| |
Autor | |
Omiljena hrana |
| | eomer13
| | Napisano 03.05.2006 18:59  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | đubre jedno Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Asai
| | Napisano 03.05.2006 19:10  
|
| |  Devil Član od: 26.11.2005
Poruka: 1510
| | Moje omiljeno jelo: "Sve nezdravo!" ...počevši od svega s roštilja... Čovjeka ne određuju riječi,već djela! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 03.05.2006 19:14  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5289
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....
| | Evo ja sam danas ručao pomfrit i ćevape;i uz to kečap i senf,te zelenu salatu - putarica...i bash sam se lijepo najeo;njami...
evo da nabrojim par jela fantasticus:
Gulaši - od srnetine,od konjetine i još neki;
Kuvano - sarma...;
Riba - Moruna (kavijar);potočna pastrva na fish paprikash ili pečena;lignje (frigane,na žaru punjene,na salatu);totani sa vinom;hobotnica ispod peke;zubatac - gradele;škombra (skuša)-na gradele; rumbac-na gradele;palamida-isto gradele;igla-frigana;inćuni usoljeni (idealno za mezu uz vinčinu kad cugam,onda mogu popit ohoho...);inćuni i srdele frigane i sa crnim vinom (možda nije nešto,ali kad ih moja stara spremi-belisimma...);
Pečenje - ćevapi obični i od konjetine (sa kajmakom užićkim mladim i sa ajvarom;te sa senfom na pogači);odojak na ražnju (sa jabukom u ustima i čepom od žuje na ćelendari... ); janjetina (i to Creska domaća)- na ražnju ispod peke;jaretina - ražanj i peka (tko je jeo zna da je ljepša i do janjetine i odojka i svega ostalog...);pljeskavice...
Sirevi - paški;grobnički (ovčji sir)...
Toliko za sada;a kad budem šta roštiljao ili fino papao doma/negdje;ili ako se sjetim,pa ću dopisati...
A i vi možete dati svoje komentare ako vam se od gore navedenoga nešto naročito dopada... Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 03.05.2006 19:24  
|
| | kakva je skuša na gradele? Nisan to prova? Inćuni, srdele i vino, aj ća, to je zlato.
Izgleda da su se našla dva gurmana, samo šta ću sad morat bojkotirat svoju temu . E jebiga ovu nisan ni sinja, jesi vidia oni moj zadnji post na mojoj temi? Care to comment? Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 03.05.2006 19:36  
|
| | A vidio sam post...auuuu Jeo sam jednom u Maretini slično ako ne i isto;dakle lignje na žaru punjene sa kozicama i pršutom...mmmm
inćuni,srdele i vino mi je premoćno;obično to petkom prije nego se ide kamo vanka...
A skuša mi je najjača od te "klasične" plave ribe...ako me razumiš. dakle klasična plava;a ne ona plava šta bi je ja bacio pod crvenu tipa tuna-one glomaznije;tipa Rumbac,palamida...i tako...
Skuša ti je prelijepa,pogotovo obna srednje veličine,nema joj plave ribe ko' ona...
Plavica,igla i ostale su isto o.k. ali nisu ka škombra.
A pasa i mačku sam jeo i nije mi nešto;ono bijelo ka piletina;ali mi je nekako kiselasto,i ne volim previše bijelu ribu ni ovako;ako mi se jede bijelo onda su tu lignje i hobotnica. Je da pas i mačka nemaju ni kostiju,samo središnja hrskavica bez jedne okolne kosti,ali čudan mi je i nisam navikao na pasa... Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Asai
| | Napisano 03.05.2006 19:43  
|
| | Na tvoj predzadnji post Ozy,su mi curile sline,a na ovaj zadnji mi se povraća...
Koji si ti lik..al ajde..sve treba probat u životu... Čovjeka ne određuju riječi,već djela! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 03.05.2006 19:44  
|
| | ja san isto jea pasa, i stvarno je ka piletina, očekiva san više. Jesi kad jea žabe na žaru, sa pršutom, sve posuto sa limunom, i naravno od pića vino. Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | PisoJ
| | Napisano 03.05.2006 19:49  
|
| |  Black Dragon Član od: 20.04.2003
Poruka: 3816
| | čoeče na ovom forumu najveće rasprave o turbo folku i klopi |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 03.05.2006 19:50  
|
| | Asai:
Na tvoj predzadnji post Ozy,su mi curile sline,a na ovaj zadnji mi se povraća...
Koji si ti lik..al ajde..sve treba probat u životu...
A koja si ti legenda, pa doktore mislia je na morskog pasa i mačku. A vlaja, nemoj mi reć da nisi nikad ćua za to?! L L L L L L
Ajme umra san kad san ovo pročita. Nadam se da si se sprda... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 03.05.2006 19:51  
|
| | Nikad nisam jeo žabe i puževe,ali smazao bi ih ja bez beda...
@Asai : druže bolje ja pasa,nego pas mene... Uostalom to je klasika taj pas šta se jede kod nas;nije to bijela psina kao šta možda jedu ovi dolje u Maleziji... I opet bolje oni njega,nego on njih... Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 03.05.2006 19:52  
|
| | PisoJ:
čoeče na ovom forumu najveće rasprave o turbo folku i klopi
Pa je li postoji šta bolje od klope, šta se toga tiče moran ić trčat oko marjana, nakotia mi se drob Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Asai
| | Napisano 04.05.2006 11:43  
|
| | eomer13:
Asai:
Na tvoj predzadnji post Ozy,su mi curile sline,a na ovaj zadnji mi se povraća...
Koji si ti lik..al ajde..sve treba probat u životu...
A koja si ti legenda, pa doktore mislia je na morskog pasa i mačku. A vlaja, nemoj mi reć da nisi nikad ćua za to?! L L L L L L
Ajme umra san kad san ovo pročita. Nadam se da si se sprda...
Nisam se sprdao..
A pasa,morskoga,no,sam i ja jeo..malo je kiselkast i to je to..al je mekano meso... Čovjeka ne određuju riječi,već djela! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | PisoJ
| | Napisano 04.05.2006 15:13  
|
| | eomer13:
PisoJ:
čoeče na ovom forumu najveće rasprave o turbo folku i klopi
Pa je li postoji šta bolje od klope, šta se toga tiče moran ić trčat oko marjana, nakotia mi se drob
lool ja se nemrem udebljat ni da kontenjer pojedem |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SCAR_FACE_
| | Napisano 05.05.2006 13:00  
|
| |  Black Dragon Član od: 24.03.2004
Poruka: 3824
| | looool Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Dannyboy
| | Napisano 05.05.2006 13:03  
|
| |  Unicorn Član od: 24.02.2006
Poruka: 362
| | Čevapćići yummy, samo ne od Miletića Burp! Error Error Error |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SCAR_FACE_
| | Napisano 05.05.2006 14:24  
|
| |  Black Dragon Član od: 24.03.2004
Poruka: 3824
| | pa ćevapi nacionalno jelo moraju biti dobri Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 08.05.2006 23:22  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11287
| | Naravno, samo vi jedite ćevape, ja ču jesti sarmu i kotlovinu+ pokoji paprikaš . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 09.05.2006 14:34  
|
| | SCAR_FACE_:
pa ćevapi nacionalno jelo moraju biti dobri
Jebali vas ćevapi , da ste okusili prstace izdali bi majku, domovinu, kajmak i ćevape, za još jedno kilo Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | PisoJ
| | Napisano 09.05.2006 15:45  
|
| |
sve čovik reče
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 10.05.2006 10:25  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 10566
| | Ozy:
Evo ja sam danas ručao pomfrit i ćevape;i uz to kečap i senf,te zelenu salatu - putarica...i bash sam se lijepo najeo;njami...
evo da nabrojim par jela fantasticus:
Gulaši - od srnetine,od konjetine i još neki;
Kuvano - sarma...;
Riba - Moruna (kavijar);potočna pastrva na fish paprikash ili pečena;lignje (frigane,na žaru punjene,na salatu);totani sa vinom;hobotnica ispod peke;zubatac - gradele;škombra (skuša)-na gradele; rumbac-na gradele;palamida-isto gradele;igla-frigana;inćuni usoljeni (idealno za mezu uz vinčinu kad cugam,onda mogu popit ohoho...);inćuni i srdele frigane i sa crnim vinom (možda nije nešto,ali kad ih moja stara spremi-belisimma...);
Pečenje - ćevapi obični i od konjetine (sa kajmakom užićkim mladim i sa ajvarom;te sa senfom na pogači);odojak na ražnju (sa jabukom u ustima i čepom od žuje na ćelendari... ); janjetina (i to Creska domaća)- na ražnju ispod peke;jaretina - ražanj i peka (tko je jeo zna da je ljepša i do janjetine i odojka i svega ostalog...);pljeskavice...
Sirevi - paški;grobnički (ovčji sir)...
Toliko za sada;a kad budem šta roštiljao ili fino papao doma/negdje;ili ako se sjetim,pa ću dopisati...
A i vi možete dati svoje komentare ako vam se od gore navedenoga nešto naročito dopada...
Umm... njami šta si ručao
Riba - hobotnica ispod peke s krumpirom; škampi na tjesteninu s gorgonzolom; pohana škarpina;pržene lignje
Pečenje - ćevapi s lukom; ćevapi s pomfritom i kečapom i tartarom;puretina;pečeno pile s krumpirom
Sirevi - paški;ementaler;SIR DIM CRI WES 48%
Ostalo - riža na sve načine |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 10.05.2006 10:28  
|
| | Ozy:
lignje na žaru punjene sa kozicama i pršutom...mmmm
.
NJAM!! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 10.05.2006 10:30  
|
| | eomer13:
SCAR_FACE_:
pa ćevapi nacionalno jelo moraju biti dobri
Jebali vas ćevapi , da ste okusili prstace izdali bi majku, domovinu, kajmak i ćevape, za još jedno kilo
A morski pas je dobar kad se napravi ono s mljekom, pa ne bude kiselo... Inače je praktički nejestivo |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 10.05.2006 14:01  
|
| | Pa normalno,tako se pravi;da omekša i da izvuče tu kiselost mlijeko;i zadnji put mi je cijelu noć stajao u mlijeku,ali opet je bio kisel,malo ali nekako čudno,a meni to ne leži...i onda sam ga zatuko od gore sa limunom i peršinom,pa kad je kisel,da je onda kisel kako valja... Mačka mi isto nije po mom ukusu...
Inače hobotnicu sa krompirom žderem redovno;ali ispod peke nisam već jedno 2-3 mjeseca...ali ću uskoro,tako ispod peke je najbolja!
Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 10.05.2006 14:17  
|
| | Crni rižot je zlato, sićan se kad san ima praksu na brodu 5 dana, navatali smo se lignji kraj Korčule, kuhar je ima bronzin promjera 1m! Nisan moga virovat da postoji toliki lonac, ali se zato 10ljudi dobro nažderalo! Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 10.05.2006 17:18  
|
| | Praksu na brodu...daj mi reci koje si zanimanje...kuhar jelda Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 10.05.2006 17:38  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4279
| | Ozy:
Pa normalno,tako se pravi;da omekša i da izvuče tu kiselost mlijeko;i zadnji put mi je cijelu noć stajao u mlijeku,ali opet je bio kisel,malo ali nekako čudno,a meni to ne leži...i onda sam ga zatuko od gore sa limunom i peršinom,pa kad je kisel,da je onda kisel kako valja... Mačka mi isto nije po mom ukusu...
Inače hobotnicu sa krompirom žderem redovno;ali ispod peke nisam već jedno 2-3 mjeseca...ali ću uskoro,tako ispod peke je najbolja!
Ja jeo hobotnicu ispod peke sa krumpirima i naravno malo rajcice unutra prije jedno mjesec dana Sloven sam, belac, slobodni strelac. Za svaki slučaj, još uvek samo svoj.
||
CroLyrics |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | blentavi
| | Napisano 10.05.2006 19:37  
|
| |  Hydra Član od: 24.11.2005
Poruka: 2440
| | meni hobotnica uopće nema ukusa,jeo sam je par puta i svaki put ko da žvačem neku bezukusnu gumu ili tak nešto,možda je kriv onaj koji ju je spravljao |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Interghost
| | Napisano 10.05.2006 19:59  
|
| |  Demigod Član od: 06.08.2001
Poruka: 2809
| | pa i lignje su istog okusa kad bi ih jeo bez ičega  |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 10.05.2006 20:09  
|
| | Ozy:
Praksu na brodu...daj mi reci koje si zanimanje...kuhar jelda
Zajebaji ti zajebaji, brodostrojar is the game, shagging is my middle name Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 13.05.2006 11:01  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11287
| | Ja jučer jeo Medin Brlog u Medvedgradu, naravno, i fakat je bilo fino . . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |