naljepnicu s brandom i boot screen.

Sabbath   Napisano 06.03.2005 03:29   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

ma kaj briješ pa laptop je smeče za preseravanje, nikada ga neću kupiti a asusov fakat ne valja

hfrider1911   Napisano 06.03.2005 03:32   

Hydra
Član od:
28.05.2003

Kad dojde faraguna i vidi kako mu blatite asus, strefit će ga srce i past će na zemlju ko da su mu noge odsjekli
Admine, o admine, spasi faragunu kobne sudbe i izbriši ovaj topic...

Sabbath   Napisano 06.03.2005 03:42   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

tvoj neka briše moj neka ne dira, a ako nisi skužio i meni je asus najbolji

Ozy   Napisano 06.03.2005 05:53   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

hfrider1911 piše:

"Svaki laptop je dobar, neovisno od koga je, ako ima dobru konfiguraciju. Proizvode li compaq, hp, končar, i ostali gadovi komponente za njih? Neee, samo naljepnicu s brandom i boot screen."

Bash tako. Preko 90 % laptopa u svijetu proizvode Winstron, Compal Electronics, Inventec, Elitegroup Computer Systems (ECS), First International Computer (FIC), Asustek Computer, Arima Computer, Mitac Technology, Clevo i Twinhead. Preko 60% samo Clevo i Mitac-ujedno i najkvalitetniji! Ako za neke od ovih proizvođača niste čuli, to je zato što se radi o ODM (Original Design Manufacturer) proizvođačima koji izrađuju računala koje će kasnije OEM (Original Equipment Manufacturer) kompanije prodavati pod svojim imenom...

Yaxyo   Napisano 07.03.2005 11:37   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4026

Preporučujem ti IBM. Imam doma T30 i stvarno je dobar. IBM jedini ima onaj mali crveni qurac koji služi kao miš koji je vrlo praktičniji od touch pad-a. Inaće, kikiauti kaj ti briješ. Znaš li uopće koliko koštaju dijelova za laptop. Ako ga misliš poboljšavati trebat će ti love i love a sumljam da toliko imaš.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

hfrider1911   Napisano 07.03.2005 19:41   

Hydra
Član od:
28.05.2003

Zato sam i rekao da ga proda i kupi novi. Recimo Alienware

CroModer   Napisano 12.07.2008 16:58   

Cyclops
Član od:
11.08.2007

Poruka: 593

Da ne otvaram novu temu (ionako ih ima previše) postat ću ovdje.
Treba mi jedan poslovni prijenosnik. Najvažnije je da ima dobru (brzu) internet vezu.
Još je poželjno da ima 2GB RAM-a i da mu baterija dugo traje.
OS ne treba no ako se ne može kupit bez njega onda bi bilo dobro da je to WXP. I ako sam još nešto važno zaboravio napomenut pitajte.
I da, cijena bi recimo bila ograničena na 4000 kuna. S time da može biti i manja
Dajte mi samo imena laptopa...
Tražio sam u Ve-milu i mislim da se za te pare nađe dobar prijenosnik sa karakteristikama koje meni trebaju. Unaprijed hvala!

Ozy   Napisano 12.07.2008 17:55   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

CroModer:
. .Treba mi jedan poslovni prijenosnik. Najvažnije je da ima dobru (brzu) internet vezu.
Još je poželjno da ima 2GB RAM-a i da mu baterija dugo traje...

Gle...veza prema internetu je ona koju mu ti spojiš...
Dakle oće to biti 56K modem, eksterni ISDN, DSL ili kabelski net; to ovisi samo i samo o tebi - i provideru naravno...nikako o laptopu.
A ako ti potrebuje da imaš wireless,onda uzmi laptop sa wirelessom; a i da ga nemaš,uvijek možeš spojiti i DSL preko mreže (čak i preko USB-a..)...

Ovo za cijenu ti ne mogu pomoći,ali potraži sam pa si nađi u tom cjenovnom rangu nešto što ima sve šta ti potrebuje...ja bih osobno pucao na nekog Acer-a sa Turion ML-om ako je od bitnijih stavki da baterija bude čim dugovječnija....

Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA69G-S3H @F3 + HR05@NB; Crucial Ballistix @900mhz~4-4-4-12 ; 7900GS 256MB @600/1600Mhz + V5600 FireGL inc.; Seagate 250+GB NCQ; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518

Slym   Napisano 12.07.2008 18:24   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 6801

tomozoki02:
Stavi novu matičnu ploču Asus,grafičku gforce
i dodaj mu još mb-a ram.

strašno

Slym   Napisano 12.07.2008 18:31   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Ja bih isto Acera preporučio. Ako ti je do neke sigutnosti od kvarova svih više, onda uzmi Lenovo. Toshibu ne bih preporučio.

CroModer   Napisano 12.07.2008 20:17   

Cyclops
Član od:
11.08.2007

Ozy:
Gle...veza prema internetu je ona koju mu ti spojiš...
Dakle oće to biti 56K modem, eksterni ISDN, DSL ili kabelski net; to ovisi samo i samo o tebi - i provideru naravno...nikako o laptopu.
A ako ti potrebuje da imaš wireless,onda uzmi laptop sa wirelessom; a i da ga nemaš,uvijek možeš spojiti i DSL preko mreže (čak i preko USB-a..)...

Ovo za cijenu ti ne mogu pomoći,ali potraži sam pa si nađi u tom cjenovnom rangu nešto što ima sve šta ti potrebuje...ja bih osobno pucao na nekog Acer-a sa Turion ML-om ako je od bitnijih stavki da baterija bude čim dugovječnija....

Aha, ja sam mislio da ipak postoje laptopi koji podržavaju veće brzine i oni koje podržavaju samo do neke brzine...
E ja imam ADSL2+54M Wireless Router (koji iako je "wireless" ima gomilu žica ) i ukopčan je u komp. (Evo kako izgleda)
No dobio sam i Wireless USB Adapter /DWL-G122/ koji se može spojiti u laptop (ili drugo stolno računalo) pa me sad muči jedna stvar.
Šta ako ja taj USB Adapter spojim u laptop dal ću se sa njim moć povezivat samo do neke udaljenosti ili ću sa njim moći ića na net gdje god ja bio?

A ovo šta si mi rekao da potražim sam... Rado bi ja sam tražio al
kad neznam ove oznake. Npr:
---
Fax modem: 56k v.92
Mreža: Broadcom NetLink Fast Ethernet Controller (10/100 NIC)
Bežična mreža: Broadcom 802.11b/g wireless lan)
---
I šta da sad znam kakva je mreža /Broadcom NetLink Fast Ethernet Controller/?
I dali taj modem od 56k dobijem sa laptomom ili šta (jbg ne razumijem se baš u to )

Sabbath   Napisano 12.07.2008 20:36   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Fujitsu Siemens radi dobre baterije recimo . . . Znaju i po 6 i pol sati izdržati, košta to je istina ali i izdrži . . .

kotor_fan   Napisano 12.07.2008 20:45   

Dragon Golem
Član od:
21.02.2006

Poruka: 1888

Odi google, upiši alienware i pogledaj tamo, mislim da ima za taj cjenovni rang dobar laptop

Šala, neznam ništa o laptopima osim da su prava tlaka skidat sve hebene drivere za njih jer niki ku*** se ne dobije kad ih se kupi.

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

Slym   Napisano 12.07.2008 21:05   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

CroModer:
Aha, ja sam mislio da ipak postoje laptopi koji podržavaju veće brzine i oni koje podržavaju samo do neke brzine...
E ja imam ADSL2+54M Wireless Router (koji iako je "wireless" ima gomilu žica ) i ukopčan je u komp. (Evo kako izgleda)
No dobio sam i Wireless USB Adapter /DWL-G122/ koji se može spojiti u laptop (ili drugo stolno računalo) pa me sad muči jedna stvar.
Šta ako ja taj USB Adapter spojim u laptop dal ću se sa njim moć povezivat samo do neke udaljenosti ili ću sa njim moći ića na net gdje god ja bio?

A ovo šta si mi rekao da potražim sam... Rado bi ja sam tražio al
kad neznam ove oznake. Npr:
---
Fax modem: 56k v.92
Mreža: Broadcom NetLink Fast Ethernet Controller (10/100 NIC)
Bežična mreža: Broadcom 802.11b/g wireless lan)
---
I šta da sad znam kakva je mreža /Broadcom NetLink Fast Ethernet Controller/?
I dali taj modem od 56k dobijem sa laptomom ili šta (jbg ne razumijem se baš u to )

Taj adapter uštekaš u laptop ako dotični nema wirelles i spajaš se s njime na svoj (ili tuđi ) router. Wirelles mreža ti naravno mora biti u dometu.

Što se tiče oznaka, prvo ti znači da ti laptop ima telefonski priključak u koji uključis žicu od telefona i koristiš kao dial-up modem. Drugo ti znači da ima integriranu mrežnu karticu koja može raditi u dva brzinska moda, 10 ili 100 Mb/s. Treće znači da ima integriranu bežičnu (WLAN) karticu kompatibilnu s WLAN standardima 802.11b i 802.11g.

CroModer   Napisano 12.07.2008 21:57   

Cyclops
Član od:
11.08.2007

Znam kako to radi al neznam u kojem dometu. To me zanima, tražio sam al nigdje ne vidim u kojem dometu radi pa sam mislio da se možde može spajat sa bilo koje lokacije...

Našao sam jedini acerov prijenosnik jeftiniji od 4000. Evo vam slike pa pogledajte.
E sad imam par stvari koje trebam razjasniti:
1. Dali se može umjesto 1GB stavit 2GB
2. Može li se laptop uzet bez OS-a ili pak stavit WXP umjesto Viste
3. Koliko sati traje baterija

pa ako nešto znate odgovorite, ako ne obratit ću se Ve-milu...
Još samo da razjasnim ovo sa dometom USB Adaptera

Ozy   Napisano 12.07.2008 22:22   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Skupo za takav slab lap...neznam zašto ti je Vemil Bogom dan,pogledaj RenoProm i ostale trgovine...

1. Uzmeš odmah sa 2GB nego u servis stavljati,dođe skuplje...osim ako sam ne stavljaš,ali gubiš garanciju....
2. Može se staviti XP ako je podržan,zato prije kupnje pogledati na službenom sajtu dali ima sve drivere za WXP...
3. Traje koliko ga koristiš...ono,deklaracija ne mora nužno odgovarati stvarnom stanju...tipa koliko auto troši - pa koliko je vozaču teška noga...

4. & 5. & 6. odmah :
Ajde fino priznaj da neznaš pa će ti se objasniti koliko tko može i ima volje,jer ja je gubim kad se ovako napraviš pametan,a nisi znao... Slym ti je sve rekao i onda kažeš "to sam znao"...
Dakle sve ti je čovjek napisao; a falit nemožeš jer svaki,ali svaki laptop danas ima integrirani 56K modem te mrežnu karticu brzine 100MBps ako ne i 1000Mbps...
Wireless imaju oni - da pojednostavimo laicima - koji na sebi imaju naljepnicu wireless! I kako Slym reče,to ako nemaš wireless staviš adapter taj i on ti hvata signal i prenosi ga preko USB porta...

Nadalje,signal NIJE! definiran,ako te zanima detaljno onda čitaj na Wikipedia-i o standardima...a u prosjeku do 100 metara bez optičkih zapreka; a u kući 10...20..ili 5 metara; ovisi o debljini zidova,razmaku prostorija (katovi) itd...amen!

Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA69G-S3H @F3 + HR05@NB; Crucial Ballistix @900mhz~4-4-4-12 ; 7900GS 256MB @600/1600Mhz + V5600 FireGL inc.; Seagate 250+GB NCQ; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518

CroModer   Napisano 12.07.2008 22:37   

Cyclops
Član od:
11.08.2007

E vidiš, kako kažeš - skupo. Zto sam ja i želio da mi neko drugi složi jer sam i neznam baš dobro odabrat...

A šta se tiče ovog dalje. Ja sam sam rekao da neznam šta zneče te oznake pa sam i pitao i lijepo mi je odgovorio. Al ja sam rekao da znam kako radi USB Adapter samo nisam znao u kojem dometu, al sad kad si mi ti rekao znam...
I ne pravim se pametan, sam sam rekao da se ne razumijem baš
Eto, sad samo trebam nać pravi laptop al sam ga ne mogu odabrat. Zato sam i zatražio vašu pomoć. Al dobro, probat ću tražit pa da vidim. I btw. Vemil mi nije Bogom dan nego mislim da ima više ponude nego na recimo tom RenoProm kojeg sam sad pogledao. No svakako bi mi dobrodošle i druge trgovine samo ih neznam...
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.